Minimize

 


 Print   
 
Login


 

 


Trotter Database Minimize

 

Trotter databasen (tidligere Datasider)

 

Til datasider

Vi jobber også med– på sikt å få ferdig en sterkt forbedret utgave av basen hvor – også de svenske resultatene igjen – vil være på plass.

  

Current Articles | Categories | Search

Saturday, May 07, 2016
Super-Tea travet 1.20.3
By jfb @ 8:37 PM :: 2186 Views :: Referat
 

Ulsrud Tea, Ove Kenneth Karlsen og Svein Ove Wassberg sto for mye av underholdningen på Forus Travbane lørdag. (Foto: Hesteguiden.com).

 

Farten var enorm i Gaute Gudmestads Æresløp på Forus Travbane lørdag. Klokkene viste rundt 1.19 til 500 meter og ved passering kilometeren. Ulsrud Tea fikk alt servert bak lederen, var på utsiden av Tin Tveiten midt på oppløpet, og skled så forbi den siste biten inn til målstreken. 
Ulsrud Tea er nå i rute foran sommerens mange storløp. Hun er klart aktuell for kaldblodssprinten på Solvalla i slutten av mai, og på Bjerke midt i juni. 
- Vi diskuterte løpet en del i forkant, og var enig om at Ulsrud Tea ikke ville vinne fra posisjonen utvendig. En reise i rygg var drømmen. Ved at Høiby Krissa galopperte, ble Wik Stjernen sjenert såpass at han tapte lengder. Dermed fikk vi lov til å ligge bak Tin Tveiten. Jeg vet fra tidligere at denne gir seg litt mot mål. Seieren ga meg glede, jeg kastet armen i været. Det er viktig å vise følelser, mente kusk Wassberg. 
- Svein Ove Wassberg fikk lov til å gjøre som han ville taktisk sett. I siste sving var jeg 125 prosent sikker på seier. Ulsrud Tea har en vilje og en styrke av gull, mente trener Ove Kenneth Karlsen. 
- Vi velger mellom Solvalla eller et løp i Bergen neste gang, smilte treneren etterpå. Det virket som han ville til Stockholm. 
Ulsrud Tea er eid av Anita Wergeland. 

Lett for rundens største
Et løp over 2040 meter pleier å være full av hendelser. I V75-1 skjedde det meste den første halve runden. Flere kjempet om teten, til slutt ledet Comecatchme C.J., men slapp godvillig til stallkompisen El Diablo B.R. et par hundre meter seinere. 

Dermed var løpet over, for i sluttfasen rykket El Diablo B.R. og fikk vinne med minst 15 meter. 
BRinvest i Danmark eier, Frode Hamre er trener i tillegg til at han satt i sulkyen.  
- Jeg hadde en god følelse hele veien, og enda bedre da vi tok over føringen. El Diablo B.R. er en hest langt over gjennomsnittet, han er utrolig bra, mente han. 
- Dessuten, hadde en konkurrent kommet opp på siden ville El Diablo B.R. svart opp. 

Perfekt oppgave
Med kapasitet i monn, til slutt våknet spillerne, og dermed ble Horgen Lina gjort til favoritt i V75-2. Hoppa ledet hele veien, var lekker å se på og ikke minst meget smidig i hendene på kusk Rune Wiig.  
Dag Stian Pollestad og Lena Rørstad eier, førstnevnte er også trener. 
- Noen fare for galopp var det ikke i dag. Horgen Lina skal nå et stykke, det er fine penger i hoppeserien under V75-dagene. Seieren ble enkel, mente Wiig. 
- Det er fantastisk å få vinne i rikstoton på hjemmebane, smilte deleier og trener Dag Stian Pollestad. 

