Minimize

 


 Print   
 
Login


 

 


Trotter Database Minimize

 

Trotter databasen (tidligere Datasider)

 

Til datasider

Vi jobber også med– på sikt å få ferdig en sterkt forbedret utgave av basen hvor – også de svenske resultatene igjen – vil være på plass.

  

Current Articles | Categories | Search

Saturday, September 05, 2015
Odd og Adrian og pott
By jfb @ 6:05 PM :: 3621 Views :: Referat
 

 

Adrian Solberg Akselsen (bildet under), 21-åring fra Holmestrand, tok dermed sin åttende V75-seier: Seks av dem bakOdd Herakles, trent av Lars O. Romtveit. Seierstid: 1.22,7/2140v.Møtte lettere lag

5-åringen møtte denne gang lettere lag og hadde en formpil pekende oppover. 
- Han er ordentlig kjempe. Jeg har forhåpninger, sa Adrian Solberg Akselsen til Equus på forhånd. 
Han hadde sine ord fullstendig i behold i et løp der favoritten Ulsrud Tea så seiersfarlig ut mot siste sving. Men det var et synsbedrag. 
Trener Ove Kenneth Karlsen var da også skuffet etter et løp der Junifaks og Moe Svarten galopperte.
Det gjorde ikke Odd Herakles som hvilte seg i lederryggen mot siste sving. Og da Adrian dro skylappene midtveis på oppløpet, ble det veldig sikkert.  Neste år venter tøffe møter med toppene. Men her er det utvikling, Adrian betrakterOdd Herakles som en "komplett hest".

Banker også på Denver
Vinneren av kjempegevinsten hadde som man skjønner også klokkertro på Odd Herakles. 
Han hadde også banker på Denver i V75-4 på en bong på noe over 1000 kroner, innlevert på nettet. Han ønsker å  være anonym, men forteller at han fulgte løpene fra hjemlig sofa - og ventet en intetanende kone hjem etterhvert. 
Og vi kunne skrive at han var fra Larvik... 
Skal vi antyde at fruen i huset fikk et aldri så lite gledessjokk.
Med barn og barnebarn skal mye av pengene gå til "etableringsbistand", opplyser lørdagens tobeinte konge og hovedrolleinnehaver i V75-spillet. 

Buer tok to
Ellers fra Forus: Pål Buer vant to løp og ble beste V75-kusk. Eirik Høitomt var ikke på seremoniplass, men er nå oppe 3991 seire, "Mester Eirik" nærmer seg 4000 med stormskritt.  

1. løp: Seier til Dalatalent
Det var Forustalentene mot Dalatalentene i montéløpet, dagens første løp. Etter mange omstarter styrte Tonje Gudmestad til tet med sin egen Lucky RunQuelodie Merite brukte sine franske krefter til å presse det meste ut av lederen. Oda Sveinsvoll overtok, men i en jevn finish var det Te Quiero og Natalie Örtlund som var først på streken. Dermed seier til Dalatalentene, forøvrig Natalies aller første seier i karrieren.

2. løp/V5-1: Går til mål...
- Jeg vet hun går til mål, sa kusk Jan Erik Landaas både før og etter V5-2. Verdals Perla ledet lenge og prøvde også å svare på oppløpet. Men Tangen Tia hadde siget og kreftene og tok årets fjerde seier i den femte starten. 

3. løp/V5-2: In Front i front til slutt
Morten Erga fikk en elendig start med egeneide In Front, et fjerdevalg i V5. Men den siste ble til slutt den første. Favoritten Benjamin As ledet, men fikk press av American og var mør når pengen skulle deles ut. In Front var sterkest,Oneway G.T. ble god toer i et løp med flere småskumle situasjoner.

4. løp/V5-3/V75-1: Buer og Explosive Lane hele veien
Andrevalget Pål Buer og Explosive Lane klarte etterhvert å overfly Dream Superb. Dette ble løpsavgjørende. Nederlands-fødte Explosive Lane holdt unna til mål med Dream Superb i ryggen. Favoritten Denise F. Boko kom opp utvendig med en runde igjen. Hun var sterk og tøff, men litt entømt da Hamre skulle avgjøre. Galoppen kom da det sto og veide, den varte til over mål.
- Det var litt overraskende at hun skulle feile,uttalte Hamre som nok følte det vi så fra en mer objektiv posisjon: Det kunne se ut som han hadde et lite seiergivende sig på sin hest.
- Det er vanskelig å si hva utfallet hadde blitt. Det var en topp prestasjon, men jeg fikk vel egentlig ikke det svaret jeg trodde ut av siste sving, sa Pål Buer i etterkant.

