Minimize

 


 Print   
 
Login


 

 


Trotter Database Minimize

 

Trotter databasen (tidligere Datasider)

 

Til datasider

Vi jobber også med– på sikt å få ferdig en sterkt forbedret utgave av basen hvor – også de svenske resultatene igjen – vil være på plass.

  

Current Articles | Categories | Search

Saturday, April 11, 2015
Strålende av Tekno Odin
By jfb @ 9:07 PM :: 3865 Views :: Referat
 

Han er tilbake opp mot sitt beste Tekno Odin. Lørdagens seier var imponerende. Øystein Tjomsland trener og kusker. (Foto: Hesteguiden.com).

- Han var mye bedre enn det jeg trodde. Jeg merket at takt og spenst satt etter 200 meter. Åpningen ble tøff, men Tekno Odin ville mye, innrømmet kusk og trener Øystein Tjomsland. 
- Årsaken til at vi sto over et møte med Lannem Silje på Klosterskogen i påsken var at jeg ikke følte det var rett mot hesten. Det ville blitt en tøff sesongdebut med tanke på at løpet gikk på en 800 meters bane. Jeg synes hesten er enorm, og faktisk bedre enn det jeg trodde han skulle være i dag. 
Tjomsland igjen.

Om løpet er det lett å skrive. Synet av Tekno Odin de to rundene han holdt på, var av sjelden kost. Aksjonen viste seg prikkfri, krefter var det nok av, og taktomslaget satt som støpt. Odd Herakles som dro på Tekno Odin stivnet tidlig, for baneunderlaget var seigt og bløtt. Tekno Odin stormet derimot fram, tok over føringen 600 meter fra mål, og rykket så realt at avstanden ble smått sensasjonell.

Fra øvrige V75 løp ble følgende notert;

Hjemmeseier
Apollo Hornline, 2. valg i V75-1, skiltet med ni triumfer i fjor. Årets innsats har gitt tre triumfer på seks forsøk, og det var før løpet tok til lørdag.
Etter fire omstarter og et realt tilskudd i bøtekassa, kom oppgjøret over veslevoksne 3100 meter i gang. Apollo Hornline fikk en god start, havnet tredje par utvendig, men ble våkent kusket av lokale Svein Ove Wassberg som nådde fram til tet 1550 meter igjen, og det før storfavoritten Relight My Fire.  Den siste tråkket med høye kneløft mot siste sving, og var trøtt. Quincy Frontline kom i angrep, men da hardkjøret startet ut av siste sving, rykket Apollo Hornline unna og ble til en gedigen vinner. 
Gaute Lura, opprinnelig rogalending, trener.

Glad og stolt Skiaker
Det utkrystalliserte seg tidlig fire hester som førte an feltet i V75-2. Geir Vegard Gundersen traff starten perfekt med femtevalget Kolbu Tatern, og beholdt lett teten. Bak seg fikk han Lauvås Creon, Grude Jerkeld travet utvendig lederen mens nestfavoritten Solbakken Jerv fikk en fin start og satt fint til i andre par utvendig. Gundersen kjørte i jevnt 32-fart den første runden, og hestene bak teten hadde aldri mulighet til å hente inn noe som helst. 
700 meter fra mål galopperte både Grude Jerkeld og Lauvås Creon, slik at det til slutt ble en duell mellom Kolbu Tatern og Solbakken Jerv. På målstreken var Kolbu Tatern fremst, men han var meget nær galoppen på slutten av løpet. Favoritten Grude Eld ville ta i til å begynne med. Hesten avsluttet greit, men kunne ikke rekke fram til bedre enn en femteplass. 
- Å herregud, jeg hadde vært strålende fornøyd om hesten hadde blitt toer også. Selv sto jeg og hoppet ved gjerdet hele oppløpet ned, sa Hans G. Skiaker stolt og glad.

