Minimize

 


 Print   
 
Login


 

 


Trotter Database Minimize

 

Trotter databasen (tidligere Datasider)

 

Til datasider

Vi jobber også med– på sikt å få ferdig en sterkt forbedret utgave av basen hvor – også de svenske resultatene igjen – vil være på plass.

  

Current Articles | Categories | Search

Sunday, May 22, 2016
Born In The U.S.A.!!
By jfb @ 3:40 AM :: 3235 Views :: Referat
 

En strålende vinner av Hans Petter Tholfsens Minneløp: Born In The U.S.A. Eirik Høitomt kusket.


* - Uvirkelig, mente Nora Udjus Hanssen. Det var ingen tvil om at det betydde mye og alt for Nora og Truls å vinne løpet til minne om mannen og hestekaren som har betydd så mye for dem - og for så mange andre. 

* Seierskusk Eirik Høitomt var også rørt, seiersgesten fortalte mye!
 - Jeg trodde vi skulle tape i siste sving, men han var veldig bra. En av de beste hestene jeg har kjørt, uttalte Høitomt etter triumfen. Truls Gravdal Pedersen og Jorun Tholfsen etter Hans Petter Tholfsens Minneløp lørdag. Seierskusk Eirik Høitomt blir intervjuet av Tron Gravdal i bakgrunnen.

* Tom Erik Solberg og Ådne Odin (Erik Killingmo trener) siktet seg nok inn på bronsen før start i 3-årsløpet. Men han hang med favorittene Havblikk og Bokli Teddy. Og da Tom Erik ba om litt ekstra, tok han ned Havblikk på streken. - Fin teknikk og fin kapasitet, sa seierkusken etter triumf i dagens første løp.

* Jørn Ivar Eilertsen (stallmann hos Trond Anderssen) visste hva han satt bak i V5-1 der Muscle Field (Ulf Alme trener) avgjorde på styrken.

* I V5-2 tok Eirik Høitomt årets seier nummer 93 bak favoritten Invicta (Kjetil Helgestad trener).

V75-1: Til tet og jevnt, hardt tempo
Forus-gjesten Rødmyrsfakså var spilt opp som et 2.valg i denne Gulljackpot-omgangen. Spillerne visste hva de gjorde - og Geir Gudmestad visste hva han satt bak. Vel i tet, holdt Gudmestad jevnt, hardt tempo. 40-metershestene kom aldri inn i matchen, Gunda fra 20 meter så imidlertid farlig ut mot siste sving. Men Gudmestad hadde kontrollen og den beste hesten. Seierstid: 1.26,4/2120v. Gunda god toer.

V75-2: Cato - Mymanyouare!
Som kjent er Cato Antonsens gamle kuskedrakt blitt en slager på franske baner. Den "nye" er ikke like ofte på seremoniplass lenger. Men lørdag var Cato der igjen med replikk og humør intakt. I sølvdivisjonen over 2600 meter var fjerdevalget Mymanyouare (Eirik Djuve eier) best, favoritten Oscar Ribb (52-prosenter) gjorde en underpresterende og svak figur. Syk for dagen? Cato kom ut fra lederryggen da Bonjovi B.R. ga seg på siste bortre. På oppløpet koblet Mymanyouare grepet og holdt greit unna for slalåmkjørende Gio Follo.
Catos stjerne, som har vært operert to ganger i halsen, er stadig aktuell for en Frankriketur. Det kan definitivt bli spennende.

V75-3: Helenkelt for Vassbø Fakse
Killingmo-stallen holder strålende form. Elegante Vassbø Fakse spant effektivt til tet - siden hadde kusk Tom Erik Solberg full kontroll. Seierstid 1.23,8. 
Lille Jim og store Jan Martin Bjerring var på vei fram da Bjørn Steinseth bak Hornmo Blessen (ble tredje og viste at han kunne bakfra også) hadde tilsvarende planer mot siste sving. Da ble det stopp for Lille Jims fremmarsj.
"Jäkli' ergerlig", sa Bjerring som meldte om seierskrefter og seierstro på det tidspunktet.
Men hadde han tatt ned Vassbø Fakse. Vi tviler...

