Minimize

 


 Print   
 
Login


 

 


Trotter Database Minimize

 

Trotter databasen (tidligere Datasider)

 

Til datasider

Vi jobber også med– på sikt å få ferdig en sterkt forbedret utgave av basen hvor – også de svenske resultatene igjen – vil være på plass.

  

Current Articles | Categories | Search

Saturday, April 18, 2015
Perfekt generalprøve
By jfb @ 6:51 PM :: 3517 Views :: Referat
 

Support Justicve impnerte da han vant Yarrah Bokos æresløp. (Foto: Eirik Stenhaug/Equus).

 

Norges nye flaggskip var stor favoritt i Yarrah Bokos æresløp, V75-2, men han ble overflydd fra start. 3 Winmecredit var neldig kjappest på de første metrene, men overlot godvillig til 1 Support Justice på første langside. Deretter ble farten dempet fra beskjedne 1.13/500 meter til lusne 1.15,6 første 1000 meter. Deretter økte Support Justice farten suksessivt og kom alene til mål på tiden 1.12,9a/2100 meter.
- Vi ville gjerne ære Yarrah Boko og håper å ta tronen som Yarrah Boko har hatt, smilte eier Arne Sandbæk etter seieren. 
- Det blir spennende å se hvor han stå mot verdenseliten. Jeg tror ikke det får blitt så mye bedre enn det er nå, sa en storfornøyd eier etter at nye 100 000 kroner var i boks.
- Det har vært mange skjær i sjøen, men nå er han der vi vil ha ham. Det er lettere å være trener for Support Justice nå enn som 3-åring og 4-åring. Olympiatravet blir et kjempeløp. Support Justice er bedre i år enn ifjor, men jeg føler at vi har gjort det vi kan med hesten, og jeg føler at vi har en hest som kan vinne Oslo Grand Prix med full klaff. Det ble en ideell oppladning til Olympiatravet idag, sa en storfornøyd Geir Vegard Gundersen, som hadde hele familien med seg på seremoniplass. I V75 var Support Justice omgangens største favoritt.

Smell i V75-1
I V75-1 smalt det. 10 Nadine U.N. presset seg til tet etter 800 meter og holdt jevn 1.26-fart. Runden fra mål kom toget i tredjespor. 15 Vesle Frøken Støen fikk med seg 6 Ty Li og 14 S.T.C.C. Faksa. Nadine U.N. rykket i siste sving, men ute i banen kom favoritten 14 S.T.C.C. Faksa og virket å trave mot seier, men ytterst i banen kom skrellen 12 Tao Elda i en herlig avslutning og vant sammen med Andre Henning Stensen. Hoppa ga 32 i vinnerodds og fikk 100 000 kroner for å vinne på 1.26,4/v2160 meter:
- Raske sommerbaner er ikke hennes melodi, og jeg visste at hun ikke kunne utnytte springsporet, men hun er sterk som få og flyter på styrken. Hun var veldig god i dag, smilte Andre Henning Stensen om hoppa som er eid av Guri Amundgaard. I V75 var vinneren syvendevalg, og utgangsverdien var 542 kroner.

Etter at 1 Support Justice hadde vunnet V75-2 steg verdien til 574 kroner.

Seier og gave
3 Philip Lyn i V75-3 var en meget verdig vinner. Han kom opp utvendig for ledende 2 Kolnes Tom mot siste sving og koblet et sikkert grep oppunder mål. En av eierne tro til med gave til Radiumhospitalet av pur glede. Philip Lyn fikk 100 000 kroner for å vinne på 1.26,9a//2100 meter.
- Jeg hadde mer enn nok med å få ham til å gå opp til startsiden og holde seg til trav, men vi satt tidlig bra til. Det passet jo fint for vår del at noen av de hardeste konkurrentene feilet. Han er bedre på voltestart enn auto. Det er endel å gå på her, for han er nesten "halvfeit", smilte Tom Erik Solberg etter seieren.

I V75 var 3 Philip Lyn et tredjevalg, og verdien var nå 2719 kroner.

