Minimize

 


 Print   
 
Login


 

 


Trotter Database Minimize

 

Trotter databasen (tidligere Datasider)

 

Til datasider

Vi jobber også med– på sikt å få ferdig en sterkt forbedret utgave av basen hvor – også de svenske resultatene igjen – vil være på plass.

  

Current Articles | Categories | Search

Saturday, February 27, 2016
Vant tross tung reise
By jfb @ 8:49 PM :: 2896 Views :: Referat
 

Denne hesten var knallgod i Ludvig Nilsens minneløp. (Foto: Hesteguiden.com)

V75-3 var Ludvig Nilsens minneløp, og 1 Call Me Hanover var stor favoritt. Han ble dog overflydd fra start og ble siden sittende stengt med alt igjen:
- Hesten kjentes rå. Nå satser vi på Steinlagers æresløp, sa en skuffet Erlend Rennesvik etter løpet. Teten tok 2 Remee La Marc, og han fikk bestemme farten til 1.12,2/500 meter og 1.14,4 første 1000 meter. Da halvannen runde gjenstod, sendte Frode Hamre tredjevalget 9 Winmecredit fram utvendig for lederen. Han var 
- Han har vist noen ganger at han tåler et offensivt opplegg når han er i form. Det var i hvert fall riktig taktikk idag. Jeg ville heller tidlig fram utvendig for lederen enn å få en sisterunde i tredjespor. Og ikke minst: Jeg hadde kontroll på 1 Call Me Hanover. Dette var en seier som smakte, smilte Frode Hamre, som kostet på seg en seiersgest etterpå. 
- Det blir helt sikkert Klosterskogen i påsken, og kanskje start i Steinlagers æresløp også, sa Frode Hamre. Han ga datteren Helene mye av æren for at Winmecredit har humøret på topp. Eirik Djuve er eier også av Winmecredit og fikk nå 70 000 kroner for seieren. Vinnertiden var 1.15,1a/2100 meter.

I sitt livs form
Som ventet suste 3 Speedy Gon Sali til tet i V75-1. Han fikk bestemme farten til 1.13,2/500 meter og 1.16,2 første 1000. Da var Manstone's Image på plass på utsiden - med favoritten 9 Hawking i rygg. Sistnevnte satte inn støtet på siste langside, var snart framme hos en skuffende svak Speedy Gon Sali, men klarte ikke å svare opp 5 Gary Volcano, som hadde fått ryggen på Hawking på siste langside. Andre Henning Stensen satt musestille bak Gary Volcano, tittet seg i alle retninger og kunne konstatere at ingen kom - før han lot fjerdevalget sette kloa i favoritten kort før mål. Vinnertiden ble 1.16,0a/2100 meter, og vinneren fikk 60 000 kroner for seieren. Jo Svenstad er både eier og trener av den kapable 7-åringen. Utgangsverdien i V75 var 50 kroner.
- Han er i sitt livs form og tålert å bli brukt litt hardere nå. Han koblet grepet på Hawking ganske greit, sa en fornøyd Andre Henning Stensen.
- Han har aldri vært bedre. Dette er veldig morsomt. Han er fra et slag som har vært holdbare. Helsa er veldig bra. Jeg øynet sjansen på siste langside. Andre Henning Stensen løste dette på en glimrende måte, skrøt Jo Svenstad.

Sprettlett fra tet
Kjetil Djøseland har hestene i knallorden. Nå sendte han favoritten 4 Spik til tet etter en halv runde, dro jevnt hardt unna og hadde full kontroll i sluttfasen. Dette var Spiks 7. seier i den 21. starten. Han fikk 40 000 kroner for å vinne på 1.28,3a/2100 meter, og det er den trofaste hesteeieren Eirik Djuve  som eier den kapable 5-åringen som er i ferd med å slå ut i full blomst.
- Han lå litt hardt på, for jeg hadde satt på ham et crescendo-bitt, men seieren var aldri i fare. Jeg dro opp farten på siste langside, og seieren ble sikker. Det er viktig å reise når man har noe å kjøre med for å markere seg. Hestene er i topp orden for tiden, og det er bare å suge på karamellen så lenge dette varer, sa en storfornøyd Kjetil Djøseland. I V75 var vinneren favoritt, og verdien var nå 88 kroner.

Etter at 9 Winmecredit vant V75-3 som et tredjevalg, så var verdien 304 kroner.

