Minimize

 


 Print   
 
Login


 

 


Trotter Database Minimize

 

Trotter databasen (tidligere Datasider)

 

Til datasider

Vi jobber også med– på sikt å få ferdig en sterkt forbedret utgave av basen hvor – også de svenske resultatene igjen – vil være på plass.

  

Current Articles | Categories | Search

Sunday, January 10, 2016
Vant den tunge veien
By jfb @ 12:04 AM :: 3554 Views :: Referat
 

Love Lloyd innfridde som dagens største favoritt i V75 på Klosterskogen.

 

Selv leverte han igjen kusking fra øverste hylle. 
Knut Robin Dalsbotten og en stri Ridolini Park bød opp til match med draskylappene nede. Love Lloyd måtte gå den tunge veien utvendig lørdag. Men 8-åringen er knalltøff - og var strålende på veien mot det som nå er en attraktiv stolpe i raden. 
Men full honnør til Knut Robin Dalsbotten som virkelig var med på å lage et veldig artig travløp.
- Vi måtte prøve, men han ble litt for pigg, sa Dalsbotten etter V75-2 på Klosterskogen. Et løp der Speedmeistervar spurtet sterkt til sølv.

1. løp: Last Hooray først
Lars Anvar Kolle og Last Hooray (trener Per Gottling) tok årets første stikk på Klosterskogen. Kneblet ble lenge ledende Dodo De La Sable, favoritten Smiley tredje etter bra avslutning. Sistnevnte hadde galopp ut av første sving.

2. løp/V5-1: Hop fra siste indre
Trons Vilje og Øystein Tjomsland var storfavoritter i V5-innledningen. Men han galopperte i tet; Mollyn og Tom Erik Solberg overtok. I lederryggen; Vidar Hop og tredjevalget Alsaker Pumbaa. Fra siste indre gikk Hop og Pumbaa relativt greit unna til seier nummer tre i karrieren. Trons Vilje kom bra tilbake til tredje.   

3. løp/V5-2: Kolle igjen
Løpet så uoversiktelig ut på forhånd. Det gjorde det også underveis. Ut av siste sving så angripendeAmibuckaroonews (hadde en kort galopp underveis) ut som en vinner. Det gjorde ikke favoritten Plusfourtyeight.Men dette var et synsbedrag. Kolle sendte Plusfourtyeight inn til seier nummer tre på de fire siste. Og Kolle; han tok årets andre på det som er hans opprinnelige hjemmebane.

4. løp/V5-3/V75-1: Geir Flåten og Tojo Prinsen igjen
Alt ble feil for favoritten Reiug. Alt ble riktig for andrevalget Tojo PrinsenTorpa Nicklas og Odd Arne Sagholen tok teten. Denne ryggen har Geir Flåten drømt om hele uke. Og der satt han som en konge. Han ventet ganske lenge på oppløpet før angrepet ble satt inn - og kunne til og med ha ventet enda lengre. Tojo Prinsen skvatt unna og vant egentlig ganske ukjørt. Flott seiersgest fra Flåten etter forvandlingsnummeret Tojo Prinsens andre V75-seier på 14 dager. Her har pensjonist og trener Oddvar Dahlen gjort en flott jobb.
- Det var en fantastisk følelse å sitte der, sa Geir Flåten med krav på å bli trodd.
- Hadde vi kommet opp i dødens, hadde han vunnet alle dager i uka, sa Kjetil Roe på vegne av seg selv og Reiug. 

5. løp/V5-4/V75-2: Love Lloyd den tunge veien
Love Lloyd jaktet stolpe i raden - og fikk den. Ridolini Park og Knut Robin Dalsbotten bød opp til kamp - og fikk den. Men sterkest og best; Love Lloyd som nå tar en snartur hjem til eierne; Elin Andersgård Helle og Terje Helle på Toten. 
Seierstid: 1.17,2/2600a.

