Minimize

 


 Print   
 
Login


 

 


Trotter Database Minimize

 

Trotter databasen (tidligere Datasider)

 

Til datasider

Vi jobber også med– på sikt å få ferdig en sterkt forbedret utgave av basen hvor – også de svenske resultatene igjen – vil være på plass.

  

Current Articles | Categories | Search

Saturday, May 23, 2015
Cash Okay æret Tholfsen
By jfb @ 6:58 PM :: 4408 Views :: Referat
 

Cash Okay innfridde sitt favorittstempel i Hans Petter Tholfsens Minneløp. - Hesten har skyhøy kapasitet, sa kusk Geir Vegard Gundersen etter løpet.

 

Trener Anders Lundstrøm Wolden var rørt på seremoniplass, det samme var kusk Geir Vegard Gundersen. Begge viste med følelser hva det betydde å vinne den første utgaven av løpet til minne om hedersmannen Hans Petter Tholfsen.
- En ære å vinne her, sa begge etter triumfen med en hest som har skyhøy kapasitet - og som er aktuell for start i utlandet etter Kriteriet i september.
- Han har alle muligheter, sa "GV" om hesten med det tøffe temperamentet.
Det smalt ellers tett på Jarlsberg i lørdagens V75-runde: I V75-4 vant 0,3-prosenteren Prince Lyon og Espen André Schie. I V75-5 ledet Tjøtta Mari som et 10. valg etter tet hele veien. 
Tjøtta Mari var en 2,7 prosenter. To førstevalg avsluttet. Da gikk hele potten til en alenebong: 16.983.432 kroner var en hyggelig lørdagsgevinst.
Fra Sverige ble det ellers påfyll av 22 millioner jackpotkroner til neste runde på Solvalla.

1. løp: Tangen Piril vant kontrollert

Tangen Piril er en flott 3-åring som la på til sin fjerde strake av fire i Jørgen Jahres Pokalløp. Tiden 1.26.0/2140v. var ny banerekord på Jarlsberg. - Han svarte lett unna hele veien og vant kontrollert. Hvis han unngår sykdom og han holder motivasjonen, er dette en hest for unghestløpene, sa Øystein Tjomsland - som tok sin seier nummer 44 på 150 starter. Han er konge av seiersprosentene i Norge, 29 er et strålende tall.
Galileo ble sterk toer.

2. løp/V5-1: Komfortabelt for Ronato
Favoritten Ronato klarte ikke å holde ute Haras du Pin. Borg'n var nok litt skeptisk i rygg på Mester Eirik Høitomt, men det ble helt riktig. Han fikk slikke ryggen på lederhesten, hvile i siste sving - og avgjøre på oppløpet. Seieren ble kontrollert, tiden var strålende: 1.12,2/1609a.
- Jeg tror han er blitt bedre. Vi er veldig fornøyd, sa trener Rolf Mangelrød om hesten som kom fra Jim Oscarsson.

3. løp/V5-2: Lett for Cheeky Superb og Marius Høitomt
Favoritten King Royal og Kristine Kvasnes forsvant fort i løpet for stallansatte. American Paco og Magnus Teien Gundersen hadde taktpinnen lenge, men kreftene forsvant. Forsvant gjorde også Cheeky Superb, men han forsvant fra de andre da Marius Høitomt kastet loss fra tredje utvendig i siste sving med 3,5-prosenter'n. En overlegen seier og ras i V5s kuponghaug.

4. løp/V75-1/V5-3: Solid sisterunde av Kleppe Slauren
Favoritten Bokli Vind galopperte kort på første langside - og ble holdt ute av Tin Balder i første sving. Siden ble det en tung tur, en for tung tur. Lars Anvar Kolle meldte om en forbedret Art Haaken i forkant - fin info fra Kolle. Art Haakenledet i det lengste, men innstillingen og sisterunden til tredjevalget Kleppe Slauren ble avgjørende. Geir Vegard Gundersen og hesten som kom fra Kjetil Djøseland slo kloa i en tapper Art Haaken.
- Imponerende av hesten, kommenterte "GV" som tok årets V75-seier nummer åtte.

