Minimize

 


 Print   
 
Login


 

 


Trotter Database Minimize

 

Trotter databasen (tidligere Datasider)

 

Til datasider

Vi jobber også med– på sikt å få ferdig en sterkt forbedret utgave av basen hvor – også de svenske resultatene igjen – vil være på plass.

  

Current Articles | Categories | Search

Saturday, November 22, 2014
Drømmehesten Winmecredit
By jfb @ 11:49 AM :: 3842 Views :: Referat
 

Frode Hamre vant med Winmecredit: - Han har vært fantastisk bra de siste månedene. En hest som betyr mye for meg, sa Frode Hamre etter triumfen.

 

Championkusk Goop vant to løp, dagens norske overraskelse var Heartbreaker V.S. og Bjørn Steinseth som knekket storfavoritten Red Team Rex i V75-2.


1. løp/V4-1: Soho med stolpe
Cummin
 og Björn Goop gikk til tet, runden før mål startet favoritten Soho og Kim Pedersen presset utvendig. Tethesten tålte ikke massasjen, ut på oppløpet seilte Soho inn til stolpe i raden. En hest med temperament og personlighet skal vi tro kretsen rundt.Warrawee Lizzy avsluttet fort til sølv.

2. løp/V4-2: Årets syvende til Quincy Frontline
Quincy Frontline og Marius Høitomt svepte feltet rundt siste sving, tidlige på oppløpet var dsaken klar for stall Hamres hest. Årets seier nummer syv ble av det lette slaget. Lenge ledende Tender Love kontret til annenplass; Bully Beatdown fikk maks. som tredjehest.
- Hesten har høy grunnkapasitet og passer på lange løp, sa Marius Høitomt som stadig kjører bedre og bedre. 

3. løp/V4-3: Skrell fra Østre
Treatmenice
, som lå i 4. innvendig, kom seg ut i utvendig i spor. I siste sving satt Ole Johan Østre fin plassert i rygg på sterk She's My Dream. På oppløpet sprintet Treatmenice fra alt og alle til brakoddsen 70! 
She's My Dream tok sølvet, Sesamo OM holdt brukbart fra tet til bronsen.
- Jeg ble helt satt ut. At hun skulle vinne i dag, hadde jeg ikke drømt om, sa eier og trener Stein Grinaker til André Ringelien i seiersintervjuet.

4. løp/V4-4: Tin Tveiten tok ned Tekno Odin
Tekno Odin
 tok teten; Geir Mikkelsen plasserte Tin Tveiten i ryggen med taktikken åpenbar og klokkerklar. Ut i angrep og full speed 150 igjen.
Øystein Tjomsland kjørte foran i 1.22.-fart, han hadde egentlig ingen valgmuligheter i dette løpet. I siste sving snakket Tjomsland til Tekno Odin, men hesten i rygg virket sterk. Mikkelsen ventet til 150 igjen, Tekno Odin prøvde å svare, men det ble hode og hals - og en superskalp i beltet til Tin Tveiten.
- Han begynner å bli en komplett hest, sa Mikkelsen som også var inne på at "det også går litt på formen til Tekno Odin".
Seierstid: 1.22,6/2100a. 
Tvillingodds 1,60 - godt betalt for årets sikreste tvilling.

