Minimize

 


 Print   
 
Login


 

 


Trotter Database Minimize

 

Trotter databasen (tidligere Datasider)

 

Til datasider

Vi jobber også med– på sikt å få ferdig en sterkt forbedret utgave av basen hvor – også de svenske resultatene igjen – vil være på plass.

  

Current Articles | Categories | Search

Saturday, January 25, 2014
Dronninga utilnærmelig
By jfb @ 9:30 PM :: 4511 Views :: Referat
 

Ulsrud Tea innfridde som stor favoritt i Lars Laumbs løp.

I sin 63. start kunne 5 Ulsrud Tea kvittere ut en seier som aldri blir glemt. Lars Laumbs løp er en av kaldblodssportens desiderte klassikere og er kjørt siden 1939. 
- Det er det største løpet for de eldre. Idag hadde jeg ekstremt høyd puls. Jeg var engstelig runden fra mål, men det var fantastisk å se henne stikke i siste sving. Jeg var rørt på veien hit til seremoniplass, sa Ove Kenneth Karlsen, som trener superhoppa.
- Det var en annen type løp idag enn i hoppeløpene, og jeg følte at hun var litt overvurdert. Hun var litt for stor favoritt etter min smak. Hun var veldig hissig innledningsvis, så jeg måtte sette full fart 1100 meter fra mål. Hun tok seg en pause mot siste sving. Da ble jeg bekymret, men hun tente til igjen og stakk unna. Det var en fantastisk opplevlse, syntes Svein Ove Wassberg. Han har vunnet Lars Laumbs løp en gang tidligere:
- Jeg har vunnet med Lumjor. Det å få kjøre slike løp betyr mye, og Ulsrud Tea er kort og godt en fantastisk bra hest, kommenterte Svein Ove Wassberg. Anita Wergeland fra Dalsøyra eier syv år gamle Ulsrud Tea. Oppdretter er Tore Jan Sørensen fra Enebakkneset. Vinnertiden ble 1.27,0v/2680 meter, og førstepremien i Laumb-løpet var 100 000 kroner. Dette var Ulsrud Teas 26. seier i karrieren, og hun har nå løpt inn 2 197 000 kroner.

Sigbjørn Kolnes og Lars Anvar Kolle opplevde en prima lørdag. Først dominerte 9 Shoguns King V5A-2 fra bakspor - før stallkameraten 5 Rafolo laget hakkemat av konkurrentene i stayerløpet V75-1. Rafolo var i tet ut av første sving, innledet med en runde i 1.20-fart - før han økte farten suksessivt. I siste sving rykket Rafolo og vant meget enkelt. Sigbjørn Kolnes' samboer, Gry Slattum, er eier av Rafolo, som fikk 60 000 kroner for å vinne på 1.17,2v/3160 meter.
- Stor takk til Kolle for to perfekte styringer. Jeg føler en enorm glede!, sa Sigbjørn Kolnes.
- Det ble helt riktig for oss med tidlig tet og jevn tempoøkning på slutten. Jeg hadde den gode følelsen hele veien og var aldri inne på tanken om å slippe. Jeg synes det er artig å kjøre langløp. Det gir oss kuskene en større utfordring, og jeg tror faktisk det tærer mer på hestene å starte i lynraske sprintløp enn i stayerløp, sa en fornøyd Lars Anvar Kolle. I V75 var vinneren favoritt, og utgangsverdien var 28 kroner.

Ekte hattrick
Lars Anvar Kolle var i kjempeform i sulkysetet. I V75-2 svarte han resolutt opp alt og alle bak 1 Osen Gutten. 5 Søndre Jerkeld krøp ned i rygg, men gikk ut i annetspor mot siste sving. Den borkete hesten til Eirik Høitomt avsluttet veldig bra, men klarte ikke å hente igjen 1 Osen Gutten som ledet hele veien. John Arne Degnes og Jan Ove Breivik eier Elding-vallaken som nå vant for åttende gang på bare ti forsøk. Hesten fikk 50 000 kroner for å vinne på 1.28,7v/2140 meter. Jenny Thygesen trener hesten, og den blide treneren bokførte nå sin tredje V75-seier så langt i år. Hun har 19 hester i trening - deriblant det som er ment å bli Folkehesten Sørlandet:
- Jeg håper at S.T.C.C. Faksa snart blir utsolgt, for hun trener veldig bra og skal ha mye å hente. Det var utrolig morsomt å vinne her idag. Vi fikk litt hjelp av Eirik Høitomt til å endre litt på balansen etter den siste starten, og takker ham for endringene, for de slo heldig ut. Jeg fikk forsterket tro etter varmingen, smilte Jennt Thygesen.
- Jeg var fast bestemt på å sitte i tet. Det har klaffet bra for meg idag, men det er ingen sak å kjøre godt når man har bra hester fra gode spor, men det er selvfølgelig alltid kjempeartig å vinne tre løp på en V75-lørdag, smilte Lars Anvar Kolle. I V75 var vinneren et sjettevalg, og verdien var nå 137 kroner.