Gundersen doblet
Support Justices trener og kusk Geir Vegard Gundersen var virkelig på hugget på Bergen Travpark. I V75-3, løpet etter seieren med Kolbu Tatern, sendte han Comecatchme C.J. til tet. Mannen fra Nittedal jobbet og jobbet for å få hesten til å være skjerpet. I siste sving så man Gundersen først ta opp sin hest, deretter i vilter utgave, for han manet det han kunne da svingen nærmet seg sin slutt. Feltet samlet seg, flere hester kom i grei fart ute i banen, og Comecatchme C.J. slo også på tre galoppsteg. Men, denne samlet seg og ble til en sterk vinner. 
Unge, dyktige Anders L. Wolden er trener. 
- Gjør man en god jobb, er man fornøyd, hesten porsjonerte med kreftene selv, smilte Geir Vegard etterpå. 
- Vi kommer til å starte i Sverige med Comecatchme C.J. utover, og jeg er sikker på at hesten vil springe fort i Jarlsberg Grand Prix i sommer. For egen del har det gått litt tregt så langt denne sesongen, men det virker som at det har løsnet, mente Lundstrøm Wolden.

Jubel i Rogaland
Folkehesten Forus, Solør Svarten, tok i mot gaven han var gitt i V75-4. Med strykning av Brenne Viking ble det svært enkelt. Trener og kusk Geir Gudmestad traff perfekt i volten, og hesten stupte til tet. Gudmestad ba så om mer fart nedover siste langside, og Solør Svarten fikk plutselig 20 meters ledelse. Selv om Prins Philip nærmet seg noe nedover oppløpet, ble det en helenkel seier for storfavoritten i V75-spillet.
- Jeg takker for gratulasjonen, samtidig gratulerer jeg alle eiere (1000 andelseiere, red. anm.), åpnet Geir under seiersintervjuet som fulgte.
- Noe stort press før løpet hadde jeg ikke. Innerst inne trodde jeg ikke på at hans skulle tape i tet. Vi fikk føringen og hadde full kontroll. Neste start blir på Forus i V75 om tre uker, kanskje ett løp før det også. Jeg har aldri hatt så god traver som Solør Svarten i det grunnlaget han hører hjemme i. Det virker som om en posisjon i rygg passer hesten enda bedre, sa Gudmestad fornøyd.

Fullstendig dominans
I V75-5 tok varmblodshoppene fatt, et oppgjør med M.T. Good Looking som favoritt. Denne tullet før bilen slapp, og var borte med det samme.
Løpet skulle bli til en stor dominans og suksess for Bo Westergaard, trener med stall utenfor Kløfta i Akershus. Ettersom Cica N.L. slapp godvillig fra seg føringen etter 500 meter, fikk Soho ta over. Hun orket helt fram til målstreken og imponerte meget. Rett bak styrte sjefen Bo Westergaard inn Dreaming Princess til 2. premie, mens Golden Feline og Svein Ove Wassberg svalsuttet solid og kapret 3. premien. Dermed tredobbelt til Bo. Meget sterkt!
- Hesten var veldig god i dag, det gikk veien. Inn på oppløpet var jeg usikker, og vippet ut øreproppene hennes. Hun holdt glimrende og er en kanonhoppe, mente seierskusk Åsbjørn Tengsareid om Soho.

Enkelt for Rafolo
Etter en åpning i 1.10-fart de første 500 meterne var storfavoritten Rafolo å finne i tet i V75-6/DD-1. Konkurrentene ga opp med det samme, Rafolo fikk lov til å styre og stelle som han ville helt til mål. Sejr Gammelsbæk avsluttet solid over oppløpet, og var en positiv toer. Lars Anvar Kolle kusket Rafolo, mens det er Sigbjørn Kolnes som trener tøffingen som snart er å finne i eliten. 
- Det ble for dårlig fart i mellomrunden for vår del. Sejr Gammelsbæk avsluttet fint og er klar for å vinne mange løp igjen, sa kusk og trener Frode Hamre straks etter at oppgjøret var i mål.
- I starten lot jeg et par konkurrenter gjøre opp om teten. Rafolo ble aleine mot slutten, men holdt godt. Jeg synes forresten at helsen hans er bedre enn på lenge, mente seierskusk Kolle under seiersseremonien.
- Rafolo gjør ikke mer enn han må, nå venter en kvalifisering på Åbybanen om 14. dager. Jeg håper at hesten får seg en plass i finalen på Solvalla 30. mai, avsluttet trener Kolnes.

