Minimize

 


 Print   
 
Login


 

 


Trotter Database Minimize

 

Trotter databasen (tidligere Datasider)

 

Til datasider

Vi jobber også med– på sikt å få ferdig en sterkt forbedret utgave av basen hvor – også de svenske resultatene igjen – vil være på plass.

  

Current Articles | Categories | Search

Wednesday, October 28, 2015
Overlegne Jervsørappen
By jfb @ 11:11 PM :: 3384 Views :: Referat
 

6 Jærvsørappen tok en imponerende seier i 4 års Stjernen (Foto:Hesteguiden.com)

 

Foruten Jærvsørappen må vi nevne Gigant Invalleysom tok sin femte strake seier i V76-2. En imponerende prestasjon!
Vi må også trekke fram evig-unge Pebbe Simoni som hadde en flott avslutning til seier i sitt løp.

Fra løpene noterte vi oss følgende:
V76-1: Jan Roar Mjølnerød serverte favoritten 4 Mjølner Komet et flott løp i andre par utvendig underveis, og kunne ta en meget kontrollert seier på 24,8. Mjølnerød er både trener og eier av vinneren slik at han kunne innkassere alt av premier. Mjølner Komet begynner nå å vise noe av det han presterte når han var på topp i fjor vinter.
3 Fjellstad Goggen Travet utvendig lederen hele veien, stod på fint til mål, men kunne ikke svare vinneren til slutt. Gjorde uansett et flott løp, de to fremste var langt foran feltet i mål. 10 Smedviktor avsluttet bra til tredje fra køen mens5 Høiby Krissa holdt greit fra tet. Mye betrodde 6 S.T.C.C. Faksa satt fast i det lengste.

V76-2: Gunnar Austevoll kjørte på sikkerhet den første halve runden med storfavoritten 3 Gigant Invalley, men satte fart mot tet når feltet hadde "satt seg". Fikk overta teten uten sverdslag og kunne vinne lett, selv om travet ikke fløt perfekt til slutt. Med dette fikk hesten som eies og trenes av Truls Desserud fra Prestfoss "stolpe" i programmet. Vinnertiden ble solide 13,6.
10 Master Kemp gikk et strålende løp utvendig om vinneren og tok en meget fortjent andreplass. Den hesten vinner løp når som helst. 1 Hawking ble tredje fra rygg på leder mens 11 Alwaysinblackpedia satt fast med litt tørt krutt ved målpassering. 

V76-3: Jomar Blekkan klemte til fra start med favoritten 6 Jærvsørappen og satt i tet etter 400 meter. Kjørte så i jevnt 24-tempo og kom i mål som soleklar vinner på 23,9. Bekreftet med dette at hesten som eies av Jon Nergård fra Svorkmo er årgangs-eneren, han var virkelig et flott skue i dag. Blekkan er også trener av den flotte fireåringen.
1 Teddy Gutten Støen måtte trave utvendig hele løpet, stod på fint til mål, men var sjanseløs mot vinneren. Gjorde et fint løp men formen er nok litt på retur etter en flott sesong. 2 Tante Ragnhild spurtet flott etter ryggløp og hadde nær innhentet Teddy Gutten Støen. Hoppa gjorde en prima innsats mot hingstene.

V76-4: I et løp med masse galopper var det til slutt favoritten 15 Ask Eld som kunne krysse målstreken først. Vidar Hop plasserte hesten i fjerde par utvendig, angrep i tredje spor runden fra mål og rundet til sterk seier på 27,2. En sterk prestasjon av hesten som trenes av Lars Magne Søvik og eies av Einar Askvik fra Grimstad.
Stor-outsideren 11 Linnstjernen ledet løpet til 100 meter fra mål, derfra og inn til streken ble favoritten for sterk. Han gjorde uansett et flott løp. 2 Storler Guten smøg med og ble tredje. Mye betrodde 8 Ossmann og 9 Drivin var begge i galopphumør.

V76-5: Her kom smellen! Etter en reise i femte par innvendig fikk Sverre Risa åpning i siste sving med syvendevalget 9 Boleyn Ground og kunne ta karrierens første seier i den 30 starten. Vinnertiden ble 15,7 på hesten som Sverre Risa eier sammen med sin far Jan Risa.
3 Olivia Win fikk et fint løp i andre par utvendig, så ut til å ta seieren men ble akkurat innhentet på målstreken. Favoritten 5 Tania N.L. ledet til midt på oppløpet, da tok kreftene slutt og hun dalte til tredje. 4 Closethegate satt litt fast og ble fjerde. 

V76-6: Thor Borg serverte nestfavoritten 10 Pebbe Simoni et fint løp i tredje par utvendig, men allikevel var det meget sterkt å kunne rekke fram til seier på den flotte tiden 12,0. Det er en virkelig hedershest Karoline Krogh-Hansen har i sin trening. Kjell Skatvedt fra Sandefjord er eier.
5 Amir B. hadde en flott avslutning til andreplass mens 1 Baldini burde holdt noe bedre fra tet, tross en hard åpning. Favoritten 4 Denver ga tidlig opp fra posisjonen utvendig lederen mens 7 Kapow Hanover skuffet etter et løp i andre par utvendig.

