Minimize

 


 Print   
 
Login


 

 


Trotter Database Minimize

 

Trotter databasen (tidligere Datasider)

 

Til datasider

Vi jobber også med– på sikt å få ferdig en sterkt forbedret utgave av basen hvor – også de svenske resultatene igjen – vil være på plass.

  

Current Articles | Categories | Search

Saturday, February 14, 2015
Jackpot på tung Jarlsberg-bane.
By jfb @ 8:12 PM :: 3832 Views :: Referat
 

 

- Han har vært et eventyr så langt, sa Hamre ellers etter triumfen bak Relight My Fire som nå har en imponerende CV: 12 triumfer på 26 starter.

Første V75-seier til Magnus
Magnus Teien Gundersen er en fremtidens mann i norsk travsport. Lørdag tok han sin første V75-seier bak 9. valget Valle Åsa (2. avdeling) i et V75-spill som ble meget vanskelig på Jarlsberg. 
Det var ingen bonger igjen foran V75-7 der dagens eneste favoritt innfridde. Utbetalingen for seks rette ble solide 168.212.- kroner.

Jackpot til Leangen om tre uker

Jackpot'en går til Leangen 7. mars. Neste uke er det Dobbel 7'erpott. 

I V75-1 gikk storfavoritten Tin Balder feilfritt i den tredje og gyldige starten. Men fra tet lot ikke annetvalget Brødsjø Odin seg fange. Vidar Hop, som reiser til VM for travkusker i Australia neste onsdag, kjørte et perfekt løp.
Ellers vant Norheim Jærv eliteløpet (v75-6) med minst mulig margin foran en råsterk Elmer som tapte 40 meter på galopp innledningsvis.

1. løp: Zetus kontret til seier
Zetus, med Silje Hogner i salen, var tilbake etter pause siden september. Den Kolnes-trente 7-åringen var godt forberedt. 
Tet hele veien var taktikken. Den holdt - selv om Ramona's Fighter og Amanda Robertsen var midlertidig forbi på oppløpet. Kontringen til Silje og Zetus var av beste merke. 
Amanda og Ramona firte til bronse, Liv Pedersen og General Ideal spurtet inn til sølvet.
Dette var Silje Hogners første seier i år, i fjor tok Klosterskogen-rytteren fem.

2. løp/V5-1: Yankee Va Bene innfridde
Writing Lady tok taktpinnen og beholdt den ganske lenge. Favoritten Yankee Va Bene innledet i 3. utvendig, angrep i siste sving og takket for et fint løp med grei seier for Åsbjørn Tengsareid. 
Mister Postman
 (Frode Hamre) var sterk toer etter løp i dødens. Jobama og VM-kusk Vidar Hop snappet tredje, Writing Lady dalte til slutt og er nok best med ryggløp.
Vinnertid: 1.17,3/1609a.

3. løp/V5-2: Adrian dukket opp med frisk 51-oddser!


Adrian Solberg Akselsen (bildet), 20-åring fra Holmestrand, er inne i det han selv kaller "et fint stim". I V5-2 dukket han opp med 1,9-prosenteren (9.valg) Horgen Gaute som trenes av Lars O. Romtveit. 
Dette var Adrians seier nummer syv i år.
Bork Juni ble toer. Favoritten Voje Per galopperte innledningsvis og tapte 20 meter. Avanserte fint på siste bortre i mektige kliv. Angrep i ste sving og galopperte med vinnersjanse og vel så det. Kjappe Tinna og Olav Mikkelborg gikk et flott løp utvendig leder og så ut som en vinner da galoppen kom på oppløpet. 
Nestfavoritten Hauglid Storm kunne aldri forsvare seg fra tet og skuffet på en tung Jarlsberg-bane.

4. løp/V5-3/V75-1: Brødsjø Odin og Hop holdt unna for Tin Balder
Mye dreide seg om Tin Balder i forhåndssnakket denne V75-omgangen. Ville den store favoritten gå feilfritt fra start?
Etter to omstarter var svaret nei. 
Han ble ivrig med hester rundt og hoppet etter 30 meter begge gangene. Men alle gode ting var tre for Tin Balder og mester Eirik Høitomt. 
Det gikk feilfritt, men det gjorde det definitivt også for Brødsjø Odin og Vidar Hop. De dundret til tet og kjørte rolig de første 500, et taktisk vinnertrekk. På baksiden og inn mot siste sving kjørte Hop - og det ble tøft for Tin Balder med utvendig løp. Nordlirappen og Jomar Blekkan (ble tredje) så farlige ut i siste sving og på oppløpet; V75 endte i en spennende trehesters-duell. Innvendig holdt Hop og Brødjø Odin stand. 
Tin Balder sterk toer.
som et annetvalg:
- Min sjanse til å vinne var å komme foran, sa Hop etter sin seier nummer 17 iår. Nå venter et lite eventyr som norsk VM-kusk i Austalia. Hop reiser onsdag og blir borte i 20 dager. 

