Minimize

 


 Print   
 
Login


 

 


Trotter Database Minimize

 

Trotter databasen (tidligere Datasider)

 

Til datasider

Vi jobber også med– på sikt å få ferdig en sterkt forbedret utgave av basen hvor – også de svenske resultatene igjen – vil være på plass.

  

Current Articles | Categories | Search

Saturday, April 08, 2017
Sprengte feltet
By jfb @ 7:08 PM :: 1726 Views :: Referat
 

Denne hesten dro hardt unna og holdt unna i dagens hovedløp. (Foto: Hesteguiden..com)

V75-6 var omgangens hovedoppslag, Sigbjørn Rishaugs minneløp med 70 000 kroner i førstepremie. Betrodde 11 Special Envoy kom fint igjennom fra annen rekke, var i tet etter 600 meter, passerte kilometeren på 1.14 - før han rykket til seg mange lengder på siste langside. Han fullførte strålende og holdt unna til seier - selv om det gikk på stumme bein på slutten. Special Envoy vant nå for 25. gang i den 56 starten og er nå oppe i et grunnlag på nesten 1,3 millioner kroner. Bjarne Hov fra Stavanger eier 6-åringen som er trent og kusket av Frode Hamre.
- Han var tilbake etter en liten pause. Han hadde trent fint, og vi kom flott igjennom fra annen rekke, men vel i tet begynte problemene, for han ble veldig hissig og ville av gårde. Jeg føler at hesten er best når han får dra hardt unna, så jeg håpet jo at det skulle holde til mål. Hele teamet rundt denne hesten gjør en god jobb. Jeg vet at eieren følger med på tv, så det var veldig morsomt å vinne, sa Frode Hamre etter at Special Envoy hadde vunnet som V75-favoritt. Vinnertiden var 1.14,3a/2100 meter.

Mange galopper i V75-1
V75-innledningen ble preget av mange galopper. Betrodde 3 Bol Odoin hadde oppført seg eksemplarisk til han plutselig galopperte i tet etter 600 meter. Deretter overtok 2 Kolbu Jonatan, som også feilet i tet, og det samme gjorde snart også 4 Bokli Teddy. 9 Strikkeprinsen kom seg til tet og forsvarte seg lenge, men ute i tredjespor hadde 12 Villas Cato fått opp dampen og seilte inn til seier - til tross for at også han måtte innom noen galoppsteg i siste sving. Anders Lundstrøm Wolden trener 5-åringen som nå vant for 7. gang i den 20. starten. Jon B. Gjønnes eier hesten som fikk 40 000 kroner for å vinne.
- Et nytt sterkt løp. Han vant på styrken. Jeg så at mange feilet, og 800-900 meter igjen så jeg lyst på det. Jeg ville ut i sporene på siste bortre. Jeg måtte parere i siste sving, men hadde likevel god tro på at vi skulle klare dette. Jeg følte tidlig på oppløpet at vi skulle koble grepet på en god 9 Strikkeprinsen, sa Åsbjørn Tengsareid.

Vinnertiden til Villas Cato var 1.27,5v /2160 meter. I V75 var vinneren favoritt, og utgangsverdien var 24 kroner.

94 i vinnerodds
I V75-2 smalt det i totoen. 4 Bitossi kjørte seg tidlig til tet og svarte opp betrodde 8 Obrigado Brazz, som meldte utsolgt på siste langside. Der kom 5 Mr. Soprano fykende fra køen, spant til tet og så ut som en vinner, men etter billig ryggreise i annetspor og perfekt åpning tidlig på oppløpet hadde supersjokket 9 Creeks Survivor krefter til å avgjøre for Geir Vegard Gundersen - til 94 ganger pengene. Tor Brekke fra Trondheim eier 7-åringen som vant for 4. gang i den 13. starten. Bjørn Garberg trener oddsbomben, som var et åttendevalg i V75. Hesten fikk 40 000 kroner for å vinne på 1.15,7a/2140 meter. 95 år gamle Tor Brekke kunne ta imot publikums jubel i den fullpakkede restauranten på Leangen:
- Hesten var på sitt beste, kusken var god - og jeg er veldig glad!, sa en rørt Tor Brekke.
- Jeg fikk gode rapporter fra Bjørn Garberg på at hesten var på gang. Alt klaffet, og dette smakte godt, sa Geir Vegard Gundersen etter å ha detonert en real oddsbombe.

