Minimize

 


 Print   
 
Login


 

 


Trotter Database Minimize

 

Trotter databasen (tidligere Datasider)

 

Til datasider

Vi jobber også med– på sikt å få ferdig en sterkt forbedret utgave av basen hvor – også de svenske resultatene igjen – vil være på plass.

  

Current Articles | Categories | Search

Sunday, January 31, 2016
Oddskusk Solhus
By jfb @ 12:17 AM :: 2939 Views :: Referat
 

 

Fjord Jerven var uten konkurranse i lørdagens V75-1. I sulkyen sitter Tor Wollebæk. (Foto: Hesteguiden.com).

 

Mer om sjokkvinneren, se lengre nede i saken. 

Vi starter med den første V75-vinneren;
Toppformen var forventet å sitte i vinter, Fjord Jervenstrener Ola-Martin Aasen nevnte dette til Equus i fjor høst, det etter et løp på Färjestadbanen i Sverige. 

- Lars Laumb og Jacob Meyers Pokal er vinteren store mål, sa han om forhåndsfavoritten Fjord Jerven i V75-1. 

Men, i kuldeperioden tidligere i år har det meste gått galt for hingsten som er blitt fem år. Dumme galopper har ødelagt.

Avgjorde med krefter spart
Derfor ble seieren på Leangen i det første V75-oppgjøret, legg merke til omsetningen som ble gledelige 18.2 millioner kroner, til årets første opptur. 
Trolig vil Fjord Jerven hente mer laurbær, sølv og store premiekroner utover våren og sommeren. 
Sammen med Tor Wollebæk viste han nemlig at han var absolutt best, det etter en posisjon utvendig for lederen hele veien til mål. God toer var Solør Stegg, som endelig fungerte igjen, og som blir spennende å følge i år. 

Trives på Leangen
- Fjord Jerven trives på Leangen, han har alltid gjort det bra her. Posisjonen utvendig var egentlig passende, mente Tor Wollebæk som innrømmet at han husket Troll Jahn, som løpet var oppkalt etter. 
- Troll Jahn kom fra distriktet rundt Biri, der jeg har holdt til, forklarte Wollebæk.
- Seieren i løpet er min andre. Åsajerven vant for noen år siden, smatt trener Aasen inn med. 

Ikke moden
En av deltagerne som fikk mye oppmerksomhet på forhånd var den doble Derbyvinneren Jærvsørappen. Dessverre ga hingsten helt opp etter en runde. 
- Jærvsørappen var ikke moden for å være med i dag, svarte Jomar Blekkan straks duoen kom ned i hesteringen. Noe mer ble ikke sagt. 

Spurt til 28 odds
I V75-2 stormet Diana Dixi, et 7. valg, til tet med Atle Eggan som makker. Straks etter ble duoen satt under press av favoritten Constitution, kusket av Andre H. Stensen. Eggan slapp, og fikk drømmeposisjonen i rygg. Mot oppløpet kom luka, Diana Dixi var meget forbedret, og tok seg forbi lederen til seier. Marit Sæterhaug trener, mens Stall Rosa Champagne eier. 
- Jeg vet at merra er god, men en V75-seier etter pause var uventet. Det var trangt i svingen, men akkurat plass nok til at vi kunne angripe. Jeg satt bare og håpet på luke underveis, innrømmet Eggan. 

Lettvint for tetløperen
- Best foran, han vil lite fra posisjoner bak i feltet. Vidar Hop informerte slik om 2. valget Alsaker Fantom i V75-3 under ukas gang. 
Og dyktige Hop, han sendte omgående hingsten til tet i det favoritten Gaardens Viktor slo sammen og galopperte når starten gikk. Lite skjedde før oppløpet gjensto, og Eldpeppi angrep. Denne så småfarlig ut inntil galoppen dukket opp. Dermed ble det en vanntett seier til hesten Arthur Bø trener og eier. 
- Han er lunefull i gemyttet, men i dag hadde vi full kontroll, mente Hop. 
Verdi etter tre avdelinger: 1.209 kroner. 