V75-utbetaling
7. rette: 2076,-
6. rette: 31,-
5. rette: 0,-

(kilde NR v. Even Elvenes)

 

Veien til gevinstene: Minimize

 

V5 og V86 Sverige onsdag:   

Datahorse formtall er på plass    

V75 Bonus og V5 Bjerke onsdag:

Datahorse formtall er på plass  

 

 

 

 Print   
Hvordan kjøpe tips: Minimize

 

Info. vedr. kjøp av tips:

Her på Tipstorget trenger man ikke å være medlem eller logge inn - som medlem - for å kjøpe tips.

Alt du trenger er en bruker-konto.  Det tar det bare max ca 4 minutter å ordne det. Deretter kan du betale med kort eller PayPal  Gå inn på Datahorse sin side her på tipstorget for nærmere informasjon.

Tipsene blir altså lastet ned til din PC i pdf-format. Du må derfor ha gratisprogrammet Acrobat Reader installert på din PC.  Der kan du lese, lagre og skrive ut tipset. (red)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Print   
Info: Minimize

 

Tidsfrister for levering av spill - oppdatert 21.5.2016:

V76-1 onsdager kl. 19:00 

V65 på hverdager:

V65-1 kl. 18:50

V5-1 kl- 19:58  DD-1 kl. 20:2

Lunsj-travet nye tider fra 5.4. 2018:

11:30: 1.løp/V5-1
11:48: 2.løp/V5-2
12:01: 3.løp/V5-3
12.14: 4.løp/V5-4/DD-1
12:27: 5.løp/V5-5/DD-2

 


V64 i Sverige 19:25 på  hverdager - untatt onsdager.

DD  kl. 20:53

 


Spill til Sverige:
Mandag, tirsdag, torsdag, fredag og søndag vil det alltid være mulig å spille V64 til løpene i Sverige.

Dessverre er det fremdeles lovlig med jackpot og reglene er som følger::
Blir det jackpot mandag, torsdag, fredag eller søndag, går jackpotten til neste V64-omgang i Sverige.
Blir det jackpot i Sverige på en tirsdag, går den norske andelen av jackpotten inn i V64-spillet på Bjerke onsdag. Blir det jackpot på Bjerke (eller en annen norsk bane) onsdag, overføres pengene til neste onsdagskjøring.
Når det er løp på Øvrevoll torsdag, blir det et unntak. Da blir det ikke spill til Sverige, men V65 og Dagens Dobbel til Øvrevoll og dobbel V5 på en norsk travbane.

 

Tipstorget søker nye tippere:
I og med at Trav365 nå har flyttet fra oss og selger tipsene sine på egen nettside, på Trav365.no – samt at Travkongen flyttet ut i mars, vil vi nå ta inn to nye tippere her på Tipstorget.

Foruten at vi vil ta inn to nye som skal tippe trav, kan også bli aktuelt å ta inn tips for galopp. fotball samt andre idretter.  

Når det gjelder travtips, søker vi først og fremst selvstendige tippere som ikke baserer seg på informasjon fra andre (trenere, kusker etc). Vi vil ha tippere som ser alle løp og gjør sine egne vurderinger.
Send en epost til tipstorget@gmail.com og be om nærmere informasjon vedr. betingelser etc.  Skriv også noen ord om egne meritter....

 

 

Dersom Tipstorgets nettsider er nede for en lengre periode - prøv da våre  reserveløsninger:.

Adressen er :

www.travwap.no/tipstorget

Snart vil det også bli satt opp en reserveside som vil være en kopi av Tipstorget på adressen 

www.tipstorget.info.

NB disse reserveløsningene vil ikke være oppdatert før hovedsiden er utilgjengelig igjen – om det skulle skje....

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fotball-tips:

Det er fortiden ingen fotball-tips her på Tipstorget.

 

 NB! Dersom du opplever  at pdf-filene som lastes ned etter kjøp er skadet og ikke åpner seg, send oss info med ditt Payex-konto nummer, og filen du kjøpte blir sendt deg per epost. Send til tipstorget@gmail.com

 

 

 

 

 

.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 Print   

Copyright 2014 by Tipstorget   |  Privacy Statement  |  Terms Of Use    Skin Designed By Alldnnskins.com