Fire på rad - og VG-mester
Selvtillit og flyt er viktig på alle områder. Lars Anvar Kolle var så til de grader i flytsonen på Bjerke lørdag. I VGs V75-mester, V75-3,  kjørte han seg resolutt til tet med 6 Wy Fi etter en halv runde. Siden holdt USA-importen til hardtsatsende Rolf Pedersen fra Ranheim et hardt tempo og holdt sikkert unna til seier - Lars Anvar Kolles fjerde på rad. Samtidig utløste han en prima bonus: Vinneren av VGs V75-mester får et reisegavekort på 20 000 kroner.
- Jeg er kjempeglad. Det er neste uutholdelig å stå på sidelinjen og se på, smilte en jublende glad Jomar Blekkan. Han trener Leangen-hesten som nå imponerte ved å vinne for tredje gang på like mange forsøk i år.
- Jeg tror jeg har opplevd en lignende dag for noen år siden på Klosterskogen, men det er bare å nyte slike løpsdager. Det er topp! Og Wy Fi var en veldig bra hest. Da vi kom oss til tet, fikk jeg god tro på at vi skulle være med i kampen helt inn. Han holdt skikkelig bra, strålte dagens mann blant de tobente, Lars Anvar Kolle. Wy Fi fikk 60 000 kroner for å vinne på 1.15,5a/2100 meter. I V75 var vinneren sjettevalg, og verdien var nå 1473 kroner.

Så smalt det for alvor
I V75-4 smalt det for alvor. Betrodde 1 Chanto Revenue feilet seg tildig bort. 7 Suetonius var tidlig i tet - etterhvert med 2 Rose Garden utvendig og 12 Riverside Touchman i annet par utvendig. Sistnevnte tok sats på siste bortre, hvor en sterk Rose Garden overtok. Sistnevnte så ut som en vinner til midt på oppløpet. Da kom 11 Beak's Mr. Toby (tredje par utvendig) og 9 Bourbon Street (femte par utvendig) i sugende avslutninger ute i banen. Kort før mål var 11 Beak's Mr. Toby fremst. Hesten trenes av Charlotte Bye, er eid av Steinar Bye og fikk 50 000 kroner for å vinne på 1.17,7v/2640 meter.
- All skryt til banemannskapet. Dette er den beste vinterbanen jeg har kjørt på noensinne, sa Kristian Malmin. Han øynet muligheten i siste sving:
- Da så jeg at hesten til Eirik Høitomt begynte å vise svakhetstegn, mens Beak's Mr. Toby har en bra avslutning som sin fremste egenskap. Han sliter litt med helsa, men idag var han god, sa Kristian Malmin. I V75 var 11 Beak's Mr. Toby syvendevalg og sendte verdien opp i 27 006 kroner.

Full kontroll fra tet
I V75-5 var favoritten 4 Lome Oda tidlig i tet for Dagfinn Aarum. Siden hadde ekvipasjen full kontroll. Lome Oda passerte første 1000 på 1.29,5, økte farten suksessivt i sisterunden og holdt unna for en tapper 5 Røste Lill. Lome Oda bokførte nå sin syvende seier på tyve forsøk og rundet 400 000 kroner innkjørt. Nå fikk hun 60 000 kroner for å vinne på 1.28,2a/2100 meter.
- Jeg har 21 hester, men flest avsldyr. Lome Oda betyr endel for meg, og jeg tar av meg hatten, lua og tildels håret for den jobben Dagfinn Aarum har gjort med hesten. Jeg trodde at hun ville trives på en liten, intim stall, og det har vist seg å stemme, sa eier John Hasle.
- Jeg følte meg kjempetrygg hele veien. Vi fikk teten billig, og jeg valgte å holde et passe høyt tempo. Det var Hoppederby ifjor som var det store målet, men der gikk det ikke som vi hadde håpet. Jeg hadde god tro på henne i Drammen sist, og jeg hadde god tro på henne idag. Nå har vi sendt ut to V75-vinnere fra stallen på en uke, og det er veldig bra, syntes en glad eks-Momarken-trener, Dagfinn Aarum. I V75 var Lome Oda favoritt. Verdien i V75 økte nå til 32 195 kroner.

I V75-6 vant 5 Ulsrud Tea som tung favoritt. Verdien i V75 økte nå til 37 236 kroner.

Herlig Hamre-duell
V75-7 ble et herlig oppgjør. 4 Winmecredit blåste til tet og passerte første 500 meter i underkant av 1.10-fart. Da kom 5 Broadway Legs opp utvendig. Farten ble dempet til 1.13 første 1000. Oppløpet ned duellerte en tapper Winmecredit med en enda tøffere Broadway Legs, som koblet seiersgrepet kort før mål.
- Jeg hadde mye spart bak 6 Kejser K.D., som jeg valgte lederryggen med. Han er ingen hest å kjøre i dødens med, men hesten fungerte veldig bra, sa Gunnar Austevoll om Kejser K.D. som hadde mye spart.
- 5 Broadway Legs fungerte veldig fint idag. Det bekymret meg ikke så veldig å havne utvendig. Jeg følte meg sikker på seier i siste sving, men Winmecredit holdt farten veldig bra. Jeg følte dog at vi hadde kontroll de siste 70, 80 metrene. Jeg er veldig fornøyd med begge mine hester, avrundet Frode Hamre. Broadway Legs er eid av Valen A/B og fikk 70 000 kroner for å vinne på 1.13,1a/1609 meter.