Solhus fornektet seg ikke
Landets største oddskusk, det er en sannhet, er Atle Solhus. Lettvekteren vant med en 100-oddser innen V75 for en del år siden, på lørdag smalt han til med 0,7-prosenteren Mojo’s Ripasso i den fjerde avdelingen. Fra posisjonen tredje par innvendig greide Atle å kjøre forbi Cantab G.T. rett før mål, og fikk spillerne til å rive seg i håret. 
- Hesten fikk et godt feste, avslutningen var strålende, mente Atle. 
- Nå tar jeg nok en skarp en og koser meg ved peisen i kveld, avsluttet han. 
Hvordan kunne dette skje? Favoritten Avery ledet an, han rykket mot oppløpet og hadde flere lengder å gå på, da det plutselig tok stopp. 
- I det Avery passerte meg her ved utgangen av stallområdet slo han over i passgang, forklarte trener Kjetil Helgestad straks løpet var over. 
- Helt rett, jeg tror forklaringen er en mulig ømhet i et frambein, mente kusken Eirik Høitomt.

Trenerbragd
Tilbake til Mojo’s Ripasso som sjokkerte voldsomt. Marit Sæterhaug fra Kvål trener og eier denne også. Hun fikk oppleve to V75-triumfer samme dag. Hun selet også ut sjokket Diana Vixi i V75-2. Ikke rart at Marit, født 1962 var overlykkelig. 
- En kjempestart på året. Begge hestene er oppdrettet hos oss. Jeg er stolt, meldte Sæterhaug. 
Verdi etter V75-4: 167.700 kroner. 

Et roteløp
Rare styringer, sjeneringer, hjulhekt. Hele sulamitten. V75-5 ble rett og slett rotete. Hjemmekuskene på Leangen bør se løpet i reprise, og tenke seg om. De var aleine om det meste. 
En som scoret på at mange forsvant var favoritten Dag Støvar, nå med åtte triumfer på 11 forsøk. Han ledet an, men var i fare runden igjen da Lavrans dro forbi. Den siste spratt plutselig over i feil gangart, dermed fikk Vidar Hop en enkelt vei mot mål fra plassen i sulkysetet. Vel, hadde ikke Alm Faks Hannibal blitt skviset midt på oppløpet av Nossum Anna, kunne det blitt spennende.
Uansett, en vinner ble kåret, den het Dag Støvar og ble vist i flott forfatning av sin eier Børge Wold fra Lena. 
- Det er alltid moro å vinne løp, i dag har jeg fått to triumfer så langt. Dag Støvar falt litt ut av det etter en runde, da var det kritisk. Egentlig er det Tom Erik Solberg som kusker fast, men han er på sykelisten. Jeg får bare takke for oppsittet, smilte Vidar. 
Verdi i V75: over 200.000 kroner. 

Kontrollert
En ny favorittseier fulgte. Special Envoy kom fra posisjon bak i feltet ved rundepassering i V75-6. Han ble plassert utvendig for storoddseren Touch Of Caviar som ledet an, og holdt seg der til midt på oppløpet. Da gled førstevalget forbi. En god prestasjon av Special Envoy, dessuten en god kusking av Eirik Høitomt som holdt hesten til travet, og spesielt i siste sving hvor det kunne virke kritisk. 
Bjarne Hov er eier, treningen står Frode Hamre for. 
Verdi: Over 200.000 kroner. 

Årets kjedeligste løp?
V75-finalen fikk Black Butan som favoritt, og tetløper etter 200 meter. Hestene fulgte på lang, lang rekke. Intet skjedde, kusken Eirik Høitomt kontrollerte tempoet som han ville, og de kom først til mål etter tre runder i front. Slike oppgjør uten tempo, eller offensiv kusking fra noen, er intet sjekketriks, bare for å ha nevnt det.  
Men: vinneren gjorde ingen feil. John Einar Theodorsen er dyktig trener og en glad eier. 
Eirik Høitomt tok samtidig sin andre V75-seier for dagen, og dominerte Dagens Dobbel-veddemålet fullstendig.

