Minimize

 


 Print   
 
Login


 

 


Trotter Database Minimize

 

Trotter databasen (tidligere Datasider)

 

Til datasider

Vi jobber også med– på sikt å få ferdig en sterkt forbedret utgave av basen hvor – også de svenske resultatene igjen – vil være på plass.

  

Current Articles | Categories | Search

Saturday, February 07, 2015
Yngst var best i V75
By jao @ 7:08 PM :: 3619 Views :: Referat
 

- Hesten utvikler seg stadig, sa kusk Adrian Solberg Akselsen som gjør det samme som hesten. Han utvikler seg. Lørdagens seier var hans fjerde i V75-sammenheng i år. Han topper dermed denne eksklusive statistikken så langt. 
Trener Lars O. Romtveit topper også V75-statistikken med fem triumfer. Han har ansvaret for Odd Herakles som er ubeseiret i 2015. 
 
Jaccaroo i ekstremvær
I ekstremvær, orkanen Ole var innom, innfriddeJaccaroo som en 59-prosenter og dagens største favoritt i V75-3 i en Biri-omgang som omsatte for 18,2 millioner i V75.

Kim Pedersen avanserte fram i dødens, overtok etterhvert - og gikk inn til en helt suveren seier. 
Den tiende på 12 starter for hesten som trenes av Bo Westergaard.
Vidar Hop vant to løp, ett av dem innenfor V75-rammen.
V75-utbetalingen ble drøye 72.000 kroner. Tre førstevalg innfridde på Biri.

1. løp: Lett match for favoritten
- En utrolig fin hest, konkluderte seierskusk Vidar Hop sammen med Special Envoy (trener er Frode Hamre) på seremoniplass etter dagens 1. løp. Oddsen ble 1,45, spillerne visste helt klart hva de gjorde. Det ble en luftig innledning og vel i tet ble Special Envoy "heit". Men det holdt fint, også på 2100 meter.
- Det må jobbes litt med gemyttet, sa Hop som ellers så lyst på framtiden på vegne av Special Envoy som har sprintet 1.11,5 på sprint. Den tiden kan senkes når vinter blir til vår og sommer. Standing Ovation spurtet bra til sølv; også tredjehesten Semper Fi gjorde et godt løp som tredje.

2. løp/V5-1: 14 år og still going strong
14 år gamle Juni Blixten (et fjerdevalg) gikk lørdag sitt løp nr. 169 i karrieren. Det endte flott og godt; Malene Berdalen styrte veteranhesten inn til seier nr. 27. Malene gikk ut fra rygg - og til til angrep på ledende H.M. Hird Balder ut på oppløpet. Seieren ble grei, H.MHird Balder ble knapp toer foran Smedviktor som ikke var bøs nok i finishen. Favoritten Tuxi Titan galopperte seg helt bort. Line og Thomas Fjeldvik trener vinneren.

3. løp/V5-2: 64 år og still going strong
Veteran Bjørn Garberg var optimist før start. Og 64-åringen fra Leangen hadde solid bakgrunn for optimismen. Sparsomt startede Sancus Fox ledet hele veien som et førstevalg. Så kanskje litt slakk ut rundt siste sving, men 5-åringen startet flott opp igjen til grei seier. Dette var Garbergs første i år - og den 1181. totalt i start nr. 16596 på norske baner,
Let's Go Crazy ble toer; Phoenix Frecel tok bronsen.

4. løp/V5-3/V75-1: Skrell i 1. avdeling på Biri - som vanlig!
Syvendevalget Juvel Svarten hadde ikke vunnet løp på over tre og et halvt år. Kusken Øyvind Ruttenborg sto uten V75-seier på CV'en. Men han holdt sin galopplystne hest i trav. Og han kjørte rett og slett et godt løp til årets første - og den første i V75 i et løp der mange konkurrenter forsvant i galopp på en bane med en og annen ujevnhet.
- Han var ærlig og sto på, sa seierskusken.
- Å vinne V75 på hjemmebane, supplerte trener Terje Ringlund.
Ikke like fornøyde var toppkuskene Tom Erik Solberg og Lars Anvar Kolle.
- Banen er litt løs. Han fungerte dårlig på banen, sa Solberg som galopperte seg ut av seiersstriden (også galopp senere i løpet) etter 600 meter.
Vethe Svarten og Kolle feilet i klar tet på siste bortre - og vi våger å si at dette hadde vært vinneren. Helt klart.
Svein Ove Wassberg og Lyngens Friskus slet også med banen og hang tom, men gikk et kjempeløp. Hadde marginene i mot da han manglet det lille på å kunne legge ned i dødens ut av siste sving. Ble solid toer, Melbyjerventok tredjeplassen.