5. løp/V5-4/V75-2: Første V75-seier for Magnus Teien Gundersen
- Jeg syns jeg kjørte bra i dag, sa Magnus Teien Gundersen etter V75-2 og hadde all mulig grunn til å være ubeskjeden. Han satte inn 9. valget, sterke Valla Åsa (eier Stall Stranda) som en 35-oddser. Dette var den første V75-seieren til Magnus og selvfølgelig ikke den siste. Han er et talent, verken mer eller mindre.
- Men jeg må innrømme at jeg har kjørt V75-hester som jeg har hatt mer tro på enn denne, oppsummerte seierskusken som sammen med Valla Åsa koblet et lett grep på favoritten Tojo Prinsen i siste sving. Sammen kjørte de til tet og ble der, Tojo Prinsen kom litt tilbake som sølvhest foran Biffen Ø.K.
Linnstjernen og Eirik Høitomt feilet i siste sving, men var nok litt på vikende front da.  

6. løp/V5-5/V75-3: Kolle prikket starten - Spider Bee holdt inn
En hest borte i startvolten gjorde plassen bedre for Lars Anvar Kolle og Spider Bee som definitivt var bedre enn raden. Sammen traff de klokkerent, en litt "rullete" Perfect Tabac var sjanseløs på å ta teten fra Spider Bee. Kolle var redd tilleggshestene, men frykten var ubegrunnet. De fikk for langt frem på denne sprinten, trafikkproblemene var vriene å løse for flere.
Kolle tok opp litt mot siste sving for å få Contador N.L. utvendig. Men her var det ingen fare. Spider Bee lenset unna til Kolles første seier i februar og hans 44 i V75-sammenheng på Jarlsberg. Han topper den statistikken. 
Sigbjørn Kolnes trener vinneren, hans andre trenerseier lørdag.

7. løp/V75-4: Tet og slutt for Hamre og Flying Power S.S...
Favoritten Jet Voice forsvant i galopp. Teten fra omvendt volte tok Frode Hamre, som forøvrig fikk en tjuvstart. Flying Power S.S. (eier Skeie Stable AB) lå litt på, men seieren ble til slutt kontrollert, Frode Hamres tredje trenerseier i V75 i år. 
Med Beak's Princess (Martine O. Sørvik) som toer og I have A Dream (Eirik Høitomt) på tredje ga trippelen velvoksne 7476 i odds!

8. løp/V75-5:..og tet og slutt for Mikkelborg og Brenne Jærven
Olav Mikkelborg har fått en Brenne Jærven (svenske eiere, Stall Kaffex Handelsbolag) fra Jan Roar Mjølnerød i fin forfatning. Han gikk rett ut og vant 50.000 kroner og Grunncupen i fin stil. 
Og han vant med krefter igjen.
Favoritten Philip Lyn galopperte i første sving i et løp der Torpa Nils og Adrian Solberg Akselsen etterhvert jobbet seg fram utvendig. Annetvalget holdt godt til annenplass etter tungt løp, Durgrosa og Jomar Blekkan tok tredje etter innvendig løp.  

9. løp/V75-6: Norheim Jærv med minst mulig margin


- Jeg trodde vi hadde tapt, sa Tom Erik Solberg - og tok feil. Sammen med Norheim Jærv (bildet) var han millimetre foran sterkt spurtende Elmer (dagens største) og Silje Kristin Eilertsen.
Elmer tapte 40 på galopp like etter start og gikk et kruttsterkt løp. Sterkt gikk også Norheim Jærv som ikke hadde vunnet løp på ett år. Solberg måtte bruke ham litt, men det holdt helt inn i et løp der nestfavoritten Moe Svarten og Jan Martin Bjerring tidlig var disket.
- Nå er det Meyer'n neste, sa eier og trener Georg William Sverdrup etter triumfen.

10. løp/V75-7: Dagens andre til Frode Hamre
Relight My Fire var hissig på startsiden, men fikk roet ham , kjørte til tet etter 600 meter og ble værende der. Vinnerhesten strakk på seg og avviste nestfavoritten Silver Light. Tredje ble an annen Hamre-hest. Thai Armani.
Vi tar med fortjent ros fra Hamre til banemannskapet på Jarlsberg: - Banen har holdt utrolig bra, sa Hamre som kjører på Bjerke nest onsdag før 14 dagers ferie i Thailand.

