Minimize

 


 Print   
 
Login


 

 


Trotter Database Minimize

 

Trotter databasen (tidligere Datasider)

 

Til datasider

Vi jobber også med– på sikt å få ferdig en sterkt forbedret utgave av basen hvor – også de svenske resultatene igjen – vil være på plass.

  

Current Articles | Categories | Search

Saturday, May 14, 2016
Utklassing til slutt
By jfb @ 8:53 PM :: 2767 Views :: Referat
 

Tomeld Ø.K. imponerte stort i V75-finalen. (Foto: Hesteguiden.com)

Allerede etter snaut 500 meter var 5 Solvik Faksa i tet. 2 Arvesølv gjorde et hederlig forsøk på å henge seg på - og nestfavoritten 7 Tangen Jerkila forsøkte å ta opp jakten på de to fremste nedover siste langside, men hun måtte nøye seg med en noe skuffende tredjeplass - slått av en knallgod 2 Arvesølv som tvilholdt på annenplassen. Vinneren var det ikke noe å gjøre med. Hun stakk unna til utklassingsseier og fikk 100 000 kroner for jobben. Vinnertiden ble 1.27,9v/2120 meter. Malin Eie trener og eier hoppa som kommer fra Drangedal.
- Planen var å komme seg ut foran 7 Tangen Jerkila. Vi kom fint av gårde. Jeg var for øvrig ikke helt fornøyd med henne i varmingen idag, så hun skal sjekkes opp før første start. Seieren ble veldig enkel, og jeg hadde 1.25 siste 1000 på klokka og 1.23,5 de siste 500 metrene. Hoppa er veldig bra og er herdet blant hingstene. Hun er virkelig god, smilte Lars Anvar Kolle.
- Jeg ble litt nervøs da hun gikk og "nikket" i lav fart i oppvarmingen, men da Lars Anvar slapp litt til i varmingen, så så hun dunderfin ut. Er hun i orden, så kan det bli et løp på Momarken i slutten av måneden, sa en fornøyd trener og eier.

I V75 var vinneren stor favoritt, og verdien var 12 kroner.

Eminente Bergen
I V75-2 var favoritten 3 W.J. Eminent Bergen ute av taktene på startsiden, men en kald Thor Borg klarte å korrige favoritten til riktig kurs. 5 Joe's Banker tok teten, men feilet kort etter at han hadde sluppet teten til 6 Ebba B.R., som i sin tur slapp godvillig da favoritten 3 W.J. Eminent Bergen hadde funnet stilen og kom fykende. 9 Pontiac var snart på utsiden og sørget for jevn 1.16-fart de første 1000 metrene. På oppløpet måtte Thor Borg kjøre unna da angriperne kom ute i banen. 6 Ebba B.R. fikk dermed åpning, spurtet fint, men klarte ikke å innhente W.J. Eminent Bergen, som fikk 40 000 kroner for å vinne på 1.16,9v/2100 meter. Lars Raaum fra Hov eier og trener 4-åringen som vant for tredje gang.
- Dette er min første V75-seier, og det var herlig at den kom på hjemmebane. Det er ikke tilfeldig at jeg bruker Thor Borg som kusk, for han er veldig flink. Hesten er snill, men hopper ofte til når han skal ut i banen. Han er ikke noe fin hjemme, men når han kommer på banen, så er han som forvandlet. Om det nå går bare en vei? Ja, det får vel bare gått nedover nå, smilte Lars Raaum.
- Jeg rakk ikke å tenke så veldig mye da han feilet, men han tok bare tre steg og var utrolig flink som tok travet. Det løste seg flott etterpå, og jeg fikk de hardeste konkurrentene der jeg ville ha dem, sa seierskusk Thor Borg.

I V75 var vinneren favoritt. Verdien var nå 29 kroner.

Herlig tøffing
- Det er mye som må klaffe i V75, men jeg visste at jeg hadde en veldig bra hest i 3 Solitario Jet. Jeg kjørte på sikkerhet, men det gikk ganske fort de første 700-800 metrene. Så fikk vi dempe litt til, men noen av de verste konkurrentene kom fint til, og jeg skjønte at det kunne bli tøft. Han vant på klassehestens vis. Det er en hest jeg tror vi skal få det veldig mye moro med. Nå sikter vi på et løp på Solvalla, sa en fornøyd Kristian Malmin etter at den italienskfødte hesten hadde fått 60 000 kroner for å vinne. 
- Det har vært en kjempetur fra Trondheim. Pulsen var ikke så høy, for jeg hadde veldig trua på hesten. Det er en herlig type, og han er hel og fin og regulerbar. Dette var stort, sa en glad eier, Thor Gunnar Johnsen om hesten Trond Anderssen har i trening.