5. løp/V75-1: Goop styrte fra start til mål
Tethesten? Spørsmålet ble stilt gjentatte ganger før start i V75-1. Svaret ble Björn Goop og norskeeide (Stall Blått Blod)Underpaid Hanover som deretter ledet løpet fra start til mål. K.L.M. Buymethemoon ble toer fra ledeerygg, Rafolotreer etter en fin avslutning. Remee La Marc fikk et fint løp i 2. utvendig, angrep i siste sving, men klarte ikke å fullføre.
Björn Goop er god til å time, god til å gasse - og i dag var det tid for å trykke av hesten som ikke har blitt kjørt fra start tidligere.
"I dag var det läge", som Björn Goop sa. Han er på vei mot kuskechampionat nr. 11 på rad i Sverige. Han skulle gjerne ha sett at seirene i Norge tellere i densvenske kuskestatistikken, men det gjør de ikke.
Ellers ga kuskestjernen positive signaler til det skandinaviske samarbeidet og fellesarrangementene:
- Dette er interessant og bra for sporten, sa Björn Goop.6. løp/V75-2: Superløp av Heartbreaker V.S. 
Bjørn Steinseth var litt optimist med 3,5-prosenteren og sjettevalget Heartbreaker V.S. Med fasit i hånd var optimismen velbegrunnet: 
Storfavoritten, dagens største, Red Team Rex fikk etterhvert overta fra Tack Wee
Bo Westergaard giret ned til spasertempo. Erik Adielsson og Victor Crown kjørte seg fram til dødens og holdt Heartbreaker V.S. ute. Sistnevnte kom imidlertid ned i 2. utvendig ut av nest siste sving. Dette ble løpsavgjørende. Alt talte for favoritten, men Bo Westergaard fikk aldri svaret han ønsket. Sterkest var en Bjørn og en hjerteknuser, hvilken prestasjon!7. løp/V75-3: Red Rose America virvlet inn til seier i Axel Jensens hoppeløp
Troels Anderssen og Kicki The Dancer ble bortvist, Nikka Broline brente mye krutt i omstartene. Favoritten Red Rose America fikk ingen god start, men den italienskfødte og dansktrente hoppa fikk derimot fine rygger å gå i. Det var langt fram, men den temperamentsfulle hoppa kan flytte beina: Oppløpet gikk i Formel 1-fart, én meter før streken hadde hun hentet inn tapre og lenge ledende Windy Ammik og Vidar Hop.8. løp/V75-4: Duell mellom favorittene
Ulf Ohlsson stakk til tet med Stefan Hultman-trente; annetvalget  Diego M. Boko. Favoritten Mellby Brunello la seg til ro utvendig. Men det ble etterhvert slutt på roen.
Ohlsson og Adielsson fightet nedover hele oppløpet; førstnevnte som knapp vinner av en herlg duell.
Twilight Boko fikk et vrient løp og Novel Broline skuffet. 9. løp/V75-5: Favoritten innfridde
- Nå er'n tilbake der han var når han var bra, sa trener Trond Anderssen etter at Aqua Challenger innfridde som favoritt i V75-5. Han passet også på å rose Photo Va Bene og Marius Høitomt som ble en sterk utfordrer i en duell som sto og veide nedover oppløpet. 
- Dess tøffere kjøring i løpene, dess mer utvikler hestene seg, sa "Buller'n" etter seieren.
Kusk Gunnar Austevoll var naturlig nok også fornøyd. Han gasset seg til tet på første bortre og holdt siden unna for Photo Va Bene og Marius Høitomt.
En flott dag for sistnevnte, én seier og én annen på en dag som fungerer som et stort utstillingsvindu.10. løp/V75-6: Tumble Dust fra start til mål i Axel Jensens Minneløp
Viking Va Bene
 og Västerbo Fantast rotet fra start. Tumble Dust rotet før start. I løpet var det slutt på rotet. Björn Goop tok dagens andre og ledet løpet ra start til mål sammen med Tumble Dust - som har tjent 3,4 millioner i en alder av fire år. 
Førstepremien lørdag var 300.000 kroner.
Toer ble en sterk og positiv Tycoon Conway Hall, det norske håpet Papagayo E. tok bronsen etter et godt løp fra sitt bakspor.
- Det er en stenkapabel hest. Han har imidlertid et spesielt humør og var irritert før start. I løpet var han fin. Tomas Malmqvist er en dyktig trener. Det er ingen "slump" at han har framganger, sa Goop etter dagens andre triumf.11. løp/V75-7: Winmecredit suveren i Kai Eriksens Minneløp
Come-backhesten Viking Frecel tok teten. Dit var nok favoritten Going For Gold Zaz på vei etterhvert, men han ble forstyrret av en galopperende Fascination. Da smatt Vidar Hop og Broadway Legs fram og rundt til tet; føfrste 500 i underkantkant av 1.10. Going For Gold Zaz  feilet i dødens, da ble det dødens på Thai Broadway som knekket en skuffende Broadway Legs. Men Winmecredit hadde fått et fint løp av Frode Hamre og var kort og godt bedre enn de andre. Thai Broadway ble et lett bytte.
Seiern ble lett og imponerende.
Han betyr mye for meg, ja, sa Frode Hamre om hesten som går under navnet "Gutten til Far". 

