Minimize

 


 Print   
 
Login


 

 


Trotter Database Minimize

 

Trotter databasen (tidligere Datasider)

 

Til datasider

Vi jobber også med– på sikt å få ferdig en sterkt forbedret utgave av basen hvor – også de svenske resultatene igjen – vil være på plass.

  

Current Articles | Categories | Search

Saturday, September 27, 2014
Kjempejubel for Osceola!
By jfb @ 8:25 PM :: 4869 Views :: Referat
 

DAGENS KUSK: Tom Erik Solberg vant de tre siste V75-løpene på Klosterskogen lørdag! Han er nå toer på V75-statistikken med 19; seks bak Lars Anvar Kolle som har 25 førsteplasser.

- Et av de gøyeste løp jeg har kjørt, sa Solberg som trener hesten som kan bli stående igjen som årets beste Folkehest i slutten av november.
- Vi ligger godt an, sier Solberg som vant en udramatisk seier bak en knallgod Osceola. 
I V75-7 fullførte offensive Solberg en seierstrippel bak Erik Killingmo-trente Chica N.L.  Han vant også V75-5 bak Eirik Høitomt-trente Vestpol Dronninga. Alle Solbergs vinnere var av det ganske overlegne slaget.

Kriterieheltene sviktet
Smedheim Solan
 (V75-1) underpresterte. Det samme gjorde den andre kriterievinneren; hjemmehåpetUndone. Her fosset 3,7-prosenteren Dribbling (V75-3) inn til overlegen seier i en V75-runde som begynte vanskelig.
- Han hadde en dårlig dag, sa en skuffet, men fattet Johan Herbjørn Undem etter at Undone hadde dalt seg ut av diskusjonen fra det som var tetposisjon mot siste sving.
Frode Hamre valgte å stryke Juniata Hannover, men han endte allikevel opp med dobbeltseier i V75-3: Dribbling var som nevnt overlegen, Migration og Vidar Hop tok sølvet.
- En 6'er, svarte Hamre da Kurt Hella ville vite hvor han plasserte Dribbling på overrsakelsesskalaen fra 1-10 med det tosifrede tallet som et sjokk.
544 kuponger hang med i V75-spillet etter tre avdelinger.
Etter seire til Winmecredit (V75-4) og Vestpol Dronninga (V75-5)  var 110 igjen med 7'er-mulighet.
Til slutt var det 20 kombinasjoner som kom helskinnet gjennom rebusen; 148.237 kroner ble utbetalingen for 7 rette.
6 rette ga 1155.- kroner, 5 rette 94.- kroner.

1. løp
Øystein Tjomsland innledet lørdagen med en klar seier bak egentrente Magnus Sebastian, den tiende i karrieren for 6-åringen.

2. løp/V5-1
Favoritten og 1,27-oddseren Opello D'Apua (V5-1, deleid av 90-årige Mathias Hasle!) fikk enkelt teten da High Cartiergalopperte. I siste sving skrudde Åsbjørn Tengsareid opp farten. I mål gikk Kloster-spesialisten Opella inn til femte strake med toppede ører for "Tengs".
- Han viste mye positivt i dag, sa seierskusken etter et løp der Sassy Kosmos (Kai Johansen) var god toer foranFrench Victory (Johan H. Undem) som var bra etter tidlig galopp.

3. løp/V5-2
Førstevalget Ranja Hill og Kristina Malmin var løsningen på V5-2. Hoppa tok sin tredje strake og hun gjorde det lett via et virvlende oppløp ute i banen. 
Kalimera One sørget for en ny sølvplass til Kai Johansen, lenge ledende Speedy Onion holdt bra til tredje. Hun tok etterhvert teten fra spor 8; bør passes når hun kommer ut på sprint igjen.

4. løp/V75-1: Smedheim Solan falt tungt
Kritereivinneren Smedheim Solan varmet fint. De første 100 i løpet fungerte før han falt ut av det. Travet fløt innimellom, men mot siste sving galopperte storfavoritten. Da var allerede løpet avgjort; Stall Indrefilets Biffen Ø.K.holdt stilen i tet hele veien og ble en sterk vinner for Per Oleg Midtfjeld og trener Lars O. Romtveit.
- Jeg valgte å kjøre unna og han vant relativt sikkert, sa seierskusken om en 3-åring som har vært en problemhest. Nå legger ikke trener Romtveit skjul på at det går an å håpe på litt av hvert når bladet vendes til 4-årssesongen.
- Det bor mye i denne, sier han på sin karakteristiske måte.
- Det går ikke an å være skuffet over denne hesten, men prestasjonen i dag var skuffende, sa Kai Johansen etter at Smedheim Solan for første gang havnet utenfor duoen.

