Minimize

 


 Print   
 
Login


 

 


Trotter Database Minimize

 

Trotter databasen (tidligere Datasider)

 

Til datasider

Vi jobber også med– på sikt å få ferdig en sterkt forbedret utgave av basen hvor – også de svenske resultatene igjen – vil være på plass.

  

Current Articles | Categories | Search

Saturday, March 18, 2017
Midtfjelds nye stjerne
By jfb @ 6:16 PM :: 1531 Views :: Referat
 

 

V75-1 må i høyeste grad kalles dramatisk. Først misset 6 Västerbo Exact starten og var borte direkte, deretter galopperte Emir La Brousse grovt i første sving og havnet sist. 1 Clemenza Am ledet til oppløpet, men galopperte og da overtok dødenstravende Frankie Brodde. Han så ut til å gå imot en sikker seier, men stoppet og Emir La Brousse nærmet seg i overlydsfart. Målstreken reddet imidlertid den store favoritten.
- Oppløpet på Momarken er veldig langt, og det fikk vi se i dag. Frankie Brodde fikk det tungt til slutt, men det holdt akkurat, sa Peter Untersteiner etter seieren.
- Emir La Brousse leverte et helt vanvittig løp. Vi lå sist ut mot oppløppet, men han spurtet enormt. Hadde løpet vært fem meter til så vinner vi, sa Magnus Teien Gundersen.

Kolgjini-seier i V75-2
1 Pandora Face 
klarte ikke å beholde sitt innerspor, men Adrian Kolgjini kom raskt ut i annetspor og overtok teten på første bortre langside. Tempoet ble drastisk dempet, men da 12 Gematria angrep fra annet utvendig ble det langt mer fart over hendelsene. Sistnevnte spurtet fint, men var uten mulighet til å hente inn lederen.
- Jeg hadde problemer med å høre startsignalet, og det gjorde at jeg ikke klarte å beholde teten. Da var det å komme seg ut i annetspor direkte, og jeg forsto vi kom til å få overta. Siden kjørte jeg kun mot Gematria, og da var planen å kjøre så sakte som mulig. Pandora Face er voldsomt speedig, og det var sterkt av henne å holde unna til enkel seier, sa Adrian Kolgjini på seremoniplass.
- Jeg var fornøyd med Gematria. Hun leverte nok et toppløp, og vi tapte for en gos hest, sa Frode Hamre til RD.

Et lureløp
6 Alvena Take It 
hadde ingen problemer med å sikre seg teten. Med favoritten 5 Thai Navigator i dødens kunne Peter Untersteiner dempe til gangtempo. Den siste halve runden gikk i elitloppsfart, og ingen hadde mulighet til å hente inn 2. valget.
- Det er første gang jeg vinner på denne banen, men jeg kommer tilbake. Baneomleggingen har gjort ovalen mye bedre, og nå kommer jeg tilbake flere ganger. Oppløpet i dag ble en ren sjarmøretappe. Hun reagerte momentant da jeg dro proppene 100 meter fra mål, og seieren ble så enkel at jeg ikke kunne hjelpe å komme med en seiersgest, sa en strålende fornøyd Untersteiner på seremoniplass.

Bestemte alt
Myhrenge Jerker 
er ingen startrakett, men denne gangen løste han hyggelig og fikk overta teten i første sving. Siden var det spill mot ett mål, Mikkelborg økte farten suksessivt og på oppløpet stakk Myhreng Jerker unna til sikker seier.
- Løpet ble akkurat som jeg håpet. Vi kom tidlig foran, og jeg fikk kjøre i mitt eget tempo. Litt usikker kan han være, og det var først inne på oppløpet jeg var sikker på at dette kom til å gå veien, sa Olav Mikkelborg til intervjuer Kjell Erik Eriksen. Toer ble lederryggens 1 Kolnes Kjell og tredje til 13 Smedheim Solan, som leverte en sterk siste 500 i sporene.

12,8am - ukjørt
Ferrari B.R.
 viste i fjor at det er traver noe utenom det vanlige. Årsdebuten var sterk tross nederlag, dagens prestasjon rett og slett fantastisk. 08,3/500 og 12,7/1000 var en beintøff åpning, men hadde ingen betydning for hesten som er oppkalt etter bilen han nesten er like rask som. Inn mot siste sving forlot han konkurrentene, og oppløpet ble bare en eneste lang triumfferd.
- Det er urettferdig å sammenlikne Ferrari B.R. med Steinlager og det er langt fram til ham, men får hesten lov til å være frisk er det en hest som har kapasitet til å klare det, forsikret Per Oleg Midtfjeld, som sa at hesten gjorde alt selv.
- Han tok tak i sakene selv, og jeg var aldri redd for at åpningen skulle koste for mye. Det er en glede å kjøre hesten i trening, og det er en glede å kjøre ham i løp. Ferrari B.R. er født i en knallhard årgang, men er så bra at jeg har lov til å ha store forhåpninger til ham framover, sier Midtfjeld.

