Minimize

 


 Print   
 
Login


 

 


Trotter Database Minimize

 

Trotter databasen (tidligere Datasider)

 

Til datasider

Vi jobber også med– på sikt å få ferdig en sterkt forbedret utgave av basen hvor – også de svenske resultatene igjen – vil være på plass.

  

Current Articles | Categories | Search

Saturday, September 19, 2015
Endelig lyktes Lome Brage i Sverige
By jfb @ 7:04 PM :: 3431 Views :: Referat
 

Lome Brage sørget for gull til Norge i Unionskampen. Per Oleg Midtfjeld kusket. (Foto: Kanal75).

 

Bengt Erik Persson fra Akershus er trener og eier, og han nyter god hjelp av Ingvil Seljord. 
Lome Brage har gjort unna sin første sesong i avl, og vært sparsomt startet. Lørdagens innsats var enorm, det finnes mye å gå på i hingsten som travet tiden 1.20.9/2100 meter. 
Innsatsen var unik med tanke på løpets utvikling. 
- I dag er jeg ekstra fornøyd. I dag fikk hesten min juling, tempoet var på topp hele veien. Elmer kom midtveis, han var hissig. Jeg hadde håpet å få dempe noe, det gikk ikke. Lome Brage er fantastisk, og går alle distanser. En helt, helt topp hest, mente kusk Per Oleg Midtfjeld. 
- For første gang fikk vi premie i Sverige. Tilfeldigheter har spilt inn. Slik er det i travsporten. Det er synd at ikke Månprinsen A.M. og Lannem Silje var med, det hadde i så fall blitt historiens største kaldblodsrace. Jeg er strålende fornøyd, meldte Bengt Erik Persson. 

Toer ble unge Fjord Jerven som hentet flere lengder på vinneren de siste 500 meterne. Fjord Jervens innsats var så solid at vi tør skrive at den norske eliten har fått et fantastisk tilskudd. 
Tekno Odin tok tredjepremien etter et løp bakerst i feltet. Avslutningen var rett og slett rå!
 

Gullet til Bergen
Det ble ikke bare med Lome Brage i Sverige. Thai Broadway, deleid av seks personer i Norge, slo til i Uno Sweeds Minneslopp/V75-3. Hingsten travet lekkert og kom til mål på tiden 1.11.2/2140 meter.

- Nå er følelsene enorme, pulsen er høy. Dette er helt fantastisk. Stall Goop meldte at dette skulle vi hente hjem. Men åpningen var voldsom i 1.08-fart. I studio i går ble det sagt at Thai Broadway var feig, nå er det motbevist, sang bergenser og deleier Terje Aspevik. 
- Hvilken fantastisk prestasjon. Hesten har vært bra matchet i Norge. Jeg fikk oppgaven å gjøre han enda bedre, det er ikke enkelt. Men treningsopplegget har slått positivt ut. Han har sittet fast i to løp på rappen, i dag var det rett å satse i tet, mente Björn Goop som har tatt over regien fra Trond Anderssen. 

Fra øvrige løp ble følgende notert;

Omsetning i V75 fra Norge; 17.9 millioner kroner. 

* Björn Goop innledet. Hans kvikke taktiske variant med 4. valget On Track Piraya etter 700 meter ga full suksess. Duoen kontrollerte greit fra tet. Norske Fill Joy Dream ble kjørt fornuftig innvendig, og avsluttet meget positivt over oppløpet til en god premie. 
- Jeg var overrasket over at vi fikk føringen, da steg forhåpningene. Hesten varmet solid, og var fokusert. Unionskampen er forresten trivelig, og svært viktig for oss i Värmland. Hele Karlstad står opp bak arrangementet, mente Goop. 
Vinnertiden ble 1.14.9/3160 meter. 

* Stallmann Per Nilsson fikk stor jubel etter seieren med det store hjemmehåpet. 1. valget Hollywood Maker i V75-2. Veien dit ble svært spesiell. Duoen havnet bak ledende Alfa Teroso, men da denne vinglet ut ett spor mot mål, gled Hollywood Maker opp innvendig og snappet seieren med nese. Untersteiner måtte tåle utelukkelse og bot for sin kjøring. 
- Opplevelsen er helt fantastisk. Jeg har tatt dobbeltseier i dag, dessuten skjer alt her på Färjestad. Da 20 meter gjensto fikk jeg opp håpet om seier, lo den flinke unge mannen som er samboer med Anna Rönning, hestens trener. 

* - Jeg har stor tro på seier, uttalte hjemmetrener og kusk Magnus Jakobsson om storfavoritten Fossens Bonus i V75-4. Värmlenningen visste hva han hadde å kjøre med, og ekvipasjen reiste fra de andre deltagerne den siste runden. Norske Heartbreaker V.S. lå an til å bli toer, men slo på galopp ut av siste sving og ble disket. 
Vinnertid; 1.12.5/2140 meter. 
- Jeg har hatt hvilepuls hele uken, jeg er glad over å få ha en slik hest å ta vare på, mente Jakobsson. 

