Minimize

 


 Print   
 
Login


 

 


Trotter Database Minimize

 

Trotter databasen (tidligere Datasider)

 

Til datasider

Vi jobber også med– på sikt å få ferdig en sterkt forbedret utgave av basen hvor – også de svenske resultatene igjen – vil være på plass.

  

Current Articles | Categories | Search

Saturday, March 07, 2015
Lannem Silje tilbake på topp
By jfb @ 7:26 PM :: 4426 Views :: Referat
 

Lannem Silje imponerte på Leangen med overbevisende seier og ny banerekord. Var dette starten på en ny seiersrekke?

 - Et nederlag måtte komme, og det kom dessverre på Jacob Meyer-dagen, sa seierskusk Tor Wollebæk før han vendte blikk og oppsummering mot triumfen i Troll Jahns Æresløp lørdag. Der avviste Super-Silje (som heller ikke denne gang hadde fordel av banen), enkelt en god Elmer på oppløpet.
- En lettelse å kunne vise henne fram på denne måten i dag. Vi fikk rygger og kom fram i dødens runden igjen. Jeg måtte være litt etter henne, men hun hadde fin fart, sa Wollebæk som har vunnet samme løp tidligere medViljesterk og Åsajerven.
- Jeg er godt tilfreds, supplerte eier og trener Ola M. Skrugstad som ikke der og da ville fastslå hvilke storløp hun starter i videre.

To til Stensen og Wollebæk
Ellers fra Leangen: André Henning Stensen og tor Wollebæk ble best av de tobeinte med med to triumfer. Stensen bakTao Elda og Strong Forte. Wollebæk vant med Drømme Jenta (V5-1) og Lannem Silje.
Stensen vant forøvrig tre løp sist det var V75-kjøring på Leangen i januar. Fem V75-seire i år, alle på samme bane, snakker vi om en absolutt Leangen-spesialist!

Favorittseier i montéløpet
Linda Elisabeth Larsen satt på favoritten Arthurian Hanover (Tor Olaf Halle) i montéløpet. Ekvipasjen ble utfordret avAnn's Kor T. og Olea Villa Furre, men favoritten holdt unna. 

Pausehest bak superskrell i V5-1
Drømme Jenta gjorde comeback etter pause siden 3. juni 2013. Siste seier; 19. november 2012. Spor 12 var heller ikke egnet til å friste spillerne. Desto gladere ble de veldig få som hadde streket for hesten som sammen med Tor Wollebæk var først i mål i V5-1: Et 10.valg og en 0,8 prosenter; verdien etter første avdeling: 1931.- kroner.
Nossum Anna ga seg fra tet, Friprins feilet med vinnersjanse på oppløpet og Eiksstjerna hoppet som toer i mål. 
Stig-Ove Snøsen trener vinneren.

Ny skrell, ny 12'er
1,7-prosenteren Bye Bye Baby dro friskt unna - og holdt veldig lenge for formtoppede Liv Pedersen. Men ute i banen kom 1,8-prosenteren (8.valg) Acers Poppey og Veronika Bugge. Igjen ble det en 12'er på seremoniplass - og igjen fikk V5-spillerene rundjuling. Kun 56 bonger vaklet videre, men mange av dem hang i tauene.
Favoritten og svenskegjesten Staro Itsy Bitsy feilet tidlig. Life Goes On, som ble disket fra seieren sist, så farlig ut i siste sving. Men på oppløpet var det ikke nok trøkk i 6-åringen da veteran Arne Nilsen ba om mer gass.  

Den siste ble den første
Favoritten Theresa D., uten framsko, hoppet fra start. Noss Kikki og Odd Arne Kjøsnes var etterhvert å finne som tethest. Kikki tråkket gjennom og kodet over, Frances Marita overtok. Mot siste sving var Cranberry ny tethest. MenNikka Broline, som innledet som sistehest på første bortre, så sterk ut utvendig i siste sving. Det var intet synsbedrag, Lars Anvar Kolle jobbet aktivt og godt mot det som var hans V75-triumf nummer tre i år.
Cranberry holdt til sølv.
Nikka Broline var et tredjevalg og en drøy ni-prosenter.
Kjetil Helgestad trener vinneren.

