Minimize

 


 Print   
 
Login


 

 


Trotter Database Minimize

 

Trotter databasen (tidligere Datasider)

 

Til datasider

Vi jobber også med– på sikt å få ferdig en sterkt forbedret utgave av basen hvor – også de svenske resultatene igjen – vil være på plass.

  

Current Articles | Categories | Search

Saturday, May 31, 2014
Snart millionær
By jao @ 7:15 PM :: 4398 Views :: Referat
 

Elmer nærmer seg millionen innkjørt.

 

 

V75-6, Martin Austevolls ærsløp, hadde 7 Juniorprinsen som tidlig anfører. Han la opp til et hardt tempo, 1.24 første 1000 meter. Da var favoritten 14 Elmer på plass utvendig. Ut av siste sving koblet Elmer seiersgrepet og stakk inn til son 16. seier i det 41. forsøket. Og snart er han millionær:
- Hesten var kjempegod også idag, og jeg har hatt tro på ham hele uka, smilte Tom Erik Solberg. Stall Rotela eier hesten som vant på 1.24,1v/2120 meter.
- Martin Austevoll var et forbilde for meg, og dette var et løp jeg virkelig ville vinne. Han er sterk og god, men fungerte ikke optimalt idag. det var en fantastisk prestasjon at han holdt seg i trav. Lars O. Romtveit har gjort en kjempejobb med denne hesten, sa Tom Erik Solberg - tilbake på gamle trakter.

Prima 4-åring
V75-1 hadde bare syv hester til start, men Kong Olav Vs æresløp ble likevel et pangløp. 2 Solakongen dro unna i tet og bød på 1.24 første 1000 meter. I sisterunden hadde han tidlig gjort sitt. En tøff 3 Eikmann overtok, hadde en lengde gjennom siste sving, men 6 Nyland kom farende for Rune Wiig og hadde koblet grepet tidlig på oppløpet. 7 Junifaks fikk flott ryggløp, men måtte konsentrere seg om å fighte seg forbi Eikmann i kampen om sølvmedaljen. Nyland var rett og slett for god:
- 4 Odd Herakles feilet foran oss på siste langside, men Tom Erik Solberg dro korrekt ut i galoppen, så det ble ingen problemer for oss. Jeg merket i siste sving at Junifaks slet med å holde følge, og jeg så at tethesten Eikmann var kjørt. Jeg skjønte at det gikk mot seier tidlig på oppløpet, smilte Rune Wiig - fast makker på 6 Nyland som nå fikk 60 000 kroner for å vinne på flotte 1.24,3v/2120 meter. Stall Ja-Vert er eier av Derby-håpet som nå vant for sjette gang på 16 forsøk. Jon M. Sunde trener V75-favoritten:
- Han gjør en ypperlig jobb med hesten. Det er en fryd å kjøre Nyland, fortsatte Rune Wiig - vel vitende om at han kjører en av 4-års-årgangens beste hester. Utgangsverdien i V75 var 23 kroner.

Første siden 2009
V75-2 var opprinnelig skrevet ut som et rammeløp, men ble plassert innenfor V75-rammen. Det satte nok Lars Tore Hauge stor pris på - siden han dermed fikk bokført sin første V75-seier siden 2009:
- Det var jammen på tide! Og 10 Rams Lilja er en hest jeg har god tro på fremover. Jeg har ikke vært tøff mot henne i trening, og det skal være mye å gå på. Idag vant hun uten å være på topp. Hun koblet greit grepet på lederen, og hun svarte greit opp på slutten, så hun er på riktig vei. Ikke glem at denne hesten satte banerekord for 3-åringer på Biri ifjor, så det bor endel i henne, understreket Lars Tore Hauge etter at Rams Lilja hadde vunnet som et fjerdevalg i V75 og sendt verdien opp i 112 kroner. Stall Rams eier H.G. Balder-datteren som fikk 15 000 kroner for å vinne på 1.29,9v/2140 meter.
 