I V75 gjorde verdien nå et byks til 1140 kroner.

Spurtet til seier
I V75-3 var 8 Lille Jim stor favoritt. Han fikk et greit løp i fjerde par utvendig, angrep på siste langside i ryggen på 6 Jardar. Lille Jim koblet hva som lignet et seiersgrep midt på oppløpet, men ute i banen kom speede 7 Ossmann i en flott finish og avgjorde kort før mål. Steinar Nodengen eier 6-åringen som nå vant for 11. gang i den 39. starten. Øystein Tjomsland trener vinnerhesten, men det var landschampion Eirik Høitomt som satt i sulkyen.
- Jeg fikk en god feeling da Ossmann fikk et flott ryggløp. Det er speeden som er våpenet hans. Vi har hatt hester sammen lenge, og Ossmann er som et lite eventyr, sa deleier Tommy Røysland etter seieren.
- Ossmann var lenge hissig, men han roet seg etter start og fungerte fint, sa Eirik Høitomt etter at Ossmann hadde fått 60 000 kroner for å vinne på 1.26,4a/2140 meter.

7 Ossmann var nestfavoritt i V75, og verdien spratt nå opp i 2908 kroner.

Lett fra dødens
Favoritten 5 Emir La Brousse havnet utvendig for ledende 3 Stormbringer G.R. i V75-4, men det affiserte ikke favoritten, som avgjorde enkelt for Magnus Teien Gundersen. Dette var Emir La Brousse' 16. seier i den 39. starten, og med 60 000 i lønn nå sendte han grunnlaget opp i 739 000 kroner. Eirik Djuve eier vinnerhesten som er trent av Sigbjørn Kolnes.
- Jeg håpet på tet, men ble ikke engstelig av å havne i dødens. Jeg trodde vi skulle knuse dem uansett. Han var veldig enkelt med proppene i. Han er travsikker og stødig når man har ham i tommene. Dette er en kanonhest, smilte Magnus Teien Gundersen.

Vinnertiden ble 1.14,0a/1640 meter. I V75 var vinneren favoritt, og verdien var nå 3574 kroner.

Overlegen fra tillegg
Ingen var i nærheten av å kunne true 10 Romanova i V75-5. Unge Mats E. Djuse styrte hoppa til tet da runden gjenstoid, og siden var hoppa aldri truet. Hoppa lenset unna i tet og vant på 1.27,9v/2160 meter. Hoppa er eid i Sverige. Mats E. Djuse var som ventet velkdig glad etter sin første V75-seier:
- Jeg går det siste året på Wången og håper på en fremtid i travsporten slik som mine brødre Mattias og Martin. Det var i hvert fall utrolig morsomt å prikke inn den første seieren i V75, og hun vant veldig enkelt, sa Mats E. Djuse.

10 Romanova var i V75 et tredjevalg. Hun fikk 50 000 kroner for å vinne, og verdien spratt nå opp i 11 206 kroner.

I V75-6 vant favoritten 11 Special Envoy, og verdien var nå 17 431 kroner.

Lett fra tet
3 Marchetti og Hans Wilhelm Storås hadde full kontroll fra tet i V75-finalen. Ekvipasjen fikk litt ekstra hjelp ved at et par av hovedopponentene, 4 Canadian Rolls og 9 Looking Superb, feilet seg tidlig bort, men Marchetti travet villig unna i tet hele veien og vant veldig enkelt. 
- Jeg hadde siktet innstilt på teten idag. Hesten har vært god hele tiden og har blitt herdet ved å bli matchet mot gode hester. Hesten er veldig bra, og jeg har tro på at dette skal bli hans beste sesong. Det smakte utrolig godt med en seier på min gamle hjemmebane, sa en storfornøyd Hans Wilhelm Storås etter å ha vunnet med fjerdevalget. Hesten fikk 50 000 kroner for å vinne på 1.15,9a/2140 meter, og dette var hestens femte seier - i den 30. starten.

Riktig V75-rekke ble 12 Villas Cato - 9 Creek's Survivor - 7 Ossmann - 5 Emir La Brousse - 10 Romanova - 11 Special Envoy og 3 Marchetti. Syv riktige gir 91 095 kroner, seks riktige gir 288 kroner, mens fem riktige gir 25 kroner.

