Minimize

 


 Print   
 
Login


 

 


Trotter Database Minimize

 

Trotter databasen (tidligere Datasider)

 

Til datasider

Vi jobber også med– på sikt å få ferdig en sterkt forbedret utgave av basen hvor – også de svenske resultatene igjen – vil være på plass.

  

Current Articles | Categories | Search

Saturday, January 14, 2017
Supersjokk fra Gullet
By jfb @ 11:36 PM :: 1873 Views :: Referat
 

Super Gullet, spilt til 0,9 prosent, stod for en strålende prestasjon i V75-1. Foto: Henning Døvle

Utbetalingen kunne imidlertid stoppet på 13 millioner – om ikke Øystein Tjomsland hadde gitt Gunda den siste påminnelsen oppunder mål i V75-7, slik at Silke Chasmina hadde stått igjen som vinner. 

* Få fullstendig resultatliste via travsport.no

Super Gullet har tilbragt hele karrieren hos Øystein Tjomsland. Enten på Sørlandets Travpark, eller på Wolmsta gård i Sundsvall der han har blitt matchet i mange monteløp. Fra 12 desember har vallaken konkurrert i Bergen for sin nye trener og eier Lars Olav Birkeland – med suksess. 
- Hesten kom til oss 1. desember i kjempeorden fra Tjomsland, så all takk til ham, innledet Birkeland på seremoniplass. 
To andreplasser på hjemmebane var nok til å forsøke seg i V75, mente treneren. 
- Grunnen til at vi kjøpte Super Gullet var at han har fine løp i Bergen, og såpass fin som han var sist måtte vi prøve V75 når det var sprint. Jeg skal ikke lyve på meg at jeg hadde seierstro fra den utgangsposisjonen, men Tom Erik Solberg låste opp alle dører. En skikkelig kuskeseier, mente Lars Olav Birkeland fra Valestrandsfossen i Osterøy kommune. For å gjøre historien komplett: Svein Ove Wassberg skulle ha kusket, men ble hindret da flyet fra Flesland var forsinket. 

Se Super Gullet vinne V75-1 i videovinduet under:


- Følte meg trygg
Eliteløpet, V75-4, ble et veldig severdig oppgjør. Der det på forhånd var opplest og vedtatt at Eirik Høitomt skulle lede hele veien med Special Envoy, ble alt snudd på hodet da den galopperte på startsiden. Dermed fikk Kristian Malmin forhåpninger om en god posisjon med Mr. F.X. Royal som kjørte til mot Baldini. Malmin slapp i sin tur til Solberg og Denise F. Boko. Kjøringen førte til at løpet åpnet seg for 10 år gamle Patricia Hastrup som spurtet inn til en knallsterk seier.
- Helt fantastisk. Det meste er sagt om henne. Hesten blir bedre og bedre, og det er utrolig gøy å ha en sånn hest på stallen. Da Eirik sin hest feilet og tempoet ble høyt fra start visste jeg at Patricia Hastrup hadde en bra sluttspurt. Midt på oppløpet så jeg at hun seig på, og da følte jeg meg trygg, sa Jens Kristian Brenne etter seieren med superhoppa til Odd Arne Torp fra Slitu.

Se seiersløpet til Patricia Hastrup i videovinduet under:

V75-2 ble vunnet av en knallgod Needed Time, etter at Vidar Hop sendte frem utvendig leder runden fra mål. Fra den posisjonen kjempet hoppa til Stein Ivar Kløven strålende.
God vinner av V75-3 ble Anders Lundstrøm Wolden sin Villas Cato. Kusk Åsbjørn Tengsareid holdt roen og lot de andre kjøre. Ned oppløpet målte han inn seieren.
I V75-4 fikk trener Øystein Kruse helt rett i at Astoria Brick skulle lede hele veien. Nok en gang styrte Vidar Hop feltet på strålende vis. 
V76-6 styrte stall Hamre med jernhånd. Med Gematria i andre utvendig og Alwaysinblackpedia i tet, tok de første- og andreplassen. 
Finalen ble veldig spennende, spesielt for en spiller som hadde fått hele kassa på 13 millioner om Silke Chasmina hadde holdt inn. På det siste steget kom Gunda etter at alt løste seg fra fjerde innvendig.

Diverse kommenterer plukket opp fra Rikstoto Direkte:
- Jeg var interessert i å slippe til Wik Emil siden den er bra. Åpningen kom for seint, men hesten gjorde et fint løp, sa Jan Roar Mjølnerød som ble toer etter en lynrask spurt med 2-valget Mjølner Fokus.

- Vi traff starten litt for fint, og da jeg havnet der jeg gjorde (utvendig leder) i første sving følte jeg ikke at jeg kunne gjøre noe annet enn å klemme til. Wik Emil er ikke best i tet, men gjorde et godkjønt løp, mente Geir Flåten etter tapet med dagens nest største favoritt. 

- Jeg vet ikke om det var så trangt, men Norwegian Pine ble skremt og hoppet da Austevoll passerte oss. Det var synd, for vi hadde stor fart, sa Dag-Sveinung Dalen som hadde stø kurs mot tet da Austevoll kom mellom med en galopperende Knight Classic.

- Det var skuffende, sa en preget Kristian Malmin etter at storfavoritten Orlando Knick ikke kunne hevde seg etter en reise i tredje utvendig, før han ble hengt opp i tredjespor drøye sisterunden. 

