Minimize

 


 Print   
 
Login


 

 


Trotter Database Minimize

 

Trotter databasen (tidligere Datasider)

 

Til datasider

Vi jobber også med– på sikt å få ferdig en sterkt forbedret utgave av basen hvor – også de svenske resultatene igjen – vil være på plass.

  

Current Articles | Categories | Search

Saturday, April 23, 2016
Lett til slutt
By jfb @ 7:50 PM :: 2550 Views :: Referat
 

Denne hesten imponerte for Øystein Tjomsland. (Foto: Hesteguiden.com)

I V75-1 stakk 2 Gunda til tet og holdt 1.27-fart de første 1000 metrene. Da var storfavoritten 15 Ulsrud Tea på fremmarsj, var framme hos Gunda ved målpassering, krøp ned i rygg på siste langside - for så å angripe inn mot siste sving. På "tre steg" var duellen avgjort, og Ulsrud Tea stormet unna til ny sikker seier. Dette var superhoppas 49. seier i den 108. starten, og grunnlaget til Anita Wergelands kjempehest er nå oppe i 3 786 554 kroner.
- Det er en drøm å kjøre en slik hest. Normale hester ville vært lei for lengst, men hun har en vanvittig vilje og gjør alltid sitt beste. Det klaffet perfekt for oss idag med ryggen på Gunda ned siste langside. Ulsrud Tea slapper av når jobben er gjort og tar ikke ut mer enn hun må. Det er en fantastisk hest, smilte Svein Ove Wassberg.
- Jeg er en stolt trener som har denne hesten. Folket klapper og heier og setter tydeklig pris på hva hun står for. Det setter jeg høyt, strålte trener Ove Kenneth Karlsen etter at Ulsrud Tea hadde fått 70 000 kroner for å vinne på 1.23,9v/2200 meter. I V75 var Ulsrud Tea omgangens største favoritt, og utgangsverdien var 36 kroner.

Avgjort i starten
I V75-2 klarte 1 Shotproof såvidt å svare opp innersporet. Da var grovjobben gjort. 3-åringen etter Yankee Glide fikk bestemme farten til 1.11/500 meter og 1.16,5 første 1000. Da gikk 2 Chipover S.S. ut i annetspor og fikk med seg 5 Massive Attack i rygg. Chipover S.S. prøvde å gå i nærkamp, men småvokste Shotproof stakk unna og vant lett:
- Han har en herlig teknikk og er veldig bra, men Chipover S.S. er ikke noe dårligere. Hadde de byttet spor, så kunne resultatet blitt omvendt, men jeg er veldig fornøyd med begge. Det er to veldig gode 3-åringer som ikke ligger noe tilbake for de beste jeg har hatt skrøt Bo Westergaard om de to 3-åringene som dominerte V75-2. 1 Shotproof vant på 1.15,6v/2140 meter, og verdien var nå 60 kroner. Shotproof fikk 70 000 kroner for seieren, og det er Lennart Bæverholm som eier stortalentet.
- Jeg hadde seiersambisjoner mot siste sving, men Shotproof var for god, sa en godt fornøyd Tom Erik Solberg bak Chipover S.S. 
- Jeg var ikke sikker på at jeg hadde valgt riktig hest, men Shotproof var veldig god og klarte å svare opp føringen. Vel i front hadde jeg god tro hele veien. Dette er en 3-åring utenom det vanlige, mente Per Oleg Midtfjeld. I V75 var vinneren favoritt, og verdien var nå 60 kroner.

Herlig stil på favoritten
Storfavoritten 5 El Diablo B.R. var trygt plassert i tet etter 600 meter, og siden var det ikke snakk om saken.
- Han får full pott for innsatsen idag. Det var full spenst hele veien, og det var full fart i mål. Han sliter litt på svingene, for han sliter litt muskulært, men jeg håper at vi får bukt med problemene. I så fall skal vi få mye moro, sa en fornøyd Frode Hamre etter at 5 El Diablo B.R. hadde sendt V75-verdien opp i beskjedne 86 kroner. Vinnertiden var 1.13,5a/2140 meter, og førstepremien lød på 50 000 kroner. BR Invest Danmark er eier av den flotte 4-åringen som seiler opp som en interessant Derby-kandidat. Dette var 4-åringens 5. seier i det 13. forsøket.
- Jeg sa på forhånd at om vi klarer å forbedre det muskulære, så kommer han til å trave enda raskere. jeg vil ikke spå om han er en Derby-hest, men det er målet, sa en fornøyd Frode Hamre.
- Hadde vi byttet spor, tror jeg dette kunne blitt spennende, men jeg er uansett veldig fornøyd med Cash Street, sa Åsbjørn Tengsareid etter annenplassen.

