Minimize

 


 Print   
 
Login


 

 


Trotter Database Minimize

 

Trotter databasen (tidligere Datasider)

 

Til datasider

Vi jobber også med– på sikt å få ferdig en sterkt forbedret utgave av basen hvor – også de svenske resultatene igjen – vil være på plass.

  

Current Articles | Categories | Search

Saturday, March 08, 2014
Tekno-rytmer direkte
By jao @ 7:24 PM :: 4541 Views :: Referat
 

 

Tekno Odin imponerte stort i Jacob Meyers pokal.

Jeg tror jaggu han kan bli bedre i år! Han var fantastisk bra idag - bedre enn jeg hadde trodd, innledet Øystein Tjomsland. Han hadde kjørt ett eneste banejobb foran årsdebuten:
- Jeg kjørte 1.28 over full distanse i forrige uke med 11 Tekno Odin og var godt fornøyd, men jeg visste jo ikke hvor han egentlig stod formmessig. Nå fikk jeg de beste svarene jeg kunne ønsket meg. Vinnertiden ble 1.23,1v/2140 meter, men jeg bruker GPS-klokke i løpene. Den viste meg at Tekno Odin hadde travet sine 2140 meter etter 1.21,8, og det er den nest beste tiden han har notert. det er veldig bra, smilte Øystein Tjomsland.

Bra start
Årets Jacob Meyer-løp fikk 6 Neslands Loke og 4 Hallsta Lotus som tetpar. Videre fulgte 2 Føynland Kongen/7 Vestpol Faxen, 1 Briskeby Rauen/11 Tekno Odin, 10 Art Kjarvald/3 Tuxi Titan, 12 Særpefanten/9 Ulsrud Tea, 8 Timian Scott og 5 Doktor Jaros. Runden fra mål angrep Tekno Odin og fikk med seg Ulsrud Tea og Timian Scott. I siste sving koblet Tekno Odin grepet og fikk umiddelbart noen lengder til de øvrige. Timian Scott leverte en flott avslutning til annen, mens en tapper Ulsrud Tea samlet seg og spurtet til tredje etter å ha virket slakk i siste sving. Neslands Loke holdt til fjerde, Hallsta Lotus ga seg, mens Vestpol Faxen og Doktor Jaros spurtet bra til femte og sjette.

Tekno Odin er nå oppe i et grunnlag på 5 946 468 kroner og har vunnet 34 løp på 46 starter.

 

Tom Erik Solberg hadde gleden av å kuske Luzifer i Widding-løpet.

- Dette var stort for meg. Jeg elsker å trene hester, og 8 Luzifer er en hest jeg liker. Det er ikke noe viktig for meg å stå som eier på hestene, men det er selvsagt artig når man har en storløpsvinner. Jeg er klar over statistikken som viser at Widding-vinneren ikke vinner Derby, men fått er fått. Jeg er veldig fornøyd, smilte Morten M. Ottersen etter at 8 Luzifer hadde vunnet helenkelt på 1.16,4v/2140 meter. Førstepremien lød på 60 000 kroner. I V75 var vinneren et fjerdevalg, og utgangsverdien var 43 kroner.

 

- Jeg har ingen god forklaring på hvorhun hun galopperte, men jeg var egentlig ikke så redd. Jeg hadde stor tro på seier hele veien, og på slutten var hun jo overlegen, smilte Tor Wollebæk. Han hadde akkurat kommet hjem fra sykkeltur på Cuba og smilte fra øre til øre:
7 Lannem Silje er en helt fantastisk hest. Hun var utrolig god idag også, Det er en fryd å kjøre henne, sa Tor Wollebæk.
- Hehe, det var nesten greit at hun feilet fra start, så ble det litt spenning, sa alltid morsomme Ola M. Skrugstad etter at superhoppa hadde bokført sin 15. strake seier. Vinnertiden, 1.25,4a/2100 meter, var altså norsk rekord, og i tillegg vanket Kongepokalen:
- Den pokalen skal få hedersplassen ved siden av Dovregubben hjemme i stua mi. Jeg holder denne seieren svært høyt. Nå må vi bare sørge for å holde henne i form til høsten. Jeg er sugen på seieren i Norsk Travderby, strålte Ola M. Skrugstad.
Lannem Silje har nå startet 16 ganger. De siste 15 løpene har hun vunnet, og hun er allerede oppe i et grunnlag på 2 288 274 kroner.

- Som en seier
2 Vesle Frøken Støen ble toer, og 1 Åsrud Vilja ble fjerde i årets utgave av Kongepokalen. Det er råsterke resultater - attpåtil på kvinnedagen:
- Jeg tar annenplassen med Vesle Frøken Støen som mer enn en halv seier. Hun var utrolig bra og blir bare bedre og bedre. Når det gjelder kvinnedagen, så er nok jeg født litt for sent, for hjemme hos meg er det fortsatt jeg som er sjefen!, smilte Thor Borg.

