Minimize

 


 Print   
 
Login


 

 


Trotter Database Minimize

 

Trotter databasen (tidligere Datasider)

 

Til datasider

Vi jobber også med– på sikt å få ferdig en sterkt forbedret utgave av basen hvor – også de svenske resultatene igjen – vil være på plass.

  

Current Articles | Categories | Search

Saturday, December 05, 2015
Mjøen med to V75-seiere
By jfb @ 9:26 PM :: 2917 Views :: Referat
 

Thomas Mjøen kunne smile bredt etter suksessen som kusk på Leangen Travbane lørdag ettermiddag. (Foto: Hesteguiden.com).

 

Baritron vant enkelt, se egen sak, mens det sto og veide for Mjøen og Spikmira den siste halve runden. Duoen var satt under press av bjørnesterke Tao Elda, hun galopperte da 70 meter gjensto, hvilket underlettet for Thomas Mjøen og femårige Spikmira. 
- Min hest trakk fordel av strykningene i løpet (Tante Ragnhild og Urd, red. anm.). Derimot var dagsformen til hesten ikke like god. Hun tok imidlertid i mot hjelp og viste at hun er blitt mer voksen, mente Mjøen. 
- Hele familien står bak, ungene er med og de synes trav er artig. Jeg er godt fornøyd, avsluttet han. 
Stall Mjøen eier, Thomas og hans frue står for all trening. 

Dyktig kusket
Amatøren Mikael von Krusenstierna har vært flink med familiens kaldblodshester i mange år. Lørdag sørget oldtimeren for et optimalt løp for 3. valget Krusen, som kunne spare spurten til oppløpet. Duoen gled opp til ledende Solør Stegg, og deretter forbi. Ingen av de øvrige deltagerne kunne henge på, dermed ble det lettvint for duoen fra Östersund. 
Krusenstierna var glad i etterkant. Han berømmet sin traver. 
Jomar Blekkan, kusk til favoritten Solør Stegg, var ikke like fornøyd.
- Hesten fungerte ikke slik han burde, andreplass i V75 er bra, men Solør Stegg kan bedre, mente Blekkan. 

Femi holdt unna
I V75-2 ledet storfavoritten 
Femi Delight an med Eirik Høitomt i sulkyen. Meget betrodde Andova fikk en perfekt posisjon i 2. par utvendig, mens nestfavoritten Alo Angel ble svevende i sporene, og deretter bakket sist. 
Farten var lav, alt så grønt ut for lederen. Over oppløpet snakket Høitomt til Femi Delight som rykket med et par lengder, men ute i banen kom Thai Freedom som en kule og var ikke mer enn en kvart hals fra å vinne. Den siste tok nesten til galopp 50 meter fra streken, og tapte seieren på det?
- Først, det er trivelig at det er så mye folk på banen som i dag. Vedrørende Femi Delight gikk hun og ventet på de andre, det ble knepent til slutt, men hesten kjempet godt. Jeg så Thai Freedom komme i stor fart, innrømmet Høitomt. 
Vinneren er eid av Trond Høiås og Sture Grindflaten, Høiås er hestens trener. 

Greit for favoritten
En førsterunde etter 1.14.0 ga seige bein for tetløperen Millroyce i V75-3. Banen, den var preget av regnvær og litt sludd, var absolutt krevende.

Thomas Mjøen som kusket favoritten Baritron, startet framrykkingen 1300 meter fra mål. Han lot lederen drive på, og ventet med å sette inn angrepet til det gjensto 300 meter. Derfra og inn til mål ble en parademasj for trøndertraveren, nå med 10 seiere på 16 forsøk i år. 
Ole Dragsten trener og eier, og var lykkelig. Det samme virket Mjøen. 
- Et stort eventyr, det er ikke til å tro. Jeg har en god hest, og en fantastisk kusk, smilte Dragsten. 
- Oppvarmingen var imidlertid ikke så bra, vi var litt skeptisk. Nå blir det en sjekk, om alt er bra venter finalen på Bjerke den 19. desember, avsluttet Ole Dragsten. 

Dobbelt til Kolnes
Femårige 
The Secret Light, favoritt i V75-4var rett og slett godt forberedt foran manndomsprøven over hele 3140 meter lørdag. Kolnes virket fornøyd i forkant, og var rett og slett glad etterpå.
Han så at traverne fra stallen tok første- og andreplassen, med 105.000 premiekroner til sine eiere. 
Selve løpet ble heller kjedelig, farten var rett og slett laber. Vel, baneforholdene var tunge, men 24-fart i 1800 meter er uvant i V75. 
The Secret Light slapp ingen av de 14 andre ekvipasjene innpå seg, men rykket i fra mot oppløpet - og forlot alt og alle den siste biten inn til målstreken. 
- Jeg satt opp bak den beste, i hele taqtt er det blitt en fin dag for meg i dag. Begge vinnerne mine har vært gode, mente kusk Eirik Høitomt. 
- Blir det konjakk i kveld, undret intervjueren på Leangen.
- Nei, det liker jeg ikke, lo Høitomt. 
- Eierne fortjente dette, de har støttet meg i flere år, smatt Kolnes inn med. Han tenkte på Hegna Maskin fra Stathelle. 

