Minimize

 


 Print   
 
Login


 

 


Trotter Database Minimize

 

Trotter databasen (tidligere Datasider)

 

Til datasider

Vi jobber også med– på sikt å få ferdig en sterkt forbedret utgave av basen hvor – også de svenske resultatene igjen – vil være på plass.

  

Current Articles | Categories | Search

Saturday, October 17, 2015
Råsterkt løp av Black November
By jfb @ 9:21 PM :: 3120 Views :: Referat
 

 

Finalen i Norsk Oaks for varmblodshester innledet dramatisk, da to av de mest betrodde, 2 Princess Endurance og 1 Brandy, begge galopperte på første langside. 5 Anazai tok teten, ble satt under press og valgte etter en stund å slippe til 3 Thai Bakery. Stallkamerat 9 Thai Goodwill kom etterhvert opp utvendig, og det lå lenge ut til en Gundersen-duell om seieren, men ut av siste sving ble alt snudd på hodet: 9 Thai Goodwill feilet, 5 Anazai fikk åpning og spurtet inn til sikker seier. En god 4 H.M. You Can Choose fikk åpning fra tredje innvendig og spurtet til annen, mens 10 N.Y. Zesty angrep fra annet par utvendig mot siste sving og fullførte til tredje. Førstepremien var 300 000 kroner. 
- Vi hadde maks flaks med løpsopplegget. Vi fikk åpning som bestilt. Hun var indisponert i Hoppe-Kriteriet, men var veldig god idag. Jeg hadde litt tro på henne, sa Kristian Malmin.
- Jeg er nesten på gråten. Dette er helt topp, sa en rørt Ernst Karlsen etter seieren i Norsk Oaks.
- Hestene er en del av familien vår. Dette er rett og slett stort. Vi satt i lederryggen og er i så måte prisgitt hva som skjer, men vi hadde tur. Dette var enormt, sa Ernst Karlsen etter at Anazai hadde vunnet for 6. gang i det 13. forsøket. Hun er nå oppe i et grunnlag på 649 500 kroner.

Lett fra tet
Finalen i Norsk Oaks for kaldblodshester var V75-3 og ble meget udramatisk. Som ventet stakk 3 Solvik Faksa til tet, men slapp omgående til storfavoritten 2 Tangen Jerkila. Farten ble dempet fra 27,5/500 meter til moderate 1.28,5 første 1000 meter. Hele veien satt Gunnar Austevoll og passet på at 3 Solvik Faksa ikke fikk åpning. Seieren og de 300 000 kronene i førstepremie ble et meget enkelt bytte for datteren til Mørtvedt Jerkeld som vant for femte gang i den åttende startene. Hun er nå oppe i et grunnlag på 677 000 kroner. Vinnertiden ble enkle 1.29,0a/2140 meter:

- Jeg er stolt, og jeg håper på at det kommer flere bra hester fra vårt poppdrett, sa en glad og lettet oppdretter, Jørn Gunnar Nilsen.
- Vi var store favoritter, men alt skal stemme. Hestene må være friske, og vi må unngå uhell. Jeg håpet at vi skulle få overta teten tidlig, og dette gikk veldig greit. Det ble en enkel seier. Det er utrolig morsomt å vinne storløp. Jeg er takknemlig som får kjøre så gode hester. Dette er en komplett traver. Morten Wik er utrolig flink til å preparere henne, sa en glad Gunnar Austevoll.
- Alle på gården gjør en kjempejobb, og jeg føler en veldig glede nå. Man husker alltid den siste seieren best, men jeg har jo to Derby-seirer også. Denne hesten har vært et eventyr. Jeg har ikke vært borte i så mange hopper, for de tåler ofte ikke så mye trening som hingstene. Det har gått veldig bra med Tangen Jerkila. Det er bare å sitte på, sa en glad Morten Wik, som fortsatte:
- Jeg vil gi stor ros til Gunnar Austevoll. Han kjørte kun for å vinne løpet da teten var i havn og brydde seg ikke om noen sterk tid. Det synes jeg er bra, sa Morten Wik.

