Minimize

 


 Print   
 
Login


 

 


Trotter Database Minimize

 

Trotter databasen (tidligere Datasider)

 

Til datasider

Vi jobber også med– på sikt å få ferdig en sterkt forbedret utgave av basen hvor – også de svenske resultatene igjen – vil være på plass.

  

Current Articles | Categories | Search

Saturday, May 03, 2014
Treåring med tæl
By jao @ 8:00 PM :: 4532 Views :: Referat
 

Diadora B.R, trent av Kjetil Helgestad, smøg med i V75-2, og ble godt loset av rutinerte Thor Borg. Tetløper var svenskegjesten Caviar Sisu, som åpnet kjapt, men som også fikk dempe etter behag. Feltet samlet seg i siste sving, favoritten Catherine's Cavalli satt bom fast, og da vred nevnte Borg på i femtespor. Diadora B.R. eksploderte i fart, og treåringen fløy fram til triumf. Stall B.R. Norge er lykkelige eiere. 

Caviar Sisu fulgte deretter.
- Jeg fikk beskjed om at Diadora B.R. var enkel og grei å kjøre. Og ordre om å sitte rolig i feltet så lenge som mulig. Dette ble en av de enkle triumfene jeg har tatt, smilte Borg etterpå.
Vi noterte ellers;

* V75 åpnet med en oddsbombe, 11. valget Gomnes Dona, en toprosenter i nevnte veddemål. Dyktige Kristine Kvasnes fant fram til en glimrende posisjon med hoppa, ble med i angrep da 500 meter gjensto av sprinten, og var å finne i solid føring da oppløpet gjensto. Duoen holdt farten ekstremt godt, og ble til suveren vinner. Lars I. og Lars O. Birkeland eier.

* V75-3 fikk storfavoritten Frøyu Ty strøket rett før innleveringsfrist. Dermed ble Brødsjø Odin gedigen favoritt, og innfridde til mange spilleres glede. Tom Erik Solberg sørget for en optimal posisjon, spesielt i sisterunden, og vred i angrep fra andre par utvendig da feltet hadde 400 meter igjen til mål. Duoen hentet igjen ledende Nume Balder og ble til sikker vinner. Jan Anund Haugland trener og er også med i eierkonstallasjonen Stall Haugland.

* Vant med nese. Storfavoritten Don Clerk, eid i Mysen av Stall Albatross Racing, førte V75-4 i normaltempo. Alt så grønt ut for lederen, som kom til oppløpet med krefter på lager. Det var før Jomar Blekkan kastet loss med outsideren L'Orage. Denne kom som ei kule ute i banen og målpasseringen ble uhyre jevn. Først etter en titt på målfoto kunne Don Clerk utropes som vinner. Kusket gjorde treneren Magnus Jakobsson fra Karlstad i Värmland.

* Favoritt igjen. Obi tok godt i vei i V75-5, og fikk lov til å trave først. Han ble aldri satt under press, farten var ikke så mye å rope hurra for, men 200 meter igjen så hesten søvning ut. Kusk Gunnar Austevoll vekket han med et par rapp, og dermed stakk Obi ifra til sikker seier. Trond Anderssen trener, Stall Obi eier.
Arc Va Tout lå fin til, men feilet overraskende etter 1000 meter. Dens avslutning var prima pluss, og hesten er absolutt et nestegang-objekt.

* Avgjorde på sju steg. Hun var som et lyn i starten. Kusk Tom Erik Solberg siktet inn føringen, og 2. valget M. T. Looking forsvarte posisjonen med letthet. Deretter satt Solberg som en vognmann med full kontroll i V75-6. Over oppløpet lenset duoen i fra konkurrentene. Erik Killingmo trener, mens Stall Antonio eier.
- Føringen gikk greit. Jeg fikk dempe farten også, hun vant meget lett, smilte dagens mann Tom Erik Solberg.
- Jeg skryter gjerne av Killingmos hester, de er alltid fine å kjøre, avsluttet han.

* Hele feltet kom samlet mot mål i V75-7. Det med to trøndere i størst fart. Pondus så ut som en vinner 150 meter igjen, men mellom svarte Nordlirappen og Jomar Blekkan godt. Den siste biten av oppløpet ble realt hard, Blekkan fikk inn et ekstra gir hos Nordlirappen, som strakk på seg og vant.
- En herlig hest, jeg har hatt ansvaret siden han var to år gammel. Vi fikk en god posisjon, det ble avgjørende oppsummerte trener og kusk Jomar Blekkan. Stall Skulmoen eier, og man fant vinneren som et 7. valg.