Så smalt det
I V75-4 ledet betrodde 1 Anthony Downs lenge, men han ble umiddelbart spilt sjakk matt da favorutten 8 Urakas Gilbak la press på ham mot siste sving. Urakas Gilbak seilte unna og så ut til å trave mot sikker seier, men bakfra kom skrellen10 Limited Edition S.E. og klarte å hente igjen den store favoritten. Bo Westergaard trener, og Tom Erik Solberg satt i sulkyen. Førstepremien lød på 50 000 kroner, og vinnertiden var 1.16,2v/3180 meter. I V75 var vinneren et niendevalg, og verdien var nå 1611 kroner.
- Jeg var fornøyd med 8 Urakas Gilbak. Han gjorde sitt beste. Det var rett og slett ikke mer igjen, sa Pål Buer.
- Det kom regn og snø underveis, så det er derfor jeg er skitten, men banen holder seg bra. Jeg hadde egentlig ingen forventninger. Jeg hadde hesten i trening, men han viste ikke noe. Jeg sendte derfor hesten til Bo Westergaard og han har gjort en kjempejobb. Denne seieren var veldig overraskende, smilte Tom Erik Solberg.

Forus-gjesten vant
I V75-5 var 9 Tripsson Ø.K. et stallskrik etter flott varming. Han var i tet runden fra mål, men bakfra kom 13 B.B. Terje T.og 15 Pave Odin. B.B. Terje T. presset seg til tet mot siste sving og svarte opp 15 Pave Odin helt hjem. 
- Her var det en soleklar sjenering. Jeg fatter ikke om B.B. Terje T. får beholde seieren, for vi ble sjenert da 1200 meter gjenstod, sa en harm Geir Mikkelsen.
Domerne lot imidlertid 13 B.B. Terje T. beholde seieren, og dette var den 8. seieren i det 11. forsøket for Moe Odin-sønnen til Geir Gudmestad/Randi Alendal. Førstepremien lød på 40 000 kroner, og vinnertiden var 1.26,6v/2160 meter. I V75 var vinneren et femtevalg, og verdien var nå 6036 kroner.
- det så nok mye verre ut enn det var, hva gjelder diskesituasjonen. Jeg kunne vunnet uansett, og hesten var veldig god. Jeg fikk ikke engang bot, sa Geir Gudmestad etter seieren.

Kjempespurt og kjempesmell
I V75-6 klinket Øystein Tjomsland til bak 7 Bonjovi B.R. og presset seg til tet etter 500 meter. Passeringene var luftige 1.08/500 meter og 1.10,5 første 1000 meter. Bonjovi B.R. holdt strålende, men ut av siste sving var han sliten. 2 Super Bull overtok og så ut til å være seiersfarlig, men bakfra kom 8 Ridolini Park i en herlig finish og spurtet inn til seier for Toim Erik Solberg, som dermed på egenhånd sørget for høy utbetaling i V75.
- Det gikk litt for fort den første rundem, og det kostet, sa Øystein Tjomsland etter Bonjovi B.R.'s innsats. Ridolini Park vant på 1.12,4a/1609 meter og fikk 60 000 kroner for jobben. I V75 var vinneren et syvendevalg, og verdien var nå 99 027 kroner. Gunnar Hagebø fra Skien eier og trener hesten som tro til med et kjempeløp.

Lett fra tet
I V75-7 feilet betrodde 1 Kleppe Snigen fra start, og da overtok 2 Ossmann. Han ledet deretter hele veien og vant meget enkelt for Øystein Tjomsland. 5-åringen fikk 60 000 kroner for seieren, og det er Steinar Nordengen som eier stortalenten som nå vant for 8. gang i den 29. starten.
- Det ble enkelt fra tet. Hesten har vist form i det siste, og denne seieren smakte, syntes Øystein Tjomsland, som også kunne glede seg over at Tekno Odin vant i Sverige.
- Hesten var høyt oppe på startsiden, men jeg klarte å holde ham til trav. Jeg er takknemlig over å ha så stabile og trofaste eiere, sa en glad Øystein Tjomsland.