Hop hadde tur
- Jeg er helt enig. Her hadde vi tur!, sa regjerende landschampion Vidar Hop etter å ha styrt 5 Credicity inn til seier i V75-3. V75-smellen fikk et nydelig løpsopplegg i ryggen på ledende 4 Zarbara Boko, men hadde flaks siden 2 Megamuscle slo over i passgang utvendig for lederen tidlig på oppløpet. Om ikke, hadde Credicity aldri fått åpning:
- Jeg var egentlig på vei ut i annetspor mot siste sving, men luka ble tettet igjen. Derfor måtte jeg igjen styre opp i rygg på zarbara Boko. Vi hadde flaks som fikk luka, men hesten var god, også, understreket Vidar Hop etter at Credicity hadde vunnet på 1.12,8a/1600 meter. Den danskeide, Frode Hamre-trente 5-åringen fikk 60 000 kroner for seieren. I V75 var vinneren et femtevalg, og verdien var nå 1265 kroner.

Så smalt det
I Rappfots æresløp, travrittet, smalt det. Betrodde hester som 2 Føylnand Viktor, 3 Nordby Sleipner og 12 Friskus feilet seg tidlig bort. 14 Norheim Faksen kom fykende på siste langside etter tidlig galopp og virket seiersfarlig, men en knallgod 11 Ara Faks hadde overtatt mot siste sving og forsvarte seg glimrende til seier - foran en godt spurtende 7 Alsaker Torres. I V75 var 11 Ara Faks en kjempeoverraskelse - stod for bare 1,8 prosent av innsatsene. Kristine Lier var fjellstø rytter på ellevtevalget som sendte verdien opp i 30 207 kroner. Hun eier hesten selv. Per Arvesen trener:
- Jeg har hatt god tro hele uka! Hesten var veldig bra i travritt på Sørlandets travpark sist, og jeg trodde virkelig på en plass i toppen idag. Vi fikk ikke noen drømmestart, men hesten var veldig bra og vant sikkert. Hesten har slitt med helsa, men nå er han bra. Dette var utrolig morsomt, smilte Kristine Lier om Ara Faks som vant på 1.25,1v/1640 meter og fikk 50 000 kroner for jobben. 
- Det er en hest som adri tar ut mer enn han må. Derfor er jeg trygg på at han kommer til å konkurrere til han er 15 år, smilte Per Arvesen, som har 11-åringen i trening.

Derby-kandidat!
En tøff 6 Thai Armani leverte en herlig innsats i V75-5. Etter en drøy første sving kom favoritten fram til ledende 5 Lucky Coral. Farten var 1.15,2 første 1000 meter. Ut av siste sving koblet 6 Thai Armani et råsterke grep og suste inn til overbevisende seier. Per Egil Rygh fra Vestskogen eier den flotte Thai Tanic-sønnen som nå fikk 60 000 kroner for å vinne på 1.14,8a/2100 meter. Frode Hamre trener og kusker den sterke 4-åringen som nå travet sitt kanskje beste løp noensinne:
- Han var veldig bra idag. Geir Mikkelsen markerte umiddelbart at han ville sitte i tet med Lucky Coral, så da slo jeg meg til ro utvendig.Han må hevve seg minst 20 meter til for å være en Derby-hest, men det tror jeg vi klarer. Han var virkelig bra idag, smilte Frode Hamre etter den tredje stallseieren. Thai Armani vant som favoritt og sendte V75-verdien opp i 34 480 kroner.

I V75-6 vant favoritten 14 Elmer. Da steg verdien til 40 009 kroner.

Råsterk dame
V75-finalen hadde lenge 5 M.T. Heliconia som leder, men i sluttfasen var det de mest betrodde som gjorde opp. 4 Scarlett Gede var tidlig framme hos lederen og koblet grepet tidlig på oppløpet. 12 M.T. Good Looking tro til med en herlig langspurt og var ikke mye slått, men enda bedre spurtet 9 Tattoo Widow, som kom akkurat for sent til å hente igjen en tøff Scarlett Gede. Sistnevnte vant på 1.14,4a/2100 meter, er eid av Vestmarka AB og fikk 60 000 kroner for å vinne for Kristian Malmin. 

Riktig V75-rekke ble 6 Nyland - 10 Rams Lilja - 5 Credicity - 11 Ara Faks - 6 Thai Armani - 14 Elmer og 4 Scarlett Gede. Syv riktige gir 47 747 kroner, mens seks riktige gir 209 kroner. Det ble ikke utbetaling for fem riktige.
 