Riktig V75-rekke ble 5 Rafolo - 1 Osen Gutten - 6 Wy Fi - 11 Beak's Mr. Toby - 4 Lome Oda - 5 Ulsrud Tea og 5 Broadway Legs. Syv riktige gir 56 280 kroner, seks riktige gir 274 kroner, mens fem riktige gir 19 kroner.

(kilde NR v.  Magne Engebretsen)

 

Veien til gevinstene: Minimize

 

V5 og V86 Sverige onsdag:   

Datahorse formtall er på plass    

V75 Bonus og V5 Bjerke onsdag:

Datahorse formtall er på plass  

 

 

 

 Print   
Hvordan kjøpe tips: Minimize

 

Info. vedr. kjøp av tips:

Her på Tipstorget trenger man ikke å være medlem eller logge inn - som medlem - for å kjøpe tips.

Alt du trenger er en bruker-konto.  Det tar det bare max ca 4 minutter å ordne det. Deretter kan du betale med kort eller PayPal  Gå inn på Datahorse sin side her på tipstorget for nærmere informasjon.

Tipsene blir altså lastet ned til din PC i pdf-format. Du må derfor ha gratisprogrammet Acrobat Reader installert på din PC.  Der kan du lese, lagre og skrive ut tipset. (red)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Print   
Info: Minimize

 

Tidsfrister for levering av spill - oppdatert 21.5.2016:

V76-1 onsdager kl. 19:00 

V65 på hverdager:

V65-1 kl. 18:50

V5-1 kl- 19:58  DD-1 kl. 20:2

Lunsj-travet nye tider fra 5.4. 2018:

11:30: 1.løp/V5-1
11:48: 2.løp/V5-2
12:01: 3.løp/V5-3
12.14: 4.løp/V5-4/DD-1
12:27: 5.løp/V5-5/DD-2

 


V64 i Sverige 19:25 på  hverdager - untatt onsdager.

DD  kl. 20:53

 


Spill til Sverige:
Mandag, tirsdag, torsdag, fredag og søndag vil det alltid være mulig å spille V64 til løpene i Sverige.

Dessverre er det fremdeles lovlig med jackpot og reglene er som følger::
Blir det jackpot mandag, torsdag, fredag eller søndag, går jackpotten til neste V64-omgang i Sverige.
Blir det jackpot i Sverige på en tirsdag, går den norske andelen av jackpotten inn i V64-spillet på Bjerke onsdag. Blir det jackpot på Bjerke (eller en annen norsk bane) onsdag, overføres pengene til neste onsdagskjøring.
Når det er løp på Øvrevoll torsdag, blir det et unntak. Da blir det ikke spill til Sverige, men V65 og Dagens Dobbel til Øvrevoll og dobbel V5 på en norsk travbane.

 

Tipstorget søker nye tippere:
I og med at Trav365 nå har flyttet fra oss og selger tipsene sine på egen nettside, på Trav365.no – samt at Travkongen flyttet ut i mars, vil vi nå ta inn to nye tippere her på Tipstorget.

Foruten at vi vil ta inn to nye som skal tippe trav, kan også bli aktuelt å ta inn tips for galopp. fotball samt andre idretter.  

Når det gjelder travtips, søker vi først og fremst selvstendige tippere som ikke baserer seg på informasjon fra andre (trenere, kusker etc). Vi vil ha tippere som ser alle løp og gjør sine egne vurderinger.
Send en epost til tipstorget@gmail.com og be om nærmere informasjon vedr. betingelser etc.  Skriv også noen ord om egne meritter....

 

 

Dersom Tipstorgets nettsider er nede for en lengre periode - prøv da våre  reserveløsninger:.

Adressen er :

www.travwap.no/tipstorget

Snart vil det også bli satt opp en reserveside som vil være en kopi av Tipstorget på adressen 

www.tipstorget.info.

NB disse reserveløsningene vil ikke være oppdatert før hovedsiden er utilgjengelig igjen – om det skulle skje....

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fotball-tips:

Det er fortiden ingen fotball-tips her på Tipstorget.

 

 NB! Dersom du opplever  at pdf-filene som lastes ned etter kjøp er skadet og ikke åpner seg, send oss info med ditt Payex-konto nummer, og filen du kjøpte blir sendt deg per epost. Send til tipstorget@gmail.com

 

 

 

 

 

.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 Print   

Copyright 2014 by Tipstorget   |  Privacy Statement  |  Terms Of Use    Skin Designed By Alldnnskins.com