 

Oppvisning av Bokli Vind
Favoritten 2 Nordby Ask feilet håpløst og var tidlig ute av leken i V75-2. Også 4 Lauvås Blid, 1 Thuli Sol og 8 Bokli Vindvar tidlig innom galoppen. Etterhvert overtok 5 Super Gullet med 9 Art Haaken utvendig, men i sisterunden ble det endringer. Fra køplass kom 8 Bokli Vind fykende i tredjespor da 1100 meter gjenstod. Han blåste til tet på siste langside og forsvant til seier i utklassingsstil for Geir Flåten:
- Det var første gangen jeg testet ham uten sko. Jeg var kjempefornøyd med ham, selv om han måtte innom en galopp i første sving, smilte Geir Flåten etter at Bokli Vind hadde vunnet for 10. gang på 25 starter. Ola Stormyhr fra Aure eier 6-åringen som nå fikk 50 000 kroner for å vinne på 1.28,1a/2600 meter.
- Bokli Vind har starter 15 ganger i min regi, dette var den 10. seieren. Jeg er selvfølgelig kjempefornøyd. Jeg har ry på meg for å være kaldblodstrener. Alle de 20 hestene jeg har på stallen er kaldblodshester, men den første laurbærkransen jeg vant var faktisk i Widding-løpet, med Smasher Royal, smilte en glad, rørt og stolt Geir Flåten, som hadde med seg hele familien til seiersseremoni. I V75 var 8 Bokli Vind nestfavoritt, og verdien var nå 149 kroner.
 

12,8 i overlegen stil
V75-3 ble en fartsfest. 1 Cantabharmony hadde ingen problemer med å svare opp innersporet. Han fikk først press av 5 Georgie Mae, som feilet i første sving. Deretter kom 8 Cherry Va Bene og testet for tet, men Lars Anvar Kolle hadde ikke til hensikt å slippe. Cantabharmony travet 1.10,5/500 meter, 12,7 første 1000 meter og stakk ifra til helenkel seier på 1.12,8a/1609 meter. 
- Her har Trond Anderssen og staben hans gjort en flott jobb! Jeg var litt eksptisk da jeg så hesten tidligere idag, for jeg syntes han var rund om magen, men jammen var han bra! Jeg var fast bestemt på å sitte i tet, og han fullførte strålende. En god prestasjon, og jeg vil også berømme Bjerkes banemannskap. Igjen var det knallbra sommerbane. Prima jobba, syntes Lars Anvar Kolle etter at nestfavoritten hadde seiret. Skeie Stable eier 8-åringen som nå fikk 60 000 kroner for å vinne. I V75 var vinneren nestfavoritt, og verdien var nå 331 kroner.

I V75-4 vant som ventet 7 Lannem Silje. Hun var megafavoritt i V75, og verdien økte med ni kroner, til 340 kroner.

Avsluttet med seier
4 Sizzling travet sitt siste løp i karrieren, og avslutningen kunne ikke vært bedre. Super Arnie-datteren stakk rett til tet og bestemte farten til 1.13,7/500 meter og 1.15,7 første 1000. I siste sving stormet Sizzling unna og så ut til å vinne overlegent, men det buttet oppunder mål. Stallvenninnen 2 Ruth Reerstrup nærmet seg, men Sizzling holdt unna og vant for niende gang på 43 starter. Nå går hun i avlsboksen med rekord på 1.12,2 og et grunnlag på 871 203 kroner. Nå fikk hun velfortjente 70 000 kroner for å vinne på 1.14,3a/2100 meter. Stall Sizzling eier den tøffe hoppa.
- det var deilig å avslutte med seier. Hun har vært god hele tiden, men har hatt masse helseproblemer. Hun har kommet tilbakt gang etter gang, men nå er det slutt. Det er både hyggelig og vemodig, men hoppa har gitt oss svært mange gleder. Hun ga seg litt på slutten idag, men heldigvis holdt hun unna, smilte Bo Westergaard etter at nestfavoritten hadde vunnet. I V75 var verdien nå 750 kroner.

Etter at 11 Tekno Odin hadde tatt seg av V75-6, steg verdien til 912 kroner.

International avslutning
I V75-finalen virket løpet kjørt da favoritten 2 Bear Beta fikk teten og fikk dirigere etter behag, men i siste sving smatt 1 Karisma Broline ut fra lederryggen og koblet overraskende grepet på favoritten. Fra sistnevnte rygg kom også 5 International Lover i et skummelt angrep og kastet seg forbi på streken.
- Hesten har hatt bra form lenge og fortjente en seier. Jeg kjørte litt på sjanse som gikk inn i tredje par innvendig, men det ble full uttelling for oss. Dette var kjempemorsomt, smilte Lars Anvar Kolle. 
- All ære til Lars Anvar Kolle som kjørte et prima løp. Det er morsomt når det lykkes, men løpet ble egentlig helt annerledes enn hva vi hadde trodd. Vi hadde faktisk håpet å lede løpet hele veien, sa Trond Anderssen. 5 International Lover fikk 60 000 kroner for å vinne på 1.16,1v/2640 meter. Bjørnar Høgseth fra Nyborg eier hesten som i V75 var et femtevalg.