(kilde NR v.  Magne Engebretsen)
 

 

Veien til gevinstene: Minimize

 

V5 og V86 Sverige onsdag:   

Datahorse formtall er på plass    

V75 Bonus og V5 Bjerke onsdag:

Datahorse formtall er på plass  

 

 

 

 Print   
Hvordan kjøpe tips: Minimize

 

Info. vedr. kjøp av tips:

Her på Tipstorget trenger man ikke å være medlem eller logge inn - som medlem - for å kjøpe tips.

Alt du trenger er en bruker-konto.  Det tar det bare max ca 4 minutter å ordne det. Deretter kan du betale med kort eller PayPal  Gå inn på Datahorse sin side her på tipstorget for nærmere informasjon.

Tipsene blir altså lastet ned til din PC i pdf-format. Du må derfor ha gratisprogrammet Acrobat Reader installert på din PC.  Der kan du lese, lagre og skrive ut tipset. (red)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Print   
Info: Minimize

 

Tidsfrister for levering av spill - oppdatert 21.5.2016:

V76-1 onsdager kl. 19:00 

V65 på hverdager:

V65-1 kl. 18:50

V5-1 kl- 19:58  DD-1 kl. 20:2

Lunsj-travet nye tider fra 5.4. 2018:

11:30: 1.løp/V5-1
11:48: 2.løp/V5-2
12:01: 3.løp/V5-3
12.14: 4.løp/V5-4/DD-1
12:27: 5.løp/V5-5/DD-2

 


V64 i Sverige 19:25 på  hverdager - untatt onsdager.

DD  kl. 20:53

 


Spill til Sverige:
Mandag, tirsdag, torsdag, fredag og søndag vil det alltid være mulig å spille V64 til løpene i Sverige.

Dessverre er det fremdeles lovlig med jackpot og reglene er som følger::
Blir det jackpot mandag, torsdag, fredag eller søndag, går jackpotten til neste V64-omgang i Sverige.
Blir det jackpot i Sverige på en tirsdag, går den norske andelen av jackpotten inn i V64-spillet på Bjerke onsdag. Blir det jackpot på Bjerke (eller en annen norsk bane) onsdag, overføres pengene til neste onsdagskjøring.
Når det er løp på Øvrevoll torsdag, blir det et unntak. Da blir det ikke spill til Sverige, men V65 og Dagens Dobbel til Øvrevoll og dobbel V5 på en norsk travbane.

 

Tipstorget søker nye tippere:
I og med at Trav365 nå har flyttet fra oss og selger tipsene sine på egen nettside, på Trav365.no – samt at Travkongen flyttet ut i mars, vil vi nå ta inn to nye tippere her på Tipstorget.

Foruten at vi vil ta inn to nye som skal tippe trav, kan også bli aktuelt å ta inn tips for galopp. fotball samt andre idretter.  

Når det gjelder travtips, søker vi først og fremst selvstendige tippere som ikke baserer seg på informasjon fra andre (trenere, kusker etc). Vi vil ha tippere som ser alle løp og gjør sine egne vurderinger.
Send en epost til tipstorget@gmail.com og be om nærmere informasjon vedr. betingelser etc.  Skriv også noen ord om egne meritter....

 

 

Dersom Tipstorgets nettsider er nede for en lengre periode - prøv da våre  reserveløsninger:.

Adressen er :

www.travwap.no/tipstorget

Snart vil det også bli satt opp en reserveside som vil være en kopi av Tipstorget på adressen 

www.tipstorget.info.

NB disse reserveløsningene vil ikke være oppdatert før hovedsiden er utilgjengelig igjen – om det skulle skje....

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fotball-tips:

Det er fortiden ingen fotball-tips her på Tipstorget.

 

 NB! Dersom du opplever  at pdf-filene som lastes ned etter kjøp er skadet og ikke åpner seg, send oss info med ditt Payex-konto nummer, og filen du kjøpte blir sendt deg per epost. Send til tipstorget@gmail.com

 

 

 

 

 

.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 Print   

Copyright 2014 by Tipstorget   |  Privacy Statement  |  Terms Of Use    Skin Designed By Alldnnskins.com