5. løp/V75-2: Strålende av Vertigo Prins
Koren Lunds Minneløp ble et severdig og morsomt løp. Mest morsomt for vinneren; femtevalget Vertigo Prins som gikke et meget sterkt løp. Han var innledningsvis litt ute av taktene, men Gunnar Austevoll parerete og kjørte på sikkerhet. 
Urd overtok og slapp til en offensiv Jærvsø Ole som igjen lot favoritten Elmer ta taktpinnen. 
Det kunne se grønt ut for "Oleg" og Romtveit igjen - men inn mot siste sving slo han på et par galoppslag. Kusken parerte, men fra fjerde innvendig hadde Vertigo Prins startet sin overrumplende offensiv. Austevoll fikk ikke teten, men holdt farten oppe utvendig. Vertigo Prins ble en sterk vinner foran Elmer som Per Oleg Midtfjeld ikke trodde hadde vunnet uansett. 
Seierstid: 1.24,5/2100a. 

6. løp/V75-3: Undone falt tungt
Favoritten Undone (ble femte) ledet inn mot siste sving. Da var det slutt på kriterivinnerens vilje og krefter: Formtoppede og undervurderte Dribbling og Thor Borg fosset forbi uten å hilse - til ny seier. Hingsten vant i like fin stil som han gjorde det på Momarken tirsdag.

7. løp/V75-4: Mer Hamre!


Frode Hamre brukte dagene inn mot Kloster-lørdagen på angring. Hva han angret på? Meldingen av Winmecredit(bildet) fra firedobbelt tillegg i stayerløpet over grunndistansen 2900 meter. 
Med fasit i hånd var angringen bortkastet energi.
Republique feilet, favoritten T.Rex D.K. (Färjestadvinner 13. september, nummer tre lørdag) overtok, men det hadde kostet noen hestekrefter. 
500 igjen så Winmecredit ut som en vinner.
Dette var intet synsbedrag, men utfordrerne; de kom fra alle kanter på oppløpet. Sistevalget Hot Vacation H. (Silje K. Eilertsen) kom aller best og fortest, men det holdt for tredjevalget Winmecredit, hesten som alltid presterer. 
* 21 seire og like mange annenplasser på 89 starter, det er bare å ta av seg hatten.
- En fantastisk hest, sa Hamre om 7-åringen som altså tok sin seier nummer 21 og fikk nye 60.000 kroner inn på konto lørdag.
Frode Hamre tok stallseier nummer 31og 32 i V75-sammenheng lørdag.
8. løp/V75-5: Vestpol Dronninga for lånekusk Solberg
Utestengte Eirik Høitomt så V75-løpene fra TV-skjermen på hjemmebanen Jarlsberg. 
Tom Erik Solberg var den heldige og dyktige lånere av Høitomt-trente Vestpol Dronninga
Tom Erik kunne smile hele veien til seremoniplass. Seieren ble lett og overbevisende, flere triumfer følger.
Tundra og Tangen Bris var trippelhester bak vinneren som travet 1.27,1/2100a.

9. løp/V75-6: Osceola var suveren!


Tom Erik Solberg satte inn et speedrykk da 600 gjenstod: - Jeg visste jeg hadde mye å kjøre med, sa dagens tobeinte aktør som håper på "fire-fem starter til" med Folkehesten Klosterskogen. 5-årige Osceola (et førstevalger etter lørdagens seier kvalifisert for finalen på Bkjerke i desember. Der venter 100.000 kroner til vinneren.
- Folkehesten er et flott initiativ av DNT, sa Tom Erik Solberg som har brukt fredag og lørdag til å spurte innpå i championatstriden både på landsstatistikken og i V75:
Tre seire på Biri fredag, et ekte hat-trick i V75: Solberg er på gang så det holder!
Seierstid; 1.15,7/2100a.
Love Voice og Thor Borg ble toer.

V75-7: Chica N.L.+ Klosterskogen = sant
Chica N.L., trent av Erik Killingmo, var ubeseiret på Klosterskogen før lørdagens start. Hoppa med den fine teknikken er det samme etter V75-7 (fem av fem): Sammen med Tom Erik Solberg avgjorde hun fra rygg leder og siste indre - sprettlett. 
Dette var seier nummer ni i start nummer 40.
- Alt ble riktig. Hun er blitt finere og finere og er nok et eksempel på en hest som Erik Killingmo har forbedret, kommenterte Solberg etter triumfen.