5. løp/V5-4/V75-2: Supersjokk fra bursdagsgutten
3-årige Chezando og Åsbjørn Tengsareid hadde seieren på gaffelen. Men i siste sving, i klar ledelsen, minnet  "Tengs" henne på at favoritten I Am The Tiger kom bak...
Da hoppet hun som "klink" vinner. Og Rune Wiigs tiger var ingen trussel denne dagen. Stormende ute i banen kom 0,4-prosenteren Silas Hovmand og lørdagens 42-åring, Svein Ove Wassberg. Flott toer ble Remo Petral og Lars Anvar Kolle.
- Vi fikk seieren i gave, men overraskende og moro, sa Svein Ove Wassberg etter seier og bombing av kuponghaugen.  - Det ble dunderfeil, sa Åsbjørn Tengsareid, selvkritisk, og var litt nede etter Chezandos seiersødeleggende galopp. 

6. løp/V5-5/V75-3: Ty Tinn den tunge veien
Nume Elden og Eirik Høitomt var etterhvert tethesten, Kristian Bjørnerød og annetvalget Ty Vinn kom opp utvendig. Med en runde igjen kom favoritten Bacchus Ø.K utvendig i fin fart. Men farten og ambisjonene ble stoppet av Kleppe Snigen som for seint ut gikk ut på Bacchus. Ty Vinn var sterkest på oppløpet - og Bjørnerød kunne juble etter en imponerende innsats.

7. løp/V75-4: Denver fikk løpet
- Frode (Hamre, red. anm.) fikk løpet sitt, oppsummerte Per Oleg Midtfjeld etter at favoritten Patricia Hastrup ble tatt ned av en opplagt Denver der pengene ble delt ut i Gunnar Opsahls Æresløp. 
Patricia fikk teten, en stri Choco Sun kom opp utvendig. Første 1000: 1.11,7.
- Såpass må de tåle i denne klassen, sa Midtfjeld som slett ikke var misfornøyd med Patricias innsats. 
Special Envoy galopperte, Ja El Tomcat kom bra tilbake til tredje etter problemer på siste bortre. 

8. løp/V75-5: Høvåg Ask var overlegen
Støa Stili og Geir Gudmestad ledet, men trøblet og feilet med én runde igjen. Da overtok hesten som travet utvendig, favoritten Høvåg AskOgnøy Emil jobbet hardt for å holde følge og kom etterthvert nesten opp i ryggen på lederen. Men på oppløpet var det slutt for Emil, men ikke for Høvåg Ask. Han gikk lett unna til karrierens seier nummer fem på syv starter. Flere triumfer venter for Stall Tarantinos fine 4-åring. Åsbjørn Tengsareid kusket og fikk et seiersplaster på såret etter galoppmissen i V75-2.

9. løp/V75-6: Maratonseier til Buer og Hoogerland


Trioen Ragnar Johan Risholm/Magnus Søderstrøm og Pål Buer (bildet) hadde mer på lager etter triumfen medExplosive Lane (V75-1). I Forus Maraton gikk sjettevalget Hoogerland, skoløs framme, til tet. NorgesdebutantenValokaja Hindø (trener Sigbjørn Kolneshang fint med i rygg - og fikk også sjansen på oppløpet. De fleste, inkludert kusk Eirik Høitomt, trodde nok at Hoogerland ville bli en sølvvinner i løpet. 
Men nei, da: Buer og Hoogerland holdt sterkt unna til gull i et løp der flere antatte forgrunnsfigurer var svake. Dette var Buers andre dagsseier, det har han forøvrig notert en gang tidligere. Stedet og banen var dengang Bjerke.

10. løp/V75-7: Odd og Adrian med full kontroll
Philip Lyn og Geir Mikkelsen dro unna fra strekposisjon L.H. Widdings Æresløp. Odd Herakles var ivrig og måtte tåle en tjuvstart. I den korrekte var han også ivrig, det ble en god posisjon, understøttet av Adrian Solberg Akselsen som igjen kjørte et fint løp med en hest i topp orden. Nå er Odd Herakles mestseirende V75-hest i Norge i år med seks førsteplasser.  