Kvikk mot mål
4. valget Tojo Prinsen, eid og trent av pensjonisten Oddvar Dahlen fra Nøtterøy, viste at han kunne flytte kjapt på seg i V75-3. Fra posisjonen tredje par utvendig, gled den lille hingsten i angrep da 300 meter gjensto. Ledet gjorde Solør Svarten, som så ut til å trave inn til seier. 
- Det kjentes helt klart ut, mente dens trener og kusk Geir Gudmestad. 
Men, Solør Svarten ble passert rett før mål av sterkt spurtende Tojo Prinsen, i sulkyen satt Kristian Malmin. 
- Løpet ble perfekt for vår del, men i første sving var jeg skeptisk. Vi var heldig som kom ned i 3. par utvendig. Han er vond å stå i mot med rett, mente Malmin.
- Årsaken til at jeg kusker Tojo Prinsen i dag var at Geir Flåten skadet seg sist onsdag og måtte stå over, avsluttet han. 
- Vi går gnu på videre, det har gått veldig bra så langt, meldte Dahlen til RD straks etter. 

Hamres andre
Det er feil å si at Forussprinten i V75-4 ble et bløffløp, men elitehestene gjorde opp og farten var heller laber. Mye av spenningen forsvant da Sejr Gammelsbæk slapp fram storfavoritten Winmecredit til tet mot første sving, dermed innrettet feltet seg uten kamp. Klokka viste 12-fart første 500, og rundt 1.13.5 den første runden. 
Midt i siste sving løftet Pål Buer ut Explosive Lane i angrep, hoppa kjempet strålende, men kunne ikke bli annet enn tredje i mål. 
Winmecredit fikk seg en oppstrammer av Frode Hamre 200 meter fra mål, rykket til seg et par lengder, og vant komfortabelt. Dermed sikret Hamre seg V75 seier nummer to for dagen. 
- Jeg ønsket Explosive Lane ut i tredjespor i siste sving. Oppgjøret ble preget av taktikk, innrømmet Frode, og som fortsatte;
- Winmecredit er helt fantastisk. Vi pleier å gi han fri i juni. Det skjer i år også. han skal få gå ute og kose seg et par måneder. Deretter blir det løp igjen i høst, fortalte treneren med stall i Larvik. 
Winmecredit er eid av Eirik Djuve. 

Tøffeste jenta i klassen
Hvilken innsats Double Dream leverte, et 4. valg i V75-5. Hun travet den tunge veien utvendig uten en rygg å følge, men var sterk som en binne og slo kloa i ledende Buttercup. Den siste var stri, og tappet seg unødvendig for krefter underveis. 
Vidar Hop kusket Double Dream, eid av Karl Brian Karlsen og Alexander Hansen. 
- Eieren og Andrea Sletsjø som trener, har gjort en formidabel jobb med Double Dream. Hesten har utviklet seg meget bra, mente Hop. 

Herlig hjemmeseier
I V75-finalen forsvant favoritten Bruno Di Quattro i galopp. Tetkampen ble hard, Urakas Gilbak kom dit etter 300 meter, noe seinere dukket Whatsoflying S.S. opp og tok over. Den siste dro i tøff fart, klokka vist jevnt 1.16-tempo. 
Feltet sprakk opp, en som var med og lagde show var Photo Va Bene, men som kom med stive bein mot oppløpet. Luka dukket opp for Urakas Gilbak, han skjøt fart og var forbi ledende Whatsoflying S.S. da denne feilet. 
Pål Buer kusket. Han er også trener. I V75 var duoen et 2. valg. 
- Jeg var redd for at tempoet ble for hardt underveis. Mot slutten håpet jeg på luke til angrep, jeg hadde en god følelse, fortalte Buer etterpå. 

V75-utbetaling
7. rette: 1.325,-
6. rette: 23,-
5. rette: til jokerpott

(kilde NR v. Even Elvenes)

 

Veien til gevinstene: Minimize

 

V5 og V86 Sverige onsdag:   

Datahorse formtall er på plass    

V75 Bonus og V5 Bjerke onsdag:

Datahorse formtall er på plass  

 

 

 

 Print   
Hvordan kjøpe tips: Minimize

 

Info. vedr. kjøp av tips:

Her på Tipstorget trenger man ikke å være medlem eller logge inn - som medlem - for å kjøpe tips.