V75-4: Explosive Lane sviktet - Diadora B.R. glitret.
Andrevalget This Is It feilet, storfavoritten Explosive Lane tok enkelt teten. Første 500 etter "moderate" 1.12. Björn Goop valgte å gå frem utvendig med Diadora B.R. (Stall B.R. eier)Hun var ute i Frankrike 14. mai, men var ikke preget av noe som lignet jetlag. Explosive Lane kastet raskt inn håndkledet som en 74-prosenter. Diadora dundret inn til seier som et knallsterkt tredjevalg, tid 1.13,6/2100a. 
Hamre-stallens Indoor Voices og Alwaysinblackpedia tok sølg og bronse.
- Hun har trent bra, men ikke fått det til i Frankrike. Har imidlertid blitt herdet der, sa en fornøyd Goop på seremoniplass. Pål Buer var naturlig ikke i samme humør som Goop.
- Det var et eller annet som ikke stemte. Hun hadde ikke samme steglengde som vanlig. Kan det ha vært en krysslammelse, spurte Buer litt retorisk i etterkant.

V75-5: Lykkje Borka dagens mest bortglemte
Det stemte ikke for kapable Lykkje Borka sist. Og spillere glemmer fort. Da havnet hun i kategorien for "bortglemte". Lørdag var hun tilbake på seremoniplass som ett 11.valg!
Torben og Åsbjørn Tengsareid førte lenge i et løp der flere betrodde hoppet seg bort. Men bak Torben, som en katt foran matfatet, tasset duoen Bjørn Steinseth og Lykkje Borka forventningsfullt med. På oppløpet var det servert for 34-oddseren.
- Jeg har alltid holdt denne hesten høyt. Vi fikk et drømmeløp, og hun var veldig god for dagen, sa Bjørn Steinseth med grunn til å bli trodd.

V75-6: Høitomt: Et stort løp å vinne!
- Det var litt kritisk inn mot første sving. Og små marginer. Men jeg valgte å brenne på, sa Eirik Høitomt som overtok fraFernandinho B.R. (Peter Untersteiner).
Favoritten Dixi Sisu fikk en trøblete førstesving - med Sweet Hangover i sporet innenfor. Per Nordstrøm kastet loss på siste bortre og kom opp utvendig for Born In The U.S.A - som et øyeblikk så slagen ut. Men det var et synsbedrag... 
Born In The U.S.A, med melkesyre,  gikk sterkt og ærlig unna på oppløpet til triumf og en seierssjekk på 300.000 kroner.
- Dette var et stort løp å vinne. Hans Petter Tholfsen er en av årsakene til at jeg står her i dag, sa Eirik Høitomt etter det som var han ellevte seier i V75 i år. 
Seierstid: 1.14,0/2100a.

En god taper - og sølvvinner
- Vi fikk aldri grep på Born In The U.S.A. Og vi fikk stryk av en bra hest, sa en meget god taper, eller skal vi si sølvvinner, Per Nordstrøm, som slett ikke var sikker på om han hadde vunnet løpet fra tet om han hadde fyrt av Dixi Sisu - som ikke skulle fyres av denne gangen.
Som nevnte innledningsvis, følelsene var mange og ekte etter Hans Petter Tholfsens Minneløp. Fru Jorun Tholfsen var der, smilende på bildene sammen med Eirik Høitomt og Truls Gravdal Pedersen. Hun var gift med en travsportens gentlemann og er datter av Ole Østby (1614 seire) som igjen er sønn av en annen travsportslegende og Tjølling-profil, Nils Østby.
- Jeg har aldri grått på travbanen før, sa Nora Udjus Hanssen som blant annet fikk elitehesten Mr. Commissioner fra Hans Petter Tholfsen tidlig i karrieren.
- Det han gjorde i dag, trodde jeg nesten ikke Born In The U.S.A. skulle klare, sa Truls Gravdal Pedersen som hadde et nært forhold Hans Petter, både privat og yrkesmessig som TGN-redaktør.
Svein og Ingvild Seljord er også med i "samarbeidsprosjektet" Stall Førsteplass som er heldige eiere av årgangstoppen Born In The U.S.A.   

V75-7: Photo Lavec i finalen
I V75-finalen handlet mye om andrevalget Photo Lavec, kjørt av Per Oleg Midtfjeld. Nils Munkhaugen eier, Bo Westergaard trener. Det var flott stil på 4-åringen som hadde to utfordrere; El Toro B.R. og El Diablo B.R., begge hoppet seg ut av matchen. -
- Jævli' irriterende, sa Frode Hamre og mente Diablo B.R. var "sterk og fin" da galoppen kom i siste sving.
Sterk seierstid her: 1.13,7/2100a.