11. løp: Dejatiero danset unna
I dagens aller siste løp handlet alt om storvokste Dejatiero. Han tok årets syvende seier uten at Frode Hamre maste på den 4-årige hesten.

(kilde NR v. Tom W. Johannessen)

 

Veien til gevinstene: Minimize

 

V4,V5 og V64 Sverige torsdag:   

Datahorse formtall er på plass    

V5 Drammen, samt V65 m. V5 Klosterskogen torsdag:

Datahorse formtall er på plass  

 

 

 

 Print   
Hvordan kjøpe tips: Minimize

 

Info. vedr. kjøp av tips:

Her på Tipstorget trenger man ikke å være medlem eller logge inn - som medlem - for å kjøpe tips.

Alt du trenger er en bruker-konto.  Det tar det bare max ca 4 minutter å ordne det. Deretter kan du betale med kort eller PayPal  Gå inn på Datahorse sin side her på tipstorget for nærmere informasjon.

Tipsene blir altså lastet ned til din PC i pdf-format. Du må derfor ha gratisprogrammet Acrobat Reader installert på din PC.  Der kan du lese, lagre og skrive ut tipset. (red)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Print   
Info: Minimize

 

Tidsfrister for levering av spill - oppdatert 21.5.2016:

V76-1 onsdager kl. 19:00 

V65 på hverdager:

V65-1 kl. 18:50

V5-1 kl- 19:58  DD-1 kl. 20:2

Lunsj-travet nye tider fra 5.4. 2018:

11:30: 1.løp/V5-1
11:48: 2.løp/V5-2
12:01: 3.løp/V5-3
12.14: 4.løp/V5-4/DD-1
12:27: 5.løp/V5-5/DD-2

 


V64 i Sverige 19:25 på  hverdager - untatt onsdager.

DD  kl. 20:53

 


Spill til Sverige:
Mandag, tirsdag, torsdag, fredag og søndag vil det alltid være mulig å spille V64 til løpene i Sverige.

Dessverre er det fremdeles lovlig med jackpot og reglene er som følger::
Blir det jackpot mandag, torsdag, fredag eller søndag, går jackpotten til neste V64-omgang i Sverige.
Blir det jackpot i Sverige på en tirsdag, går den norske andelen av jackpotten inn i V64-spillet på Bjerke onsdag. Blir det jackpot på Bjerke (eller en annen norsk bane) onsdag, overføres pengene til neste onsdagskjøring.
Når det er løp på Øvrevoll torsdag, blir det et unntak. Da blir det ikke spill til Sverige, men V65 og Dagens Dobbel til Øvrevoll og dobbel V5 på en norsk travbane.

 

Tipstorget søker nye tippere:
I og med at Trav365 nå har flyttet fra oss og selger tipsene sine på egen nettside, på Trav365.no – samt at Travkongen flyttet ut i mars, vil vi nå ta inn to nye tippere her på Tipstorget.

Foruten at vi vil ta inn to nye som skal tippe trav, kan også bli aktuelt å ta inn tips for galopp. fotball samt andre idretter.  

Når det gjelder travtips, søker vi først og fremst selvstendige tippere som ikke baserer seg på informasjon fra andre (trenere, kusker etc). Vi vil ha tippere som ser alle løp og gjør sine egne vurderinger.
Send en epost til tipstorget@gmail.com og be om nærmere informasjon vedr. betingelser etc.  Skriv også noen ord om egne meritter....

 

 

Dersom Tipstorgets nettsider er nede for en lengre periode - prøv da våre  reserveløsninger:.

Adressen er :

www.travwap.no/tipstorget

Snart vil det også bli satt opp en reserveside som vil være en kopi av Tipstorget på adressen 

www.tipstorget.info.

NB disse reserveløsningene vil ikke være oppdatert før hovedsiden er utilgjengelig igjen – om det skulle skje....

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fotball-tips:

Det er fortiden ingen fotball-tips her på Tipstorget.

 

 NB! Dersom du opplever  at pdf-filene som lastes ned etter kjøp er skadet og ikke åpner seg, send oss info med ditt Payex-konto nummer, og filen du kjøpte blir sendt deg per epost. Send til tipstorget@gmail.com

 

 

 

 

 

.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 Print   

Copyright 2014 by Tipstorget   |  Privacy Statement  |  Terms Of Use    Skin Designed By Alldnnskins.com