Caprino på gang
5 Caprino B.R. er en stilig type. Etter 600 meter var han i tet i V75-4 og holdt siden lett unna for Bo Westergaard. Rotation-sønnen vant nå for 6. gang på 14 starter og sendte grunnlaget opp i 507 000 kroner.
- Det ser veldig bra ut. Hesten har slitt med helsa, men nå er han bedre enn på lenge. Jeg har følt i trening at han er i form, så jeg var ikke usikker på hvor han stod, sa en godt fornøyd Bo Westergaard etter finaleseieren.

Caprino B.R. vant på 1.14,3a/2100 meter. I V75 var vinneren favoritt, og verdien var nå 5349 kroner.

Lett tross leit spor
- Nå er 12 Denise F. Boko der jeg vil ha henne. Hun har utrolig høy kapasitet for grunnlaget, og idag var hun skikkelig god, sa en fornøyd Ftode Hamre etter at 12 Denise F. Boko hadde vunnet V75-5 som favoritt. Hoppa fikk 100 000 kroner for å leke hjem seieren på lekre 1.13,0a/2100 meter. Rolf Mangelrød med venner eier den tyskfødte hoppa.

I V75 var vinneren favoritt, og verdien var nå 8949 kroner.

Spor tolv igjen
Mye tydet på at løpet var kjørt da favoritten 2 Apollo Hornline klarte teten og fikk dempe til 1.15,1 første 1000 meter, men favoritten ga seg mye på slutten. Fra tredje par utvendig hadde 12 Pebbe Simoni mest spart og spurtet inn til lett seier for Thor Borg. Karoline Krogh-Hanssen trener 8-åringen som nå fikk 125 000 kroner for å vinne sølvdivisjonsfinalen på 1.13,6a/2100 meter. Kjell Skatvedt eier hesten som nå vant for 22. gang i den 70. starten.
- Jeg er rørt. Dette var fantastisk, sa en svært glad Karoline Krogh-Hanssen etter førsteplassen.
- Jeg ville ikke gå fram og syntes jeg satt fint i tredje par utvendig. Jeg kjente at han var skikkelig på hugget i siste sving, og jeg hadde svært god tro på ham da. Det er kjempemorsomt at det lykke for Kjell Skatvedt og gjengen rundt ham, og jeg vil rose Karoline Krogh-Hanssen for en ypperlig trenerjobb, sa rutinerte Thor Borg.

I V75 var 12 Pebbe Simoni sjettevalg, og verdien var nå 118 801 kroner.

Ny vinner fra spor tolv
I V75-7 var 2 Kleppe Slauren lenge anfører, men mot siste sving kom 12 Odd Herakles opp utvendig og slo snart kloa i lederen, men fra rygg hadde 8 Tord Viking en flott avslutning å by på og bød opp til kamp. Målfotoet viste imidlertid at 12 Odd Herakles hadde holdt unna. Dermed vant han for femte gang på seks forsøk i år og fikk 125 000 kroner for å vinne på 1.23,8a/2100 meter for bursdagsbarnet Adrian Solberg Akselsen.
- Dette var en herlig seier. Hesten var voldsomt tøff idag, og han stod på flott fra start. Jeg lot hesten jobbe seg stille og rolig fremover og ville bruke minst mulig krefter for å komme meg fram. Han fullførte strålende, smilte Adrian Solberg Akselsen etter årets 7. V75-seier. Odd Team A/S er eier av hesten, og Odd Herakles er nå oppe i et grunnlag på 1,3 millioner kroner.

Riktig V75-rekke ble 12 Tao Elda - 1 Support Justice - 3 Philip Lyn - 5 Caprino B.R. - 12 Denise F. Boko - 12 Pebbe Simoni og 12 Odd Herakles. Syv riktige gir 153 451 kroner. Seks riktige gir 420 kroner, mens fem riktige gir 21 kroner.