5. løp/V75-2/V5-4: Favoritten innfridde 
Thai Freedom passerte første 500 på 1.10,7; en luftig åpning. Hoppa til Øystein Tjomsland ble angrepet av Zeema Zamar og Kristian Malmin på oppløpet, men svarte ærlig opp til seier som et førstevalg. Folkehesten Bjerke, Divided Love, angrep på siste bortre. Galopperte i tredjespor som pigg i siste sving. Betrodde Thon galopperte som slagen.
- Hun har vært en utfordring, sa seierskusk Øystein Tjomsland som tror at Thai Freedom er "aller best i rygg og til å henge i høyt tempo".  

6. løp/V75-3/V5-5:
Friggtor reiste i galopp; Ole Johan Østre meldte om en utstyrsfeil i etterkant. Jomar Blekkan og startraske Faste Vikingspant til tet. Siden så veterankusk Jomar seg ikke tilbake. Faste Viking viser ikke alltid den rette viljen, men nå var han på hugget. Jomar vant med Jærvsørappen på Romme fredag og har beveget seg mil disse dagene. Men hvar gjør vel det når seirene triller inn. Faste Viking var overlegen i et løp der Kolnes Tom ikke hadde allverden å by på. Nestfavoritten Brenne Jærven hadde ikke flaks og ble sittende fast. Gjønndin var god toer. 

7. løp/V75-4: 0,3 prosenter var totalt overlegen!
Espen Andre Schie og Prince Lyon sto på strek over maratondistansen 3100 meter. Etterhvert kom Erlend Rennesvik og Tender Love opp utvendig, men Prince Lyon gikk unna i tommene som han aldri har gjort før. Favoritten Ready Eddie reiste i galopp, det var dramatisk, men Eirik Høitomt klarte seg unna det som kunne ha blitt en farlig situasjon. En stri Ramos Boy forsvant også. Foran lot Espen André Ski det stå til.
"De andre er ingen steder" ropte Kurt Hella da 13. valget defilerte inn til triumf som en 0,3-prosenter. V75-verdien spratt opp i like under 200.000 - og trippelkombinasjonen 
1-6-12 ble kun fanget inn på en 2-kronersrekke. Odds: Drøye 28.000.
Espen André Schie er i ferd med å fullføre travtrenerutdanningen på Starum, Gunnar Gjerstad står som trener avPrince Lyon.

8. løp/V75-5: Tjøtta Mari hele veien
Og smellene fortsatte: Tjøtta Mari var et 10.valg og en 2,7 prosenter, men lot seg ikke affisere av en beskjeden forhåndsomtale og supporterskare. Hun ledet hele veien sammen med Olav Mikkelborg i et løp der mange av forhåndsfavorittene var bleke. Trons Torila fikk dog et tøft løp før hun etterhvert firte seg ut av bildet. 

9. løp/V75-6: Cash Okay innfridde i Hans Petter Tholfsens Minneløp
Cash Okay, Ready Cash-sønnen med farens tøffe temperament, innfridde sitt tunge favorittstempel i V75-6. Brandy og Anders Jahre gikk til tet, en posisjon Jahre godvillig overlot til Cash Okay, kjørt av Geir Vegard Gundersen. "GV" holdt jevn 13-fart og vant enkelt på 1.15.1/2100a. Brandy var god toer fra lederryggen, treer ble en annen hoppe; Lille Chili.Flotte prestasjoner også av både toer og treer - og også fireren her, King Senator som feilet og tapte mye tidlig i løpet.El Muro B.R. feilet fra start og St. Michel Decoy ble sliten fra dødens.
Anders Lundstrøm Wolden trener vinneren som fikk invitasjon til Ulf Thoresens Minneløp etter seieren som var verdt 300.000 kroner. 

10. løp/V75-7: Denver hele veien
Denver var storfavoritt i V75-finalen - og han skuffet ikke: 1.08-åpningen satt nok i beina, men han tålte den tøffe åpningen på en imponerende måte. 
Frode Hamre var naturlig nok en fornøyd trener og kusk på seremoniplass. Han passet også på å dele ut en verbal blomst til hele den norsk travsporten:
- Vi har aldri hatt en bredde som nå, sa Hamre etter en travdag der en alenebong altså var verdt 16,9 millioner kroner.

 

  • Utbetaling for 7 rette:kr 16 983 432
  • Utbetaling for 6 rette:kr 2 318
  • Utbetaling for 5 rette:kr 79

Vinnerbongen var en del av et systemspill, innlevert i Stavanger. 

