Minimize

 


 Print   
 
Login


 

 


Trotter Database Minimize

 

Trotter databasen (tidligere Datasider)

 

Til datasider

Vi jobber også med– på sikt å få ferdig en sterkt forbedret utgave av basen hvor – også de svenske resultatene igjen – vil være på plass.

  

Current Articles | Categories | Search

Saturday, March 05, 2016
Hamre viste styrke
By jfb @ 9:04 PM :: 2853 Views :: Referat
 

Frode Hamre dominerte V75-4 totalt under lørdagens stevne på Bergen Travpark. (Foto: Hesteguiden.com).

Gundersen med 4. valget
Først en halv runde utvendig for lederen, deretter et smørløp bak Gio Follo som slet 1500 meter i posisjonen utvendig for lederen. Da farten økte den siste halve kilometeren av V75-1 var Gio Follo sjef, med 4. valget Valokaja Hindø tassende med i dragsuget. Den siste ble sendt i angrep av Magnus Teien Gundersen ved 300 meters-stolpen fra mål, med hjelp av fire forsiktige smekk på rompa var duoen først, og til slutt målte man fem lengder ned til toeren, flinke Gio Follo.
Favoritten Urakas Gilbak trøblet med en gang, galopperte, og havnet i bakleksa.
Vinneren er eid av Eirik Djuve, mens det er Bjerkes Sigbjørn Kolnes som er trener. 
- Jeg regnet med at Gio Follo skulle komme tidlig, hardkjøret nedover siste langside var forventet. Valokaja Hindø har prestert sterkt uten å få vinne, den er god, mente Gundersen. 
V75-verdi: 71 kroner. 

Full fyring
Hestene kom i fire spor inn i første sving, ytterst ved gjerdet travet 2. valget B.B. Terje T. og Geir Gudmestad. Mye betrodde Bjørkeknekten var borte i galopp kun få meter etter at starten ble sluppet, mens firlingen i front tråkket på for å finne de beste posisjonene. Etter 600 meter gled Åse Elden til tet, straks etter presset B.B. Terje T. på. Den siste gled til tet etter 900 meter der klokka viste 1.27.0 på det tunge føret. 
Mens de aller fleste trodde på trøtte bein for tetduoen, greide kuskene Gundmestad - og Tom Erga som satt bak Åse Elden, å holde hardkjøret oppe. B.B. Terje T. holdt unna til triumf, uten å vike seg en meter, hvilket var imponerende med tanke på innledningen. 
Eier av den flotte fireåringen er Randi Alendal, mens Geir Gudmestad er trener. 
- Jeg synes han var god som sto på helt inn. Det ble tøff kjøring i innledningen. Det er litt mer å gå på hos B.B. Terje T.. Eieren Randi Alendal har fem hester hos meg, hun og hennes familie betyr veldig mye, påpekte Geir Gundemstad i seiersintervjuet. 
Verdi: 208,-

Uhell og tetløper
V75-3 kom i gang etter en tilbakekalt start, der Pål Buer ble påkjørt og falt ut av sulkyen. Buers hest I Am Happy tok noen runder aleine i banen, men lot seg fange. Det så ut til at det gikk bra med både kusk og hest. 
- Det kan være at det var et hendig uhell, heldigvis gikk det godt for min egen del, En stund trodde jeg at beinet satt fast, heldigvis slapp det, kommenterte Buer mens hans hest drev på aleine i løpsbanen. 
I det gyldige forsøket ble det kopi av startsiden, 3. valget Vertigo Unique var kvikkest. Eirik Høitomt som ble svart ut på startsiden første gang, ladet nok en gang med Folkehesten S.M.K. Spirit. Denne tok så til galopp mot første sving. 
Tetløperen ledet deretter til mål uten all verdens til press, og til glede for kusken Åsbjørn Tengsareid. Enda større glede viste Charlotte Svendsen som deleier vinneren sammen med Stian Svendsen.
- Jeg er så glad, det hele er et eventyr, lød det fra en lykkelig Charlotte. 
Verdi: 661,-