6. løp/V5-5/V75-3: Ros Svarten helt overlegen
Kjetil Djøseland har mange fine hester. 4-årige Ros Svarten er én av dem. Sammen hadde de tatt den lange turen fra Rogaland for å vinne Grunncupen og 40.000 kroner. Det ble lett match - og ingen problemer fra et 4. spor i volten. I mål var Ros Svarten et lite hav foran resten, med Ty Riga som den beste i klyngespurten. Kongepokalen er et foreløpig mål for Ros Svarten nå, meldte Kjetil Djøseland etter løpet.

7. løp/V75-4: Amon Tomaz
Øystein Tjomsland (22 i seiersprosent i sulkysetet i fjor) åpnet årets seierskonto med å kuske formsterke Amon Tomaz,et andrevalg, inn til V75-seier med ørehetta på. Det ble greit i et løp der Tough Enough tok sølvet og var like tøff som navnet. "Knalløp", mente formkusk Kristine Kvasnes og var ganske presis i sin vurdering. Hun gikk rundt favorittenQuickwin som trøblet seg gjennom 2100 meter, godt understøttet av mester Eirik Høitomt. 

8. løp: V75-5: Sugarbaby holdt unna
Sugarbaby, med kusk Simen Bjørbæk Jessen, fikk det optimale løpet i rygg på ledende Vici Sun. Førstnevnte holdt unna til seier foran en imponerende S.J.'S Victoria kusket av Dag-Sveinung Dalen. Favoritten Moviestile? Han ble offer for en vifteform i første sving - var skeiv og slo også på en galopp. Ingen stor dag med andre ord.  

9. løp: V75-6: Choco Sun - nå også fra dødens
Sist punkterte sulkyhjulet, denne gang punkterte Obi som fikk åpne første 1000 etter 1.16. Choco Sun har ikke vært noen dødens-hest, men nå gikk også den varianten. Frode Hamre håpet på ryggen til Tom Erik Solberg og Rapido Va Bene, men duoen gikk ned i tredje innvendig. De kom fra alle hold, men Choco Sun holdt sterkt unna foran Chatainsom var tilbake på vanlig nivå.

10. løp: V75-7: "Dette er en utrolig hest"


SUPERGUTTA: Jan Martin Bjerring og Moe Svarten er en tøff duo. Nå satt seieren der igjen, 60.000 kroner var triumfen verdt. Grunnlaget nærmer seg nå 1,7 millioner kroner.
Arkivfoto: hesteguiden.com
 

Jan Martin Bjerring trengte litt tid for seg selv etter seieren med Moe Svarten i V75-finalen. - Dette er en utrolig hest, sa "Martin", den beste i klassen til å vise følelser.
I siste starten på Forus huket Moe Svarten hjul, nå var revansjens time der: 
Spor 8 og 800-metersbane har aldri vært sluggerhestenes favoritt, men Moe Svarten løste oppgaven. Han koblet grepet på en meget god Alsaker Piril. Men på siste indre var det fritt fram for storfavoritten Elmer som hadde fått en fint løp sammen med Tom Erik Solberg. Men Elmer måtte igjen nøye seg med sølvet; gullet gikk til Hokksunds sønner;  Jan Martin Bjerring og Moe Svarten. Seierstid: 1.24,8/2100a. 
- Han kunne ha godt en runde til i samme svarten, sa Bjerring som nå sikter mot de store løpene sammen med Moe Svarten
Bokli Vind feilet i tet. 

Utbetaling: 
Syv rette: 4526 kroner
Seks rette: 51 kroner
Fem rette: Til joker

(kilde NR v. Tom W. Johannessen)

 

Veien til gevinstene: Minimize

 

V4,V5 og V64 Sverige torsdag:   

Datahorse formtall er på plass    

V5 Drammen, samt V65 m. V5 Klosterskogen torsdag:

Datahorse formtall er på plass  

 

 

 

 Print   
Hvordan kjøpe tips: Minimize

 

Info. vedr. kjøp av tips:

Her på Tipstorget trenger man ikke å være medlem eller logge inn - som medlem - for å kjøpe tips.

