Minimize

 


 Print   
 
Login


 

 


Trotter Database Minimize

 

Trotter databasen (tidligere Datasider)

 

Til datasider

Vi jobber også med– på sikt å få ferdig en sterkt forbedret utgave av basen hvor – også de svenske resultatene igjen – vil være på plass.

  

Current Articles | Categories | Search

Saturday, March 15, 2014
Svenske Krusen slo til
By jao @ 7:18 PM :: 4507 Views :: Referat
 

Krusen og 71-årige Michael Von Krusenstjerna presterte sterkt i V75-7 på Leangen Travbane lørdag. Duoen sørget samtidig for en stor utbetaling i spillet. (Foto: Kanal75).

 

 

Michael Von Krusenstjerna (71) viste ungdommelig mot som makker til storoddseren Krusen i V75-7. I starten styrte nestoren rett ut og sikret Krusen en flott posisjon. Runden igjen av æresløpet til heder for Egil Alnæs, angrep den svenske duoen. De tok seg kjapt opp til lederen Lome Brage, og straks etter var Krusen i tet. Alsaker Piril kom bakfra og la inn en real sluttspurt, men ekvipasjen fra Östersund holdt lett unna.
- Krusen var med i løp i Frankrike i vinter, det holdt på å gå galt. Hjemme drar han kun tunge vogner, i Frankrike måtte jeg ri. Hesten var en "krutburk". Vi reiser ikke dit igjen, sa en opprømt datterdatter til Michael Von Krusenstjerna. 
Verdien i V75 spratt opp fra snaut 8.000,- til hele 150.924 kroner etter den overraskende flotte innsatsen til vakre Krusen. 

Yngst og best
Startsiden i V75-1 gikk på tre bein og jekk for unghesten, fireårige Odd Herakles. I første sving feilet Røyns Kasper og dermed kom 2. valget ut i fri bane. Kusk Eirik Høitomt sendte framover, og straks før feltet passerte 1000 meter var duoen i tet.
Hvor Odd Herakles hadde havnet i feltet uten hjelp fra Røyns Kasper kan man bare gjette utfallet av. Uansett, hingsten holdt farten oppe og ble til sikker vinner. Favoritten Nordby Ask kom i tredjespor da runden gjensto, ble hengende og feilet som sliten 150 meter fra mål?
Lars O. Romtveit trener, mens Odd Team AS samt Cathrine Kvernenes er eiere.

Strålende
Favoritten Luzifer har åpnet året strålende, og tåler skryt. Fireåringen tok grovjobben ved å trave utvendig for ledende K.L.M. Lindy i V75-2, men hingsten viste bjørnekrefter og avgjorde til sin fordel i god tid før mål. Sett opp mot de meget vanskelige forholdene som Leangen bød på, var prestasjonen femstjerners. 
K.L.M. Lindy sovnet helt, og ingen av de andre konkurrentene var i nærheten av å følge oppover oppløpet.
- Luzifer var stor og trengte tid i fjor. Jeg tok han tidlig ut fra løpene for å trene hardt i vinter. Hesten har sett fin ut og jeg synes prestasjonen i dag var mer enn godkjent. Slik oppsummerte eier og trener Morten M. Ottersen.
- Meningen var å unngå posisjonen utvendig for lederen. Men for å vinne måtte vi tidlig fram. Luzifer er avslappet og bruker ikke krefter unødig, mente Tom Erik Solberg som kusket.

Holdt unna
V75-3 gikk i full storm, med kast og snøbyger. Creek’s Star skvatt til tet, Arc Va Tout havnet utvendig, og etter en runde presset favoritten seg til tet. Nozler kom opp utvendig i sisterunden i det 2600 meter lange oppgjøret, og klint ble skilt fra hvete. Feltet sprakk så det sang. Fra tredje par utvendig kom International Lover sigende i angrep, lederen var trøtt og Kristian Malmin gjorde alt for å sikre seieren med Arc Va Tout. Midt på oppløpet fant også Synjo Star åpningen, og kom flyvende mot mål. Men, Arc Va Tout holdt sikkert unna og får ros for en flott innsats.
Eier og trener gjør Jim Roger Olsen.
Vi tar med at stallskriket Golden Street feilet da 800 meter gjensto.
- Først kjørte jeg på sikkerhet, deretter ble han pigg og ville framover, sa Kristian Malmin. Malmin som hadde ett oppsitt og fikk full uttelling. 
- Arc Va Tout fikk kolikk foran starten på Sørlandets Travpark 22. februar. Av den grunn måtte jeg vente en måned før det var dags igjen. Jeg er amatør, har hatt Arc Va Tout siden han var åring, og er naturligvis glad, sa en veltalende Jim Roger Olsen.

Dramatikk
V75-4 ble dramatisk mot slutten, og spesielt ut av siste sving. Lederen Lannem Sølvi, favoritten, hadde dratt i vei i stor ledelse og var stinn av melkesyre. Vestpol Dronninga virket frisk, men slang seg i galopp i det et angrep skulle settes inn. Hun brøt utover og hektet sitt høyre sulkyhjul mot skarpt travende Snonsøy Elda. Det sluttet nesten i katastrofe, men plutselig slapp vognene og Atle Eggan kunne starte opp Snonsøy Elda på nytt. Hun hentet inn lederen på et blunk, og holdt dessuten unna for godt spurtende Urd. I spillet fant man vinneren som et 3. valg.
- Eieren Nils Kjestad ba om et løp i rygg så lenge som mulig. Farten og styrken hennes er god. Snonsøy Elda duger i hoppeserien i V75 og skal nok være med der utover året, sa kusk Atle Eggan.