V75-utbetaling
7. rette: 25.799,-
6. rette: 182,-
5. rette: 15,-


 

Veien til gevinstene: Minimize

 

V4,V5 og V64 Sverige torsdag:   

Datahorse formtall er på plass    

V5 Drammen, samt V65 m. V5 Klosterskogen torsdag:

Datahorse formtall er på plass  

 

 

 

 Print   
Hvordan kjøpe tips: Minimize

 

Info. vedr. kjøp av tips:

Her på Tipstorget trenger man ikke å være medlem eller logge inn - som medlem - for å kjøpe tips.

Alt du trenger er en bruker-konto.  Det tar det bare max ca 4 minutter å ordne det. Deretter kan du betale med kort eller PayPal  Gå inn på Datahorse sin side her på tipstorget for nærmere informasjon.

Tipsene blir altså lastet ned til din PC i pdf-format. Du må derfor ha gratisprogrammet Acrobat Reader installert på din PC.  Der kan du lese, lagre og skrive ut tipset. (red)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Print   
Info: Minimize

 

Tidsfrister for levering av spill - oppdatert 21.5.2016:

V76-1 onsdager kl. 19:00 

V65 på hverdager:

V65-1 kl. 18:50

V5-1 kl- 19:58  DD-1 kl. 20:2

Lunsj-travet nye tider fra 5.4. 2018:

11:30: 1.løp/V5-1
11:48: 2.løp/V5-2
12:01: 3.løp/V5-3
12.14: 4.løp/V5-4/DD-1
12:27: 5.løp/V5-5/DD-2

 


V64 i Sverige 19:25 på  hverdager - untatt onsdager.

DD  kl. 20:53

 


Spill til Sverige:
Mandag, tirsdag, torsdag, fredag og søndag vil det alltid være mulig å spille V64 til løpene i Sverige.

Dessverre er det fremdeles lovlig med jackpot og reglene er som følger::
Blir det jackpot mandag, torsdag, fredag eller søndag, går jackpotten til neste V64-omgang i Sverige.
Blir det jackpot i Sverige på en tirsdag, går den norske andelen av jackpotten inn i V64-spillet på Bjerke onsdag. Blir det jackpot på Bjerke (eller en annen norsk bane) onsdag, overføres pengene til neste onsdagskjøring.
Når det er løp på Øvrevoll torsdag, blir det et unntak. Da blir det ikke spill til Sverige, men V65 og Dagens Dobbel til Øvrevoll og dobbel V5 på en norsk travbane.

 

Tipstorget søker nye tippere:
I og med at Trav365 nå har flyttet fra oss og selger tipsene sine på egen nettside, på Trav365.no – samt at Travkongen flyttet ut i mars, vil vi nå ta inn to nye tippere her på Tipstorget.

Foruten at vi vil ta inn to nye som skal tippe trav, kan også bli aktuelt å ta inn tips for galopp. fotball samt andre idretter.  

Når det gjelder travtips, søker vi først og fremst selvstendige tippere som ikke baserer seg på informasjon fra andre (trenere, kusker etc). Vi vil ha tippere som ser alle løp og gjør sine egne vurderinger.
Send en epost til tipstorget@gmail.com og be om nærmere informasjon vedr. betingelser etc.  Skriv også noen ord om egne meritter....

 

 

Dersom Tipstorgets nettsider er nede for en lengre periode - prøv da våre  reserveløsninger:.

Adressen er :

www.travwap.no/tipstorget

Snart vil det også bli satt opp en reserveside som vil være en kopi av Tipstorget på adressen 

www.tipstorget.info.

NB disse reserveløsningene vil ikke være oppdatert før hovedsiden er utilgjengelig igjen – om det skulle skje....

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fotball-tips:

Det er fortiden ingen fotball-tips her på Tipstorget.

 

 NB! Dersom du opplever  at pdf-filene som lastes ned etter kjøp er skadet og ikke åpner seg, send oss info med ditt Payex-konto nummer, og filen du kjøpte blir sendt deg per epost. Send til tipstorget@gmail.com

 

 

 

 

 

.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 Print   

Copyright 2014 by Tipstorget   |  Privacy Statement  |  Terms Of Use    Skin Designed By Alldnnskins.com