Minimize

 


 Print   
 
Login


 

 


Trotter Database Minimize

 

Trotter databasen (tidligere Datasider)

 

Til datasider

Vi jobber også med– på sikt å få ferdig en sterkt forbedret utgave av basen hvor – også de svenske resultatene igjen – vil være på plass.

  

Current Articles | Categories | Search

Saturday, December 13, 2014
Banerekord i første forsøk
By jfb @ 6:44 PM :: 3819 Views :: Referat
 

S.T.C.C. Faksa imponerte stort i ny regi. (Foto: Hesteguiden.com)

8 S.T.C.C. Faksa fikk etterhvert annet par utvendig, men på siste bortre langside klinket Tom erik Solberg til da 11 Ulsrud Tea kom bakfra. S.T.C.C. Faksa svarte med å speede inn til helenkel triumf på ny banerekord. Førstepremien lød på 60 000 kroner.
- Hun fungerte flott hele veien. Jeg dro ikke draskylappene, og jeg maste ikke på henne oppunder mål. Dette var en herlig debut. Visst var hun god tidligere i år, men jeg tror nesten hun har fått et nytt lite gir nå, smilte Tom Erik Solberg.
- Jeg kjøpte hoppa fordi hun er flott å se på, fordi hun har en interessant stamme og med tanke på avl. Hun var bedre enn jeg hadde trodd, sa en fornøyd Morten Langli, som hadde tatt turen til Forus:
- Dette er den fjerde V75-omgangen på rad på Forus hvor jeg har hest som vinner, men det er bare idag at jeg har vært på plass. dette smakte, sa Morten Langli. I V75 var 8 S.T.C.C. Faksa nestfavoritt, og verdien var 40 kroner.

Årets syvende
11 Admiral Baggi var hardt betrodd hjemmehåp i V75-2, og visst innfridde han. Etter reise stort sett uten rygg var han framme og koblet grepet på ledende 1 Miss Madonna i siste sving. Deretter var det ikke snakk om saken for 5-åringen til Stall Bacon. Vinnertiden ble 1.15,6v/2060 meter, og Oddvar Mæland kusket seiersmaskinen:
- Han var ikke helt på topp idag. Han var ganske "seig", men vant på klassen. Jeg tror det skal være mye utvikling i ham, men nå blir det vinterhvile, sa Oddvar Mæland.
- Vi satser nok på stayerløpene neste år, for han har styrke til tusen, kommenterte en av deleierne, Oddvar Stokkeland. I V75 var vinneren favoritt, og verdien var nå 63 kroner.

Opp i 800 000
4-årige 6 Odd Herakles vant for femte gang i år i V75-3, fikk 60 000 kroner for jobben  og sendte årsbruttoen opp i velvoksne 801 962 kroner. Han fikk tung reise uten rygg hele veien, men stod på flott hele veien og vant gullsmed Otterens 4-åringsløp på 1.25,7v/2100 meter for Adrian Solberg Akselsen. Lars O. Romtveit trener, mens Odd Team A/S eier Moe Odin-sønnen som fortsatt er i form etter en lang sesong:
- Jeg fikk med meg at 7 Nyland feilet fra start. Da bestemte jeg meg for å satse alt på ett kort: Styrke framfor speed. Da i tillegg 8 Tin Balder feilet i ryggen på oss på siste langside, steg optimismen ytterligere. Odd Herakles fullførte flott, og dette er årets høydepunkt for meg. Det er viktig å få sjansen til å vise seg fram i V75-løp, og Lars O. Romtveit gir meg mulighetene, sa en glad 20-åring etter seieren. I V75 var 6 Odd Herakles nestfavoritt, og verdien var nå 144 kroner.

Dobbel Bo
Lørdagen ble strålende for Bo Westergaard som trener. Han sendte ut Angelina B.R. som V75-vinner i Sverige, og i V75-4 på Forus ble det dobbeltseier til den blide dansken. Betrodde 10 Dreaming Princess klinket til fra tillegg, var i tet da 900 meter gjenstod og så ut til å forsvare seg til lett seier, men ute i banen kom den lille stallvenninnen 7 Sigma Vang i en flyvende finish og var på høyde i mål. Fotoet viste at favoritten Dreaming Princesss var fremst. Dream Vacation-datteren fikk 60 000 kroner for å vinne på 1.15,6v/2080 meter.
- Jeg trodde nesten vi hadde tapt på målfoto, men vi holdt unna. Hun er nok ikke i samme form som i sommer, men hun fullførte fint. Forseringen runden igjen kostet endel, og jeg kjente tidlig på oppløpet at jeg ikke hadde så mye å kjøre med, men hun holdt såvidt unna, sa Tom Erik Solberg etter hoppas 9. seier. I V75 var vinneren favoritt, og verdien var nå 197 kroner.