Tao Elda - et nytt 3.valg
- Jeg fikk litt trua på det rundt siste sving, sa André Henning Stensen på seremoniplass. Der var han trygt plassert etter å ha satt inn 3.valget Tao Elda i V75-2. Et tredjevalg.
De to meste betrodde Ty Li og Soløy Sandra (Kolle: "Hun var hissig for dagen. ") hoppet fra start. 
Tao Elda tok det rolig ut og startet avansementet 800 igjen; Jærvsørappa ble en fin rygg på veien mot angrep og seier.  
Madicken avsluttet strekt til annenplass for Roar Walsøe, Jærvsørappa holdt brukbart til bronse. Tverdals Frøkna ga seg, Mørtvedt Elda ble sittende lenge fast i rygg på en stoppende Frøen Oda. 

...og enda et 3.valg
Cannavaro 
og Odd Arne Kjøsnes satt fint plassert i tet. Men da proppene ble trukket på siste bortre, hoppet Cannavaro inn på innerbanen - og game over for Kjøsnes som heller ikke var heldig med Noss Kiki. 
- Ubeskrivelig, kommenterte han da også selv etter V75-3. 
Vi vet ikke hva eieren av den eneste gjenstående V5-bongen tenkte...
Bongen hadde banker på Cannavaro.
Etter flere sceneforandringer var det den lille fighteren Sigma Vang (Bo Westergaard trener) som hadde den beste farten.
- Hun skal gå litt på smygen, sa seierskusk Kai Johansen som prøvde å kjøre så sakte som mulig på siste bortre.
Et nytt tredjevalg i V75 - og det samme i V5 der fire rette ga hele 17.000 kroner.

Wicked på langtur - med suksess
Fredrik Solberg, mannen bak B.B.S. Sugarlight, hadde tatt med galopplystne Wicked (fjerdevalg) på langtur fra Fredrikstad. Det ble suksess i trønderhovedstaden for gjestene fra Østfold. 
Kusk Åsbjørn Tengsareid fikk overta fra Bjørn Garberg og Sancus Cox med en runde igjen. Siden gikk Wicked stødig og sterkt til seier foran en god Femi Delight.
- Vi er optimister, og vi tok sjansen, sa Fredrik Solberg.
- Han fikk gå i sitt tempo hele veien, sa seierskusk Åsbjørn Tengsareid etter sin sjette V75-seier i år. Rød kusk topper denne statistikken.
Favoritten Restless Cash hoppet fra start.

Petter og Jomar
Stumne Scott og Hans Christian Holm tok teten, favoritten Philip Lyn kom opp utvendig i V75-5. Sistnevnte var ikke veldig fin i varmingen - og innfridde heller ikke i løpet. 
- Under pari for dagen, meldte kusk Tom Erik Solberg. 
Nestfavoritten Torpa Jan (ble tredje) fikk en bråstopp på siste bortre, men hadde heller ikke det rette stinget da angrepet etterhvert skulle settes inn ut mot oppløp. 
Sting hadde imidlertid B.B. Petter N. og Mr. Leangen, Jomar Blekkan. Hesten som eies av hardtsatsende og entusiastiske Kolbjørn O. Selmer og hans far Karl Johan Selmer. Som Petter Northug (Petter N.) dundret han fra alle i finishen til karrierens sjett seier.
- En strong prestasjon sa Jomar Blekkan etter det som var hans V75-seier nummer 80 på hjemmebanen. Han topper denne statistikken. 

Denver hoppet - Strong Forte og Stensen sterkest


- Han ble hissig under oppkjøringen, forklarte Frode Hamre (kusk og trener av Denver) som heller ikke var superfornøyd med startbilens fart. Storfavoritten Denver hoppet altså, til tet gikk Cadabra Tooma i V75-6. Der satt han lenge sammen med Åsbjørn Tengsareid. Men dette var ikke dagen for tetseire, det var bløtt og tungt innvendig. Strong Forte (tredjevalg), den 10-årige hedershesten, spurtet inn til seier og 70.000 i Sigbjørn Rishaugs Minneløp . 
Cadabra Tooma holdt godt til annenplass, Seaborn Simona spurtet godt til bronse.
Vinnertid: 1.17,8/1640a.
André Henning Stensen (bildet) kusket.