Kjempegod etter tung reise
Elleve år gamle 7 Lill Ronja har aldri vært bedre enn hun er nå. Nå var hun tidlig på offensiven fra køen tross startgalopp, og kom seg fram til ledende 8 Kolnes Tom. Mot siste sving presset hun seg til tet og forsvarte seg til en meget fortjent seier. 6 Solberg Rasken kunne blitt vrien å stå imot, men han feilet ute i banen i prima fart og gikk trolig glipp av seieren. Betrodde 2 Alsaker Fantom feilet fra start, havnet sist, men spurtet fort og viste at han også kan ta i fra rygg. Lill Ronja vant for 8. gang i den 108. starten og er nå oppe i et grunnlag på 600 000 kroner. Nå fikk hun 60 000 kroner for å vinne på 1.27,2a/1700 meter. Karin Hauge satt som vanlig i sulkyen og bokførte sin annen V75-seier i år, mens det er Torstein Jørgensen som trener og eier formhoppa:
- Jeg har trent henne ganske hardt, og hun er en tøff hest. Dette var fantastisk, smilte Torstein Jørgensen.
- Jeg følte at det over da hun feilet fra start, men jeg tok sjansen og klemte til. Hun går alltid til mål. Det gikk litt trått rundt siste sving, og jeg så at Solberg Rasken feilet. Dette er ubeskrivelig deilig, jublet Karin Hauge.

I V75 var vinneren femtevalg, og verdien var nå 1889 kroner.

Kom seg ut i tide
Favoritten 1 Anizette klarte ikke å forsvare sporet i V75-5, men hun kom seg ut i annetspor ut av første sving og ble resilutt styrt til tet etter 500 meter. Farten var 1.12,7/500 meter og 1.15,8 første 1000 meter, men hoppa holdt unna på trøtte bein.
- Hun løste ikke helt som hun kan og var vel ikke så spenstig som hun er når hun er på topp, men hun vant. Det var det viktigste. Hun var sliten på slutten, men det holdt. Det er en veldig bra hest, men hun trenger nok en liten pause nå. Jeg er godt fornøyd med seieren, sa Eirik Høitomt.
- Hun bruker seg mye og har gått noen tøffe løp. Hun har utviklet seg fort. Det ble en tøff åpning idag, og den satt nok litt i beina. Nå blir det veterinærsjekk og velfortjent plass på pauserommet noen uker, fortalte Kjetil Helgestad. Anizette fikk nå 40 000 kroner for å vinne på 1.17,8a/2100 meter. Anette Leiren og Kjetil Helgestad eier hoppa. I V75 var vinneren favoritt, og verdien var 2060 kroner.

Uheldig favoritt
Favoritten Dex Dexter ble sjenert på startsiden og var ute av bildet omgående. Til tet stormet lite betrodde 5 Stormbringer. Han holdt jevn 1.16-fart og holdt unna til sikker seier på 1.16,1a/2100 meter. Førstepremien lød på 50 000 kroner. Det er Trond Anderssen som trener 5-åringen som Brage Richardsen eier. 
- Jeg spurte om hesten kunne åpne, men fikk beskjed om at han bare var midt på treet. Jeg prøvde likevel å kjøre så fort jeg kunne, og vi fikk teten. Jeg fikk trua på det da jeg kom meg foran, og det holdt. Dette ble en kjempefin lørdag, sa Andre Henning Stensen.

I V75 var 5 Stormbringer G.R. sjettevalg, og verdien steg til 21 893 kroner.

Favoritten vant enkelt
Eirik Høitomt har herlig sving på seiershjulet. Nå ble det nye to V75-seirer, for 10 Lille Eline vant Arne Sems minneløp på en enkel måte. Hun var i tet da en runde gjenstod, økte farten suksessivt og vant lett:
- Hun har startet bare 20 ganger og utvikler seg fint. Vi tar ett og et løp og satser på hoppeløpene. Hun fikk et flott løp idag, syntes trener Morten M. Ottersen.
- Jeg har puls i flere hundre. Det er like "ille" hver gang, sa eier Jan Tore Alund.
- Jeg tok en sjanse og kjørte stille fram mot lederen. Hun løp med draskylapper idag, og jeg dro dem mot siste sving. Hun vant lett. Jeg dro ikke hetta og fokuserte på å holde henne på bittet hele veien, sa Eirik Høitomt. Lille Eline vant på tiden 1.28,9v/2120 meter, og førstepremien lød på 60 000 kroner.

