Minimize

 


 Print   
 
Login


 

 


Trotter Database Minimize

 

Trotter databasen (tidligere Datasider)

 

Til datasider

Vi jobber også med– på sikt å få ferdig en sterkt forbedret utgave av basen hvor – også de svenske resultatene igjen – vil være på plass.

  

Current Articles | Categories | Search

Saturday, October 25, 2014
Tre ganger "GV" i V75
By jfb @ 8:20 PM :: 4799 Views :: Referat
 

 

- En stor dag. Og veldig spesielt for meg å vinne for sponsoren min, Eirik Djuve. Han og Kjell Håkonsen var jo et radarpar. Det er moro å holde på med trav nå, oppsummerte Geir Vegard som også satte ord på tempo og trøkk i yrket han lever med 24 timer i døgnet:
- Du må være på hugget absolutt hele tiden, sa lørdagens mann til rikstoto.no da hjemturen ventet. 

"Klaffet fra A til Å"
V75-4 var også dagens hovedløp: Favoritten Thai Broadway blåste til tet og fikk Remee La Marc i rygg. Hamrelaget satt i tredje og fjerde utvendig. Geir Vegard Gundersen søkte seg ut i ryggen på I'm The Answer, et nytt vinnertrekk fra dagens kusk på Forus.
Gunnar Austevoll satt smilende og ganske seierssikker ut i oppløpet. Han passet på Remee La Marc i rygg, men fikk aldri opp vinnerfarten da Hamre-laget gikk til angrep ute i banen.
På målstreken var Geir Vegard Gundersen ogWinmecredit først.
"GV" var rørt på seremoniplass:
- Det klaffet fra A til Å. På oppløpet tenkte jeg på hvor stort det ville være å kunne vinne Kjells Minneløp for Eirik (Djuve, red. anm.). Han er en fantastisk person på alle måter, sa Geir Vegard Gundersen.
Også eier Eirik Djuve tok turen opp på seremoniplass, mannen som opplevde mye sammen med Kjell Håkonsen (Spikeld).
- Blant de kjekkeste seirene, sa Djuve om lørdagens triumf.
Nå han fikk seiersambisjoner?
Da hesten ble meldt...

V75-1: "GV" og Morten Langli overrasket i V75-1 igjen
Geir Vegard Gundersen, V75-1 på Forus og Morten Langli er en god kombinasjon. I september satte førstnevnte inn Langli-eide Sagi Allvinn som et ellevtevalg i V75-1 etter en duell mot Tom Erga og Erga Odin. 
Også lørdag var det Erga og Erga Odin som måtte strekke våpen for "GV" som denne gang satt bak femtevalget og 4,5-prosenteren Spydermann Ø.K. (trener er Andreas Opheim)
Som i septemberløpet feilet Nyland. Men denne gangen var det mye utur med i bildet for storfavoritten. 
Etter en omstart (her feilet Nyland) gikk Nyland feilfritt. Men en galopperende 
Åspe Viktor og Vidar Tjomsland hev seg utover. 
Det ble takling og hjulhekt - og game over for storfavoritten Nyland.
- Han var unnskyldt i dag, sa Rune Wiig med all mulig grunn til å bli trodd.
Tom Erga holdt et hardt tempo i tet med Erga Odin, 1.24,3 første 1000 meter. 
Erga-kusken og Erga-hesten var tapre sammen, men "GV" Gundersen og Spydermann Ø.K. hadde fått en kjemperygg iVertigo Prins i siste sving. Inn mot mål speedet Spydermann forbi til en liten sjokkseier i F.W. Ramslands Minneløp.
- Dette er i bunn og grunn en veldig bra hest, sa Geir Vegard Gundersen på seremoniplass. 
Der er han etterhvert blitt en konge: På spørsmål om hvilken hest Kjell Håkonsen vant sitt siste løp med var "GV" imponerende inne på det riktige svaret: Vinning Kos
Og han tok senere Håkonsens seier nummer 1000: Krølle var riktig svar. 