 (kilde NR v.  Magne Engebretsen)

 

Veien til gevinstene: Minimize

 

V5 og V86 Sverige onsdag:   

Datahorse formtall er på plass    

V75 Bonus og V5 Bjerke onsdag:

Datahorse formtall er på plass  

 

 

 

 Print   
Hvordan kjøpe tips: Minimize

 

Info. vedr. kjøp av tips:

Her på Tipstorget trenger man ikke å være medlem eller logge inn - som medlem - for å kjøpe tips.

Alt du trenger er en bruker-konto.  Det tar det bare max ca 4 minutter å ordne det. Deretter kan du betale med kort eller PayPal  Gå inn på Datahorse sin side her på tipstorget for nærmere informasjon.

Tipsene blir altså lastet ned til din PC i pdf-format. Du må derfor ha gratisprogrammet Acrobat Reader installert på din PC.  Der kan du lese, lagre og skrive ut tipset. (red)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Print   
Info: Minimize

 

Tidsfrister for levering av spill - oppdatert 21.5.2016:

V76-1 onsdager kl. 19:00 

V65 på hverdager:

V65-1 kl. 18:50

V5-1 kl- 19:58  DD-1 kl. 20:2

Lunsj-travet nye tider fra 5.4. 2018:

11:30: 1.løp/V5-1
11:48: 2.løp/V5-2
12:01: 3.løp/V5-3
12.14: 4.løp/V5-4/DD-1
12:27: 5.løp/V5-5/DD-2

 


V64 i Sverige 19:25 på  hverdager - untatt onsdager.

DD  kl. 20:53

 


Spill til Sverige:
Mandag, tirsdag, torsdag, fredag og søndag vil det alltid være mulig å spille V64 til løpene i Sverige.

Dessverre er det fremdeles lovlig med jackpot og reglene er som følger::
Blir det jackpot mandag, torsdag, fredag eller søndag, går jackpotten til neste V64-omgang i Sverige.
Blir det jackpot i Sverige på en tirsdag, går den norske andelen av jackpotten inn i V64-spillet på Bjerke onsdag. Blir det jackpot på Bjerke (eller en annen norsk bane) onsdag, overføres pengene til neste onsdagskjøring.
Når det er løp på Øvrevoll torsdag, blir det et unntak. Da blir det ikke spill til Sverige, men V65 og Dagens Dobbel til Øvrevoll og dobbel V5 på en norsk travbane.

 

Tipstorget søker nye tippere:
I og med at Trav365 nå har flyttet fra oss og selger tipsene sine på egen nettside, på Trav365.no – samt at Travkongen flyttet ut i mars, vil vi nå ta inn to nye tippere her på Tipstorget.

Foruten at vi vil ta inn to nye som skal tippe trav, kan også bli aktuelt å ta inn tips for galopp. fotball samt andre idretter.  

Når det gjelder travtips, søker vi først og fremst selvstendige tippere som ikke baserer seg på informasjon fra andre (trenere, kusker etc). Vi vil ha tippere som ser alle løp og gjør sine egne vurderinger.
Send en epost til tipstorget@gmail.com og be om nærmere informasjon vedr. betingelser etc.  Skriv også noen ord om egne meritter....

 

 

Dersom Tipstorgets nettsider er nede for en lengre periode - prøv da våre  reserveløsninger:.

Adressen er :

www.travwap.no/tipstorget

Snart vil det også bli satt opp en reserveside som vil være en kopi av Tipstorget på adressen 

www.tipstorget.info.

NB disse reserveløsningene vil ikke være oppdatert før hovedsiden er utilgjengelig igjen – om det skulle skje....

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fotball-tips:

Det er fortiden ingen fotball-tips her på Tipstorget.

 

 NB! Dersom du opplever  at pdf-filene som lastes ned etter kjøp er skadet og ikke åpner seg, send oss info med ditt Payex-konto nummer, og filen du kjøpte blir sendt deg per epost. Send til tipstorget@gmail.com

 

 

 

 

 

.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 Print   

Copyright 2014 by Tipstorget   |  Privacy Statement  |  Terms Of Use    Skin Designed By Alldnnskins.com