Super-Silje tilbake!
S.T.C.C. Faksa og Tom Erik Solberg ville kjøre foran - og fikk gjøre det i rolig tempo. Med en runde igjen kom Lannem Silje opp utvendig. I siste sving feilet lederhesten som slått; Silje og Tor Wollebæk gikk unna til banerekord under tunge forhold. Elmer prøve et angrep, men måtte ta til takke med annenplassen 

Utbetaling
7 rette: 222.645.- kroner
6 rette: 1652.- kroner
5 rette: 145.- kroner

(kilde NR v. Tom W. Johannessen)

 

Veien til gevinstene: Minimize

 

V5 og V86 Sverige onsdag:   

Datahorse formtall er på plass    

V75 Bonus og V5 Bjerke onsdag:

Datahorse formtall er på plass  

 

 

 

 Print   
Hvordan kjøpe tips: Minimize

 

Info. vedr. kjøp av tips:

Her på Tipstorget trenger man ikke å være medlem eller logge inn - som medlem - for å kjøpe tips.

Alt du trenger er en bruker-konto.  Det tar det bare max ca 4 minutter å ordne det. Deretter kan du betale med kort eller PayPal  Gå inn på Datahorse sin side her på tipstorget for nærmere informasjon.

Tipsene blir altså lastet ned til din PC i pdf-format. Du må derfor ha gratisprogrammet Acrobat Reader installert på din PC.  Der kan du lese, lagre og skrive ut tipset. (red)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Print   
Info: Minimize

 

Tidsfrister for levering av spill - oppdatert 21.5.2016:

V76-1 onsdager kl. 19:00 

V65 på hverdager:

V65-1 kl. 18:50

V5-1 kl- 19:58  DD-1 kl. 20:2

Lunsj-travet nye tider fra 5.4. 2018:

11:30: 1.løp/V5-1
11:48: 2.løp/V5-2
12:01: 3.løp/V5-3
12.14: 4.løp/V5-4/DD-1
12:27: 5.løp/V5-5/DD-2

 


V64 i Sverige 19:25 på  hverdager - untatt onsdager.

DD  kl. 20:53

 


Spill til Sverige:
Mandag, tirsdag, torsdag, fredag og søndag vil det alltid være mulig å spille V64 til løpene i Sverige.

Dessverre er det fremdeles lovlig med jackpot og reglene er som følger::
Blir det jackpot mandag, torsdag, fredag eller søndag, går jackpotten til neste V64-omgang i Sverige.
Blir det jackpot i Sverige på en tirsdag, går den norske andelen av jackpotten inn i V64-spillet på Bjerke onsdag. Blir det jackpot på Bjerke (eller en annen norsk bane) onsdag, overføres pengene til neste onsdagskjøring.
Når det er løp på Øvrevoll torsdag, blir det et unntak. Da blir det ikke spill til Sverige, men V65 og Dagens Dobbel til Øvrevoll og dobbel V5 på en norsk travbane.

 

Tipstorget søker nye tippere:
I og med at Trav365 nå har flyttet fra oss og selger tipsene sine på egen nettside, på Trav365.no – samt at Travkongen flyttet ut i mars, vil vi nå ta inn to nye tippere her på Tipstorget.

Foruten at vi vil ta inn to nye som skal tippe trav, kan også bli aktuelt å ta inn tips for galopp. fotball samt andre idretter.  

Når det gjelder travtips, søker vi først og fremst selvstendige tippere som ikke baserer seg på informasjon fra andre (trenere, kusker etc). Vi vil ha tippere som ser alle løp og gjør sine egne vurderinger.
Send en epost til tipstorget@gmail.com og be om nærmere informasjon vedr. betingelser etc.  Skriv også noen ord om egne meritter....

 

 

Dersom Tipstorgets nettsider er nede for en lengre periode - prøv da våre  reserveløsninger:.

Adressen er :

www.travwap.no/tipstorget

Snart vil det også bli satt opp en reserveside som vil være en kopi av Tipstorget på adressen 

www.tipstorget.info.

NB disse reserveløsningene vil ikke være oppdatert før hovedsiden er utilgjengelig igjen – om det skulle skje....

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fotball-tips:

Det er fortiden ingen fotball-tips her på Tipstorget.

 

 NB! Dersom du opplever  at pdf-filene som lastes ned etter kjøp er skadet og ikke åpner seg, send oss info med ditt Payex-konto nummer, og filen du kjøpte blir sendt deg per epost. Send til tipstorget@gmail.com

 

 

 

 

 

.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 Print   

Copyright 2014 by Tipstorget   |  Privacy Statement  |  Terms Of Use    Skin Designed By Alldnnskins.com