Minimize

 


 Print   
 
Login


 

 


Trotter Database Minimize

 

Trotter databasen (tidligere Datasider)

 

Til datasider

Vi jobber også med– på sikt å få ferdig en sterkt forbedret utgave av basen hvor – også de svenske resultatene igjen – vil være på plass.

  

Current Articles | Categories | Search

Sunday, June 21, 2015
Sjø Odin mot Derby
By jfb @ 12:22 AM :: 3558 Views :: Referat
 

Sjø Odin i fint driv. Hingsten har både det svenske og det norske Derbyløpet som oppgave utover sommeren og i høst. I sulkyen sitter dens trener Øystein Tjomsland. (Foto: Hesteguiden.com).

Fra V75-løpene noterte vi følgende;

Stø kurs mot blått bånd
Om to og en halv måned blåses det i trompeten for Norsk Travderby. En rekke av landets dyktige aktive sikter dit, og Øystein Tjomsland er en av dem. Han har lagt en plan for Sjø Odin, fire års hingst etter slageren Moe Odin. 
I lørdagskveldens V75-innledning, favoritten Tomeld Ø.K. ble strøket en snau time før innleveringsfristen gikk ut, viste Tjomsland at Sjø Odin er i rute. Mot tidligere i år var hesten suveren i spurten, og ga en beskjed om at formen er meget kommende. 
Duoen fra Sørlandet lå lenge godt plassert i tredje par utvendig. Lederen Odin Vinter sørget for at favoritten Philip Lyn fikk slite. Mot siste sving kastet Sjø Odin loss, og via 250 meter feide han rundt feltet og ble til sikker vinner på tiden 1.25.8/2060 meter.
Eier er Stall Olympic AB/Toten.

- Det lover godt, nå begynner det å bli skikkelig trykk i hesten. Før i år har Sjø Odin vært tung, men i de siste hurtigarbeidene har han vært forbedret. Jeg tror ikke derbydistansen 2600 meter er til en fordel, og Sjø Odin jakter vel først og fremst etter fjerde, femtepremien der. Det svenske derbyløpet går over 2100 meter, og er mer passende, mente trener Øystein Tjomsland.

Meget fortjent
Sterk og villig. Vinneren i V75-2 ble Jag Photo fra Klepp i Rogaland. En hest med blått blod hva gjelder kampmoral og krefter. Faren S.J.’s Photo har avlet mang en stjerne, og ikke minst holdbare hester. Moren Ingenue De Jag har styrkemonsteret Jag De Bellouet som far. 
Rune Wiig, trener og kusk, ville gjerne til tet, men favoritten Cash Street svarte opp og gled fint til front. derimot lå Cash Street hardt på bittet, og raste i vei i stort tempo som straffet seg midt på oppløpet. Jag Photo kom opptil etter en reise stort sett utvendig for lederen, slo kloa i denne, og rykket så i fra til stor seier. John-Martin Hatteland eier.

- Hvilket terningkast for prestasjonen? Jeg sier seks, kommenterte Wiig.
- Underveis var jeg usikker, posisjonen uten rygg var ikke bra. I siste sving fantes fortsatt spenst og krefter igjen, da steg forhåpningene. Det er fint å ha hester som kan være med om lørdagene, jeg har også Norsk Travderby i tankene, innrømmet Wiig.

Vinket i mål
Amatør står det å lese om Einar Nedrebø, født 1981 og hjemmehørende på Nærbø i Rogaland. Som makker til Touch Me Felicia kusket Nedrebø et løp tatt ut av læreboka. Duoen havnet nydelig til i 2. par utvendig. Lederen het Chellas Girl som ofret det meste i en knallhard tetkamp med favoritten Nikka Broline. Over oppløpet kjempet Chellas Girl heroisk, men Touch Me Felicia slo seg foran med en hals og ble først i mål. Einar Nedrbø ble så glad at han vinket til publikummet.

Blomster til vinneren naturligvis, men en enda større bukett til Chellas Girl som var løpets moralske vinner.
- Vi tapte for en konkurrent som fikk et bedre opplegg, mente Geir Mikkelsen.
- Touch Me Felicia ble stri i løpet, jeg var heldig og fant fram til 2. par utvendig. Det gikk veien, men jeg synes den til Geir (Chellas Girl, red. anm.) holdt bra. Hun har levert et par kanonløp nå, mente Nedrebø om vinneren sin.

