Minimize

 


 Print   
 
Login


 

 


Trotter Database Minimize

 

Trotter databasen (tidligere Datasider)

 

Til datasider

Vi jobber også med– på sikt å få ferdig en sterkt forbedret utgave av basen hvor – også de svenske resultatene igjen – vil være på plass.

  

Current Articles | Categories | Search

Saturday, June 06, 2015
Vikingen lekte
By jfb @ 9:26 PM :: 3736 Views :: Referat
 

Viking Va Bene lekte hjem Ketil Hansens minneløp. (Foto: Hesteguiden.com)

1 Viking Va Bene hadde ingen problemer med å svare opp innersporet for Geir Vegard Gundersen. Hesten passerte på 1.11/500 meter og 1.11,3 første 1000 meter. Tidlig på oppløpet slapp Geir Vegard Gundersen litt etter, og Viking Va Bene spant ifra til helenkel seier. 4 Hitchcock var tøff fra dødens, men måtte se seg knepent slått av lederryggens 2 Remee La Marc. 6 Well Built angrep i tredjespor runden fra mål, men krøp snart ned i tredje utvendig/fjerde innvendig. USA-importen passerte mål med krefter spart.
- Det er klin umulig å hente en lengde på denne hesten fra start. Jeg syntes faktisk jeg kjørte sakte underveis, for det føltes ikke som jeg kjørte 1.11 første 1000. Hesten er i knallorden nå og var veldig bra.
- Nå er han i helsemessig veldig bra form og er veldig bra. Nå blir det all in i Europamatchen. Han er ikke så mye dårligere enn de tre norske deltagerne i Oslo Grand Prix. Dette var en seier jeg setter stor pris på, smilte trener Sigbjørn Kolnes om hesten som er eid av Per Hauger og Gry Slattum. Førstepremien lød på 70 000 kroner. Utgangsverdien i V75 var beskjedne 15 kroner.
 

Knuste storfavoritten
I V75-2 stod nestfavoritten 9 Skeie Kongen for en flott prestasjon sammen med Silje Kristin Eilertsen. Runden fra mål overok favoritten 2 Ida V.A. og fikk umiddelbart Skeie Kongen utvendig. Sistnevnte var rett og slett for god, satt til tet i siste sving og vant enkelt. Morten Langli eier vallaken som fikk 40 000 kroner for å vinne. I V75 steg verdien til 62 kroner.

Strålende opplagt
Mya av spillet lå på tilleggshestene 8 Møller Faks og 12 Komnes Brazze i V75-3, men de var uten sjanse mot en strålende opplagt 3 Kleppe Snigen, som ga full gass de siste 600 metrene, stakk til tet i siste sving og fullførte til overlegen seier.
- Han er i strålende form nå, smilte Kjetil Djøseland om hesten som vant for tredje gang på rad. Arild Heskje fra Bryne eier 5-åringen som fikk 50 000 kroner for å vinne på 1.27,8v/2600 meter. I V75 var vinneren nestfavoritt, og verdien var nå 248 kroner.

Fra Tea til Oda
Ove Kenneth Karlsen er en meget dyktig travtrener. Han er mannen bak Norges nest beste kaldblodshoppe, Ulsrud Tea, som nylig viste fram 1.19-tallet i Elitkampen på Solvalla. Nå har han tydeligvis gjort en bra jobb med 8 Lome Odasom spurtet inn til seier i Eldings æresløp. Hoppa innledet i fjerde par utvendig, fikk drahjelp av 2 Nadine U.N. i tredjespor på siste langside - før hun angrep for fullt ut av siste sving. En tapper 11 Lido Ø.K. måtte gi seg fra tet. Ute i banen hadde 8 Lome Oda og 9 S.T.C.C. Faksa klart størst fart og duellerte den siste biten mot mål, men en tøff Lome Oda svarte opp helt hjem. John og Sigrid Hasle eier 6-års-hoppa som fikk 70 000 kroner for å vinne på 1.24,7v/2120 meter.
- John Hasle spurte om jeg ville ha henne i trening en kort periode. Han sa at det måtte en seier på 1.23 i stramme strikker til for at han skulle gjøre om beslutningen om å bedekke henne, men vi får nok ta en ny prat nå, smilte Ove Kenneth Karlsen, som ikke har gjort mye nytt med hesten:
- Jeg bygger på erfaringene med Ulsrud Tea, selvfølgelig, men jeg har ikke gjort mye fiksfakseri, fortsatte Ove Kenneth Karlsen.
- Jeg er overrasket, men har kjørt mye mot Lome Oda og visste at det var en bra hest. Men jeg hadde ikke kjempetro på seier. Lome Oda gikk dessuten på topp fra siste sving og inn, så jeg satt egentlig og holdt pusten av frykt for galopp, sa Bergens mestvinnende kusk, Svein Ove Wassberg.