I V75 var 2 Ossmann favoritt. Riktig V75-rekke ble 15 Ulsrud Tea - 1 Shotproof - 5 El Diablo B.R. - 10 Limited Edition S.E. - 13 B.B. Terje T. - 8 Ridolini Park  og 2 Ossmann. Syv riktige gir 113 632 kroner. Seks riktige gir 209 kroner, mens fem riktige gir 13 kroner.

(kilde NR v.  Magne Engebretsen)

 

Veien til gevinstene: Minimize

 

V5 og V86 Sverige onsdag:   

Datahorse formtall er på plass    

V75 Bonus og V5 Bjerke onsdag:

Datahorse formtall er på plass  

 

 

 

 Print   
Hvordan kjøpe tips: Minimize

 

Info. vedr. kjøp av tips:

Her på Tipstorget trenger man ikke å være medlem eller logge inn - som medlem - for å kjøpe tips.

Alt du trenger er en bruker-konto.  Det tar det bare max ca 4 minutter å ordne det. Deretter kan du betale med kort eller PayPal  Gå inn på Datahorse sin side her på tipstorget for nærmere informasjon.

Tipsene blir altså lastet ned til din PC i pdf-format. Du må derfor ha gratisprogrammet Acrobat Reader installert på din PC.  Der kan du lese, lagre og skrive ut tipset. (red)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Print   
Info: Minimize

 

Tidsfrister for levering av spill - oppdatert 21.5.2016:

V76-1 onsdager kl. 19:00 

V65 på hverdager:

V65-1 kl. 18:50

V5-1 kl- 19:58  DD-1 kl. 20:2

Lunsj-travet nye tider fra 5.4. 2018:

11:30: 1.løp/V5-1
11:48: 2.løp/V5-2
12:01: 3.løp/V5-3
12.14: 4.løp/V5-4/DD-1
12:27: 5.løp/V5-5/DD-2

 


V64 i Sverige 19:25 på  hverdager - untatt onsdager.

DD  kl. 20:53

 


Spill til Sverige:
Mandag, tirsdag, torsdag, fredag og søndag vil det alltid være mulig å spille V64 til løpene i Sverige.

Dessverre er det fremdeles lovlig med jackpot og reglene er som følger::
Blir det jackpot mandag, torsdag, fredag eller søndag, går jackpotten til neste V64-omgang i Sverige.
Blir det jackpot i Sverige på en tirsdag, går den norske andelen av jackpotten inn i V64-spillet på Bjerke onsdag. Blir det jackpot på Bjerke (eller en annen norsk bane) onsdag, overføres pengene til neste onsdagskjøring.
Når det er løp på Øvrevoll torsdag, blir det et unntak. Da blir det ikke spill til Sverige, men V65 og Dagens Dobbel til Øvrevoll og dobbel V5 på en norsk travbane.

 

Tipstorget søker nye tippere:
I og med at Trav365 nå har flyttet fra oss og selger tipsene sine på egen nettside, på Trav365.no – samt at Travkongen flyttet ut i mars, vil vi nå ta inn to nye tippere her på Tipstorget.

Foruten at vi vil ta inn to nye som skal tippe trav, kan også bli aktuelt å ta inn tips for galopp. fotball samt andre idretter.  

Når det gjelder travtips, søker vi først og fremst selvstendige tippere som ikke baserer seg på informasjon fra andre (trenere, kusker etc). Vi vil ha tippere som ser alle løp og gjør sine egne vurderinger.
Send en epost til tipstorget@gmail.com og be om nærmere informasjon vedr. betingelser etc.  Skriv også noen ord om egne meritter....

 

 

Dersom Tipstorgets nettsider er nede for en lengre periode - prøv da våre  reserveløsninger:.

Adressen er :

www.travwap.no/tipstorget

Snart vil det også bli satt opp en reserveside som vil være en kopi av Tipstorget på adressen 

www.tipstorget.info.

NB disse reserveløsningene vil ikke være oppdatert før hovedsiden er utilgjengelig igjen – om det skulle skje....

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fotball-tips:

Det er fortiden ingen fotball-tips her på Tipstorget.

 

 NB! Dersom du opplever  at pdf-filene som lastes ned etter kjøp er skadet og ikke åpner seg, send oss info med ditt Payex-konto nummer, og filen du kjøpte blir sendt deg per epost. Send til tipstorget@gmail.com

 

 

 

 

 

.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 Print   

Copyright 2014 by Tipstorget   |  Privacy Statement  |  Terms Of Use    Skin Designed By Alldnnskins.com