Favoritten vant lett
Nestfavoritten 1 Marple tok enkelt hånd om teten og fikk dempe farten til 1.20 de første 1500 metrene, men da syntes Kim Pedersen det fikk være nok. Han satte fart fra annet par utvendig med 12 Tooltime, erobret teten 150 meter senere og hadde siden full kontroll. Bo Westergaard trener den danskfødte hoppa som nå vant for 10. gang i karrieren. Stall Tooltime eier 5-års-hoppa som fikk 50 000 kroner for å leke hjem seieren på 1.17,1v//2660 meter.
- Jeg hadde fått ordre om å by på seiersgest om det gikk veien, og det gjorde det jo. Vi fikk en veldig bra start, og jeg følte meg komfortabel underveis. Jeg kjørte igrunnen kun imot 1 Marple. Da vi fikk overta føringen, fikk jeg den gode følelsen. Det er viktig å kunne vise seg fram på lørdager, og jeg vil trekke fram andelslaget bak Tooltime som er en fantastisk gjeng som vet å sette pris på oss stallpersonalet, sa en fornøyd Kim Pedersen. 9 Ottey spurtet fin-fint til annen ute i banen, mens 4 My Dream Come True ble treer etter reise i tredje par innvendig/utvendig.

I V75 var 12 Tooltime klar favoritt, og utgangsverdien var 22 kroner.

Skjerpet seg veldig
I V75-2 feilet favoritten 3 Gio Follo seg ut av bildet direkte. En pigg 5 Republique tok teten, dro unna i 1.11-tempo/500 meter og 14,5 første 1000. Da var nestfavoritten 9 Ronato på vei fra annet par utvendig og havnet utvendig, men løpet virket avgjort da en pigg Republique stakk i siste sving. Fra tredje par innvendig hadde imidlertid 1 Pico's Boy åpning som bestilt og spurtet inn til knepen seier for Lars Anvar Kolle. Sigbjørn Kolnes trener den tyskfødte 5-åringen som vant for fjerde gang i år. Han fikk 15 000 kroner for å vinne på 1.14,3a//1640 meter.
- Jeg var helt sikker på seier da jeg satt meg i bilen for å kjøre til Momarken. Han har en herlig innstilling, skrøt trener Sigbjørn Kolnes.
- Jeg var skeptisk etter varmingen, men han var betraktelig bedre i løpet enn i varmingen. Jeg trodde jeg skulle vinne enklere enn hva marginen ble, men jeg følte at jeg hadde siget og at jeg var først, sa Lars Anvar Kolle.
- Jeg er med på fire hester, hvor Viking Va Bene er den beste, men det var jammen morsomt at det skulle lykkes også for Pico's Boy, sa eier Per Hauger. En positiv 5 Republique var nær ved å detonere en V75-bombe, men måtte nøye seg med annenplass, mens 9 Ronato fullførte til tredjeplass.

I V75 var vinneren tredjevalg, og verdien steg nå til 71 kroner.

Etter at storfavortten 2 Tangen Jerkila hadde vunnet V75-3 steg verdien i V75 til 78 kroner.