Ny favoritt
3 Relight My Fire stakk rett til tet i V75-5. Klistret i rygg lå raske 6 Orient Kronos, som fikk åpning ut av siste sving. Han taktet herlig om, men klarte ikke å ta seg forbi gode 3 Relight My Fire, som vant for 8. gang på 19 forsøk i år for Frode Hamre. Walther Larsen fra Sandnes eier den italienskfødte 4-åringen som nå fikk 30 000 kroner for å vinne på 1.15,5a/2040 meter. I V75 var vinneren favoritt, og verdien var nå 225 kroner:
- Han er frisk og fin om dagen, har blitt sterkere og er i ferd med å stabilisere seg. han flyter på styrken, men har også blitt veldig startrask. Vi fikk den verste hesten bak oss, for den er veldig speedig, men vi holdt unna. Han har et beskjedent grunnlag og skal få starte gjennom vinteren. Jeg hadde ingen god følelse da Orient Kronos fikk åpningen idag, sa Frode Hamre.

Feilet bort seieren?
Favoritten 2 Super Sjefen tok teten, bestemte farten til 1.27,6 første 1000, stakk i siste sving og så ut til å trave mot sine femte strake seier, men ut av siste sving kastet han seg over i galopp:
- Jeg merket at han ikke fungerte optimalt på siste langside. Jeg forsøkte å stikke, men det gikk ikke. Jeg tror vi hadde blitt hentet igjen uansett, sa Kjetil Djøseland.
Seieren gikk istedet til 4 Sordo og Svein Ove Wassberg. Hesten travet hele løpet uten rygg og var tapper som klarte å fullføre helt hjem. Han fikk 60 000 kroner for å vinne på1.27,4v/2040 meter. Jan Moen fra Sand eier Åsajerven-vallaken som nå vant for fjerde gang i år.
- Jeg har holdt på med hest i 30 år, og ofte har det vist seg nødvendig å være tålmodig. Sordo var døden nær for ni måneder siden, og det er nesten utrolig at vi nå står her. Jeg gta ham tre måneder med helt annerledes trening, og det fungerte fint. Jeg vil samtidig berømme min nabo, Tonje Lund Næss, som hjelper meg med hesten. Hun har gjort en kjempejobb, sa en storfornøyd eier.
- Jeg øynet håpet i siste sving, for da så jeg at 2 Super Sjefen begynte å tverre, men inn i siste sving var jeg storfornøyd med det som så ut til å bli en anneplass. Det skal bli spennende å se hvordan han utvikler seg om han får være skadefri, sa Svein Ove Wassberg etter seieren. I V75 var vinneren nestfavoritt, og verdien var nå beskjedne 376 kroner.

I sitt livs form
Det ble fartsfest i V75-finalen. 6 Hamilton As blåste til tet og passerte på 1.10 og 1.12,9 første 1000 meter, men på oppløpet var det 9 Quincy Frontline og Eirik Høitomt som var enerådende. Hesten fikk et fint opplegg i fjerde par utvendig, ble med i angrep på siste bortre og fullførte til knallsterk seier. Frode Hamre trener den svenskfødte formhesten som er eid av Torbjørn Skage. Nå ble detn 8. seieren for året:
- Jeg sendte denne ehsten til hamre-stallen ifjor, og da sa Atle Hamre til meg at denne skulle bli gulldivisjonshest, så dette blir spennende, sa eier Torbjørn Skage.
- Jeg fikk et flott inntrykk av denne hesten. Vi fikk et bra løpsopplegg, og jeg hadde god tro i siste sving, sa Eirik Høitomt. Quincy Frontline fikk 60 000 kroner for å vinne på 1.13,6a/1600 meter

Riktig V75-rekke ble 8 S.T.C.C. Faksa - 11 Admiral Baggi - 6 Odd Herakles - 10 Dreaming Princess - 3 Relight My Fire - 4 Sordo og 9 Quincy Frontline. Syv riktige gir 484 kroner, seks riktige gir 12 kroner, mens det ikke blir utbetaling for fem riktige.