V75-2Én mil fram for Moi Jerka...
"Hvem hadde kjøpt spill på Moi Jerka én runde igjen?" sa RD-anker Stian Hallenstvedt retoriskks og satte ord på situasjonen for storfavoritten og knallhardt betrodde Moi Jerka:
Treg start, problemer med å legge seg til og Unik i veien. Det var i nærheten av en mil fram til Bare Mia i tet. Men det hadde gått fort foran, og det var tynt med sluggere i tetgruppa. Vidar Tjomsland fikk rygg på meget gode Lasken Lovise (galopp i første sving) og dro i det som var av snorer. Og med kjempekreftene i bruk, speedet storfavoritten inn til seier foran nevnte Lasken Lovise og og Jørnstu Vilja.
En lettet Vidar Tjomsland kunne oppsummere:
- Jeg syns det var langt fram...Men det ekstra moro både for meg og eieren å vinne med denne hesten, sa lillebror Tjomsland.

V75-3: Gundersen igjen
Både Geir Vegard Gundersen og Eirik Høitomt kjørte for fullt fra start i V75-3: 
Favoritten Bungee Jumper sto innenfor Fight On Aristo, det ble løpsavgjørende. 
"GV" og Bungee Jumper fikk beina imellom da Fight On Aristo så ut som en tethest. Sistnevnte fikk sjansen fra rygg til slutt, men seieren gikk greit til Bungee Jumper.
Seierskusk "GV" var raus med rosen til trenerne av både Spydermann Ø.K. (Andreas Opheim)  og Bungee Jumper (Jens Kristian Brenne) på seremoniplass:
- Det er moro å komme hit å vinne for de unge trenerne, sa flytkusken fra Magnor og Nittedal.
Han er etter lørdagen oppe i 15 V75-triumfer, Lars Anvar Kolle topper med 25.

V75-4: Thai Broadway tatt ned på streken
Gunnar Austevoll tok opp med Thai Broadway for å holde Remee La Marc i siste sving. Ute i banen kom etterhvertWinmecredit (se innledningen) som gikk inn til følelsesladet triumf for kusk Geir Vegard Gundersen og Eirik Djuve i Kjell Håkonsens Minneløp.
Seierstiden: 1.13,2/2040 meter.
Dette var Frode Hamres seier nummer 38 i V75 i 2014.

V75-5: Mester Eirik og Søndre Jerkeld


Både den ene og den andre spratt i V75-5; Stjerneper, Førlands Knerten og Wrons Frigg. Svaret - og vinneren; åttendevalget Søndre Jerkeld kjørt av mester Eirik Høitomt (bildet). Tetmannen i championatstriden var strålende bakHuldre Jenta på Bjerke onsdag og viste igjen mestertaktene på Forus.
- En topp prestasjon, han måtte gå den tunge veien, sa Høitomt som styrer mot et landschampionat igjen. Sist gang han gikk til topps var i 2011.
Toer i løpet ble Sordo og Svein Ove Wassberg. 

V75-6: Kim Pedersen ubeseiret bak Soho
Kim Pedersen er en velkjørende 25-årig stallmann hos Bo Westergaard. Han fikk etterhvert teten med formtoppedeSoho (førstevalg) og holdt strålende inn til seier nummer tre bak den flott 5-årshoppa. Scarlett Gede og Lars Anvar Kolle var var en nesten like kruttsterk toer.
Seierstid: 1.12,5/1600a!  

V75-7: Love Voice spurtet best
Finalen ble et morsomt travløp med trøkk: Folkehesten Momarken Gigant Super kunne ligne en vinner, men det tok i mot. Ytterst hvirvlet Love Voice og Thor Borg inn til seier nummer tre i år.
- De måtte før eller siden bli møre foran. Jeg viste at min går til mål, sa Thor Borg som parerte noe som kunne ha blitt en ødeleggende pace-takter fra Love Voice ut på oppløpet.
Tvillingen 5-9 (Love Voice - Rex Palema) ga velvoksne 397 i odds!
 
 Kleppe Snigen var helt overlegen i dagens første løp. Flere seire følger. Gjerde Tora ble toer foran godt avsluttendeArn Silver.

* Favoritten Porfirio Bi galopperte, 2. valget Silas Hovmand tok teten i V5-1. Der satt Svein Ove Wassberg komfortabelt hele veien. Hesten til Sigurd Todnem tok årets tredje og karrierens sjette på enkleste vis.Calypso H. var storfavoritt i V5-2. Han åpnet første 500 på 1.12,5, siden danset Calypso (sluttid 1.13,8/1600a.) unna til lett og imponerende seier. Rune Wiig (bildet) tok dermed årets Forus-seier nummer 39, tangering av fjorårschampion Bo Westergaards seierstall. 
Petite Oiseau og Eirik Høitomt ble toer på behørig avstand.  

