Minimize

 


 Print   
 
Login


 

 


Trotter Database Minimize

 

Trotter databasen (tidligere Datasider)

 

Til datasider

Vi jobber også med– på sikt å få ferdig en sterkt forbedret utgave av basen hvor – også de svenske resultatene igjen – vil være på plass.

  

Current Articles | Categories | Search

Saturday, January 24, 2015
Tender Love var sterkest
By jao @ 7:02 PM :: 3722 Views :: Referat
 

2 Tender Love tok en flott seier i V75-6 (Foto: Hesteguiden.com)

 

 

Det var mange solide prestasjoner under lørdagens V75-kjøring på Leangen men aller best likte vi 2 tender Love som gjorde en solid figur i V75-6 som var et stayerløp over 3140 meter. Etter å ha blitt servert et flott løp av sin kusk Lars Anvar Kolle kunne den Sigbjørn Kolnes' trente vallaken trave inn til sikker seier.
Blant kuskene var det Andre H. Stensen som gjorde det klart best med hele tre flotte V75-seire. Alle seirene ble bokført etter fine og offensive styringer av totningen.
Forøvrig var det gledelig at omsetningen denne uken først stanset på kr.15.396.635.

Knepent fra dødens
Etter at det gikk rolig for seg i 20-fart den første runden av V75-1 ble tempoet skjerpet den siste kilometeren og det hele munnet ut i en duell mellom de to favorittene i løpet, 3 Denise F. Boko og 4 Turboline D.K.. Sistnevnet kjørte seg til tet etter 700 meter og fikk Denise F. Boko opp utvendig for seg runden igjen. Kolle prøvde å rykke i siste sving med Turboline D.K. men ble innhentet av Frode Hamre på målstreken.
- Hoppa har gått fine løp i lang tid, dette var en fortjent seier sa Frode Hmre etter seieren. Eier er Valen AB, og vinnertiden ble 16,5.
Bak de to duellantene satt Bjørn Steinseth bom fast med 9 Real Child. Han fikk teten tidlig men valgte å slippe til Turboline D.K. når denne angrep. - Vi vinner neste gang, kommenterte Steinseth.

Ny seier far utvendig posisjon
Også i V75-2 fikk vi en vinner fra utvendig posisjon, 3 Tao Elda og Andre Henning Stensen. Stensen satte seg rolig til utvendig for lederen 1 Kengu og hadde tilsynelatende full kontroll over hele oppløpet. Vinnertiden ble 28,4 på hoppa som eies og trenes av Guri Irene Amundgaard fra Dovre.
Favoritten 2 Madicken satt bak i det lille feltet uten å få opp farten skikkelig.

Lett fra rygg
V75-3 satset Andre H. Stensen offensivt bak tredjevalget 3 Lavec Va Bene og passerte første kilometeren etter 17,7. I rygg på denne satt Dag-Sveinung Dalen perfekt plassert med fjerdevalget 1 Image Va Bene og når han angrep inn mot siste sving avgjorde han til lett seier. Vinnertiden ble 15,9, en tangering av hesten rekord på voltestart. Eiere er Bjørn Erling Hugås og Camilla Pettersen, med førstnevnte som hestens trener. En flott seier for Nord-Norsk travsport.
Favoritten 5 Izon Rags gikk feilfritt fra start men travet utvendig bak i feltet og kunne aldri gå i nærkamp med de to fremste i løpet som var i en egen klasse.

Svar på tiltale
Det har vært litt fokus på at Jomar Blekkan ikke har vunnet V75-løp på hjemmebanen siden april 2013, og heller ikke vunnet løp på Leangen i 2015.
Blekkan ga svar på tiltale i V75-4 når han resolutt styrte 12 Raymond til tet etter 700 meter og siden vant løpet på enkleste vis. Vinnertiden ble solide 28,3 på hesten som i spillet var et femtevalg. Eier er Team Moslet & Uthus, mens inneren trenes av Carsten Høeg.
Fra rygg prøvde Lars Anvar Kolle å utfordre med 3 Hvalstad Jerven, men var i realiteten sjanseløse. Favoritten 9 Ty Tinn fikk et fint løp i andre par utvendig men tross det fine løpet kunne han ikke bli bedre enn femte.

Stensen igjen
Andre H. Stensen var skikkelig på offensiven i V75-5 og satt i tet etter drøye 500 meter med 5 Gikling Lomeo. Derfra hadde ekvipasjen full kontroll og tok en overlegen seier. Det hele ble riktignok lettere når de i utgangspunktet to hardeste konkurrentene galopperte fra start, men det kaster ingen skygge over en solid vinner. I V75-spillet var hesten til Oddvar A. og Leif Egil Gikling et andrevalg. Vinnertiden ble solide 26,6.
Favoritten 3 Tin Balder galopperte som nevnt på startsiden og leverte siden en meget sterk opphenting før han igjen galopperte 100 meter fra mål. Gjør han om den prestasjonen i et feilfritt løp neste gang er han en vinner.

Tender Love fikk løpet
Lars Anvar Kolle fikk et helt optimalt løp med nestfavoritten 2 Tender Love i V75-6. Atle Eggan valgte å kjøre unna i 18-fart med lite betrodde 1 Mojo's Ripasso og Kolle kunne sitte rolig i rygg til runden gjensto. Han styrte så sin hest utvendig for lederen og hadde siden full kontroll resten av løpet, det virket som travet fløt langt bedre denne gangen enn på lenge. En solid prestasjon av både hest og kusk. Vinnertiden på hesten som eies av Vibeke Skjølberg fra Orkanger ble fine 17,2 etter en kjapp sisterunde. Tender Love trenes av Sigbjørn Kolnes.
Favoritten 14 Quincy Frontline fikk alt for langt fram fra sine 40 meter tillegg og var i realiteten sjanseløs slik som løpet utviklet seg.