I V75 steg verdien til 40 kroner.

Herlig spurtseier
I V75-4 ble det tempo. Først måtte 7 Hawking svi av endel krutt for å rappe teten fra 2 Super Bull. Deretter ble Hawking satt under press av 4 Ridolini Park, som koblet noe som lignet et seiersgrep i siste sving, men det var før 2 Super Bulla fant luka og kunne spurte inn til seier.
- Super Bull er en bra hest. Idag var han med på mye, men klarte likevel å avgjøre. Det er en hest jeg har god tro på fremover. Han skal være med oppover i grunnlaget, skrøt Per Oleg Midtfjeld. Super Bull fikk 60 000 kroner for å vinne på 1.13,7a/2100 meter. Skoie Racing eier den italienskfødte 5-åringen.

I V75 var vinneren tredjevalg, og verdien var nå 101 kroner.

Forrykende langspurt
I V75-5 stakk 7 Juvena rett til tet og så lenge ut som en klink vinner - særlig da hun kvittet seg med den utvendige favoritten 9 Finnskog Odin i siste sving og rykket til seg flere lengder. Ute i banen kom imidlertid 12 Loken i en herlig langspurt og holdt tempoet oppe helt hjem. belønningen ble V75-seier, 40 000 kroner i førstepremie og runding av 200 000 kroners-grensen innkjørt. Gunn Snøås både eier og trener 6-åringen som vant på 1.28,1a/2100 meter. I sulkyen satt Åsbjørn Tengsareid:
- Spor tolv er aldri enkelt på en bane som Biri, men Loken har utviklet seg veldig det siste halve året og var virkelig god idag også. Vi var godt hjulpet av at det ble 1.26-fart den første runden, sa Åsbjørn Tengsareid.

I V75 var vinneren tredjevalg, og verdien var nå 195 kroner.

Dobbel Kolle
Som ventet spant 6 Charisma K.W. til tet i V75-6, men Per Oleg Midtfjeld slapp godvillig føringen til 4 Dream on Plush, som sammen med Lars Anvar Kolle fikk dempe farten til 1.15,5 første 1000 meter. 2 Princess Endurance var tidlig på utsiden. I siste sving så Lars Anvar Kolle ut til å ha absolutt alle bildekortene på hånda, men 100 meter fra mål var det plutselig fare på ferde da Princess Endurance ble farlig nærgående, men Dream on Plush skjerpet seg, svarte opp og vant med et langt hode. Steinar Hammersborg trener 4-års-hoppa som nå vant for tredje gang i den 18. starten. 
- Dette smakte ordentlig bra. Hesten er bra, smidig og fin. Og alle travløp skal kjøres. Jeg får prøve å trene, og jeg har kusk som tar seg av den jobben, sa en tydelig glad Steinar Hammersborg.
- Det er stort å vinne slike storløp. De krydrer hverdagen. Jeg var engstelig for at vi skulle havne utvendig, men i første sving skjønte jeg at Per Oleg ville ha rygg. Jeg følte egentlig at jeg hadde god kontroll, men hoppa til Frode ble nærgående til slutt. Min hest brøt litt utover på slutten, men det er slikt som kan skje i kampens hete, sa Lars Anvar Kolle etter V75-seier nummer to.

I V75 steg verdien nå til 228 kroner.

Imponerende favoritt
I V75-finalen tok favoritten 8 Tomeld Ø.K. sats fra fjerde par utvendig da 1300 meter gjenstod. Allerede runden fra mål var han i front, og siden var det spill mot ett mål for favoritten til Åsbjørn Tensgareid, som også ble dobbeltvinner i V75. Dette var Tomeld Ø.K.s17. seier i den 32. starten:
- Det er mye vilje og teknikk i denne hesten. det er bare å vise ham veien til mål, så gjør han jobben selv. Idag var han avslappet og fin og har avgjort de egenskapene som skal til. han har topp stamme. Seieren ble enkel, smilte Åsbjørn Tengsareid om hesten som står til avlstjeneste hos Harald Kvåle. Bernt Øksnevad eier 5-åringen som nå vant for sjette gang på åtte forsøk i år.