4. løp/V5-4/V75-2: "Det løste seg eventyrlig" 
Jørn Morten Kvikstad var klar i talen etter nok en seier til Toten; "Det løste seg eventyrlig. Vi fikk det fineste løpet. Det var bare å sitte og vente og dra i høyretommen".
Hesten han styrte inn til knapp, men sikker seier var fjerdevalget Orlando Piner, trent av Kjetil Helgestad. 2. par utvendig i rygg på en sterk hest, favoritten Sonador som ble toer.
La Paloma og Izon Rags feilet tidlig, I'en Ki var sterk med innlagt galopp. Sterk var også Lobster's Sam som feilet på fremmarsj i siste sving.

5. løp/V5-5/V75-3: Dagens største innfridde i ekstremvær
Marius Høitomt gikk til tet med N.Y. Love Game (ble treer)
Det gikk sakte og dagens største favoritt Jaccaroo kom opp utvendig under værforhold som løpskommentator Anders Mikkelborg karakteriserte som "de verste han hadde sett på Biri". 
Det var intet å se, intet å høre, men Kim Pedersen dukket uansett frem "in splendid isolation" på oppløpet. Han vant med 40 meter foran Lavec Va Bene som satt i 2. utvendig.
Skulle løpet vært kjørt?
Flere av kuskene mente nei. 
- Løpet skulle egentlig ikke ha gått, sa en kritisk Marius Høitomt etter et løp i tet - uten briller - i voldsomme vindkast. Dette var forøvrig Jaccaroos (Bo Westergaard trener) seier nr. 10 på 12 starter.

6. løp/V75-4: Tet fra start til mål
Zenit Sun avviste Turboline D.K. i en tøff tetkamp, favoritten She's My Dream var ikke spillernes drøm og feilet ut. Bak tredjevalget hadde Åsbjørn Tengsareid full kontroll. Hesten var pigg, men holdt flott for rød kusk "Tengs" som ganske sikkert også holdt med rødt lag senere på kvelden i best i by'n i Liverpool.
Vinnertid: 1.15,8/1609m.

7. løp/V75-5: Bare Mia bare reiste unna
Favoritten Bare Mia er ingen seiersmaskin. Men på Biri hadde hun et fint løp, innerspor og sprint og dokumentert form. Mia og Vidar Hop ledet rundt om, hun reiste unna og vant lett foran lederryggens Løset Moemi og en sterk Hvalstad Helga (presset på i dødens). Også her var det mange galopper.

8. løp/V75-6: Borg'n slukket sorgen - og Denver
King Creole E.P., Photo Va Bene og Baldini forsvant i starten. Hesten til Bo Westergaard (King Creole E.P.) var dum i volten og ødela for Photo Va Bene og Marius Høitomt som var på vei ut i god fart.
- Det skulle selvfølgelig vært omstart, kommenterte Høitomt jr. i etterkant og hadde helt rett. Ergerlig for Høitomt og spillerne.
Storfavoritten Denver gikk til tet og burde vært en vinner. Thor Borg trodde ikke han skulle vinne løpet fra ryggen på Denver, men han fant luka da hesten i dødens ikke holdt godt nok. Pebbe Simoni er blitt bedre på svingene og koblet allerede i siste sving grepet på Denver. 
- Hysterisk form, kommenterte Thor Borg etter triumfen og passet på og gi fortjent ros til trener Karoline Krogh-Hanssen som har gjort en flott med 8-åringen som lørdag tok sin seier nummer 21.

9. løp/V75-7: Odd Herakles og Adrian igjen
Odd Herakles 
er 5. Adrian Solberg Akselsen er 20. i 2015 har duoen vært dynamitt. Favorittstempelet i V75-finalen var alt annet enn tyngende. Både hest og kusk var igjen i flott forfatning. Adrian gjorde de rette trekkene, tok de første 20 tidlig og angrep en sliten tetduo på riktig tidspunkt. Alsaker Piril kunne se farlig ut, Vidar Hop gikk ned i rygg før han angrep, men Odd og Adrian hadde full kontroll til årets tredje strake.
Lars O. Romtveit trener.  
Adrian Solberg Akselsen tok 12 førsteplasser i fjor. Så langt i år har han kjørt først over mål fem ganger på 31 starter.