 

 

 

Veien til gevinstene: Minimize

 

V5 og V86 Sverige onsdag:   

Datahorse formtall er på plass    

V75 Bonus og V5 Bjerke onsdag:

Datahorse formtall er på plass  

 

 

 

 Print   
Hvordan kjøpe tips: Minimize

 

Info. vedr. kjøp av tips:

Her på Tipstorget trenger man ikke å være medlem eller logge inn - som medlem - for å kjøpe tips.

Alt du trenger er en bruker-konto.  Det tar det bare max ca 4 minutter å ordne det. Deretter kan du betale med kort eller PayPal  Gå inn på Datahorse sin side her på tipstorget for nærmere informasjon.

Tipsene blir altså lastet ned til din PC i pdf-format. Du må derfor ha gratisprogrammet Acrobat Reader installert på din PC.  Der kan du lese, lagre og skrive ut tipset. (red)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Print   
Info: Minimize

 

Tidsfrister for levering av spill - oppdatert 21.5.2016:

V76-1 onsdager kl. 19:00 

V65 på hverdager:

V65-1 kl. 18:50

V5-1 kl- 19:58  DD-1 kl. 20:2

Lunsj-travet nye tider fra 5.4. 2018:

11:30: 1.løp/V5-1
11:48: 2.løp/V5-2
12:01: 3.løp/V5-3
12.14: 4.løp/V5-4/DD-1
12:27: 5.løp/V5-5/DD-2

 


V64 i Sverige 19:25 på  hverdager - untatt onsdager.

DD  kl. 20:53

 


Spill til Sverige:
Mandag, tirsdag, torsdag, fredag og søndag vil det alltid være mulig å spille V64 til løpene i Sverige.

Dessverre er det fremdeles lovlig med jackpot og reglene er som følger::
Blir det jackpot mandag, torsdag, fredag eller søndag, går jackpotten til neste V64-omgang i Sverige.
Blir det jackpot i Sverige på en tirsdag, går den norske andelen av jackpotten inn i V64-spillet på Bjerke onsdag. Blir det jackpot på Bjerke (eller en annen norsk bane) onsdag, overføres pengene til neste onsdagskjøring.
Når det er løp på Øvrevoll torsdag, blir det et unntak. Da blir det ikke spill til Sverige, men V65 og Dagens Dobbel til Øvrevoll og dobbel V5 på en norsk travbane.

 

Tipstorget søker nye tippere:
I og med at Trav365 nå har flyttet fra oss og selger tipsene sine på egen nettside, på Trav365.no – samt at Travkongen flyttet ut i mars, vil vi nå ta inn to nye tippere her på Tipstorget.

Foruten at vi vil ta inn to nye som skal tippe trav, kan også bli aktuelt å ta inn tips for galopp. fotball samt andre idretter.  

Når det gjelder travtips, søker vi først og fremst selvstendige tippere som ikke baserer seg på informasjon fra andre (trenere, kusker etc). Vi vil ha tippere som ser alle løp og gjør sine egne vurderinger.
Send en epost til tipstorget@gmail.com og be om nærmere informasjon vedr. betingelser etc.  Skriv også noen ord om egne meritter....

 

 

Dersom Tipstorgets nettsider er nede for en lengre periode - prøv da våre  reserveløsninger:.

Adressen er :

www.travwap.no/tipstorget

Snart vil det også bli satt opp en reserveside som vil være en kopi av Tipstorget på adressen 

www.tipstorget.info.

NB disse reserveløsningene vil ikke være oppdatert før hovedsiden er utilgjengelig igjen – om det skulle skje....

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fotball-tips:

Det er fortiden ingen fotball-tips her på Tipstorget.

 

 NB! Dersom du opplever  at pdf-filene som lastes ned etter kjøp er skadet og ikke åpner seg, send oss info med ditt Payex-konto nummer, og filen du kjøpte blir sendt deg per epost. Send til tipstorget@gmail.com

 

 

 

 

 

.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 Print   

Copyright 2014 by Tipstorget   |  Privacy Statement  |  Terms Of Use    Skin Designed By Alldnnskins.com