Minimize

 


 Print   
 
Login


 

 


Trotter Database Minimize

 

Trotter databasen (tidligere Datasider)

 

Til datasider

Vi jobber også med– på sikt å få ferdig en sterkt forbedret utgave av basen hvor – også de svenske resultatene igjen – vil være på plass.

  

Current Articles | Categories | Search

Saturday, November 21, 2015
Borg styrte til gull
By jfb @ 8:46 PM :: 2987 Views :: Referat
 

Thor Borg og Global Republic styrte rundt om i V75-5. Foto: Erik Stenhaug/Equus.

 

På en startside der en rekke deltagere galopperte i stor fart, gled lekre Global Republic til tet mot første sving. Farten var ikke all verden, det sørget Borg for. Nedover siste langside så det lekkert ut, og over oppløpet var situasjonen under full kontroll. 
Trond Thorseth trener Global Republic, mens Stall Republic er eier. 
- Jeg er utrolig stolt. Det handler om en stor V75-omgang, og mye sto på spill. Hesten har fått mer overskudd i det siste. Han var hundre prosent fin i kveld, mente Thorseth.
- Jeg er kjempefornøyd. Han er utrolig kjapp til å begynne med. Vi fikk tet, da var det meste gjort, innrømmet kusk Borg. 
- Seieren i dag er den enkleste han har tatt for oss, avsluttet Thor Borg. 

Buzz Mearas sørget for at Bjerkepublikummet kunne juble høyt med Buzz Mearas lørdag. Duoen vant Axel Jensens Minneløp på tiden 1.10.4/1609 meter. (Foto: Eirik Stenhaug, Equus)

 

Han kom høyt over kulen i sine forhåndsvurderinger, unge Adrian Kolgjini, sønn til Sveriges markante trener Lutfi Kolgjini. 
- Jeg ser ingen i mot, het det fredag ettermiddag.
Og Adrian fikk så absolutt rett.
Startsiden gikk nemlig unna i rekordfart, etter 200 meter var Buzz Mearas å finne i tet. Utvendig travet Daley Lovin, men tempoet var høyt og mot siste sving så den siste noe sliten ut. Det var absolutt ikke Buzz Mearas som stakk unna til stor seier, verd 300.000 kroner.

- Eieren (Väsjö Fastghets A/B, red. anm.) ble hjemme, hans sønn skulle spille hockey, åpnet Adrian i seiersintervju som fulgte. 
- Dette er «jäkligt skoj». Buzz Mearas var ikke all verden som treåring, men har kommet seg stort. Tiden han tok i kveld var enorm. Jeg kom i gang seint med travet, og drev mest med sprangridning og hockey som ung. Jeg tror pappa er stolt nå, sa Kolgjini jr. o rolig tonart i sin avslutning.

De norske deltagerne Glen Ord Superb og Royal Ice fikk fine posisjoner, men kunne ikke gjøre seg gjeldende mot slutten. 

Overraskelse i V75-1
De aller fleste trodde på seier til norske Punk i V75-innledningen. Triumfen gikk til enannen norsktrent hest, nemlig 4. valget Call Me Hanover.
Løpet utviklet seg som forventet. Punk førte an, Call Me Hanover travet bak denne. Åpningen kom ut på oppløpet, og rett før mål gled Call Me Hanover forbi tapre Punk, som var stri i tet.
Erlend Rennesvik kusket, og bekreftet nok en gang sitt store talent. Trener gjør Anders Lundstrøm Wolden, mens vallaken er eid i Sverige.
- Punk ble for stri, hadde utvendige Order By Keeper holdt noe bedre, ville seieren vært vår, mente Punks kusk Tom Erik Solberg. 
- Vi fikk drømmeløpet, hesten leverte realt, påpekte Rennesvik etterpå. 
- At vi skulle vinne til slutt var likevel overraskende, plassen bak Punk hadde vært bra det også, understreket Erlend Rennesvik. 