Glad Connie
Kom ikke å si at de mindre kjente utøverne i norsk travsport holder dårlig klasse. Connie Engebråthen, født 1977, holder til på Jarlsbergbanen, og har Mørtvedt Edel som en av stallens absolutt beste løpshester. I likhet med Einar Nedrebø viste Connie reale kjørehender i V75-4. Duoen lå pent til i tredje par utvendig, men lot ryggens Nadine U.N. stikke i vei i angrep mot siste sving. Mørtvedt Edel haiket straks etter med i rygg, og ut av siste sving gled ekvipasjen i angrep. Nadine U.N. og Mørtvedt Edel kjempet side om side, men før streken dukket opp var sistnevnte først. Connie Engebråthen viste enorm glede, og kastet også armen i været. 
- Jeg håpet på å finne en rygg å følge i sisterunden, det klaffet. Seieren er helt fantastisk. Når Mørtvedt Edel legger viljen til, pleier det å gå bra. Det er lenge siden at jeg har vunnet i V75, innrømmet hun.

Lettvint for Fast Hooves
Startsiden gikk unna i stort tempo, inn i første sving gled megabetrodde Fast Hooves til tet, og dermed var V75-5 omtrent i mål.
Kusken Svein Ove Wassberg kontrollerte feltet, og i siste sving ba han hesten sin om å strekke ut. Duoen rykket i fra konkurrentene, samtidig lot Wassberg være å mase noe videre mot mål. Fast Hooves, eid rutinerte rogalendingen Egil Stensland, hadde mye krutt spart så det ut som. En flott type, med mye ugjort i løpsbanen. 
- Hesten har vært hissig og vrien i tidligere løp, i kveld var han rolig. Det er et godt tegn. Om Fast Hooves holder seg frisk vil han duge godt. Jeg er fornøyd, mente Wassberg etterpå. 

Voldsomt kjør
V75-6, Vestlandsløpet, var for kaldblodshester med grunnlag inntil 700.000 kroner. Gode deltagere så man i aksjon. Men at de første 500 skulle bli travet etter 1.18.7 var positivt overraskende. Art Nattfari ledet med press fra gamle, gode Gann Min på utsiden. I det Gann Min skulle ta over tråkket 15-åringen feil og galopperte. Straks etter samlet feltet seg, favoritten Art Haaken kom opp mot Art Nattfari, men så vred Ronny Halvorsen ut fra ryggen til lederen med Alsaker Torres, og det sørget for en bråbrems for hestene i annetspor. 
To som hadde sluppet å være med på det tøffe kjøret var Nyland og Kleppe Slauren. Duoen duellerte mot slutten, og på den siste meteren greide Kleppe Slauren å kaste nesa fremst på streken. 
- Kleppe Slauren galopperte kort fra start. De siste 600, 700 meterne hans sto det respekt av. Vi havnet ute i femtespor i siste sving. På tross av galoppen, jeg var redd for å skuffe de 18 deleierne som var på plass på tråkka, ble det seier. Kjetil Djøseland har formet alt med hesten og formen dens er på topp. Djøseland og jeg bestemmer matchingen sammen, smilte kusk og trener Geir Vegard Gundersen. 
Eier gjør Stall Slauragjengen.

Stjal løpet
Etter 1.08-tempo de første 500 i V75-finalen, sovnet kuskene alle som en i over en runde. Stayerdistansen ble omgjort til sprint. Vi liker det ikke, vi hadde ønsket at de aktive kunne vise opp mer teft og en tøffere stil - spesielt i salgfsvinduet V75. Relight My Fire stjal rett og slett løpet, og greide å stikke frambeina foran i siste sving, slik at han beholdt teten. Utvendige Apollo Hornline svarte nemlig ut Tom Tom Des Agets. Den siste manglet 20 centimeter på å legge inn. Dermed reddet Relight My Fire ut situasjonen og vant sammen med treneren Frode Hamre. 
Nozler og Scarlet Gede satt begge stengt med masse krefter spart. 
- Relight My Fire er veldig flink til å forsvare seg, han har vunnet alle løpene sine i tet. Jeg var sikker at vi hadde tapt i sluttrunden, men hesten samlet seg, mente Hamre. 
Walter Larsen er eier.