I V75 var vinneren syvendevalg, og verdien var nå 1463 kroner.

Levde opp til navnet
- Jeg fikk klare instruksjoner av Gaute Lura, og jeg skjønte at jeg hadde en bra hest. 4 P.O. Super Star var et positivt bekjentskap, syntes Dag-Sveinung Dalen etter V75-5, hvor favoritten vant etter tøff reise utvendig for ledende 3 Cyrap. Stall Werkdal eier hesten som gaute Lura trener, og førstepremien i løpet lød på 40 000 kroner. Vinnertiden var 1.16,1a/2100 meter. Dette var P.O. Super Stars annen seier i år. I V75 steg verdien nå til 1845 kroner.

- En av de sterkeste
5 Teddy Gutten Støen er en av de sterkeste kaldblodshestene jeg har kjørt. Han har blitt mye mer stabil etter at vi gjorde om på balansen. Det kan bli mye moro med denne hesten, smilte Tom Erik Solberg etter at hesten hadde vunnet finalen av Veikle Balder Cup. Hesten travet utvendig for lederen - til han stakk til tet mot siste sving og forsvant:
- han bremset litt idag også, for han liker ikke å trave alene. Han er mye bedre i dødens enn i tet, men vi kan ikke kjøre der hver gang, fortsatte Tom Erik Solberg. 

Teddy Gutten Støen vant på 1.25,0v/2120 meter. Førstepremien lød på 150 000 kroner. Favoritten 6 Tomeld Ø.K. galopperte etter 900 meter, men travet en rå opphenting etterpå til fjerde - dog langt bak 7 Smedheim Solan og 8 Kolnes Kjell som ble toer og treer på behørig avstand av vinneren.

I V75 var vinneren nestfavoritt, og verdien var nå 13 900 kroner.

Kolnes igjen
Det ble en stor dag for trener Sigbjørn Kolnes og eier Per Hauger. Også etter V75-7 ble det førsteplass og V75-heder. En strålende opplagt 7 Pico's Boy måtte svi av 1.11 de første 500 metrene for å rappe teten fra 1 Crystal Occagnes, fortsatte med 1.13,6 første 1000 meter og forsvarte seg helt til mål etter iherdig jobbing av gjestekusk Eirik Høitomt. Nå fikk den tyskfødte 5-åringen 50 000 kroner for å notere 1.14,5v/2100 meter. En tapper 8 Super Brown nærmet seg mye mot mål etter en sisterunde uten rygg, mens 12 Apollo Hornline måtte nøye seg med tredjeplass etter drømmereise i annet par utvendig.
- Hesten har hatt store problemer med en hov og har nesten ikke fått trening. Denne hesten har enorm kapasitet. Holder han seg hel, så har vi mye moro i vente, sa en rørt Sigbjørn Kolnes etter den imponerende seieren.

Riktig V75-rekke ble 1 Viking Va Bene - 9 Skeie Kongen - 3 Kleppe Snigen - 8 Lome Oda - 4 P.O. Super Star - 5 Teddy Gutten Støen og 7 Pico's Boy. Syv riktige gir 25 536 kroner. Seks riktige gir 284 kroner, mens fem riktige gir 33 kroner.

