Minimize

 


 Print   
 
Login


 

 


Trotter Database Minimize

 

Trotter databasen (tidligere Datasider)

 

Til datasider

Vi jobber også med– på sikt å få ferdig en sterkt forbedret utgave av basen hvor – også de svenske resultatene igjen – vil være på plass.

  

Current Articles | Categories | Search

Saturday, December 28, 2013
Hvilket comeback
By jfb @ 7:55 PM :: 4551 Views :: Referat
 

Etter skade er Neslands Loke tilbake for fullt.

2 Neslands Loke fikk et drømmeopplegg i annet par utvendig i Thor Østbys minneløp. 1 Moe Brage og 3 Vestpol Faxen passerte på 1.22/500 meter og 1.24,2 første 1000 meter. Ut av siste sving viste Moe Brage svakhetstegn. En knallgod Vestpol Faxen fightet helhjertet til mål, men ute i banen kom 2 Neslands Loke med flust av sparte krefter og spurtet til seier:
- Vi fikk drømmeopplegget, og jeg hadde den gode følelsen hele veien, smilte Åsbjørn Tengsareid etter sin andre strake V75-seier.
- Jeg var fornøyd med hesten, men ikke posisjonen, for jeg ville at Moe Brage skulle ha ryggløp, sa Moe Brages eier og trener, Tor-Martin Moe.
2 Neslands Loke fikk 60 000 kroner for å vinne på 1.23,7v/1640 meter. I V75 var vinneren klar favoritt.

Herlig duell
Kaare Krosbys minneløp var V75-1. Her var 1 Philip Lyn rask fra start, men måtte slippe til oddsbomben 3 Solakongen etter en halv runde. Sistnevnte forsvarte seg på en ypperlig måte, men til slutt måtte han bite i gresset for 2 Lesja Kongen, som travet utvendig de siste 1200 metrene. Øystein Tjomsland har en prima 3-åring som nå vant for fjerde gang på fem forsøk:
- Hesten var tidlig ute, men fikk en skade. Eierne har vært forståelsesfulle og har gitt oss god tid til å få ham tilbake i form. Bak Lannem Silje er det ganske åpent i årets 3-års-årgang, og jeg forventer en topp 4-års-sesong, smilte Øystein Tjomsland. Det er Stall Olympic A/B fra Nordre Toten som eier Lome Kongen-sønnen, som fikk 60 000 kroner for å vinne på 1.29,5v/2140 meter. I V75 var vinneren favoritt, og utgangsverdien var 24 kroner.

Concorde fløy til seier
I V75-2 ble betrodde 1 El Jaros strøket kort før start. Dermed var veien til tet vidåpen for favoritten 5 Concorde W., som fløy til tet. Hans Wilhelm Storås styrte siden 4-åringen inn til meget enkel seier i sin siste start med stallmannslisens. Concorde W. vant nå for femte gangen i år på 16 forsøk. 
- Dette var kjempeartig, og det var morsomt å avslutte stallmannskarrieren med stil. Det ble mye enklere da hesten i innerspor ble strøket, for det var den jeg trodde kunne utfordre oss om teten. Dette var skikkelig morsomt, smilte Hans Wilhelm Storås. Vinnertiden var 1.16,5a/2140 meter, og førstepremien på 60 000 kroner sendes til Ove Andersen fra Fyllingsdalen. I V75 var vinneren klar favoritt, og verdien var nå 34 kroner.

Strålende femtevalg
I spillet var hun et femtevalg, men 2 Single Sock tro til med et kjempeløp i V75-3. Den USA-fødte 3-års-hoppa tok teten, passerte på 1.11/500 meter og 1.14 første 1000 meter. Da gikk 1 Jalapeno Broline ut fra lederryggen. Resten av løpet ble en herlig duell mellom disse to, men en tapper Single Sock tviholdt på overtaket helt til mål og vant for gjestekusk Per Oleg Midtfjeld. Single Sock er danskeid, trent av Frode Hamre og fikk 60 000 kroner for å vinne på gode 1.12,8a/1640 meter.
- Jeg fikk positive rapporter, og Hamre-stallen har eventyrlig suksess. Det er imponerende å klare å holde formen på topp over så lang tid. Vinnertiden imponerte meg, smilte Per Oleg Midtfjeld. I V75 var vinneren femtevalg, og verdien var nå 149 kroner.