(kilde NR v.  Magne Engebretsen)

 

Veien til gevinstene: Minimize

 

V5 og V86 Sverige onsdag:   

Datahorse formtall er på plass    

V75 Bonus og V5 Bjerke onsdag:

Datahorse formtall er på plass  

 

 

 

 Print   
Hvordan kjøpe tips: Minimize

 

Info. vedr. kjøp av tips:

Her på Tipstorget trenger man ikke å være medlem eller logge inn - som medlem - for å kjøpe tips.

Alt du trenger er en bruker-konto.  Det tar det bare max ca 4 minutter å ordne det. Deretter kan du betale med kort eller PayPal  Gå inn på Datahorse sin side her på tipstorget for nærmere informasjon.

Tipsene blir altså lastet ned til din PC i pdf-format. Du må derfor ha gratisprogrammet Acrobat Reader installert på din PC.  Der kan du lese, lagre og skrive ut tipset. (red)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Print   
Info: Minimize

 

Tidsfrister for levering av spill - oppdatert 21.5.2016:

V76-1 onsdager kl. 19:00 

V65 på hverdager:

V65-1 kl. 18:50

V5-1 kl- 19:58  DD-1 kl. 20:2

Lunsj-travet nye tider fra 5.4. 2018:

11:30: 1.løp/V5-1
11:48: 2.løp/V5-2
12:01: 3.løp/V5-3
12.14: 4.løp/V5-4/DD-1
12:27: 5.løp/V5-5/DD-2

 


V64 i Sverige 19:25 på  hverdager - untatt onsdager.

DD  kl. 20:53

 


Spill til Sverige:
Mandag, tirsdag, torsdag, fredag og søndag vil det alltid være mulig å spille V64 til løpene i Sverige.

Dessverre er det fremdeles lovlig med jackpot og reglene er som følger::
Blir det jackpot mandag, torsdag, fredag eller søndag, går jackpotten til neste V64-omgang i Sverige.
Blir det jackpot i Sverige på en tirsdag, går den norske andelen av jackpotten inn i V64-spillet på Bjerke onsdag. Blir det jackpot på Bjerke (eller en annen norsk bane) onsdag, overføres pengene til neste onsdagskjøring.
Når det er løp på Øvrevoll torsdag, blir det et unntak. Da blir det ikke spill til Sverige, men V65 og Dagens Dobbel til Øvrevoll og dobbel V5 på en norsk travbane.

 

Tipstorget søker nye tippere:
I og med at Trav365 nå har flyttet fra oss og selger tipsene sine på egen nettside, på Trav365.no – samt at Travkongen flyttet ut i mars, vil vi nå ta inn to nye tippere her på Tipstorget.

Foruten at vi vil ta inn to nye som skal tippe trav, kan også bli aktuelt å ta inn tips for galopp. fotball samt andre idretter.  

Når det gjelder travtips, søker vi først og fremst selvstendige tippere som ikke baserer seg på informasjon fra andre (trenere, kusker etc). Vi vil ha tippere som ser alle løp og gjør sine egne vurderinger.
Send en epost til tipstorget@gmail.com og be om nærmere informasjon vedr. betingelser etc.  Skriv også noen ord om egne meritter....

 

 

Dersom Tipstorgets nettsider er nede for en lengre periode - prøv da våre  reserveløsninger:.

Adressen er :

www.travwap.no/tipstorget

Snart vil det også bli satt opp en reserveside som vil være en kopi av Tipstorget på adressen 

www.tipstorget.info.

NB disse reserveløsningene vil ikke være oppdatert før hovedsiden er utilgjengelig igjen – om det skulle skje....

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fotball-tips:

Det er fortiden ingen fotball-tips her på Tipstorget.

 

 NB! Dersom du opplever  at pdf-filene som lastes ned etter kjøp er skadet og ikke åpner seg, send oss info med ditt Payex-konto nummer, og filen du kjøpte blir sendt deg per epost. Send til tipstorget@gmail.com

 

 

 

 

 

.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 Print   

Copyright 2014 by Tipstorget   |  Privacy Statement  |  Terms Of Use    Skin Designed By Alldnnskins.com