Trippel Hamre
Han er og blir en dominant i norsk travsport, Frode Hamre. I V75-4 vant han selv med Bruno Di Quattro, mens egentrente Royal Ice og Quincy Frontline fulgte på plassene bak. De to første ble ofret hardt underveis, Frode selv satt plassert bak i feltet og sparte på Brunos krefter. Duoen kom i angrep mot siste sving og hentet igjen rømlingene uten større problemer. 
- Bruno Di Quattro er på vei mot eliten, han greier alle distanser, mente en fornøyd Frode etterpå. 
Eirik Djuve fikk dermed sin andre V75-seier for dagen, den hardsatsende karen fra Rogaland opplevde dermed ett av sine beste stevner noensinne som hesteeier. 
Verdi: 957,-

Favoritten innfridde
Endelig, så ble det hjemmeseier i lørdagens V75. Jan Erik Landaas, med fartstid i Elverum blant annet, har drevet trenerstall i et par tiår på Bergen Travpark. De siste to åra har Landaas kusket Tangen Tia, 1. valg i V75-5, mer eller mindre fast. Hoppa fikk trave den tunge veien i løpet, altså utvendig for ledende Will Lita, men avgjorde med nesetippen da målstreken ble brutt. En flott prestasjon. 
- Sist jeg vant i V75 var med Amor Stjerna for noen år siden. Jeg følte i dag at vi hadde kontroll. Tangen Tia har tjent mye penger på kort tid, nå venter en pause. Så skal vi finne et løp i det varmen setter inn, sa en avbalansert Landaas etterpå. 
Eier gjør Gunnvor Ullebust og Ole A. Natland, flinke Gunnvor er også trener. 
Verdi: 1.169,-

Ny hjemmehest best
Vidar Hop gjorde sitt Moe Svarten innestengt på startsiden i V75-6. Vidar Hop og Jan Martin Bjerring kranglet om rettighetene, med Vidar Hop som vinner. 
Etterpå så man herrene snakket sammen, de var tydelig uenige. 
- Vi var ute i andrespor, men ble dyttet inn igjen. Det mener jeg skjedde, kommenterte Jan Martin Bjerring.
- Nå skal jeg ta det rolig fordi jeg er varm i pæra, og tar med meg at Moe Svarten også er bra på sprint. Seieren røk når vi ble dyttet inn igjen, mente han også. 
Uansett. tetløper ble hjemmehesten Vertigo Prins, et 3. valg i V75. Åtteåringen ble kusket av Svein Ove Wassberg og duoen måtte stå for et beinhardt press fra Ty Tinn. Den siste brukte kreftene for tidlig og var sliten inn på oppløpet. Ute i banen kom Alsaker Piril i stor fart, men rakk ikke fram. Moe Svarten avsluttet også som et lyn, og ble tredje.
Vinneren er eid og trent av Kjell Sunde. 
Verdi: 5.504,-

Trippel Bergen
Den siste vinneren i lørdagens V75-veddemål, som ble langdrygt grunnet uhell og problemer med banen, ble vunnet av nestor Ove Wassberg. Han styrte egentrente Elegance Fanatic først i mål, kun nesetippen foran K.W. Tigerlady som også travet sterkt. 
7. valget Elegance Fanatic satt langt bak i feltet og dro opp angrepet da man var halvveis inne i den siste svingen. 
Eier er Waypoint Maritime Kompetanse fra nettopp Bergen.
Med seieren satte hjemmehestene et realt preg på V75, tre av vinnerne hører til på travparken.

V75-utbetaling
7. rette: 171.596,-
6. rette: 892,-
5. rette: 76,-

(kilde NR v. Even Elvenes)

 

Veien til gevinstene: Minimize

 

V4,V5 og V64 Sverige torsdag:   

Datahorse formtall er på plass    

V5 Drammen, samt V65 m. V5 Klosterskogen torsdag:

Datahorse formtall er på plass  

 

 

 

 Print   
Hvordan kjøpe tips: Minimize

 

Info. vedr. kjøp av tips:

Her på Tipstorget trenger man ikke å være medlem eller logge inn - som medlem - for å kjøpe tips.