Full kontroll etter tidlig tet
Betrodde 2 Supernova T.Y feilet seg bort like etter start i V75-4/Oaks-revansjen for varmblodshester. 3 Arc Bayou tok teten, men slapp godvillig til 1 Nelson Nora i første sving. Dermed var løpet kjørt. Muscles Yankee-datteren bestemte farten til 1.12/500 meter og 1.13 første 1000 og vant helenkelt for Eirik Høitomt. Bo Westergaard eier 4-års-hoppa som fikk 100 000 kroner for å vinne på 1.12,7a/1640 meter. Hun er nå oppe i en årsbrutto på flotte 634 686 kroner og vant nå for 7. gang i den 21. starten. Hun er allerede millionær i innkjørte penger. Nils Munkhaugen fra Melhus eier den knallgode hoppa:
- Jeg kjørte så fort jeg kunne, men vi ble overflydd. Det ble dog åpning, og vi kom oss umiddelbart ut i annetspor. Det løste seg perfekt, og hoppa var veldig god idag. Det er en solid hest som har levert flotte løp hver gang jeg har kjørt. Hun vant veldig lett idag. Jeg tror dette er en hest som kan være med videre oppover i grunnlaget, for hun har det som skal til, sa Eirik Høitomt.
- Dette er den beste sesongen siden jeg begynte med trav. Dette var veldig artig. Dette har alltid vært en flott hest å jobbe med. Hun har vært vennlig mot mennesker og har aldri feilet i trening. Nå snakkes det om en Europaturne og et løp i Milano. Dette kan bli spennende, sa eier og oppdretter Nils Munkhaugen. 11 Diadora B.R. spurtet fort til annen fra køen, mens 6 This Is It fullførte flott etter reise uten rygg.

I V75 var vinneren favoritt, og verdien var nå 109 kroner.

Høitomt igjen
V75-5 ble et enkelt bytte for favoritten 8 Steinfaks og Eirik Høitomt. Ekvipasjen kom etter en runde fram utvendig for ledende 1 Hvindjerven og hadde full kontroll på begivenhetene. 4-åringen vant enkelt på 1.27,7v/2660 meter og fikk 60 000 kroner for jobben. Ernst Karlsen fra Birkeland eier hesten som nå vant for 6. gang i sin 24. start. 
- Hesten er veldig bra, og han er flink når han får hest på utsiden. Det ble helt riktig idag, og hesten var god. Det er "gildt" å vinne V75, syntes Eirik Høitomt.
- Jeg har hatt noen timer hit, men det er en vidunderlig følelse å vinne løp, sa eier Ernst Karlsen.

I V75 var Steinfaks favoritt, og verdien var nå 134 kroner.

Etter at femtevalget 5 Anazai vant i V75-6, steg verdien til 1860 kroner.

Utrolig fortjent
Å vinne Momarkens Høstmaraton fra posisjonen utvendig for lederen var en mildt sagt råsterk prestasjon av 7 Black November. Hesten måtte trave uten rygg i 4000 meter og var utrolig tapper som klarte å ta ned lenge ledende 10 Wine And Dine oppunder mål. Oddmund Wallevik trener hesten som Berit Haugen fra Oslo eier. Per Oleg Midtfjeld kusker den ursterke 6-åringen. Vinnertiden ble 1.18,8v/4180 meter, og førstepremien var solide 100 000 kroner.
- Vi ble sjenert på startsiden, og min hest feilet, men han fant travet. Jeg prøve å kjøre for tet, men vi ble svart opp. Det ble å gå den tunge veien. Det er ikke så veldig farlig å sitte utvendig når det ikke blir grisekjøring. Jeg følte at jeg hadde grepet på Olle Goop sin hest ganske tidlig, men jeg var engstelig for 12 Fill Joy Dream i rygg. Black November er umulig å få kjørt trøtt og sliten i trening, men han er utrolig seig og flink. Dette er en herlig stayer, smilte Per Oleg Midtfjeld.

Riktig V75-rekke ble 12 Tooltime - 1 Pico's Boy - 2 Tangen Jerkila - 1 Nelson Nora - 8 Steinfaks - 5 Anazai - 7 Black November. Syv riktige gir 3358 kroner, mens seks riktige gir 32 kroner. Det blir ikke utbetaling for fem riktige.