Etter at favoritten 10 Lille Eline hadde vunnet V75-7, endte utbetalingen for syv riktige på 31 497 kroner. Seks riktige gir 289 kroner, mens fem riktige gir 28 kroner.

(kilde NR v.  Magne Engebretsen)

 

Veien til gevinstene: Minimize

 

V5 og V86 Sverige onsdag:   

Datahorse formtall er på plass    

V75 Bonus og V5 Bjerke onsdag:

Datahorse formtall er på plass  

 

 

 

 Print   
Hvordan kjøpe tips: Minimize

 

Info. vedr. kjøp av tips:

Her på Tipstorget trenger man ikke å være medlem eller logge inn - som medlem - for å kjøpe tips.

Alt du trenger er en bruker-konto.  Det tar det bare max ca 4 minutter å ordne det. Deretter kan du betale med kort eller PayPal  Gå inn på Datahorse sin side her på tipstorget for nærmere informasjon.

Tipsene blir altså lastet ned til din PC i pdf-format. Du må derfor ha gratisprogrammet Acrobat Reader installert på din PC.  Der kan du lese, lagre og skrive ut tipset. (red)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Print   
Info: Minimize

 

Tidsfrister for levering av spill - oppdatert 21.5.2016:

V76-1 onsdager kl. 19:00 

V65 på hverdager:

V65-1 kl. 18:50

V5-1 kl- 19:58  DD-1 kl. 20:2

Lunsj-travet nye tider fra 5.4. 2018:

11:30: 1.løp/V5-1
11:48: 2.løp/V5-2
12:01: 3.løp/V5-3
12.14: 4.løp/V5-4/DD-1
12:27: 5.løp/V5-5/DD-2

 


V64 i Sverige 19:25 på  hverdager - untatt onsdager.

DD  kl. 20:53

 


Spill til Sverige:
Mandag, tirsdag, torsdag, fredag og søndag vil det alltid være mulig å spille V64 til løpene i Sverige.

Dessverre er det fremdeles lovlig med jackpot og reglene er som følger::
Blir det jackpot mandag, torsdag, fredag eller søndag, går jackpotten til neste V64-omgang i Sverige.
Blir det jackpot i Sverige på en tirsdag, går den norske andelen av jackpotten inn i V64-spillet på Bjerke onsdag. Blir det jackpot på Bjerke (eller en annen norsk bane) onsdag, overføres pengene til neste onsdagskjøring.
Når det er løp på Øvrevoll torsdag, blir det et unntak. Da blir det ikke spill til Sverige, men V65 og Dagens Dobbel til Øvrevoll og dobbel V5 på en norsk travbane.

 

Tipstorget søker nye tippere:
I og med at Trav365 nå har flyttet fra oss og selger tipsene sine på egen nettside, på Trav365.no – samt at Travkongen flyttet ut i mars, vil vi nå ta inn to nye tippere her på Tipstorget.

Foruten at vi vil ta inn to nye som skal tippe trav, kan også bli aktuelt å ta inn tips for galopp. fotball samt andre idretter.  

Når det gjelder travtips, søker vi først og fremst selvstendige tippere som ikke baserer seg på informasjon fra andre (trenere, kusker etc). Vi vil ha tippere som ser alle løp og gjør sine egne vurderinger.
Send en epost til tipstorget@gmail.com og be om nærmere informasjon vedr. betingelser etc.  Skriv også noen ord om egne meritter....

 

 

Dersom Tipstorgets nettsider er nede for en lengre periode - prøv da våre  reserveløsninger:.

Adressen er :

www.travwap.no/tipstorget

Snart vil det også bli satt opp en reserveside som vil være en kopi av Tipstorget på adressen 

www.tipstorget.info.

NB disse reserveløsningene vil ikke være oppdatert før hovedsiden er utilgjengelig igjen – om det skulle skje....

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fotball-tips:

Det er fortiden ingen fotball-tips her på Tipstorget.

 

 NB! Dersom du opplever  at pdf-filene som lastes ned etter kjøp er skadet og ikke åpner seg, send oss info med ditt Payex-konto nummer, og filen du kjøpte blir sendt deg per epost. Send til tipstorget@gmail.com

 

 

 

 

 

.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 Print   

Copyright 2014 by Tipstorget   |  Privacy Statement  |  Terms Of Use    Skin Designed By Alldnnskins.com