Minimize

 


 Print   
 
Login


 

 


Trotter Database Minimize

 

Trotter databasen (tidligere Datasider)

 

Til datasider

Vi jobber også med– på sikt å få ferdig en sterkt forbedret utgave av basen hvor – også de svenske resultatene igjen – vil være på plass.

  

Current Articles | Categories | Search

Saturday, October 11, 2014
Broadway i Bergen
By jfb @ 8:36 PM :: 3985 Views :: Referat
 

Thai Broadway tok seg av Kniksens æresløp. (Foto: Hesteguiden.com)

4 Thai Broadway er eid av Stall Grosserer, som har Terje Aspevik som "formann":
- Nå er Trond Anderssen kvitt problemene på stallen, men nå skal vi ha det morsomt fremover. Kniksen var en mann vi elsket her i Bergen. Jeg kjente ham godt, siden vi begge etterhvert ble trenere. For meg betyr denne seieren enormt, smilte Terje Aspevik.
Gunnar Austevoll var fornøyd seierskusk:
- Jeg hadde bestemt meg for å teste i tet idag om vi kom oss dit. Hesten kjentes bra hele veien, og det var deilig at det holdt. Han er på vei opp mot toppformen han hadde i Europa-Derby i Sverige. Jeg var usikker på formen, men Trond Anderssen ringte meg i formiddag og sa at han trodde at formen var på plass. Hesten lå litt hardt på underveis, og jeg var redd for at han skulle tappe seg for mye på krefter, men han holdt sikkert unna. En bra prestasjon, syntes Gunnar Austevoll. Vinnertiden ble 1.14,1a/2100 meter, og førstepremien var 100 000 kroner. 

Spennende 3-års-festival
V75-1 var Bergen 3-års-festival. Det ble et meget innholdsrikt og spennende oppgjør. Norgesdebuterende 5 Global Republic dundret til tet og svarte opp favoritten 7 Juniata Hanover. Første 500 ble passsert så radig som 1.08,7. Snart gikk 1 Chocolate Day ut i posisjonen utvendig for lederen. Juniata Hanover kom seg ut i annet par utvendig tidlig på siste langside. I front var Global Republic fortsatt frisk, passerte kilometeren på 1.14 og forsøkte å rykke i siste sving. 1 Chocolate Day gikk ned i rygg gjennom siste sving, gikk ut i angrep igjen på oppløpet og klarte å innhente en overraskende god Global Republic på målstreken. Per Oleg Midtfjeld kusket den Frode Hamre-trente hoppa som er danskeid. Førstepremien lød på 100 000 kroner, og vinnertiden var 1.14,4a/2100 meter.
- Vi var ikke med på åpningsrushet, og jeg gled ut i dødens etter 600 meter. Det var en flott prestasjon av 3-åringen, men jeg var ikke sikker på at vi var fremst. Thor Borg gratulerte meg etter målpassering. Selv om jeg hadde den gode følelsen, så var jeg ikke trygg. Det var dog kjempeartig at det holdt. Frode Hamre hadde rigget til hesten på en flott måte, og jeg håper ikke dette var siste gang jeg fikk kjøre denne hesten, sa en fornøyd Per Oleg Midtfjeld.

I V75 var vinneren nest mest spilt, og utgangsverdien var 46 kroner.

Suksessen fortsetter
Folkehesten Klosterskogen har vært som et eventyr for de mange eierne. Nå bokførte 3 Osceola årets femte seier i det 17. forsøket og sendte årsbruttoen opp i 329 500 kroner. Fra tredje par utvendig satte favoritten fart på siste langside, koblet umiddelbart grepet i siste sving og forsvarte seg til knepen seier - verd 60 000 kroner. Tom Erik Solberg kusket hetsen som hans samboer Torill Klemensen har mye av det daglige treneransvaret for. Nå ble vinnertiden 1.13,1a/1600 meter:
- Men på en dårlig dag. Med tanke på det flotte løpsopplegget vi fikk, så burde han egentlig vunnet enklere, syntes Tom Erik Solberg. Nå håper han at hesten forblir i hans eie også etter Folkehest-auksjonen på Bjerke 22. november.

I V75 var vinneren stor favoritt. Verdien var nå 72 kroner.