Overraskende god
5. valget Beauty Di Quattro, 5. valg i V75-5, slo til med en real innsats sammen med hjemmekusken Edvard Kristiansen. Hoppa spant til tet på startsiden, Edvardsen kunne klokka og kjørte deretter. Tempoet ble dempet smidig, ingen av konkurrentene kom i angrep, og i det oppløpet tok til skvatt Beauty Di Quattro i fra til en komfortabel triumf. 
- Hesten ble kjøpt på internett, hun var for lite betrodd i dag. I fjor dugde hesten min bra mot gode konkurrenter, smilte eier og trener Heidi Ytrestøyl.

Rakk fram
V75-6 ble et artig oppgjør, det med Staffan Palema som hovedrolleinnehaver. Han kastet seg i vei og var nesten i tet da galoppen dukket opp. Dermed brukte dens kusk Kai Johansen ytterligere 300 meter på å nå føringen, og tapte løpet på det. Staffan Palema ledet helt til det gjensto 20 meter, og tapte for en smygkjørt Black Photo som kom ute i banen og snappet seieren. Enda lengre ut dukket også Shaman Star M. opp og ble toer.
Derimot: all heder til Staffan Palema, løpets moralske vinner. 
Black Photo er eid av Dan Åke Olsson og Lennart Bäverholm, mens Bo Westergaard er dens trener. I spillet fant man vinneren som et 3. valg. 
- Leangens lange oppløp passer min hest bra. Vi fikk det meste servert, smilte Westergaard etter å ha tatt hjem Sigbjørn Rishaugs Minneløp.

V75-utbetaling
7. rette: 150.924,-
6. rette: 1.145,-
5. rette: 85,-

(kilde NR v. Even Elvenes)

 

Veien til gevinstene: Minimize

 

V4,V5 og V64 Sverige -  tirsdag :    

Datahorse formtall er på plass 

V65 og V5 Momarken  tirsdag:   

Datahorse formtall er på plass 

 Print   
Hvordan kjøpe tips: Minimize

 

Info. vedr. kjøp av tips:

Her på Tipstorget trenger man ikke å være medlem eller logge inn - som medlem - for å kjøpe tips.

Alt du trenger er en bruker-konto.  Det tar det bare max ca 4 minutter å ordne det. Deretter kan du betale med kort eller PayPal  Gå inn på Datahorse sin side her på tipstorget for nærmere informasjon.

Tipsene blir altså lastet ned til din PC i pdf-format. Du må derfor ha gratisprogrammet Acrobat Reader installert på din PC.  Der kan du lese, lagre og skrive ut tipset. (red)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Print   
Info: Minimize

 

Tidsfrister for levering av spill - oppdatert 21.5.2016:

V76-1 onsdager kl. 19:00 

V65 på hverdager:

V65-1 kl. 18:50

V5-1 kl- 19:58  DD-1 kl. 20:2

Lunsj-travet nye tider fra 5.4. 2018:

11:30: 1.løp/V5-1
11:48: 2.løp/V5-2
12:01: 3.løp/V5-3
12.14: 4.løp/V5-4/DD-1
12:27: 5.løp/V5-5/DD-2

 


V64 i Sverige 19:25 på  hverdager - untatt onsdager.

DD  kl. 20:53

 


Spill til Sverige:
Mandag, tirsdag, torsdag, fredag og søndag vil det alltid være mulig å spille V64 til løpene i Sverige.

Dessverre er det fremdeles lovlig med jackpot og reglene er som følger::
Blir det jackpot mandag, torsdag, fredag eller søndag, går jackpotten til neste V64-omgang i Sverige.
Blir det jackpot i Sverige på en tirsdag, går den norske andelen av jackpotten inn i V64-spillet på Bjerke onsdag. Blir det jackpot på Bjerke (eller en annen norsk bane) onsdag, overføres pengene til neste onsdagskjøring.
Når det er løp på Øvrevoll torsdag, blir det et unntak. Da blir det ikke spill til Sverige, men V65 og Dagens Dobbel til Øvrevoll og dobbel V5 på en norsk travbane.

 

Tipstorget søker nye tippere:
I og med at Trav365 nå har flyttet fra oss og selger tipsene sine på egen nettside, på Trav365.no – samt at Travkongen flyttet ut i mars, vil vi nå ta inn to nye tippere her på Tipstorget.

Foruten at vi vil ta inn to nye som skal tippe trav, kan også bli aktuelt å ta inn tips for galopp. fotball samt andre idretter.  

Når det gjelder travtips, søker vi først og fremst selvstendige tippere som ikke baserer seg på informasjon fra andre (trenere, kusker etc). Vi vil ha tippere som ser alle løp og gjør sine egne vurderinger.
Send en epost til tipstorget@gmail.com og be om nærmere informasjon vedr. betingelser etc.  Skriv også noen ord om egne meritter....

 

 

Dersom Tipstorgets nettsider er nede for en lengre periode - prøv da våre  reserveløsninger:.

Adressen er :

www.travwap.no/tipstorget

Snart vil det også bli satt opp en reserveside som vil være en kopi av Tipstorget på adressen 

www.tipstorget.info.

NB disse reserveløsningene vil ikke være oppdatert før hovedsiden er utilgjengelig igjen – om det skulle skje....

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fotball-tips:

Det er fortiden ingen fotball-tips her på Tipstorget.

 

 NB! Dersom du opplever  at pdf-filene som lastes ned etter kjøp er skadet og ikke åpner seg, send oss info med ditt Payex-konto nummer, og filen du kjøpte blir sendt deg per epost. Send til tipstorget@gmail.com

 

 

 

 

 

.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 Print   

ads Minimize


 

 Print   
Copyright 2014 by Tipstorget   |  Privacy Statement  |  Terms Of Use    Skin Designed By Alldnnskins.com