Kihlström De Luxe
Superkusk Örjan Kihlström, Elitloppsvinner og seierskusk i Prix D'Amerique, viste seg fram i V75-2. Han sto for en styring av 2. valget Pantari Ans som virkelig imponerte. 
Først ble den svenske toppkusken med i dragsuget bak i feltet med Pantari Ans. Da angrepet ble satt inn kom duoen kjapt fram til ledende Bula Bula AM. I siste sving skled Kihlström frekt ned og innvendig. Straks etterpå var åpningen der. Duellen sto og varte, men rett før mål var striden avgjort. 

- Det er lenge siden jeg har vunnet på Bjerkebanen. Pantari Ans liker stayerdistansen, jeg hadde stor respekt for Bula Bula AM på forhånd. Den kjenner jeg til ettersom hesten sto på stallen min da den var ung. I mine øyne er Örjan Kihlström den beste kusken i verden, meldte trener Roger Walmann. 
- Vi hadde litt «tur» den har gangen, det løste seg. Pantari Ans er flink til å kjempe. Jeg får passe på å skryte av Walmann også, han er dyktig, smilte Örjan etterpå.  

Dansk duell i V75-3

Steen Juul og Tycoon Conway Hall spratt unna til enkel seier i V75-3. Foto: Eirik Stenhaug/Equus.

Lørdagens V75-3 gikk for elitehestene, det sluttet med dansk dynamitt i form av en duell mellom to hester fra nabolandet i sør. Steen Juul styrte 3. valget Tycoon Conway Hall rett til tet, og de kom først i mål foran landsmannen MagicCarpetRide. 

Nestor Juul kan virkelig dette med å trene og matche travhester. Han har en fin stil i sulkyen også, og viste det med ettertrykk lørdag. Duoen var tidlig å finne i front, farten var akkurat passende, og da MagicCarpetRide kom stormende fra 2. par utvendig over oppløpet var det mer krefter å ty til. Tycoon Conway Hall holdt unna i et løp som ble totalt dominert av nettopp Danmark.
Favoritten Underpaid Hanover syntes aldri med sjanse.
- Han er en bra hest, og startkjapp. Vi fikk teten med det samme. Det ble en grei seier, smilte Steen fornøyd. 

Seieren glapp på streken
Dex Dexter var på vei til seier i V75-4, men ti meter før mål spratt hesten plutselig i galopp. Dermed gikk førsteplassen til ledende Olivia Trot sammen med svenske Stefan Persson.

Helt utrolig, at det går an. Norske Dex Dexter var på vei til å sørge for en kupongsmell av sjelden karakter, dens kusk Eirik Høitomt kusket perfekt hele veien, helt fram til 10 meter før mål hvor han ga sin hest et ekstra rapp. Dex Dexter spratt direkte, som førstemann i mål – og ble disket.
Olivia Trot skal absolutt ikke skyggelegges. Hun stakk i vei i enorm fart, fikk føringen, og svarte ærlig på alle angrep underveis. Stefan Persson fra Halmstad, var fornøyd etterpå:
- Min hest åpnet uvant bra. Egentlig er ikke Olivia Trot som best i tet, men det kom ingen jeg hadde lyst til å slippe til. Jeg er «nøjd» nå, smilte Persson. 

Dansk duell igjen
V75-finalen ble ledet an av norske Oscar Ribb. Denne sto på godt, og rykket fra konkurrentene midt i siste sving. Dermed åpnet det seg for lederhesten Tango Vang, styrt av Jeppe Juel. Duoen så ut til å gå mot en lettvint seier da Oscar Ribb stivnet midt på oppløpet, men plutselig kom Thunder Peak farende ute i banen og nærmet seg kraftig. Målfotoet viste at Tango Face holdt unna med minste margin. Oppsummert imponerte den danske duoen, og aller mest Thunder Peak som tapte mye terreng etter tidlig galopp. 

V75-omsetning
Tett inntil 109 millioner kroner ble omsatt i lørdagens V75-veddemål. Fra Norge ble det lagt inn 21.594.347 kroner. 