* Kvikk ut, og vant lett. Lover Face, 3. valg i V75-6, suste til tet for Jörgen Sjunnesson som tok over for treneren Veijo Heiskanen. Ingen av konkurrentene ønsket å presse på, ikke før favoritten Ni Talar Bra Latin skled fram runden igjen. Siste kilometeren gikk i stort tempo, men Lover Face hadde relativt bra kontroll. 
- Mine følelser i å kjøre hesten er delt., Dessverre er Heiskanen i Finland hvor en av hans nære har et alvorlig sykdomsbilde, understreket Sjunnesson. 

* Dobbelt til Magnus Jakobsson. Hjemmetreneren avsluttet V75-veddemålet ved å styre inn Global Patriot (2. valg) til seier. Mr Lindy ledet, Novel Broline presset utvendig, Chatain fikk smørløpet i 2. par utvendig. Den siste angrep i siste sving og fikk med seg Global Patriot og som kjempet seg forbi rett før mål. 
Chatain og Erlend Rennesvik ble toer etter en solid innsats.
- En stor dag for meg og for alle som jobber i stallen. To V75-triumfer smaker veldig godt, innrømmet Jakobsson. 

Antall publikummere på plass: 5906 personer

Utbetaling V75
7. rette: 2.022,-
6. rette: 37,-
5. rette: til joker

 

Veien til gevinstene: Minimize

 

V5 og V86 Sverige onsdag:   

Datahorse formtall er på plass    

V75 Bonus og V5 Bjerke onsdag:

Datahorse formtall er på plass  

 

 

 

 Print   
Hvordan kjøpe tips: Minimize

 

Info. vedr. kjøp av tips:

Her på Tipstorget trenger man ikke å være medlem eller logge inn - som medlem - for å kjøpe tips.

Alt du trenger er en bruker-konto.  Det tar det bare max ca 4 minutter å ordne det. Deretter kan du betale med kort eller PayPal  Gå inn på Datahorse sin side her på tipstorget for nærmere informasjon.

Tipsene blir altså lastet ned til din PC i pdf-format. Du må derfor ha gratisprogrammet Acrobat Reader installert på din PC.  Der kan du lese, lagre og skrive ut tipset. (red)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Print   
Info: Minimize

 

Tidsfrister for levering av spill - oppdatert 21.5.2016:

V76-1 onsdager kl. 19:00 

V65 på hverdager:

V65-1 kl. 18:50

V5-1 kl- 19:58  DD-1 kl. 20:2

Lunsj-travet nye tider fra 5.4. 2018:

11:30: 1.løp/V5-1
11:48: 2.løp/V5-2
12:01: 3.løp/V5-3
12.14: 4.løp/V5-4/DD-1
12:27: 5.løp/V5-5/DD-2

 


V64 i Sverige 19:25 på  hverdager - untatt onsdager.

DD  kl. 20:53

 


Spill til Sverige:
Mandag, tirsdag, torsdag, fredag og søndag vil det alltid være mulig å spille V64 til løpene i Sverige.

Dessverre er det fremdeles lovlig med jackpot og reglene er som følger::
Blir det jackpot mandag, torsdag, fredag eller søndag, går jackpotten til neste V64-omgang i Sverige.
Blir det jackpot i Sverige på en tirsdag, går den norske andelen av jackpotten inn i V64-spillet på Bjerke onsdag. Blir det jackpot på Bjerke (eller en annen norsk bane) onsdag, overføres pengene til neste onsdagskjøring.
Når det er løp på Øvrevoll torsdag, blir det et unntak. Da blir det ikke spill til Sverige, men V65 og Dagens Dobbel til Øvrevoll og dobbel V5 på en norsk travbane.

 

Tipstorget søker nye tippere:
I og med at Trav365 nå har flyttet fra oss og selger tipsene sine på egen nettside, på Trav365.no – samt at Travkongen flyttet ut i mars, vil vi nå ta inn to nye tippere her på Tipstorget.

Foruten at vi vil ta inn to nye som skal tippe trav, kan også bli aktuelt å ta inn tips for galopp. fotball samt andre idretter.  

Når det gjelder travtips, søker vi først og fremst selvstendige tippere som ikke baserer seg på informasjon fra andre (trenere, kusker etc). Vi vil ha tippere som ser alle løp og gjør sine egne vurderinger.
Send en epost til tipstorget@gmail.com og be om nærmere informasjon vedr. betingelser etc.  Skriv også noen ord om egne meritter....

 

 

Dersom Tipstorgets nettsider er nede for en lengre periode - prøv da våre  reserveløsninger:.

Adressen er :

www.travwap.no/tipstorget

Snart vil det også bli satt opp en reserveside som vil være en kopi av Tipstorget på adressen 

www.tipstorget.info.

NB disse reserveløsningene vil ikke være oppdatert før hovedsiden er utilgjengelig igjen – om det skulle skje....

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fotball-tips:

Det er fortiden ingen fotball-tips her på Tipstorget.

 

 NB! Dersom du opplever  at pdf-filene som lastes ned etter kjøp er skadet og ikke åpner seg, send oss info med ditt Payex-konto nummer, og filen du kjøpte blir sendt deg per epost. Send til tipstorget@gmail.com

 

 

 

 

 

.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 Print   

Copyright 2014 by Tipstorget   |  Privacy Statement  |  Terms Of Use    Skin Designed By Alldnnskins.com