Utbetaling:
7 rette: 72.395.- kroner
6 rette:       288.- kroner
5 rette:          32.- kroner

(kilde NR v. Tom W. Johannessen)


Løp Avd Vinner Valg Antall Verdi Strøket
4Målfoto 1  1 Juvel Svarten

7

31458,00 349 7
5Målfoto 2  8 Orlando Piner

4

8420,00 1 306  
6Målfoto 3  3 Jaccaroo (S)

1

4024,00 2 734 2
7Målfoto 4  1 Zenit Sun

3

1091,00 10 086 10
8Målfoto 5  1 Bare Mia

1

640,00 17 193 2
9Målfoto 6  1 Pebbe Simoni (DK)

3

196,00 56 143 10
10Målfoto 7  11 Odd Herakles

1

152,00 72 395

 

Veien til gevinstene: Minimize

 

V4,V5 og V64 Sverige torsdag:   

Datahorse formtall er på plass    

V5 Drammen, samt V65 m. V5 Klosterskogen torsdag:

Datahorse formtall er på plass  

 

 

 

 Print   
Hvordan kjøpe tips: Minimize

 

Info. vedr. kjøp av tips:

Her på Tipstorget trenger man ikke å være medlem eller logge inn - som medlem - for å kjøpe tips.

Alt du trenger er en bruker-konto.  Det tar det bare max ca 4 minutter å ordne det. Deretter kan du betale med kort eller PayPal  Gå inn på Datahorse sin side her på tipstorget for nærmere informasjon.

Tipsene blir altså lastet ned til din PC i pdf-format. Du må derfor ha gratisprogrammet Acrobat Reader installert på din PC.  Der kan du lese, lagre og skrive ut tipset. (red)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Print   
Info: Minimize

 

Tidsfrister for levering av spill - oppdatert 21.5.2016:

V76-1 onsdager kl. 19:00 

V65 på hverdager:

V65-1 kl. 18:50

V5-1 kl- 19:58  DD-1 kl. 20:2

Lunsj-travet nye tider fra 5.4. 2018:

11:30: 1.løp/V5-1
11:48: 2.løp/V5-2
12:01: 3.løp/V5-3
12.14: 4.løp/V5-4/DD-1
12:27: 5.løp/V5-5/DD-2

 


V64 i Sverige 19:25 på  hverdager - untatt onsdager.

DD  kl. 20:53

 


Spill til Sverige:
Mandag, tirsdag, torsdag, fredag og søndag vil det alltid være mulig å spille V64 til løpene i Sverige.

Dessverre er det fremdeles lovlig med jackpot og reglene er som følger::
Blir det jackpot mandag, torsdag, fredag eller søndag, går jackpotten til neste V64-omgang i Sverige.
Blir det jackpot i Sverige på en tirsdag, går den norske andelen av jackpotten inn i V64-spillet på Bjerke onsdag. Blir det jackpot på Bjerke (eller en annen norsk bane) onsdag, overføres pengene til neste onsdagskjøring.
Når det er løp på Øvrevoll torsdag, blir det et unntak. Da blir det ikke spill til Sverige, men V65 og Dagens Dobbel til Øvrevoll og dobbel V5 på en norsk travbane.

 

Tipstorget søker nye tippere:
I og med at Trav365 nå har flyttet fra oss og selger tipsene sine på egen nettside, på Trav365.no – samt at Travkongen flyttet ut i mars, vil vi nå ta inn to nye tippere her på Tipstorget.

Foruten at vi vil ta inn to nye som skal tippe trav, kan også bli aktuelt å ta inn tips for galopp. fotball samt andre idretter.  

Når det gjelder travtips, søker vi først og fremst selvstendige tippere som ikke baserer seg på informasjon fra andre (trenere, kusker etc). Vi vil ha tippere som ser alle løp og gjør sine egne vurderinger.
Send en epost til tipstorget@gmail.com og be om nærmere informasjon vedr. betingelser etc.  Skriv også noen ord om egne meritter....

 

 

Dersom Tipstorgets nettsider er nede for en lengre periode - prøv da våre  reserveløsninger:.

Adressen er :

www.travwap.no/tipstorget

Snart vil det også bli satt opp en reserveside som vil være en kopi av Tipstorget på adressen 

www.tipstorget.info.

NB disse reserveløsningene vil ikke være oppdatert før hovedsiden er utilgjengelig igjen – om det skulle skje....

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fotball-tips:

Det er fortiden ingen fotball-tips her på Tipstorget.

 

 NB! Dersom du opplever  at pdf-filene som lastes ned etter kjøp er skadet og ikke åpner seg, send oss info med ditt Payex-konto nummer, og filen du kjøpte blir sendt deg per epost. Send til tipstorget@gmail.com

 

 

 

 

 

.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 Print   

Copyright 2014 by Tipstorget   |  Privacy Statement  |  Terms Of Use    Skin Designed By Alldnnskins.com