V75-utbetaling
7. rette: 8.413,-
6. rette: 72,-
5. rette: 12,-

(kilde NR v. Even Elvenes)

 

Veien til gevinstene: Minimize

 

V4,V5 og V64 Sverige torsdag:   

Datahorse formtall er på plass    

V5 Drammen, samt V65 m. V5 Klosterskogen torsdag:

Datahorse formtall er på plass  

 

 

 

 Print   
Hvordan kjøpe tips: Minimize

 

Info. vedr. kjøp av tips:

Her på Tipstorget trenger man ikke å være medlem eller logge inn - som medlem - for å kjøpe tips.

Alt du trenger er en bruker-konto.  Det tar det bare max ca 4 minutter å ordne det. Deretter kan du betale med kort eller PayPal  Gå inn på Datahorse sin side her på tipstorget for nærmere informasjon.

Tipsene blir altså lastet ned til din PC i pdf-format. Du må derfor ha gratisprogrammet Acrobat Reader installert på din PC.  Der kan du lese, lagre og skrive ut tipset. (red)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Print   
Info: Minimize

 

Tidsfrister for levering av spill - oppdatert 21.5.2016:

V76-1 onsdager kl. 19:00 

V65 på hverdager:

V65-1 kl. 18:50

V5-1 kl- 19:58  DD-1 kl. 20:2

Lunsj-travet nye tider fra 5.4. 2018:

11:30: 1.løp/V5-1
11:48: 2.løp/V5-2
12:01: 3.løp/V5-3
12.14: 4.løp/V5-4/DD-1
12:27: 5.løp/V5-5/DD-2

 


V64 i Sverige 19:25 på  hverdager - untatt onsdager.

DD  kl. 20:53

 


Spill til Sverige:
Mandag, tirsdag, torsdag, fredag og søndag vil det alltid være mulig å spille V64 til løpene i Sverige.

Dessverre er det fremdeles lovlig med jackpot og reglene er som følger::
Blir det jackpot mandag, torsdag, fredag eller søndag, går jackpotten til neste V64-omgang i Sverige.
Blir det jackpot i Sverige på en tirsdag, går den norske andelen av jackpotten inn i V64-spillet på Bjerke onsdag. Blir det jackpot på Bjerke (eller en annen norsk bane) onsdag, overføres pengene til neste onsdagskjøring.
Når det er løp på Øvrevoll torsdag, blir det et unntak. Da blir det ikke spill til Sverige, men V65 og Dagens Dobbel til Øvrevoll og dobbel V5 på en norsk travbane.

 

Tipstorget søker nye tippere:
I og med at Trav365 nå har flyttet fra oss og selger tipsene sine på egen nettside, på Trav365.no – samt at Travkongen flyttet ut i mars, vil vi nå ta inn to nye tippere her på Tipstorget.

Foruten at vi vil ta inn to nye som skal tippe trav, kan også bli aktuelt å ta inn tips for galopp. fotball samt andre idretter.  

Når det gjelder travtips, søker vi først og fremst selvstendige tippere som ikke baserer seg på informasjon fra andre (trenere, kusker etc). Vi vil ha tippere som ser alle løp og gjør sine egne vurderinger.
Send en epost til tipstorget@gmail.com og be om nærmere informasjon vedr. betingelser etc.  Skriv også noen ord om egne meritter....

 

 

Dersom Tipstorgets nettsider er nede for en lengre periode - prøv da våre  reserveløsninger:.

Adressen er :

www.travwap.no/tipstorget

Snart vil det også bli satt opp en reserveside som vil være en kopi av Tipstorget på adressen 

www.tipstorget.info.

NB disse reserveløsningene vil ikke være oppdatert før hovedsiden er utilgjengelig igjen – om det skulle skje....

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fotball-tips:

Det er fortiden ingen fotball-tips her på Tipstorget.

 

 NB! Dersom du opplever  at pdf-filene som lastes ned etter kjøp er skadet og ikke åpner seg, send oss info med ditt Payex-konto nummer, og filen du kjøpte blir sendt deg per epost. Send til tipstorget@gmail.com

 

 

 

 

 

.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 Print   

Copyright 2014 by Tipstorget   |  Privacy Statement  |  Terms Of Use    Skin Designed By Alldnnskins.com