Så smalt det
Favoritten 6 M.T. Big Business var ikke med på startrushet og var i fjerde par innvendig ut av første sving da han trøblet seg ut av toppkampen. 
- Noe må ha vært totalt galt idag. Han fungerte ikke i det hele tatt, sa Eirik Høitomt. 7 Dacke Håleryd klemte til fra start og var i tet etter 400 meter. Han passerte på 1.10,7/500 meter og 1.14,3 første 1000 meter. Da kom 8 Anthony Boko opp utvendig og presset på, men feilet snart for annen gang og var ute av dansen. 4 C.C. Seventy Five fikk perfekt åpning fra lederryggen og koblet grepet på lederen, men bakfra kom 11 Magiccarpetride i en herlig finish for gjestekusk Åsbjørn Tengsareid og spurtet inn til seier. Samtidig sendte han V75-verdien opp i 20.21 kroner. Anders Pedersen trener den danskeide hingsten som nå fikk 60 000 kroner for å vinne på 1.14,1a/2140 meter.
- Det var en veldig bra hest, og treneren har gjort en utmerket jobb. Denne hesten travet uten bakspo og fungerte fin-fint. Vi satt utvendig hele veien, og jeg hadde god tro ut av siste sving, smilte Åsbjørn Tengsareid.

Etter at 2 Neslands Loke hadde vunnet i V75-5, steg verdien til 2419 kroner.

Tet hele veien
Tom Erik Solberg styrte resolutt 3 Brødsjø Odin til tet i V75-6. Derfra forsvarte han seg prima da betrodde 12 Anneros Karl gikk i nærkamp fra annet par utvendig den siste halve runden:
- Han var godt forberedt idag og var bra etter en liten pause. Han forsvarte seg prima helt til mål, smilte Tom Erik Solberg. 3 Brødsjø Odin var nest mest spilt i V75 og sendte verdien opp i 3535 kroner. Stall Haugland eier 4-åringen som fikk hele 100 000 kroner for å vinne på 1.28,7v/2140 meter.
 

Ny tetseier
Lars Anvar Kolle traff starten perfekt med 6 Rafolo i V75-7. Hesten stakk rett til tet og passerte på 1.17/500 meter og 1.18/1000 meter. På slutten hadde han full kontroll:
- Jeg følte at vi fikk løpet ditt vi ville. Vi skodde ham om litt etter varmingen, og det slo perfekt ut. Dette ble enkelt, smilte Lars Anvar Kolle. Enda mer følelser viste trener Sigbjørn Kolnes:
- Det har vært en tung periode, men nå er vi på plass på Bjerke ot trives veldig bra, sa en gråtkvalt Sigbjørn Kolnes etter at Rafolo hadde sikret 60 000 kroner til samboer Gry Slattum, som eier den flotte danskeimporten. Vinnertiden ble 1.17,5v/2640 meter.

Riktig V75-rekke ble 2 Lesja Kongen - 5 Concorde W. - 2 Single Sock - 11 Magiccarpetride - 2 Neslands Loke - 3 Brødsjø Odin og 6 Rafolo. Syv riktige gir 17 871 kroner, mens seks riktige gir 125 kroner. Det blir ikke utbetaling for fem riktige, og dermed øker Jokerpotten.

