Minimize

 


 Print   
 
Login


 

 


Trotter Database Minimize

 

Trotter databasen (tidligere Datasider)

 

Til datasider

Vi jobber også med– på sikt å få ferdig en sterkt forbedret utgave av basen hvor – også de svenske resultatene igjen – vil være på plass.

  

Current Articles | Categories | Search

Saturday, April 15, 2017
Oasis Bi for tredje gang!
By jfb @ 6:37 PM :: 1560 Views :: Referat
 

Oasis Bi vant Klartskogen Grand Prix for tredje gang! Foto: Hesteguiden.com

Da Mr. F.X. Royal feilet ut på sisterunden fikk Oasis Bi den perfekte ryggen til Bruno Di Quattro rundt siste sving. Hamre-traveren skjøt fin fart og sørget for at Oasis Bi fikk det optimale løpet hvor han kunne bruke den sylvasse spurten ned oppløpet. På streken tok han ned en strålende Thai Broadway som gjorde løpet utenfor en svak Quick Fix. 
- Det var lenge siden forrige seier! Vi måtte komme til Norge for å få tilbake flyten, åpnet en spøkende trener Stefan P. Pettersson. Oasis Bi vant løpet både i 2014 og 2015, og fulgte opp året etter med å bli tredje i selveste Prix d'Amerique.

* Få fullstendig resultatliste via Travsport.no

- Drømmehest

Kusk Erik Adielsson var full av lovord etter seieren. 
- Han er virkelig en drømmehest for oss kusker. Man kan kjøre 1.05 en 500 meter og 1.40 neste 500 meter. Det er en veldig takknemlig oppgave å kjøre han, sa en strålende fornøyd Adielsson.
- Han takler de fleste situasjoner. I dag tapte vi noen lengder da hesten foran oss galopperte, men han løste til og med den oppgaven. Når en slik situasjon oppstår taper man ikke bare lengder men også momentum, påpekte toppkusken. 

Oasis Bi fikk 300.000 kroner for å vinne på den billige tiden 1.14,1a/2100 meter. Thai Broadway ble meget god toer fra dødens og Bruno Di Quattro ble tredje etter å ha kommet seg ut foran Oasis Bi 700 meter fra mål. 

Bensin eller diesel spilte ingen rolle!

Mirakelhesten Lome Brage behøvde ikke optimal oppladning for å vinne Moe Odins æresløp. Arkivfoto: Hesteguiden.com
 
Det ble dramatisk opp mot Moe Odins æresløp da Bengt Erik Persson, trener og eier av Lome Brage, presterte å fylle bensin på dieselbilen sin! Løsningen ble å sette seg på kne, suge ut bensinen og håpe at stevnet på Klosterskogen ble utsatt.
- Vi ventet i en time på Falken, men de kom aldri. Da måtte jeg ta saken i egne hender. Vi tok en sjanse på at stevnet var utsatt og satte fart mot Skien, fortalte en rørt Bengt Erik Persson.
- Det er vanskelig å beskrive en slik seier. Vi har siktet på Moe Odins æresløp med Lome Brage et par år, og i fjor kom han ikke hit en gang. Han var nærmere å dø. Takket være omstarter og utsettelser gikk det i år, for vi ankom banen omtrent etter at løpet egentlig skulle ha startet, fullførte Persson.

Per Oleg Midtfjeld spant til tet, slapp til Ingbest og endte til slutt opp i tredje innvendig. Rundt siste sving kom luken som bestillt og Lome Brage speedet inn til seieren verdt 200.000 kroner. Tid; solide 1.22,9a/2100 meter.

Høitomt; - Beste hesten jeg har vært borti


Årets utgave av Habibs minneløp så ut til å bli en transportetappe for Frode Hamre og hurtige Chief Orlando, men ned oppløpet viste Born In The U.S.A. seg som den beste. Etterpå brukte Eirik Høitomt sterke ord.
Frode Hamre fikk overta teten og styre etter behag. I moderat tempo så det unektelig bra ut rundt den siste svingen, men da Eirik Høitomt ba Born In The U.S.A. om å ta i – spratt Hans Petter Tholfsens minneløp-vinneren unna til en kruttsterk seier. 
- En fantastisk prestasjon. Det er ikke mange som vinner fra dødens på Klosterskogen. Han er en av de få, åpnet en lettere overrasket Høitomt.
- Hesten er ikke helt i toppform. Jeg har kjent ham mer spretten. Egentlig var planene å være med mer fra start, men jeg var litt sein opp til bilen og han ble redd for de to starterne. Derfor tok jeg det sikre foran det usikre, sa Høitomt som valgte å skli rolig opp utvendig Chief Orlando runden fra mål.