V75-utbetaling
7. rette: 115.370,-
6. rette: 711,-
5. rette: 75,-

(kilde NR v. Even Elvenes)

 

Veien til gevinstene: Minimize

 

V5 og V86 Sverige onsdag:   

Datahorse formtall er på plass    

V75 Bonus og V5 Bjerke onsdag:

Datahorse formtall er på plass  

 

 

 

 Print   
Hvordan kjøpe tips: Minimize

 

Info. vedr. kjøp av tips:

Her på Tipstorget trenger man ikke å være medlem eller logge inn - som medlem - for å kjøpe tips.

Alt du trenger er en bruker-konto.  Det tar det bare max ca 4 minutter å ordne det. Deretter kan du betale med kort eller PayPal  Gå inn på Datahorse sin side her på tipstorget for nærmere informasjon.

Tipsene blir altså lastet ned til din PC i pdf-format. Du må derfor ha gratisprogrammet Acrobat Reader installert på din PC.  Der kan du lese, lagre og skrive ut tipset. (red)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Print   
Info: Minimize

 

Tidsfrister for levering av spill - oppdatert 21.5.2016:

V76-1 onsdager kl. 19:00 

V65 på hverdager:

V65-1 kl. 18:50

V5-1 kl- 19:58  DD-1 kl. 20:2

Lunsj-travet nye tider fra 5.4. 2018:

11:30: 1.løp/V5-1
11:48: 2.løp/V5-2
12:01: 3.løp/V5-3
12.14: 4.løp/V5-4/DD-1
12:27: 5.løp/V5-5/DD-2

 


V64 i Sverige 19:25 på  hverdager - untatt onsdager.

DD  kl. 20:53

 


Spill til Sverige:
Mandag, tirsdag, torsdag, fredag og søndag vil det alltid være mulig å spille V64 til løpene i Sverige.

Dessverre er det fremdeles lovlig med jackpot og reglene er som følger::
Blir det jackpot mandag, torsdag, fredag eller søndag, går jackpotten til neste V64-omgang i Sverige.
Blir det jackpot i Sverige på en tirsdag, går den norske andelen av jackpotten inn i V64-spillet på Bjerke onsdag. Blir det jackpot på Bjerke (eller en annen norsk bane) onsdag, overføres pengene til neste onsdagskjøring.
Når det er løp på Øvrevoll torsdag, blir det et unntak. Da blir det ikke spill til Sverige, men V65 og Dagens Dobbel til Øvrevoll og dobbel V5 på en norsk travbane.

 

Tipstorget søker nye tippere:
I og med at Trav365 nå har flyttet fra oss og selger tipsene sine på egen nettside, på Trav365.no – samt at Travkongen flyttet ut i mars, vil vi nå ta inn to nye tippere her på Tipstorget.

Foruten at vi vil ta inn to nye som skal tippe trav, kan også bli aktuelt å ta inn tips for galopp. fotball samt andre idretter.  

Når det gjelder travtips, søker vi først og fremst selvstendige tippere som ikke baserer seg på informasjon fra andre (trenere, kusker etc). Vi vil ha tippere som ser alle løp og gjør sine egne vurderinger.
Send en epost til tipstorget@gmail.com og be om nærmere informasjon vedr. betingelser etc.  Skriv også noen ord om egne meritter....

 

 

Dersom Tipstorgets nettsider er nede for en lengre periode - prøv da våre  reserveløsninger:.

Adressen er :

www.travwap.no/tipstorget

Snart vil det også bli satt opp en reserveside som vil være en kopi av Tipstorget på adressen 

www.tipstorget.info.

NB disse reserveløsningene vil ikke være oppdatert før hovedsiden er utilgjengelig igjen – om det skulle skje....

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fotball-tips:

Det er fortiden ingen fotball-tips her på Tipstorget.

 

 NB! Dersom du opplever  at pdf-filene som lastes ned etter kjøp er skadet og ikke åpner seg, send oss info med ditt Payex-konto nummer, og filen du kjøpte blir sendt deg per epost. Send til tipstorget@gmail.com

 

 

 

 

 

.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 Print   

Copyright 2014 by Tipstorget   |  Privacy Statement  |  Terms Of Use    Skin Designed By Alldnnskins.com