Riktig V75-rekke ble 5 Solvik Faksa - 3 W.J. Eminent Bergen - 3 Solitario Jet - 2 Super Bull - 12 Loken - 4 Dream on Plush og 8 Tomeld Ø.K. Syv riktige gir beskjedne 240 kroner, mens det ikke blir utbetaling for verken seks eller fem riktige.

(kilde NR v.  Magne Engebretsen)

 

Veien til gevinstene: Minimize

 

V5 og V86 Sverige onsdag:   

Datahorse formtall er på plass    

V75 Bonus og V5 Bjerke onsdag:

Datahorse formtall er på plass  

 

 

 

 Print   
Hvordan kjøpe tips: Minimize

 

Info. vedr. kjøp av tips:

Her på Tipstorget trenger man ikke å være medlem eller logge inn - som medlem - for å kjøpe tips.

Alt du trenger er en bruker-konto.  Det tar det bare max ca 4 minutter å ordne det. Deretter kan du betale med kort eller PayPal  Gå inn på Datahorse sin side her på tipstorget for nærmere informasjon.

Tipsene blir altså lastet ned til din PC i pdf-format. Du må derfor ha gratisprogrammet Acrobat Reader installert på din PC.  Der kan du lese, lagre og skrive ut tipset. (red)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Print   
Info: Minimize

 

Tidsfrister for levering av spill - oppdatert 21.5.2016:

V76-1 onsdager kl. 19:00 

V65 på hverdager:

V65-1 kl. 18:50

V5-1 kl- 19:58  DD-1 kl. 20:2

Lunsj-travet nye tider fra 5.4. 2018:

11:30: 1.løp/V5-1
11:48: 2.løp/V5-2
12:01: 3.løp/V5-3
12.14: 4.løp/V5-4/DD-1
12:27: 5.løp/V5-5/DD-2

 


V64 i Sverige 19:25 på  hverdager - untatt onsdager.

DD  kl. 20:53

 


Spill til Sverige:
Mandag, tirsdag, torsdag, fredag og søndag vil det alltid være mulig å spille V64 til løpene i Sverige.

Dessverre er det fremdeles lovlig med jackpot og reglene er som følger::
Blir det jackpot mandag, torsdag, fredag eller søndag, går jackpotten til neste V64-omgang i Sverige.
Blir det jackpot i Sverige på en tirsdag, går den norske andelen av jackpotten inn i V64-spillet på Bjerke onsdag. Blir det jackpot på Bjerke (eller en annen norsk bane) onsdag, overføres pengene til neste onsdagskjøring.
Når det er løp på Øvrevoll torsdag, blir det et unntak. Da blir det ikke spill til Sverige, men V65 og Dagens Dobbel til Øvrevoll og dobbel V5 på en norsk travbane.

 

Tipstorget søker nye tippere:
I og med at Trav365 nå har flyttet fra oss og selger tipsene sine på egen nettside, på Trav365.no – samt at Travkongen flyttet ut i mars, vil vi nå ta inn to nye tippere her på Tipstorget.

Foruten at vi vil ta inn to nye som skal tippe trav, kan også bli aktuelt å ta inn tips for galopp. fotball samt andre idretter.  

Når det gjelder travtips, søker vi først og fremst selvstendige tippere som ikke baserer seg på informasjon fra andre (trenere, kusker etc). Vi vil ha tippere som ser alle løp og gjør sine egne vurderinger.
Send en epost til tipstorget@gmail.com og be om nærmere informasjon vedr. betingelser etc.  Skriv også noen ord om egne meritter....

 

 

Dersom Tipstorgets nettsider er nede for en lengre periode - prøv da våre  reserveløsninger:.

Adressen er :

www.travwap.no/tipstorget

Snart vil det også bli satt opp en reserveside som vil være en kopi av Tipstorget på adressen 

www.tipstorget.info.

NB disse reserveløsningene vil ikke være oppdatert før hovedsiden er utilgjengelig igjen – om det skulle skje....

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fotball-tips:

Det er fortiden ingen fotball-tips her på Tipstorget.

 

 NB! Dersom du opplever  at pdf-filene som lastes ned etter kjøp er skadet og ikke åpner seg, send oss info med ditt Payex-konto nummer, og filen du kjøpte blir sendt deg per epost. Send til tipstorget@gmail.com

 

 

 

 

 

.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 Print   

Copyright 2014 by Tipstorget   |  Privacy Statement  |  Terms Of Use    Skin Designed By Alldnnskins.com