Alt du trenger er en bruker-konto.  Det tar det bare max ca 4 minutter å ordne det. Deretter kan du betale med kort eller PayPal  Gå inn på Datahorse sin side her på tipstorget for nærmere informasjon.

Tipsene blir altså lastet ned til din PC i pdf-format. Du må derfor ha gratisprogrammet Acrobat Reader installert på din PC.  Der kan du lese, lagre og skrive ut tipset. (red)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Print   
Info: Minimize

 

Tidsfrister for levering av spill - oppdatert 21.5.2016:

V76-1 onsdager kl. 19:00 

V65 på hverdager:

V65-1 kl. 18:50

V5-1 kl- 19:58  DD-1 kl. 20:2

Lunsj-travet nye tider fra 5.4. 2018:

11:30: 1.løp/V5-1
11:48: 2.løp/V5-2
12:01: 3.løp/V5-3
12.14: 4.løp/V5-4/DD-1
12:27: 5.løp/V5-5/DD-2

 


V64 i Sverige 19:25 på  hverdager - untatt onsdager.

DD  kl. 20:53

 


Spill til Sverige:
Mandag, tirsdag, torsdag, fredag og søndag vil det alltid være mulig å spille V64 til løpene i Sverige.

Dessverre er det fremdeles lovlig med jackpot og reglene er som følger::
Blir det jackpot mandag, torsdag, fredag eller søndag, går jackpotten til neste V64-omgang i Sverige.
Blir det jackpot i Sverige på en tirsdag, går den norske andelen av jackpotten inn i V64-spillet på Bjerke onsdag. Blir det jackpot på Bjerke (eller en annen norsk bane) onsdag, overføres pengene til neste onsdagskjøring.
Når det er løp på Øvrevoll torsdag, blir det et unntak. Da blir det ikke spill til Sverige, men V65 og Dagens Dobbel til Øvrevoll og dobbel V5 på en norsk travbane.

 

Tipstorget søker nye tippere:
I og med at Trav365 nå har flyttet fra oss og selger tipsene sine på egen nettside, på Trav365.no – samt at Travkongen flyttet ut i mars, vil vi nå ta inn to nye tippere her på Tipstorget.

Foruten at vi vil ta inn to nye som skal tippe trav, kan også bli aktuelt å ta inn tips for galopp. fotball samt andre idretter.  

Når det gjelder travtips, søker vi først og fremst selvstendige tippere som ikke baserer seg på informasjon fra andre (trenere, kusker etc). Vi vil ha tippere som ser alle løp og gjør sine egne vurderinger.
Send en epost til tipstorget@gmail.com og be om nærmere informasjon vedr. betingelser etc.  Skriv også noen ord om egne meritter....

 

 

Dersom Tipstorgets nettsider er nede for en lengre periode - prøv da våre  reserveløsninger:.

Adressen er :

www.travwap.no/tipstorget

Snart vil det også bli satt opp en reserveside som vil være en kopi av Tipstorget på adressen 

www.tipstorget.info.

NB disse reserveløsningene vil ikke være oppdatert før hovedsiden er utilgjengelig igjen – om det skulle skje....

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fotball-tips:

Det er fortiden ingen fotball-tips her på Tipstorget.

 

 NB! Dersom du opplever  at pdf-filene som lastes ned etter kjøp er skadet og ikke åpner seg, send oss info med ditt Payex-konto nummer, og filen du kjøpte blir sendt deg per epost. Send til tipstorget@gmail.com

 

 

 

 

 

.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 Print   

Copyright 2014 by Tipstorget   |  Privacy Statement  |  Terms Of Use    Skin Designed By Alldnnskins.com