(kilde NR v. Tom W. Johannessen)

 

Veien til gevinstene: Minimize

 

V5 og V86 Sverige onsdag:   

Datahorse formtall er på plass    

V75 Bonus og V5 Bjerke onsdag:

Datahorse formtall er på plass  

 

 

 

 Print   
Hvordan kjøpe tips: Minimize

 

Info. vedr. kjøp av tips:

Her på Tipstorget trenger man ikke å være medlem eller logge inn - som medlem - for å kjøpe tips.

Alt du trenger er en bruker-konto.  Det tar det bare max ca 4 minutter å ordne det. Deretter kan du betale med kort eller PayPal  Gå inn på Datahorse sin side her på tipstorget for nærmere informasjon.

Tipsene blir altså lastet ned til din PC i pdf-format. Du må derfor ha gratisprogrammet Acrobat Reader installert på din PC.  Der kan du lese, lagre og skrive ut tipset. (red)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Print   
Info: Minimize

 

Tidsfrister for levering av spill - oppdatert 21.5.2016:

V76-1 onsdager kl. 19:00 

V65 på hverdager:

V65-1 kl. 18:50

V5-1 kl- 19:58  DD-1 kl. 20:2

Lunsj-travet nye tider fra 5.4. 2018:

11:30: 1.løp/V5-1
11:48: 2.løp/V5-2
12:01: 3.løp/V5-3
12.14: 4.løp/V5-4/DD-1
12:27: 5.løp/V5-5/DD-2

 


V64 i Sverige 19:25 på  hverdager - untatt onsdager.

DD  kl. 20:53

 


Spill til Sverige:
Mandag, tirsdag, torsdag, fredag og søndag vil det alltid være mulig å spille V64 til løpene i Sverige.

Dessverre er det fremdeles lovlig med jackpot og reglene er som følger::
Blir det jackpot mandag, torsdag, fredag eller søndag, går jackpotten til neste V64-omgang i Sverige.
Blir det jackpot i Sverige på en tirsdag, går den norske andelen av jackpotten inn i V64-spillet på Bjerke onsdag. Blir det jackpot på Bjerke (eller en annen norsk bane) onsdag, overføres pengene til neste onsdagskjøring.
Når det er løp på Øvrevoll torsdag, blir det et unntak. Da blir det ikke spill til Sverige, men V65 og Dagens Dobbel til Øvrevoll og dobbel V5 på en norsk travbane.

 

Tipstorget søker nye tippere:
I og med at Trav365 nå har flyttet fra oss og selger tipsene sine på egen nettside, på Trav365.no – samt at Travkongen flyttet ut i mars, vil vi nå ta inn to nye tippere her på Tipstorget.

Foruten at vi vil ta inn to nye som skal tippe trav, kan også bli aktuelt å ta inn tips for galopp. fotball samt andre idretter.  

Når det gjelder travtips, søker vi først og fremst selvstendige tippere som ikke baserer seg på informasjon fra andre (trenere, kusker etc). Vi vil ha tippere som ser alle løp og gjør sine egne vurderinger.
Send en epost til tipstorget@gmail.com og be om nærmere informasjon vedr. betingelser etc.  Skriv også noen ord om egne meritter....

 

 

Dersom Tipstorgets nettsider er nede for en lengre periode - prøv da våre  reserveløsninger:.

Adressen er :

www.travwap.no/tipstorget

Snart vil det også bli satt opp en reserveside som vil være en kopi av Tipstorget på adressen 

www.tipstorget.info.

NB disse reserveløsningene vil ikke være oppdatert før hovedsiden er utilgjengelig igjen – om det skulle skje....

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fotball-tips:

Det er fortiden ingen fotball-tips her på Tipstorget.

 

 NB! Dersom du opplever  at pdf-filene som lastes ned etter kjøp er skadet og ikke åpner seg, send oss info med ditt Payex-konto nummer, og filen du kjøpte blir sendt deg per epost. Send til tipstorget@gmail.com

 

 

 

 

 

.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 Print   

Copyright 2014 by Tipstorget   |  Privacy Statement  |  Terms Of Use    Skin Designed By Alldnnskins.com