(kilde NR v.  Magne Engebretsen)

 

Veien til gevinstene: Minimize

 

V5 og V86 Sverige onsdag:   

Datahorse formtall er på plass    

V75 Bonus og V5 Bjerke onsdag:

Datahorse formtall er på plass  

 

 

 

 Print   
Hvordan kjøpe tips: Minimize

 

Info. vedr. kjøp av tips:

Her på Tipstorget trenger man ikke å være medlem eller logge inn - som medlem - for å kjøpe tips.

Alt du trenger er en bruker-konto.  Det tar det bare max ca 4 minutter å ordne det. Deretter kan du betale med kort eller PayPal  Gå inn på Datahorse sin side her på tipstorget for nærmere informasjon.

Tipsene blir altså lastet ned til din PC i pdf-format. Du må derfor ha gratisprogrammet Acrobat Reader installert på din PC.  Der kan du lese, lagre og skrive ut tipset. (red)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Print   
Info: Minimize

 

Tidsfrister for levering av spill - oppdatert 21.5.2016:

V76-1 onsdager kl. 19:00 

V65 på hverdager:

V65-1 kl. 18:50

V5-1 kl- 19:58  DD-1 kl. 20:2

Lunsj-travet nye tider fra 5.4. 2018:

11:30: 1.løp/V5-1
11:48: 2.løp/V5-2
12:01: 3.løp/V5-3
12.14: 4.løp/V5-4/DD-1
12:27: 5.løp/V5-5/DD-2

 


V64 i Sverige 19:25 på  hverdager - untatt onsdager.

DD  kl. 20:53

 


Spill til Sverige:
Mandag, tirsdag, torsdag, fredag og søndag vil det alltid være mulig å spille V64 til løpene i Sverige.

Dessverre er det fremdeles lovlig med jackpot og reglene er som følger::
Blir det jackpot mandag, torsdag, fredag eller søndag, går jackpotten til neste V64-omgang i Sverige.
Blir det jackpot i Sverige på en tirsdag, går den norske andelen av jackpotten inn i V64-spillet på Bjerke onsdag. Blir det jackpot på Bjerke (eller en annen norsk bane) onsdag, overføres pengene til neste onsdagskjøring.
Når det er løp på Øvrevoll torsdag, blir det et unntak. Da blir det ikke spill til Sverige, men V65 og Dagens Dobbel til Øvrevoll og dobbel V5 på en norsk travbane.

 

Tipstorget søker nye tippere:
I og med at Trav365 nå har flyttet fra oss og selger tipsene sine på egen nettside, på Trav365.no – samt at Travkongen flyttet ut i mars, vil vi nå ta inn to nye tippere her på Tipstorget.

Foruten at vi vil ta inn to nye som skal tippe trav, kan også bli aktuelt å ta inn tips for galopp. fotball samt andre idretter.  

Når det gjelder travtips, søker vi først og fremst selvstendige tippere som ikke baserer seg på informasjon fra andre (trenere, kusker etc). Vi vil ha tippere som ser alle løp og gjør sine egne vurderinger.
Send en epost til tipstorget@gmail.com og be om nærmere informasjon vedr. betingelser etc.  Skriv også noen ord om egne meritter....

 

 

Dersom Tipstorgets nettsider er nede for en lengre periode - prøv da våre  reserveløsninger:.

Adressen er :

www.travwap.no/tipstorget

Snart vil det også bli satt opp en reserveside som vil være en kopi av Tipstorget på adressen 

www.tipstorget.info.

NB disse reserveløsningene vil ikke være oppdatert før hovedsiden er utilgjengelig igjen – om det skulle skje....

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fotball-tips:

Det er fortiden ingen fotball-tips her på Tipstorget.

 

 NB! Dersom du opplever  at pdf-filene som lastes ned etter kjøp er skadet og ikke åpner seg, send oss info med ditt Payex-konto nummer, og filen du kjøpte blir sendt deg per epost. Send til tipstorget@gmail.com

 

 

 

 

 

.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 Print   

Copyright 2014 by Tipstorget   |  Privacy Statement  |  Terms Of Use    Skin Designed By Alldnnskins.com