Stensen-showet fortsatte
Etter å ha tatt to seire tidligere på dagen var ikke Andre H. Stensen snauere enn at han la på til sin tredje V75-seier for dagen i V75-7. Forøvrig første gang Stensen vinner tre løp innenfor V75-rammen på samme dag kunne han fortelle fra seremoniplass etter løpet.
Stensen siktet inn teten med andrevalget 2 Strong Forte og vant i overlegen stil på 13,9. Når han passerte mål kunne han koste på seg en seiers-gest. Ikke vanlig å se Stensen vise slik glede ved en seier, tydelig at dette var noe han satte virkelig pris på.
Strong Forte trenes av Jo Svenstad og eier er Stall Paralgin.
Favoritten 5 Thai Cardinal ble tatt opp fra start og plassert i sjette par utvendig. Fikk dårlige rygger å gå i på siste langside og kunne ikke rekke fram til mer enn en liten premie.

(kilde NR v. Jan Elvestad )

Favorittfri rekke
Ingen favoritter vant i dagens V75-løp, men vi fikk hele fem andrevalg. Dessuten vant det et fjerde- og et femtevalg. Det resulterte i at utbetalingen for syv rette ble pene kr.19.866,-. Seks rette betaler kr. 161,- mens utbetalingen for fem rette ble kr. 25,-.

 

Veien til gevinstene: Minimize

 

V4,V5 og V64 Sverige torsdag:   

Datahorse formtall er på plass    

V5 Drammen, samt V65 m. V5 Klosterskogen torsdag:

Datahorse formtall er på plass  

 

 

 

 Print   
Hvordan kjøpe tips: Minimize

 

Info. vedr. kjøp av tips:

Her på Tipstorget trenger man ikke å være medlem eller logge inn - som medlem - for å kjøpe tips.

Alt du trenger er en bruker-konto.  Det tar det bare max ca 4 minutter å ordne det. Deretter kan du betale med kort eller PayPal  Gå inn på Datahorse sin side her på tipstorget for nærmere informasjon.

Tipsene blir altså lastet ned til din PC i pdf-format. Du må derfor ha gratisprogrammet Acrobat Reader installert på din PC.  Der kan du lese, lagre og skrive ut tipset. (red)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Print   
Info: Minimize

 

Tidsfrister for levering av spill - oppdatert 21.5.2016:

V76-1 onsdager kl. 19:00 

V65 på hverdager:

V65-1 kl. 18:50

V5-1 kl- 19:58  DD-1 kl. 20:2

Lunsj-travet nye tider fra 5.4. 2018:

11:30: 1.løp/V5-1
11:48: 2.løp/V5-2
12:01: 3.løp/V5-3
12.14: 4.løp/V5-4/DD-1
12:27: 5.løp/V5-5/DD-2

 


V64 i Sverige 19:25 på  hverdager - untatt onsdager.

DD  kl. 20:53

 


Spill til Sverige:
Mandag, tirsdag, torsdag, fredag og søndag vil det alltid være mulig å spille V64 til løpene i Sverige.

Dessverre er det fremdeles lovlig med jackpot og reglene er som følger::
Blir det jackpot mandag, torsdag, fredag eller søndag, går jackpotten til neste V64-omgang i Sverige.
Blir det jackpot i Sverige på en tirsdag, går den norske andelen av jackpotten inn i V64-spillet på Bjerke onsdag. Blir det jackpot på Bjerke (eller en annen norsk bane) onsdag, overføres pengene til neste onsdagskjøring.
Når det er løp på Øvrevoll torsdag, blir det et unntak. Da blir det ikke spill til Sverige, men V65 og Dagens Dobbel til Øvrevoll og dobbel V5 på en norsk travbane.

 

Tipstorget søker nye tippere:
I og med at Trav365 nå har flyttet fra oss og selger tipsene sine på egen nettside, på Trav365.no – samt at Travkongen flyttet ut i mars, vil vi nå ta inn to nye tippere her på Tipstorget.

Foruten at vi vil ta inn to nye som skal tippe trav, kan også bli aktuelt å ta inn tips for galopp. fotball samt andre idretter.  

Når det gjelder travtips, søker vi først og fremst selvstendige tippere som ikke baserer seg på informasjon fra andre (trenere, kusker etc). Vi vil ha tippere som ser alle løp og gjør sine egne vurderinger.
Send en epost til tipstorget@gmail.com og be om nærmere informasjon vedr. betingelser etc.  Skriv også noen ord om egne meritter....

 

 

Dersom Tipstorgets nettsider er nede for en lengre periode - prøv da våre  reserveløsninger:.

Adressen er :

www.travwap.no/tipstorget

Snart vil det også bli satt opp en reserveside som vil være en kopi av Tipstorget på adressen 

www.tipstorget.info.

NB disse reserveløsningene vil ikke være oppdatert før hovedsiden er utilgjengelig igjen – om det skulle skje....

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fotball-tips:

Det er fortiden ingen fotball-tips her på Tipstorget.

 

 NB! Dersom du opplever  at pdf-filene som lastes ned etter kjøp er skadet og ikke åpner seg, send oss info med ditt Payex-konto nummer, og filen du kjøpte blir sendt deg per epost. Send til tipstorget@gmail.com

 

 

 

 

 

.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 Print   

Copyright 2014 by Tipstorget   |  Privacy Statement  |  Terms Of Use    Skin Designed By Alldnnskins.com