(kilde NR v.  Magne Engebretsen)

 

Veien til gevinstene: Minimize

 

V5 og V86 Sverige onsdag:   

Datahorse formtall er på plass    

V75 Bonus og V5 Bjerke onsdag:

Datahorse formtall er på plass  

 

 

 

 Print   
Hvordan kjøpe tips: Minimize

 

Info. vedr. kjøp av tips:

Her på Tipstorget trenger man ikke å være medlem eller logge inn - som medlem - for å kjøpe tips.

Alt du trenger er en bruker-konto.  Det tar det bare max ca 4 minutter å ordne det. Deretter kan du betale med kort eller PayPal  Gå inn på Datahorse sin side her på tipstorget for nærmere informasjon.

Tipsene blir altså lastet ned til din PC i pdf-format. Du må derfor ha gratisprogrammet Acrobat Reader installert på din PC.  Der kan du lese, lagre og skrive ut tipset. (red)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Print   
Info: Minimize

 

Tidsfrister for levering av spill - oppdatert 21.5.2016:

V76-1 onsdager kl. 19:00 

V65 på hverdager:

V65-1 kl. 18:50

V5-1 kl- 19:58  DD-1 kl. 20:2

Lunsj-travet nye tider fra 5.4. 2018:

11:30: 1.løp/V5-1
11:48: 2.løp/V5-2
12:01: 3.løp/V5-3
12.14: 4.løp/V5-4/DD-1
12:27: 5.løp/V5-5/DD-2

 


V64 i Sverige 19:25 på  hverdager - untatt onsdager.

DD  kl. 20:53

 


Spill til Sverige:
Mandag, tirsdag, torsdag, fredag og søndag vil det alltid være mulig å spille V64 til løpene i Sverige.

Dessverre er det fremdeles lovlig med jackpot og reglene er som følger::
Blir det jackpot mandag, torsdag, fredag eller søndag, går jackpotten til neste V64-omgang i Sverige.
Blir det jackpot i Sverige på en tirsdag, går den norske andelen av jackpotten inn i V64-spillet på Bjerke onsdag. Blir det jackpot på Bjerke (eller en annen norsk bane) onsdag, overføres pengene til neste onsdagskjøring.
Når det er løp på Øvrevoll torsdag, blir det et unntak. Da blir det ikke spill til Sverige, men V65 og Dagens Dobbel til Øvrevoll og dobbel V5 på en norsk travbane.

 

Tipstorget søker nye tippere:
I og med at Trav365 nå har flyttet fra oss og selger tipsene sine på egen nettside, på Trav365.no – samt at Travkongen flyttet ut i mars, vil vi nå ta inn to nye tippere her på Tipstorget.

Foruten at vi vil ta inn to nye som skal tippe trav, kan også bli aktuelt å ta inn tips for galopp. fotball samt andre idretter.  

Når det gjelder travtips, søker vi først og fremst selvstendige tippere som ikke baserer seg på informasjon fra andre (trenere, kusker etc). Vi vil ha tippere som ser alle løp og gjør sine egne vurderinger.
Send en epost til tipstorget@gmail.com og be om nærmere informasjon vedr. betingelser etc.  Skriv også noen ord om egne meritter....

 

 

Dersom Tipstorgets nettsider er nede for en lengre periode - prøv da våre  reserveløsninger:.

Adressen er :

www.travwap.no/tipstorget

Snart vil det også bli satt opp en reserveside som vil være en kopi av Tipstorget på adressen 

www.tipstorget.info.

NB disse reserveløsningene vil ikke være oppdatert før hovedsiden er utilgjengelig igjen – om det skulle skje....

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fotball-tips:

Det er fortiden ingen fotball-tips her på Tipstorget.

 

 NB! Dersom du opplever  at pdf-filene som lastes ned etter kjøp er skadet og ikke åpner seg, send oss info med ditt Payex-konto nummer, og filen du kjøpte blir sendt deg per epost. Send til tipstorget@gmail.com

 

 

 

 

 

.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 Print   

Copyright 2014 by Tipstorget   |  Privacy Statement  |  Terms Of Use    Skin Designed By Alldnnskins.com