 

(kilde NR v.  Magne Engebretsen)

 

Veien til gevinstene: Minimize

 

V5 og V86 Sverige onsdag:   

Datahorse formtall er på plass    

V75 Bonus og V5 Bjerke onsdag:

Datahorse formtall er på plass  

 

 

 

 Print   
Hvordan kjøpe tips: Minimize

 

Info. vedr. kjøp av tips:

Her på Tipstorget trenger man ikke å være medlem eller logge inn - som medlem - for å kjøpe tips.

Alt du trenger er en bruker-konto.  Det tar det bare max ca 4 minutter å ordne det. Deretter kan du betale med kort eller PayPal  Gå inn på Datahorse sin side her på tipstorget for nærmere informasjon.

Tipsene blir altså lastet ned til din PC i pdf-format. Du må derfor ha gratisprogrammet Acrobat Reader installert på din PC.  Der kan du lese, lagre og skrive ut tipset. (red)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Print   
Info: Minimize

 

Tidsfrister for levering av spill - oppdatert 21.5.2016:

V76-1 onsdager kl. 19:00 

V65 på hverdager:

V65-1 kl. 18:50

V5-1 kl- 19:58  DD-1 kl. 20:2

Lunsj-travet nye tider fra 5.4. 2018:

11:30: 1.løp/V5-1
11:48: 2.løp/V5-2
12:01: 3.løp/V5-3
12.14: 4.løp/V5-4/DD-1
12:27: 5.løp/V5-5/DD-2

 


V64 i Sverige 19:25 på  hverdager - untatt onsdager.

DD  kl. 20:53

 


Spill til Sverige:
Mandag, tirsdag, torsdag, fredag og søndag vil det alltid være mulig å spille V64 til løpene i Sverige.

Dessverre er det fremdeles lovlig med jackpot og reglene er som følger::
Blir det jackpot mandag, torsdag, fredag eller søndag, går jackpotten til neste V64-omgang i Sverige.
Blir det jackpot i Sverige på en tirsdag, går den norske andelen av jackpotten inn i V64-spillet på Bjerke onsdag. Blir det jackpot på Bjerke (eller en annen norsk bane) onsdag, overføres pengene til neste onsdagskjøring.
Når det er løp på Øvrevoll torsdag, blir det et unntak. Da blir det ikke spill til Sverige, men V65 og Dagens Dobbel til Øvrevoll og dobbel V5 på en norsk travbane.

 

Tipstorget søker nye tippere:
I og med at Trav365 nå har flyttet fra oss og selger tipsene sine på egen nettside, på Trav365.no – samt at Travkongen flyttet ut i mars, vil vi nå ta inn to nye tippere her på Tipstorget.

Foruten at vi vil ta inn to nye som skal tippe trav, kan også bli aktuelt å ta inn tips for galopp. fotball samt andre idretter.  

Når det gjelder travtips, søker vi først og fremst selvstendige tippere som ikke baserer seg på informasjon fra andre (trenere, kusker etc). Vi vil ha tippere som ser alle løp og gjør sine egne vurderinger.
Send en epost til tipstorget@gmail.com og be om nærmere informasjon vedr. betingelser etc.  Skriv også noen ord om egne meritter....

 

 

Dersom Tipstorgets nettsider er nede for en lengre periode - prøv da våre  reserveløsninger:.

Adressen er :

www.travwap.no/tipstorget

Snart vil det også bli satt opp en reserveside som vil være en kopi av Tipstorget på adressen 

www.tipstorget.info.

NB disse reserveløsningene vil ikke være oppdatert før hovedsiden er utilgjengelig igjen – om det skulle skje....

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fotball-tips:

Det er fortiden ingen fotball-tips her på Tipstorget.

 

 NB! Dersom du opplever  at pdf-filene som lastes ned etter kjøp er skadet og ikke åpner seg, send oss info med ditt Payex-konto nummer, og filen du kjøpte blir sendt deg per epost. Send til tipstorget@gmail.com

 

 

 

 

 

.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 Print   

Copyright 2014 by Tipstorget   |  Privacy Statement  |  Terms Of Use    Skin Designed By Alldnnskins.com