(kilde NR v. Tom W. Johannessen)

 

Veien til gevinstene: Minimize

 

V5 og V86 Sverige onsdag:   

Datahorse formtall er på plass    

V75 Bonus og V5 Bjerke onsdag:

Datahorse formtall er på plass  

 

 

 

 Print   
Hvordan kjøpe tips: Minimize

 

Info. vedr. kjøp av tips:

Her på Tipstorget trenger man ikke å være medlem eller logge inn - som medlem - for å kjøpe tips.

Alt du trenger er en bruker-konto.  Det tar det bare max ca 4 minutter å ordne det. Deretter kan du betale med kort eller PayPal  Gå inn på Datahorse sin side her på tipstorget for nærmere informasjon.

Tipsene blir altså lastet ned til din PC i pdf-format. Du må derfor ha gratisprogrammet Acrobat Reader installert på din PC.  Der kan du lese, lagre og skrive ut tipset. (red)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Print   
Info: Minimize

 

Tidsfrister for levering av spill - oppdatert 21.5.2016:

V76-1 onsdager kl. 19:00 

V65 på hverdager:

V65-1 kl. 18:50

V5-1 kl- 19:58  DD-1 kl. 20:2

Lunsj-travet nye tider fra 5.4. 2018:

11:30: 1.løp/V5-1
11:48: 2.løp/V5-2
12:01: 3.løp/V5-3
12.14: 4.løp/V5-4/DD-1
12:27: 5.løp/V5-5/DD-2

 


V64 i Sverige 19:25 på  hverdager - untatt onsdager.

DD  kl. 20:53

 


Spill til Sverige:
Mandag, tirsdag, torsdag, fredag og søndag vil det alltid være mulig å spille V64 til løpene i Sverige.

Dessverre er det fremdeles lovlig med jackpot og reglene er som følger::
Blir det jackpot mandag, torsdag, fredag eller søndag, går jackpotten til neste V64-omgang i Sverige.
Blir det jackpot i Sverige på en tirsdag, går den norske andelen av jackpotten inn i V64-spillet på Bjerke onsdag. Blir det jackpot på Bjerke (eller en annen norsk bane) onsdag, overføres pengene til neste onsdagskjøring.
Når det er løp på Øvrevoll torsdag, blir det et unntak. Da blir det ikke spill til Sverige, men V65 og Dagens Dobbel til Øvrevoll og dobbel V5 på en norsk travbane.

 

Tipstorget søker nye tippere:
I og med at Trav365 nå har flyttet fra oss og selger tipsene sine på egen nettside, på Trav365.no – samt at Travkongen flyttet ut i mars, vil vi nå ta inn to nye tippere her på Tipstorget.

Foruten at vi vil ta inn to nye som skal tippe trav, kan også bli aktuelt å ta inn tips for galopp. fotball samt andre idretter.  

Når det gjelder travtips, søker vi først og fremst selvstendige tippere som ikke baserer seg på informasjon fra andre (trenere, kusker etc). Vi vil ha tippere som ser alle løp og gjør sine egne vurderinger.
Send en epost til tipstorget@gmail.com og be om nærmere informasjon vedr. betingelser etc.  Skriv også noen ord om egne meritter....

 

 

Dersom Tipstorgets nettsider er nede for en lengre periode - prøv da våre  reserveløsninger:.

Adressen er :

www.travwap.no/tipstorget

Snart vil det også bli satt opp en reserveside som vil være en kopi av Tipstorget på adressen 

www.tipstorget.info.

NB disse reserveløsningene vil ikke være oppdatert før hovedsiden er utilgjengelig igjen – om det skulle skje....

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fotball-tips:

Det er fortiden ingen fotball-tips her på Tipstorget.

 

 NB! Dersom du opplever  at pdf-filene som lastes ned etter kjøp er skadet og ikke åpner seg, send oss info med ditt Payex-konto nummer, og filen du kjøpte blir sendt deg per epost. Send til tipstorget@gmail.com

 

 

 

 

 

.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 Print   

Copyright 2014 by Tipstorget   |  Privacy Statement  |  Terms Of Use    Skin Designed By Alldnnskins.com