(kilde NR v.  Magne Engebretsen)

 

Veien til gevinstene: Minimize

 

V4,V5 og V64 Sverige torsdag:   

Datahorse formtall er på plass    

V5 Drammen, samt V65 m. V5 Klosterskogen torsdag:

Datahorse formtall er på plass  

 

 

 

 Print   
Hvordan kjøpe tips: Minimize

 

Info. vedr. kjøp av tips:

Her på Tipstorget trenger man ikke å være medlem eller logge inn - som medlem - for å kjøpe tips.

Alt du trenger er en bruker-konto.  Det tar det bare max ca 4 minutter å ordne det. Deretter kan du betale med kort eller PayPal  Gå inn på Datahorse sin side her på tipstorget for nærmere informasjon.

Tipsene blir altså lastet ned til din PC i pdf-format. Du må derfor ha gratisprogrammet Acrobat Reader installert på din PC.  Der kan du lese, lagre og skrive ut tipset. (red)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Print   
Info: Minimize

 

Tidsfrister for levering av spill - oppdatert 21.5.2016:

V76-1 onsdager kl. 19:00 

V65 på hverdager:

V65-1 kl. 18:50

V5-1 kl- 19:58  DD-1 kl. 20:2

Lunsj-travet nye tider fra 5.4. 2018:

11:30: 1.løp/V5-1
11:48: 2.løp/V5-2
12:01: 3.løp/V5-3
12.14: 4.løp/V5-4/DD-1
12:27: 5.løp/V5-5/DD-2

 


V64 i Sverige 19:25 på  hverdager - untatt onsdager.

DD  kl. 20:53

 


Spill til Sverige:
Mandag, tirsdag, torsdag, fredag og søndag vil det alltid være mulig å spille V64 til løpene i Sverige.

Dessverre er det fremdeles lovlig med jackpot og reglene er som følger::
Blir det jackpot mandag, torsdag, fredag eller søndag, går jackpotten til neste V64-omgang i Sverige.
Blir det jackpot i Sverige på en tirsdag, går den norske andelen av jackpotten inn i V64-spillet på Bjerke onsdag. Blir det jackpot på Bjerke (eller en annen norsk bane) onsdag, overføres pengene til neste onsdagskjøring.
Når det er løp på Øvrevoll torsdag, blir det et unntak. Da blir det ikke spill til Sverige, men V65 og Dagens Dobbel til Øvrevoll og dobbel V5 på en norsk travbane.

 

Tipstorget søker nye tippere:
I og med at Trav365 nå har flyttet fra oss og selger tipsene sine på egen nettside, på Trav365.no – samt at Travkongen flyttet ut i mars, vil vi nå ta inn to nye tippere her på Tipstorget.

Foruten at vi vil ta inn to nye som skal tippe trav, kan også bli aktuelt å ta inn tips for galopp. fotball samt andre idretter.  

Når det gjelder travtips, søker vi først og fremst selvstendige tippere som ikke baserer seg på informasjon fra andre (trenere, kusker etc). Vi vil ha tippere som ser alle løp og gjør sine egne vurderinger.
Send en epost til tipstorget@gmail.com og be om nærmere informasjon vedr. betingelser etc.  Skriv også noen ord om egne meritter....

 

 

Dersom Tipstorgets nettsider er nede for en lengre periode - prøv da våre  reserveløsninger:.

Adressen er :

www.travwap.no/tipstorget

Snart vil det også bli satt opp en reserveside som vil være en kopi av Tipstorget på adressen 

www.tipstorget.info.

NB disse reserveløsningene vil ikke være oppdatert før hovedsiden er utilgjengelig igjen – om det skulle skje....

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fotball-tips:

Det er fortiden ingen fotball-tips her på Tipstorget.

 

 NB! Dersom du opplever  at pdf-filene som lastes ned etter kjøp er skadet og ikke åpner seg, send oss info med ditt Payex-konto nummer, og filen du kjøpte blir sendt deg per epost. Send til tipstorget@gmail.com

 

 

 

 

 

.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 Print   

Copyright 2014 by Tipstorget   |  Privacy Statement  |  Terms Of Use    Skin Designed By Alldnnskins.com