Utbetaling:
Syv rette: 18.548 kr.
Seks rette: 186 kr.
Fem rette: 19 kr.

(kilde NR v. Tom W. Johannessen)

 

Veien til gevinstene: Minimize

 

V4,V5 og V64 Sverige torsdag:   

Datahorse formtall er på plass    

V5 Drammen, samt V65 m. V5 Klosterskogen torsdag:

Datahorse formtall er på plass  

 

 

 

 Print   
Hvordan kjøpe tips: Minimize

 

Info. vedr. kjøp av tips:

Her på Tipstorget trenger man ikke å være medlem eller logge inn - som medlem - for å kjøpe tips.

Alt du trenger er en bruker-konto.  Det tar det bare max ca 4 minutter å ordne det. Deretter kan du betale med kort eller PayPal  Gå inn på Datahorse sin side her på tipstorget for nærmere informasjon.

Tipsene blir altså lastet ned til din PC i pdf-format. Du må derfor ha gratisprogrammet Acrobat Reader installert på din PC.  Der kan du lese, lagre og skrive ut tipset. (red)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Print   
Info: Minimize

 

Tidsfrister for levering av spill - oppdatert 21.5.2016:

V76-1 onsdager kl. 19:00 

V65 på hverdager:

V65-1 kl. 18:50

V5-1 kl- 19:58  DD-1 kl. 20:2

Lunsj-travet nye tider fra 5.4. 2018:

11:30: 1.løp/V5-1
11:48: 2.løp/V5-2
12:01: 3.løp/V5-3
12.14: 4.løp/V5-4/DD-1
12:27: 5.løp/V5-5/DD-2

 


V64 i Sverige 19:25 på  hverdager - untatt onsdager.

DD  kl. 20:53

 


Spill til Sverige:
Mandag, tirsdag, torsdag, fredag og søndag vil det alltid være mulig å spille V64 til løpene i Sverige.

Dessverre er det fremdeles lovlig med jackpot og reglene er som følger::
Blir det jackpot mandag, torsdag, fredag eller søndag, går jackpotten til neste V64-omgang i Sverige.
Blir det jackpot i Sverige på en tirsdag, går den norske andelen av jackpotten inn i V64-spillet på Bjerke onsdag. Blir det jackpot på Bjerke (eller en annen norsk bane) onsdag, overføres pengene til neste onsdagskjøring.
Når det er løp på Øvrevoll torsdag, blir det et unntak. Da blir det ikke spill til Sverige, men V65 og Dagens Dobbel til Øvrevoll og dobbel V5 på en norsk travbane.

 

Tipstorget søker nye tippere:
I og med at Trav365 nå har flyttet fra oss og selger tipsene sine på egen nettside, på Trav365.no – samt at Travkongen flyttet ut i mars, vil vi nå ta inn to nye tippere her på Tipstorget.

Foruten at vi vil ta inn to nye som skal tippe trav, kan også bli aktuelt å ta inn tips for galopp. fotball samt andre idretter.  

Når det gjelder travtips, søker vi først og fremst selvstendige tippere som ikke baserer seg på informasjon fra andre (trenere, kusker etc). Vi vil ha tippere som ser alle løp og gjør sine egne vurderinger.
Send en epost til tipstorget@gmail.com og be om nærmere informasjon vedr. betingelser etc.  Skriv også noen ord om egne meritter....

 

 

Dersom Tipstorgets nettsider er nede for en lengre periode - prøv da våre  reserveløsninger:.

Adressen er :

www.travwap.no/tipstorget

Snart vil det også bli satt opp en reserveside som vil være en kopi av Tipstorget på adressen 

www.tipstorget.info.

NB disse reserveløsningene vil ikke være oppdatert før hovedsiden er utilgjengelig igjen – om det skulle skje....

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fotball-tips:

Det er fortiden ingen fotball-tips her på Tipstorget.

 

 NB! Dersom du opplever  at pdf-filene som lastes ned etter kjøp er skadet og ikke åpner seg, send oss info med ditt Payex-konto nummer, og filen du kjøpte blir sendt deg per epost. Send til tipstorget@gmail.com

 

 

 

 

 

.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 Print   

Copyright 2014 by Tipstorget   |  Privacy Statement  |  Terms Of Use    Skin Designed By Alldnnskins.com