Så smalt det
I V75 var det nær å bli detonert oddsbomber både i det første og andre oppgjøret, men i det tredje løpet smalt det. 2 Smedtora stod for bare 0,4 prosent av innsatsene. 3-års-hoppa fikk et flott løp som toer bak 3 Homme Balder - som dro hardt unna i Nils A. Skjolds æresløp. Tilleggshestene fikk det tungt da Ole Johan Østre la opp til et jevnt 1.28-tempo bak tetehesten. Favoritten 13 Jærvsørappen hadde omtrent 100 meter fram da runden gjenstod. Jomar Blekkan styrte i angrep på siste langside. Jærvsørappen travet en rå sisterunde til tredje, men var uten nubbesjanse til å hente de to fremste. 3 Homme Balder så ut som en klink vinner midt i siste sving, men så begynte han å bli sliten. 2 Smedtora nærmet seg meter for meter og var fremst kort før mål. Hestekaren Torbjørn Smedsrud fra Fåberg eier Horgen Tora-datteren som fikk 100 000 kroner for å vinne på 1.29,9v/2100 meter. I totoen ga hun hele 119 ganger pengene tilbake.
- Jeg snakket med Torbjørn Smedsrud i forkant. Han mente at hoppa kunne rundt 1.29 og at en premie ville være bra. Så ble det seier, og det var jo kjempeartig. Jeg fikk dessuten dette oppsittet på grunn av forfall fra Olav Mikkelborg, så for meg ble jo dette en perfekt dag. Jeg så i siste sving at de hadde for langt fram bakfra, og tethesten begynte å bli stiv i taka. Jeg skjønte at vi ville nå fram. Det er godt at jeg er travkusk og ikke spiller, for det var ikke i mine tanker at vi skulle klare å vinne, smilte Kai Johansen. 
- Dette var "artig", sa Torbjørn Smedsrud etter den høyst overraskende seieren. Han har tre løpshester, og nå ble det sekssifret sjekk på den yngste:
- Forhåpningene stg i siste sving da jeg så at hun nærmet seg lederen, men jeg hadde ingen tro på forhånd, sa den overraskede eieren.

En av de største oddsbombene i V75-historien sendte verdien opp fra 72 til 6554 kroner.

Ren, skjær glede...
...ble det på seremoniplass etter at favoritten og hjemmehåpet 1 Haukeli Hildur tok seg av V75-4. Hoppa overtok teten etter en halv runde og la opp til jevn 1.28-fart. Hun holdt unna til sikker seier for Odd Storetvedt:
- Dette er uvirkelig. Vi har plundret mye med denne hesten, og det har vært mye stang ut, men idag ble det seier. Dette er ubeskrivelig; helt fantastisk, sa en mildt sagt glad eierinne, Heidrun Moen fra Voss. Dette var Haukeli Hildurs femte seier i år og den fjerde på rad.
- Hun er "fæl" i trening, men vi har funnet et opplegg som fungerer. Hun var ute av det flere ganger, og man måtte "kjøre hest", men seieren ble jo egentlig veldig enkel. Hun ble rettere og finere å kjøre da vi fikk teten og kom oss inn i førstespor. Dette var veldig morsomt, sa formkusk Odd Storetvedt etter favorittseieren. Vinnertiden var ???, og førstepremien i løpet var 60 000 kroner.

I V75 var vinneren favoritt, og verdien var nå 11 768 kroner.

Ny smell
I V75-5 kom det en ny smell. 8 Be My Gangster gj0orde grovjobben utvendig for ledende 4 Bungee Jumper og så ut til å trave mot V75-seier, men ute i banen kom 11 High Photo i en flyevnde finish for Eirik Høitomt etter å ha innledet i tredje par utvendig. dermed kunne eier Torstein Skjaker, trener Kjetil Helgestad og kusken glede seg over seier på 1.15,7a/2100 meter og 50 000 kroner innkjørt.
- Vi fikk et flott løpsopplegg. Det var langt fram til Be My Gangster tidlig på oppløpet, men han stod på fint og vant knepent, men sikkert. Idag har jeg knapt løst en krone, så det var egentlig på tide. Jeg fikk tro i siste sving, for da kjente jeg at hesten hadde krefter spart, smilte Eirik Høitomt.

I V75 var vinneren sjettevalg, og verdien var nå mer enn 200 000 kroner.

4 Thai Broadway i V75-6 var et fjerdevalg i spillet. Verdien var fortsatt over 200 000 kroner.
 

Tveiten til slutt
I V75-7 stakk 4 Tin Tveiten til tet og ble der til mål. Betrodde 7 Bork Odin fikk en trøblete start, men kom etterhvert ned i lederryggen. 1 Ulsrud Tea var overraskende bra med fra start og gled ut i posisjonen utvendig for lederen etter en halv runde. 9 Tekno Odin lå i tredje par utvendig - i ryggen på 10 Timian Scott, som viste tretthetstegn mot siste sving. Der feilet 9 Tekno Odin i angrep, og oppløpet ble en spennende duell mellom en tapper Tin Tveiten og en minst likke tøff 1 Ulsrud Tea. Tin Tveiten holdt unna til seier for Geir Mikkelsen. Kåre Refsland trener hesten som han er deleier med sammen med Edvard Lindalen.
- Jeg så at Bork Odin var ute av taktene. Da steg optimismen. Jeg slapp egentlig taket i tømmene på slutten og lot ham ordne opp selv. Det gjorde han. Tin Tveiten strakk på seg og holdt unna. Dette smakte herlig, smilte Geir Mikkelsen. Førstepremien for å vinne Jacob Melands æresløp var 100 000 kroner. Vinnertiden var 1.21,9a/1600 meter.