Utbetaling
7. rette: 533.209,-
6. rette: 260,-
5. rette: 19,-

(kilde NR v. Even Elvenes)

 

Veien til gevinstene: Minimize

 

V4,V5 og V64 Sverige torsdag:   

Datahorse formtall er på plass    

V5 Drammen, samt V65 m. V5 Klosterskogen torsdag:

Datahorse formtall er på plass  

 

 

 

 Print   
Hvordan kjøpe tips: Minimize

 

Info. vedr. kjøp av tips:

Her på Tipstorget trenger man ikke å være medlem eller logge inn - som medlem - for å kjøpe tips.

Alt du trenger er en bruker-konto.  Det tar det bare max ca 4 minutter å ordne det. Deretter kan du betale med kort eller PayPal  Gå inn på Datahorse sin side her på tipstorget for nærmere informasjon.

Tipsene blir altså lastet ned til din PC i pdf-format. Du må derfor ha gratisprogrammet Acrobat Reader installert på din PC.  Der kan du lese, lagre og skrive ut tipset. (red)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Print   
Info: Minimize

 

Tidsfrister for levering av spill - oppdatert 21.5.2016:

V76-1 onsdager kl. 19:00 

V65 på hverdager:

V65-1 kl. 18:50

V5-1 kl- 19:58  DD-1 kl. 20:2

Lunsj-travet nye tider fra 5.4. 2018:

11:30: 1.løp/V5-1
11:48: 2.løp/V5-2
12:01: 3.løp/V5-3
12.14: 4.løp/V5-4/DD-1
12:27: 5.løp/V5-5/DD-2

 


V64 i Sverige 19:25 på  hverdager - untatt onsdager.

DD  kl. 20:53

 


Spill til Sverige:
Mandag, tirsdag, torsdag, fredag og søndag vil det alltid være mulig å spille V64 til løpene i Sverige.

Dessverre er det fremdeles lovlig med jackpot og reglene er som følger::
Blir det jackpot mandag, torsdag, fredag eller søndag, går jackpotten til neste V64-omgang i Sverige.
Blir det jackpot i Sverige på en tirsdag, går den norske andelen av jackpotten inn i V64-spillet på Bjerke onsdag. Blir det jackpot på Bjerke (eller en annen norsk bane) onsdag, overføres pengene til neste onsdagskjøring.
Når det er løp på Øvrevoll torsdag, blir det et unntak. Da blir det ikke spill til Sverige, men V65 og Dagens Dobbel til Øvrevoll og dobbel V5 på en norsk travbane.

 

Tipstorget søker nye tippere:
I og med at Trav365 nå har flyttet fra oss og selger tipsene sine på egen nettside, på Trav365.no – samt at Travkongen flyttet ut i mars, vil vi nå ta inn to nye tippere her på Tipstorget.

Foruten at vi vil ta inn to nye som skal tippe trav, kan også bli aktuelt å ta inn tips for galopp. fotball samt andre idretter.  

Når det gjelder travtips, søker vi først og fremst selvstendige tippere som ikke baserer seg på informasjon fra andre (trenere, kusker etc). Vi vil ha tippere som ser alle løp og gjør sine egne vurderinger.
Send en epost til tipstorget@gmail.com og be om nærmere informasjon vedr. betingelser etc.  Skriv også noen ord om egne meritter....

 

 

Dersom Tipstorgets nettsider er nede for en lengre periode - prøv da våre  reserveløsninger:.

Adressen er :

www.travwap.no/tipstorget

Snart vil det også bli satt opp en reserveside som vil være en kopi av Tipstorget på adressen 

www.tipstorget.info.

NB disse reserveløsningene vil ikke være oppdatert før hovedsiden er utilgjengelig igjen – om det skulle skje....

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fotball-tips:

Det er fortiden ingen fotball-tips her på Tipstorget.

 

 NB! Dersom du opplever  at pdf-filene som lastes ned etter kjøp er skadet og ikke åpner seg, send oss info med ditt Payex-konto nummer, og filen du kjøpte blir sendt deg per epost. Send til tipstorget@gmail.com

 

 

 

 

 

.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 Print   

Copyright 2014 by Tipstorget   |  Privacy Statement  |  Terms Of Use    Skin Designed By Alldnnskins.com