Rakk fram til seier
Gulldivisjonsoppgjøret på Leangen lørdag, V75-6, gikk til 3. valget Call Me Hanover. Hesten fikk den beste posisjonen, i 2. par utvendig. I lederrollen fant man favoritten Winmecredit og Frode Hamre, hesten var stri etter en åpning i 1.09-tempo, og den siste biten inn til mål gikk tregt. 
Call Me Hanover seilet fram i lange steg. Han kom seg først rett før mål og til glede for unge, dyktige Erlend Rennesvik. Hesten er eid i Sverige, mens dyktige Anders Lundstrøm Wolden trener. 
- Dramatikken før start var ikke til fordel for Call Me Hanover, han stresset seg opp. Posisjonen underveis ble den beste, vi greide å hente inn lederen før mål. Seieren vil jeg leve lenge på, sa Rennesvik. 

Støttet til seier
Jan Martin Bjerring kan faget trening av hester, og spesielt kaldblodshester. I V75-finalen styrte han 2. valget Lille Jiminn til seier med høy tommeføring. Lille Jim er neppe lettkjørt, og nestor Bjerring måtte virkelig sitte konsentrert i sulkysetet. 
Fra løpet noterte vi at storfavoritten Lavrans galopperte med det samme, gjentok minst tre ganger og ble disket, hvilket underlettet for nettopp Lille JIm.
Det var Sindor X. som presset til slutt, men uten å få nesa fremst. 
- Hesten er veldig sterk, derfor er det ikke så vrient å vinne. Kuskehysteriet som herjer kan man bare glemme. Jeg hadde nok å kjøre med i dag, smilte Jan Martin etterpå.
Lille Jim er eid av Johnny Ekra. 

V75-utbetaling
7. rette: 730,-
6. rette: 18,-
5. rette: til jokerpott

(kilde NR v. Even Elvenes)

 

Veien til gevinstene: Minimize

 

V5 og V86 Sverige onsdag:   

Datahorse formtall er på plass    

V75 Bonus og V5 Bjerke onsdag:

Datahorse formtall er på plass  

 

 

 

 Print   
Hvordan kjøpe tips: Minimize

 

Info. vedr. kjøp av tips:

Her på Tipstorget trenger man ikke å være medlem eller logge inn - som medlem - for å kjøpe tips.

Alt du trenger er en bruker-konto.  Det tar det bare max ca 4 minutter å ordne det. Deretter kan du betale med kort eller PayPal  Gå inn på Datahorse sin side her på tipstorget for nærmere informasjon.

Tipsene blir altså lastet ned til din PC i pdf-format. Du må derfor ha gratisprogrammet Acrobat Reader installert på din PC.  Der kan du lese, lagre og skrive ut tipset. (red)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Print   
Info: Minimize

 

Tidsfrister for levering av spill - oppdatert 21.5.2016:

V76-1 onsdager kl. 19:00 

V65 på hverdager:

V65-1 kl. 18:50

V5-1 kl- 19:58  DD-1 kl. 20:2

Lunsj-travet nye tider fra 5.4. 2018:

11:30: 1.løp/V5-1
11:48: 2.løp/V5-2
12:01: 3.løp/V5-3
12.14: 4.løp/V5-4/DD-1
12:27: 5.løp/V5-5/DD-2

 


V64 i Sverige 19:25 på  hverdager - untatt onsdager.

DD  kl. 20:53

 


Spill til Sverige:
Mandag, tirsdag, torsdag, fredag og søndag vil det alltid være mulig å spille V64 til løpene i Sverige.

Dessverre er det fremdeles lovlig med jackpot og reglene er som følger::
Blir det jackpot mandag, torsdag, fredag eller søndag, går jackpotten til neste V64-omgang i Sverige.
Blir det jackpot i Sverige på en tirsdag, går den norske andelen av jackpotten inn i V64-spillet på Bjerke onsdag. Blir det jackpot på Bjerke (eller en annen norsk bane) onsdag, overføres pengene til neste onsdagskjøring.
Når det er løp på Øvrevoll torsdag, blir det et unntak. Da blir det ikke spill til Sverige, men V65 og Dagens Dobbel til Øvrevoll og dobbel V5 på en norsk travbane.

 

Tipstorget søker nye tippere:
I og med at Trav365 nå har flyttet fra oss og selger tipsene sine på egen nettside, på Trav365.no – samt at Travkongen flyttet ut i mars, vil vi nå ta inn to nye tippere her på Tipstorget.

Foruten at vi vil ta inn to nye som skal tippe trav, kan også bli aktuelt å ta inn tips for galopp. fotball samt andre idretter.  

Når det gjelder travtips, søker vi først og fremst selvstendige tippere som ikke baserer seg på informasjon fra andre (trenere, kusker etc). Vi vil ha tippere som ser alle løp og gjør sine egne vurderinger.
Send en epost til tipstorget@gmail.com og be om nærmere informasjon vedr. betingelser etc.  Skriv også noen ord om egne meritter....

 

 

Dersom Tipstorgets nettsider er nede for en lengre periode - prøv da våre  reserveløsninger:.

Adressen er :

www.travwap.no/tipstorget

Snart vil det også bli satt opp en reserveside som vil være en kopi av Tipstorget på adressen 

www.tipstorget.info.

NB disse reserveløsningene vil ikke være oppdatert før hovedsiden er utilgjengelig igjen – om det skulle skje....

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fotball-tips:

Det er fortiden ingen fotball-tips her på Tipstorget.

 

 NB! Dersom du opplever  at pdf-filene som lastes ned etter kjøp er skadet og ikke åpner seg, send oss info med ditt Payex-konto nummer, og filen du kjøpte blir sendt deg per epost. Send til tipstorget@gmail.com

 

 

 

 

 

.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 Print   

Copyright 2014 by Tipstorget   |  Privacy Statement  |  Terms Of Use    Skin Designed By Alldnnskins.com