Riktig V75-rekke ble 1 Chocolate Day - 3 Osceola - 2 Smedtora - 1 Haukeli Hildur - 11 High Photo - 4 Thai Broadway og 4 Tin Tveiten. Ingen klarte syv riktige. Dermed blir det jackpot neste lørdag. Seks riktige gir 5412 kroner, mens fem riktige gir 200 kroner.

(kilde NR v.  Magne Engebretsen)

 

Veien til gevinstene: Minimize

 

V5 og V86 Sverige onsdag:   

Datahorse formtall er på plass    

V75 Bonus og V5 Bjerke onsdag:

Datahorse formtall er på plass  

 

 

 

 Print   
Hvordan kjøpe tips: Minimize

 

Info. vedr. kjøp av tips:

Her på Tipstorget trenger man ikke å være medlem eller logge inn - som medlem - for å kjøpe tips.

Alt du trenger er en bruker-konto.  Det tar det bare max ca 4 minutter å ordne det. Deretter kan du betale med kort eller PayPal  Gå inn på Datahorse sin side her på tipstorget for nærmere informasjon.

Tipsene blir altså lastet ned til din PC i pdf-format. Du må derfor ha gratisprogrammet Acrobat Reader installert på din PC.  Der kan du lese, lagre og skrive ut tipset. (red)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Print   
Info: Minimize

 

Tidsfrister for levering av spill - oppdatert 21.5.2016:

V76-1 onsdager kl. 19:00 

V65 på hverdager:

V65-1 kl. 18:50

V5-1 kl- 19:58  DD-1 kl. 20:2

Lunsj-travet nye tider fra 5.4. 2018:

11:30: 1.løp/V5-1
11:48: 2.løp/V5-2
12:01: 3.løp/V5-3
12.14: 4.løp/V5-4/DD-1
12:27: 5.løp/V5-5/DD-2

 


V64 i Sverige 19:25 på  hverdager - untatt onsdager.

DD  kl. 20:53

 


Spill til Sverige:
Mandag, tirsdag, torsdag, fredag og søndag vil det alltid være mulig å spille V64 til løpene i Sverige.

Dessverre er det fremdeles lovlig med jackpot og reglene er som følger::
Blir det jackpot mandag, torsdag, fredag eller søndag, går jackpotten til neste V64-omgang i Sverige.
Blir det jackpot i Sverige på en tirsdag, går den norske andelen av jackpotten inn i V64-spillet på Bjerke onsdag. Blir det jackpot på Bjerke (eller en annen norsk bane) onsdag, overføres pengene til neste onsdagskjøring.
Når det er løp på Øvrevoll torsdag, blir det et unntak. Da blir det ikke spill til Sverige, men V65 og Dagens Dobbel til Øvrevoll og dobbel V5 på en norsk travbane.

 

Tipstorget søker nye tippere:
I og med at Trav365 nå har flyttet fra oss og selger tipsene sine på egen nettside, på Trav365.no – samt at Travkongen flyttet ut i mars, vil vi nå ta inn to nye tippere her på Tipstorget.

Foruten at vi vil ta inn to nye som skal tippe trav, kan også bli aktuelt å ta inn tips for galopp. fotball samt andre idretter.  

Når det gjelder travtips, søker vi først og fremst selvstendige tippere som ikke baserer seg på informasjon fra andre (trenere, kusker etc). Vi vil ha tippere som ser alle løp og gjør sine egne vurderinger.
Send en epost til tipstorget@gmail.com og be om nærmere informasjon vedr. betingelser etc.  Skriv også noen ord om egne meritter....

 

 

Dersom Tipstorgets nettsider er nede for en lengre periode - prøv da våre  reserveløsninger:.

Adressen er :

www.travwap.no/tipstorget

Snart vil det også bli satt opp en reserveside som vil være en kopi av Tipstorget på adressen 

www.tipstorget.info.

NB disse reserveløsningene vil ikke være oppdatert før hovedsiden er utilgjengelig igjen – om det skulle skje....

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fotball-tips:

Det er fortiden ingen fotball-tips her på Tipstorget.

 

 NB! Dersom du opplever  at pdf-filene som lastes ned etter kjøp er skadet og ikke åpner seg, send oss info med ditt Payex-konto nummer, og filen du kjøpte blir sendt deg per epost. Send til tipstorget@gmail.com

 

 

 

 

 

.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 Print   

Copyright 2014 by Tipstorget   |  Privacy Statement  |  Terms Of Use    Skin Designed By Alldnnskins.com