Favoritten innfridde
V75-finalen ble et aniklimaks. Da 1 Frascati B.R. galopperte på startside lå veien åpen for favoritten 2 Sheriff Bi. Etter 20,0/1000, hadde ingen mulighet til å hente inn 6-åringen, som tok en svært enkel seier. Det ga en meget favorittdominert V75-rekke og ingen utbetaling for fem rette..

Utbetaling V75:
7 rette: 1599
6 rette: 22
5 rette: Joker

(kilde NR v. Rolf-Henning Pedersen)

 

Veien til gevinstene: Minimize

 

V4,V5 og V64 Sverige torsdag:   

Datahorse formtall er på plass    

V5 Drammen, samt V65 m. V5 Klosterskogen torsdag:

Datahorse formtall er på plass  

 

 

 

 Print   
Hvordan kjøpe tips: Minimize

 

Info. vedr. kjøp av tips:

Her på Tipstorget trenger man ikke å være medlem eller logge inn - som medlem - for å kjøpe tips.

Alt du trenger er en bruker-konto.  Det tar det bare max ca 4 minutter å ordne det. Deretter kan du betale med kort eller PayPal  Gå inn på Datahorse sin side her på tipstorget for nærmere informasjon.

Tipsene blir altså lastet ned til din PC i pdf-format. Du må derfor ha gratisprogrammet Acrobat Reader installert på din PC.  Der kan du lese, lagre og skrive ut tipset. (red)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Print   
Info: Minimize

 

Tidsfrister for levering av spill - oppdatert 21.5.2016:

V76-1 onsdager kl. 19:00 

V65 på hverdager:

V65-1 kl. 18:50

V5-1 kl- 19:58  DD-1 kl. 20:2

Lunsj-travet nye tider fra 5.4. 2018:

11:30: 1.løp/V5-1
11:48: 2.løp/V5-2
12:01: 3.løp/V5-3
12.14: 4.løp/V5-4/DD-1
12:27: 5.løp/V5-5/DD-2

 


V64 i Sverige 19:25 på  hverdager - untatt onsdager.

DD  kl. 20:53

 


Spill til Sverige:
Mandag, tirsdag, torsdag, fredag og søndag vil det alltid være mulig å spille V64 til løpene i Sverige.

Dessverre er det fremdeles lovlig med jackpot og reglene er som følger::
Blir det jackpot mandag, torsdag, fredag eller søndag, går jackpotten til neste V64-omgang i Sverige.
Blir det jackpot i Sverige på en tirsdag, går den norske andelen av jackpotten inn i V64-spillet på Bjerke onsdag. Blir det jackpot på Bjerke (eller en annen norsk bane) onsdag, overføres pengene til neste onsdagskjøring.
Når det er løp på Øvrevoll torsdag, blir det et unntak. Da blir det ikke spill til Sverige, men V65 og Dagens Dobbel til Øvrevoll og dobbel V5 på en norsk travbane.

 

Tipstorget søker nye tippere:
I og med at Trav365 nå har flyttet fra oss og selger tipsene sine på egen nettside, på Trav365.no – samt at Travkongen flyttet ut i mars, vil vi nå ta inn to nye tippere her på Tipstorget.

Foruten at vi vil ta inn to nye som skal tippe trav, kan også bli aktuelt å ta inn tips for galopp. fotball samt andre idretter.  

Når det gjelder travtips, søker vi først og fremst selvstendige tippere som ikke baserer seg på informasjon fra andre (trenere, kusker etc). Vi vil ha tippere som ser alle løp og gjør sine egne vurderinger.
Send en epost til tipstorget@gmail.com og be om nærmere informasjon vedr. betingelser etc.  Skriv også noen ord om egne meritter....

 

 

Dersom Tipstorgets nettsider er nede for en lengre periode - prøv da våre  reserveløsninger:.

Adressen er :

www.travwap.no/tipstorget

Snart vil det også bli satt opp en reserveside som vil være en kopi av Tipstorget på adressen 

www.tipstorget.info.

NB disse reserveløsningene vil ikke være oppdatert før hovedsiden er utilgjengelig igjen – om det skulle skje....

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fotball-tips:

Det er fortiden ingen fotball-tips her på Tipstorget.

 

 NB! Dersom du opplever  at pdf-filene som lastes ned etter kjøp er skadet og ikke åpner seg, send oss info med ditt Payex-konto nummer, og filen du kjøpte blir sendt deg per epost. Send til tipstorget@gmail.com

 

 

 

 

 

.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 Print   

Copyright 2014 by Tipstorget   |  Privacy Statement  |  Terms Of Use    Skin Designed By Alldnnskins.com