Alt du trenger er en bruker-konto.  Det tar det bare max ca 4 minutter å ordne det. Deretter kan du betale med kort eller PayPal  Gå inn på Datahorse sin side her på tipstorget for nærmere informasjon.

Tipsene blir altså lastet ned til din PC i pdf-format. Du må derfor ha gratisprogrammet Acrobat Reader installert på din PC.  Der kan du lese, lagre og skrive ut tipset. (red)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Print   
Info: Minimize

 

Tidsfrister for levering av spill - oppdatert 21.5.2016:

V76-1 onsdager kl. 19:00 

V65 på hverdager:

V65-1 kl. 18:50

V5-1 kl- 19:58  DD-1 kl. 20:2

Lunsj-travet nye tider fra 5.4. 2018:

11:30: 1.løp/V5-1
11:48: 2.løp/V5-2
12:01: 3.løp/V5-3
12.14: 4.løp/V5-4/DD-1
12:27: 5.løp/V5-5/DD-2

 


V64 i Sverige 19:25 på  hverdager - untatt onsdager.

DD  kl. 20:53

 


Spill til Sverige:
Mandag, tirsdag, torsdag, fredag og søndag vil det alltid være mulig å spille V64 til løpene i Sverige.

Dessverre er det fremdeles lovlig med jackpot og reglene er som følger::
Blir det jackpot mandag, torsdag, fredag eller søndag, går jackpotten til neste V64-omgang i Sverige.
Blir det jackpot i Sverige på en tirsdag, går den norske andelen av jackpotten inn i V64-spillet på Bjerke onsdag. Blir det jackpot på Bjerke (eller en annen norsk bane) onsdag, overføres pengene til neste onsdagskjøring.
Når det er løp på Øvrevoll torsdag, blir det et unntak. Da blir det ikke spill til Sverige, men V65 og Dagens Dobbel til Øvrevoll og dobbel V5 på en norsk travbane.

 

Tipstorget søker nye tippere:
I og med at Trav365 nå har flyttet fra oss og selger tipsene sine på egen nettside, på Trav365.no – samt at Travkongen flyttet ut i mars, vil vi nå ta inn to nye tippere her på Tipstorget.

Foruten at vi vil ta inn to nye som skal tippe trav, kan også bli aktuelt å ta inn tips for galopp. fotball samt andre idretter.  

Når det gjelder travtips, søker vi først og fremst selvstendige tippere som ikke baserer seg på informasjon fra andre (trenere, kusker etc). Vi vil ha tippere som ser alle løp og gjør sine egne vurderinger.
Send en epost til tipstorget@gmail.com og be om nærmere informasjon vedr. betingelser etc.  Skriv også noen ord om egne meritter....

 

 

Dersom Tipstorgets nettsider er nede for en lengre periode - prøv da våre  reserveløsninger:.

Adressen er :

www.travwap.no/tipstorget

Snart vil det også bli satt opp en reserveside som vil være en kopi av Tipstorget på adressen 

www.tipstorget.info.

NB disse reserveløsningene vil ikke være oppdatert før hovedsiden er utilgjengelig igjen – om det skulle skje....

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fotball-tips:

Det er fortiden ingen fotball-tips her på Tipstorget.

 

 NB! Dersom du opplever  at pdf-filene som lastes ned etter kjøp er skadet og ikke åpner seg, send oss info med ditt Payex-konto nummer, og filen du kjøpte blir sendt deg per epost. Send til tipstorget@gmail.com

 

 

 

 

 

.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 Print   

Copyright 2014 by Tipstorget   |  Privacy Statement  |  Terms Of Use    Skin Designed By Alldnnskins.com