Alt du trenger er en bruker-konto.  Det tar det bare max ca 4 minutter å ordne det. Deretter kan du betale med kort eller PayPal  Gå inn på Datahorse sin side her på tipstorget for nærmere informasjon.

Tipsene blir altså lastet ned til din PC i pdf-format. Du må derfor ha gratisprogrammet Acrobat Reader installert på din PC.  Der kan du lese, lagre og skrive ut tipset. (red)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Print   
Info: Minimize

 

Tidsfrister for levering av spill - oppdatert 21.5.2016:

V76-1 onsdager kl. 19:00 

V65 på hverdager:

V65-1 kl. 18:50

V5-1 kl- 19:58  DD-1 kl. 20:2

Lunsj-travet nye tider fra 5.4. 2018:

11:30: 1.løp/V5-1
11:48: 2.løp/V5-2
12:01: 3.løp/V5-3
12.14: 4.løp/V5-4/DD-1
12:27: 5.løp/V5-5/DD-2

 


V64 i Sverige 19:25 på  hverdager - untatt onsdager.

DD  kl. 20:53

 


Spill til Sverige:
Mandag, tirsdag, torsdag, fredag og søndag vil det alltid være mulig å spille V64 til løpene i Sverige.

Dessverre er det fremdeles lovlig med jackpot og reglene er som følger::
Blir det jackpot mandag, torsdag, fredag eller søndag, går jackpotten til neste V64-omgang i Sverige.
Blir det jackpot i Sverige på en tirsdag, går den norske andelen av jackpotten inn i V64-spillet på Bjerke onsdag. Blir det jackpot på Bjerke (eller en annen norsk bane) onsdag, overføres pengene til neste onsdagskjøring.
Når det er løp på Øvrevoll torsdag, blir det et unntak. Da blir det ikke spill til Sverige, men V65 og Dagens Dobbel til Øvrevoll og dobbel V5 på en norsk travbane.

 

Tipstorget søker nye tippere:
I og med at Trav365 nå har flyttet fra oss og selger tipsene sine på egen nettside, på Trav365.no – samt at Travkongen flyttet ut i mars, vil vi nå ta inn to nye tippere her på Tipstorget.

Foruten at vi vil ta inn to nye som skal tippe trav, kan også bli aktuelt å ta inn tips for galopp. fotball samt andre idretter.  

Når det gjelder travtips, søker vi først og fremst selvstendige tippere som ikke baserer seg på informasjon fra andre (trenere, kusker etc). Vi vil ha tippere som ser alle løp og gjør sine egne vurderinger.
Send en epost til tipstorget@gmail.com og be om nærmere informasjon vedr. betingelser etc.  Skriv også noen ord om egne meritter....

 

 

Dersom Tipstorgets nettsider er nede for en lengre periode - prøv da våre  reserveløsninger:.

Adressen er :

www.travwap.no/tipstorget

Snart vil det også bli satt opp en reserveside som vil være en kopi av Tipstorget på adressen 

www.tipstorget.info.

NB disse reserveløsningene vil ikke være oppdatert før hovedsiden er utilgjengelig igjen – om det skulle skje....

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fotball-tips:

Det er fortiden ingen fotball-tips her på Tipstorget.

 

 NB! Dersom du opplever  at pdf-filene som lastes ned etter kjøp er skadet og ikke åpner seg, send oss info med ditt Payex-konto nummer, og filen du kjøpte blir sendt deg per epost. Send til tipstorget@gmail.com

 

 

 

 

 

.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 Print   

Copyright 2014 by Tipstorget   |  Privacy Statement  |  Terms Of Use    Skin Designed By Alldnnskins.com