- Jeg angret da jeg begynte å kjøre fremover etter å ha dratt ut i angrep. Arnspik var seig i dag og travet heller ikke helt hundre. Hesten hadde ingen toppdag og kommer sterkere tilbake, sa Vidar Hop som galopperte i stor fart med Arnspik 500 meter fra mål.

- Det ble gaffel mot gaffel og en liten stopp på startsiden. Mulig det var grunnen, at han ikke tålte at jeg korrigerte ham. Vi ble femte og det må være bra, sa Eirik Høitomt etter startgaloppen til dagens største favoritt, Special Envoy

Venezia rullet og feilet for meg. Litt ergerlig at hun aldri la seg til, for feilfritt inn hadde hun vært med å kjempet om det, mente Herman Tvedt.

Alwaysinblackpedia var pigg og fin underveis. Jeg hadde tak i ho, men da vi begynte å øke farten var det ikke den eksplosjonen jeg hadde forventet, sa Adrian Solberg Akselsen etter andreplassen bak stallvenninnen Gematria i sølvdivisjonen. 

(kilde NR ved Henrik Glimo Hansen)

 

 

Veien til gevinstene: Minimize

 

V5 og V86 Sverige onsdag:   

Datahorse formtall er på plass    

V75 Bonus og V5 Bjerke onsdag:

Datahorse formtall er på plass  

 

 

 

 Print   
Hvordan kjøpe tips: Minimize

 

Info. vedr. kjøp av tips:

Her på Tipstorget trenger man ikke å være medlem eller logge inn - som medlem - for å kjøpe tips.

Alt du trenger er en bruker-konto.  Det tar det bare max ca 4 minutter å ordne det. Deretter kan du betale med kort eller PayPal  Gå inn på Datahorse sin side her på tipstorget for nærmere informasjon.

Tipsene blir altså lastet ned til din PC i pdf-format. Du må derfor ha gratisprogrammet Acrobat Reader installert på din PC.  Der kan du lese, lagre og skrive ut tipset. (red)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Print   
Info: Minimize

 

Tidsfrister for levering av spill - oppdatert 21.5.2016:

V76-1 onsdager kl. 19:00 

V65 på hverdager:

V65-1 kl. 18:50

V5-1 kl- 19:58  DD-1 kl. 20:2

Lunsj-travet nye tider fra 5.4. 2018:

11:30: 1.løp/V5-1
11:48: 2.løp/V5-2
12:01: 3.løp/V5-3
12.14: 4.løp/V5-4/DD-1
12:27: 5.løp/V5-5/DD-2

 


V64 i Sverige 19:25 på  hverdager - untatt onsdager.

DD  kl. 20:53

 


Spill til Sverige:
Mandag, tirsdag, torsdag, fredag og søndag vil det alltid være mulig å spille V64 til løpene i Sverige.

Dessverre er det fremdeles lovlig med jackpot og reglene er som følger::
Blir det jackpot mandag, torsdag, fredag eller søndag, går jackpotten til neste V64-omgang i Sverige.
Blir det jackpot i Sverige på en tirsdag, går den norske andelen av jackpotten inn i V64-spillet på Bjerke onsdag. Blir det jackpot på Bjerke (eller en annen norsk bane) onsdag, overføres pengene til neste onsdagskjøring.
Når det er løp på Øvrevoll torsdag, blir det et unntak. Da blir det ikke spill til Sverige, men V65 og Dagens Dobbel til Øvrevoll og dobbel V5 på en norsk travbane.

 

Tipstorget søker nye tippere:
I og med at Trav365 nå har flyttet fra oss og selger tipsene sine på egen nettside, på Trav365.no – samt at Travkongen flyttet ut i mars, vil vi nå ta inn to nye tippere her på Tipstorget.

Foruten at vi vil ta inn to nye som skal tippe trav, kan også bli aktuelt å ta inn tips for galopp. fotball samt andre idretter.  

Når det gjelder travtips, søker vi først og fremst selvstendige tippere som ikke baserer seg på informasjon fra andre (trenere, kusker etc). Vi vil ha tippere som ser alle løp og gjør sine egne vurderinger.
Send en epost til tipstorget@gmail.com og be om nærmere informasjon vedr. betingelser etc.  Skriv også noen ord om egne meritter....

 

 

Dersom Tipstorgets nettsider er nede for en lengre periode - prøv da våre  reserveløsninger:.

Adressen er :

www.travwap.no/tipstorget

Snart vil det også bli satt opp en reserveside som vil være en kopi av Tipstorget på adressen 

www.tipstorget.info.

NB disse reserveløsningene vil ikke være oppdatert før hovedsiden er utilgjengelig igjen – om det skulle skje....

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fotball-tips:

Det er fortiden ingen fotball-tips her på Tipstorget.

 

 NB! Dersom du opplever  at pdf-filene som lastes ned etter kjøp er skadet og ikke åpner seg, send oss info med ditt Payex-konto nummer, og filen du kjøpte blir sendt deg per epost. Send til tipstorget@gmail.com

 

 

 

 

 

.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 Print   

Copyright 2014 by Tipstorget   |  Privacy Statement  |  Terms Of Use    Skin Designed By Alldnnskins.com