Utbetaling: 7 rette: 148.237 kr 6 rette: 1.115 kr, 5 rette: 94 kr.

(kilde NR v. Tom W. Johannessen)

 

Veien til gevinstene: Minimize

 

V5 og V86 Sverige onsdag:   

Datahorse formtall er på plass    

V75 Bonus og V5 Bjerke onsdag:

Datahorse formtall er på plass  

 

 

 

 Print   
Hvordan kjøpe tips: Minimize

 

Info. vedr. kjøp av tips:

Her på Tipstorget trenger man ikke å være medlem eller logge inn - som medlem - for å kjøpe tips.

Alt du trenger er en bruker-konto.  Det tar det bare max ca 4 minutter å ordne det. Deretter kan du betale med kort eller PayPal  Gå inn på Datahorse sin side her på tipstorget for nærmere informasjon.

Tipsene blir altså lastet ned til din PC i pdf-format. Du må derfor ha gratisprogrammet Acrobat Reader installert på din PC.  Der kan du lese, lagre og skrive ut tipset. (red)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Print   
Info: Minimize

 

Tidsfrister for levering av spill - oppdatert 21.5.2016:

V76-1 onsdager kl. 19:00 

V65 på hverdager:

V65-1 kl. 18:50

V5-1 kl- 19:58  DD-1 kl. 20:2

Lunsj-travet nye tider fra 5.4. 2018:

11:30: 1.løp/V5-1
11:48: 2.løp/V5-2
12:01: 3.løp/V5-3
12.14: 4.løp/V5-4/DD-1
12:27: 5.løp/V5-5/DD-2

 


V64 i Sverige 19:25 på  hverdager - untatt onsdager.

DD  kl. 20:53

 


Spill til Sverige:
Mandag, tirsdag, torsdag, fredag og søndag vil det alltid være mulig å spille V64 til løpene i Sverige.

Dessverre er det fremdeles lovlig med jackpot og reglene er som følger::
Blir det jackpot mandag, torsdag, fredag eller søndag, går jackpotten til neste V64-omgang i Sverige.
Blir det jackpot i Sverige på en tirsdag, går den norske andelen av jackpotten inn i V64-spillet på Bjerke onsdag. Blir det jackpot på Bjerke (eller en annen norsk bane) onsdag, overføres pengene til neste onsdagskjøring.
Når det er løp på Øvrevoll torsdag, blir det et unntak. Da blir det ikke spill til Sverige, men V65 og Dagens Dobbel til Øvrevoll og dobbel V5 på en norsk travbane.

 

Tipstorget søker nye tippere:
I og med at Trav365 nå har flyttet fra oss og selger tipsene sine på egen nettside, på Trav365.no – samt at Travkongen flyttet ut i mars, vil vi nå ta inn to nye tippere her på Tipstorget.

Foruten at vi vil ta inn to nye som skal tippe trav, kan også bli aktuelt å ta inn tips for galopp. fotball samt andre idretter.  

Når det gjelder travtips, søker vi først og fremst selvstendige tippere som ikke baserer seg på informasjon fra andre (trenere, kusker etc). Vi vil ha tippere som ser alle løp og gjør sine egne vurderinger.
Send en epost til tipstorget@gmail.com og be om nærmere informasjon vedr. betingelser etc.  Skriv også noen ord om egne meritter....

 

 

Dersom Tipstorgets nettsider er nede for en lengre periode - prøv da våre  reserveløsninger:.

Adressen er :

www.travwap.no/tipstorget

Snart vil det også bli satt opp en reserveside som vil være en kopi av Tipstorget på adressen 

www.tipstorget.info.

NB disse reserveløsningene vil ikke være oppdatert før hovedsiden er utilgjengelig igjen – om det skulle skje....

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fotball-tips:

Det er fortiden ingen fotball-tips her på Tipstorget.

 

 NB! Dersom du opplever  at pdf-filene som lastes ned etter kjøp er skadet og ikke åpner seg, send oss info med ditt Payex-konto nummer, og filen du kjøpte blir sendt deg per epost. Send til tipstorget@gmail.com

 

 

 

 

 

.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 Print   

Copyright 2014 by Tipstorget   |  Privacy Statement  |  Terms Of Use    Skin Designed By Alldnnskins.com