Utbetaling:
7 rette: Ingen utbetaling
6 rette: 168.212 kroner
5 rette: 4174.- kroner

(kilde NR v. Tom W. Johannessen)

 

Veien til gevinstene: Minimize

 

V5 og V86 Sverige onsdag:   

Datahorse formtall er på plass    

V75 Bonus og V5 Bjerke onsdag:

Datahorse formtall er på plass  

 

 

 

 Print   
Hvordan kjøpe tips: Minimize

 

Info. vedr. kjøp av tips:

Her på Tipstorget trenger man ikke å være medlem eller logge inn - som medlem - for å kjøpe tips.

Alt du trenger er en bruker-konto.  Det tar det bare max ca 4 minutter å ordne det. Deretter kan du betale med kort eller PayPal  Gå inn på Datahorse sin side her på tipstorget for nærmere informasjon.

Tipsene blir altså lastet ned til din PC i pdf-format. Du må derfor ha gratisprogrammet Acrobat Reader installert på din PC.  Der kan du lese, lagre og skrive ut tipset. (red)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Print   
Info: Minimize

 

Tidsfrister for levering av spill - oppdatert 21.5.2016:

V76-1 onsdager kl. 19:00 

V65 på hverdager:

V65-1 kl. 18:50

V5-1 kl- 19:58  DD-1 kl. 20:2

Lunsj-travet nye tider fra 5.4. 2018:

11:30: 1.løp/V5-1
11:48: 2.løp/V5-2
12:01: 3.løp/V5-3
12.14: 4.løp/V5-4/DD-1
12:27: 5.løp/V5-5/DD-2

 


V64 i Sverige 19:25 på  hverdager - untatt onsdager.

DD  kl. 20:53

 


Spill til Sverige:
Mandag, tirsdag, torsdag, fredag og søndag vil det alltid være mulig å spille V64 til løpene i Sverige.

Dessverre er det fremdeles lovlig med jackpot og reglene er som følger::
Blir det jackpot mandag, torsdag, fredag eller søndag, går jackpotten til neste V64-omgang i Sverige.
Blir det jackpot i Sverige på en tirsdag, går den norske andelen av jackpotten inn i V64-spillet på Bjerke onsdag. Blir det jackpot på Bjerke (eller en annen norsk bane) onsdag, overføres pengene til neste onsdagskjøring.
Når det er løp på Øvrevoll torsdag, blir det et unntak. Da blir det ikke spill til Sverige, men V65 og Dagens Dobbel til Øvrevoll og dobbel V5 på en norsk travbane.

 

Tipstorget søker nye tippere:
I og med at Trav365 nå har flyttet fra oss og selger tipsene sine på egen nettside, på Trav365.no – samt at Travkongen flyttet ut i mars, vil vi nå ta inn to nye tippere her på Tipstorget.

Foruten at vi vil ta inn to nye som skal tippe trav, kan også bli aktuelt å ta inn tips for galopp. fotball samt andre idretter.  

Når det gjelder travtips, søker vi først og fremst selvstendige tippere som ikke baserer seg på informasjon fra andre (trenere, kusker etc). Vi vil ha tippere som ser alle løp og gjør sine egne vurderinger.
Send en epost til tipstorget@gmail.com og be om nærmere informasjon vedr. betingelser etc.  Skriv også noen ord om egne meritter....

 

 

Dersom Tipstorgets nettsider er nede for en lengre periode - prøv da våre  reserveløsninger:.

Adressen er :

www.travwap.no/tipstorget

Snart vil det også bli satt opp en reserveside som vil være en kopi av Tipstorget på adressen 

www.tipstorget.info.

NB disse reserveløsningene vil ikke være oppdatert før hovedsiden er utilgjengelig igjen – om det skulle skje....

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fotball-tips:

Det er fortiden ingen fotball-tips her på Tipstorget.

 

 NB! Dersom du opplever  at pdf-filene som lastes ned etter kjøp er skadet og ikke åpner seg, send oss info med ditt Payex-konto nummer, og filen du kjøpte blir sendt deg per epost. Send til tipstorget@gmail.com

 

 

 

 

 

.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 Print   

Copyright 2014 by Tipstorget   |  Privacy Statement  |  Terms Of Use    Skin Designed By Alldnnskins.com