Syv riktige gir 4489 kroner, mens seks riktige gir 69 kroner. Det blir ikke utbetaling for fem riktige, så dermed øker Jokerpotten.

 

(kilde NR v.  Magne Engebretsen)

 

Veien til gevinstene: Minimize

 

V5 og V86 Sverige onsdag:   

Datahorse formtall er på plass    

V75 Bonus og V5 Bjerke onsdag:

Datahorse formtall er på plass  

 

 

 

 Print   
Hvordan kjøpe tips: Minimize

 

Info. vedr. kjøp av tips:

Her på Tipstorget trenger man ikke å være medlem eller logge inn - som medlem - for å kjøpe tips.

Alt du trenger er en bruker-konto.  Det tar det bare max ca 4 minutter å ordne det. Deretter kan du betale med kort eller PayPal  Gå inn på Datahorse sin side her på tipstorget for nærmere informasjon.

Tipsene blir altså lastet ned til din PC i pdf-format. Du må derfor ha gratisprogrammet Acrobat Reader installert på din PC.  Der kan du lese, lagre og skrive ut tipset. (red)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Print   
Info: Minimize

 

Tidsfrister for levering av spill - oppdatert 21.5.2016:

V76-1 onsdager kl. 19:00 

V65 på hverdager:

V65-1 kl. 18:50

V5-1 kl- 19:58  DD-1 kl. 20:2

Lunsj-travet nye tider fra 5.4. 2018:

11:30: 1.løp/V5-1
11:48: 2.løp/V5-2
12:01: 3.løp/V5-3
12.14: 4.løp/V5-4/DD-1
12:27: 5.løp/V5-5/DD-2

 


V64 i Sverige 19:25 på  hverdager - untatt onsdager.

DD  kl. 20:53

 


Spill til Sverige:
Mandag, tirsdag, torsdag, fredag og søndag vil det alltid være mulig å spille V64 til løpene i Sverige.

Dessverre er det fremdeles lovlig med jackpot og reglene er som følger::
Blir det jackpot mandag, torsdag, fredag eller søndag, går jackpotten til neste V64-omgang i Sverige.
Blir det jackpot i Sverige på en tirsdag, går den norske andelen av jackpotten inn i V64-spillet på Bjerke onsdag. Blir det jackpot på Bjerke (eller en annen norsk bane) onsdag, overføres pengene til neste onsdagskjøring.
Når det er løp på Øvrevoll torsdag, blir det et unntak. Da blir det ikke spill til Sverige, men V65 og Dagens Dobbel til Øvrevoll og dobbel V5 på en norsk travbane.

 

Tipstorget søker nye tippere:
I og med at Trav365 nå har flyttet fra oss og selger tipsene sine på egen nettside, på Trav365.no – samt at Travkongen flyttet ut i mars, vil vi nå ta inn to nye tippere her på Tipstorget.

Foruten at vi vil ta inn to nye som skal tippe trav, kan også bli aktuelt å ta inn tips for galopp. fotball samt andre idretter.  

Når det gjelder travtips, søker vi først og fremst selvstendige tippere som ikke baserer seg på informasjon fra andre (trenere, kusker etc). Vi vil ha tippere som ser alle løp og gjør sine egne vurderinger.
Send en epost til tipstorget@gmail.com og be om nærmere informasjon vedr. betingelser etc.  Skriv også noen ord om egne meritter....

 

 

Dersom Tipstorgets nettsider er nede for en lengre periode - prøv da våre  reserveløsninger:.

Adressen er :

www.travwap.no/tipstorget

Snart vil det også bli satt opp en reserveside som vil være en kopi av Tipstorget på adressen 

www.tipstorget.info.

NB disse reserveløsningene vil ikke være oppdatert før hovedsiden er utilgjengelig igjen – om det skulle skje....

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fotball-tips:

Det er fortiden ingen fotball-tips her på Tipstorget.

 

 NB! Dersom du opplever  at pdf-filene som lastes ned etter kjøp er skadet og ikke åpner seg, send oss info med ditt Payex-konto nummer, og filen du kjøpte blir sendt deg per epost. Send til tipstorget@gmail.com

 

 

 

 

 

.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 Print   

Copyright 2014 by Tipstorget   |  Privacy Statement  |  Terms Of Use    Skin Designed By Alldnnskins.com