V76-7: Svein Ove Wassberg måtte virkelig kjøre hest rundt første sving for å redde favoritten 2 Netherlee's Dream fra galoppen. Han viste her at han uten tvil er vår mest rutinerte stallmanns-kusk. Når det gikk greit var også løpet kjørt, det ble en enkel seier far tet på 14,6. Bo Westergaard trener hesten som eies av Egil Stensland fra Orre.
4 Cantab Jones ble andre fra rygg leder, med litt spart over mål. 12 No Limit L.A. hadde en flott avslutning fra køen til tredje mens 4 Arn holdt farten fint fra utvendig posisjon.

Liten utbetaling
I en favorittpreget omgang ble det naturligvis også en beskjeden utbetaling. Syv rette betalte kr. 2.570,- mens de med seks rette fikk kr. 35,-.  

(kilde NR v. Jan Elvestad )

 

Veien til gevinstene: Minimize

 

V5 og V86 Sverige onsdag:   

Datahorse formtall er på plass    

V75 Bonus og V5 Bjerke onsdag:

Datahorse formtall er på plass  

 

 

 

 Print   
Hvordan kjøpe tips: Minimize

 

Info. vedr. kjøp av tips:

Her på Tipstorget trenger man ikke å være medlem eller logge inn - som medlem - for å kjøpe tips.

Alt du trenger er en bruker-konto.  Det tar det bare max ca 4 minutter å ordne det. Deretter kan du betale med kort eller PayPal  Gå inn på Datahorse sin side her på tipstorget for nærmere informasjon.

Tipsene blir altså lastet ned til din PC i pdf-format. Du må derfor ha gratisprogrammet Acrobat Reader installert på din PC.  Der kan du lese, lagre og skrive ut tipset. (red)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Print   
Info: Minimize

 

Tidsfrister for levering av spill - oppdatert 21.5.2016:

V76-1 onsdager kl. 19:00 

V65 på hverdager:

V65-1 kl. 18:50

V5-1 kl- 19:58  DD-1 kl. 20:2

Lunsj-travet nye tider fra 5.4. 2018:

11:30: 1.løp/V5-1
11:48: 2.løp/V5-2
12:01: 3.løp/V5-3
12.14: 4.løp/V5-4/DD-1
12:27: 5.løp/V5-5/DD-2

 


V64 i Sverige 19:25 på  hverdager - untatt onsdager.

DD  kl. 20:53

 


Spill til Sverige:
Mandag, tirsdag, torsdag, fredag og søndag vil det alltid være mulig å spille V64 til løpene i Sverige.

Dessverre er det fremdeles lovlig med jackpot og reglene er som følger::
Blir det jackpot mandag, torsdag, fredag eller søndag, går jackpotten til neste V64-omgang i Sverige.
Blir det jackpot i Sverige på en tirsdag, går den norske andelen av jackpotten inn i V64-spillet på Bjerke onsdag. Blir det jackpot på Bjerke (eller en annen norsk bane) onsdag, overføres pengene til neste onsdagskjøring.
Når det er løp på Øvrevoll torsdag, blir det et unntak. Da blir det ikke spill til Sverige, men V65 og Dagens Dobbel til Øvrevoll og dobbel V5 på en norsk travbane.

 

Tipstorget søker nye tippere:
I og med at Trav365 nå har flyttet fra oss og selger tipsene sine på egen nettside, på Trav365.no – samt at Travkongen flyttet ut i mars, vil vi nå ta inn to nye tippere her på Tipstorget.

Foruten at vi vil ta inn to nye som skal tippe trav, kan også bli aktuelt å ta inn tips for galopp. fotball samt andre idretter.  

Når det gjelder travtips, søker vi først og fremst selvstendige tippere som ikke baserer seg på informasjon fra andre (trenere, kusker etc). Vi vil ha tippere som ser alle løp og gjør sine egne vurderinger.
Send en epost til tipstorget@gmail.com og be om nærmere informasjon vedr. betingelser etc.  Skriv også noen ord om egne meritter....

 

 

Dersom Tipstorgets nettsider er nede for en lengre periode - prøv da våre  reserveløsninger:.

Adressen er :

www.travwap.no/tipstorget

Snart vil det også bli satt opp en reserveside som vil være en kopi av Tipstorget på adressen 

www.tipstorget.info.

NB disse reserveløsningene vil ikke være oppdatert før hovedsiden er utilgjengelig igjen – om det skulle skje....

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fotball-tips:

Det er fortiden ingen fotball-tips her på Tipstorget.

 

 NB! Dersom du opplever  at pdf-filene som lastes ned etter kjøp er skadet og ikke åpner seg, send oss info med ditt Payex-konto nummer, og filen du kjøpte blir sendt deg per epost. Send til tipstorget@gmail.com

 

 

 

 

 

.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 Print   

Copyright 2014 by Tipstorget   |  Privacy Statement  |  Terms Of Use    Skin Designed By Alldnnskins.com