Born In The U.S.A. fikk meget fortjente 150.000 kroner for å vinne fra dødens. Cokstile spurtet fantastisk til andreplassen, mens Umberto Axe tok seg opp til tredje.

Ådne Odin
 hadde ikke vært seg selv i årets to første starter, men i Telemarksløpet hadde trener Erik Killingmo gjort de nødvendige justeringene for å få årgangstoppen tilbake i toppslag. Tom Erik Solberg serverte hesten til Odd Ådnekvam et fint løp og avgjorde enkelt ned oppløpet. En av endringene var å få Solberg tilbake i sulkyen; På 6 forsøk har det blitt 6 seire.
Ådne Odin fikk 70.000 kroner for å vinne på 1.26,6/2140. 

Tom Erik Solberg fulgte opp med å lede hver eneste meter med Hamre-trente Tooltime i Hoppeeliten. 7-åringen til Stall Tooltime fikk 70.000 kroner for å vinne helenkelt på 1.15,4/2100 meter.

Favoritten Troll Svenn var tilbake i galopphumør. Da knep Åsbjørn Tengsareid sjansen med fem år gamle Torben – som tok sin fjerde seier på like mange forsøk i år. Prestasjonen ble belønnet med 40.000 kroner for hesten Nina Marie Erga Vold har gjort en fabelaktig jobb med. Vinnertiden ble 1.27,2/2120 meter.

Adrian Kolgjini revansjerte seg etter hovedløpet da han leverte en strålende styring med Face Ribb i Thai Tanics æresløp. Fra tet holdt han jevnt hardt tempo i et løp 8 av 13 hester var innom galoppen. Det var kritisk på hver sving, men seieren ble kontrollert da de rettet ut i oppløp. Seieren var verdt 125.000 kroner. 

Kommentarer plukket opp fra RD-reporter Hans Kristian Skubberud:
- Jeg angrer på at jeg slapp teten. Valle Storm var egentlig en bra rygg, men den holdt litt dårlig. Jeg tapte løpet på at jeg slapp, sa Jomar Blekkan etter andreplassen via siste indre med Bokli Teddy.

- Vi tapte litt rundt svingen og da fikk Ådne Odin noen lengder. Hesten gjør et kjempeløp og fungerte bedre i dag enn i Kongepokalen. Nå får han en pause hvor vi skal trene litt, sa en fornøyd Ole Gaute Gudmestad etter tredjeplassen med andrevalget G. Jerken.

Fiobano tapte fart og rytme på siste sving, men kom bra tilbake. På en vanlig bane hadde vi endt blant de tre, sa Åsbjørn Tengsareid etter fjerdeplassen fra lederrygg i Habibs minneløp.

- Jeg hadde kontroll på tet, men han ble kort i steget. Cokstile var flink som kom seg gjennom. Etterpå ble det som det ble. Hesten hentet meter hele veien til mål og fullførte bra, sa en fornøyd Lars Anvar Kolle.

- Jeg må si jeg ble skuffet da jeg kom i mål. Chief Orlando fikk kjøre i et tempo han skal takle, så innsatsen var skuffende, sa Frode Hamre etter femteplassen fret tet i Habibs minneløp.

Tekno Odin var bra med, men i akselerasjonen merket jeg noe i frasparket. Trolig har han kjenning på seneskjedebetennelsen igjen. Etterpå prøvde jeg å følge ryggen til Smedheim Solan, men jeg fant ut at det ikke er noe vits å plage han mer. Nå får Tekno Odin tid til å ta seg igjen før han kommer tilbake, sa en skuffet Øystein Tjomsland som måtte bryte med favoritten.

- Det løste seg bra og vi kom forholdsvis bra gjennom. Da stilte jeg spørsmål til Vidar Hop fordi jeg regnet med at han ville slippe på Klosterskogen. Kleppe Slauren går et kjempeløp, ett av sine beste, men Lome Brage er rett og slett for speedig, sa en fornøyd Kjetil Djøseland.  

Troll Svenn drar på litt for mye, han vil litt mye og klarer ikke å parre beina. Etterpå fungerer han greit, men vi tapter for mye på galoppen, sa en Gunnar Austevoll om favoritten som svek.

Quick Fix var verdiløs. Vi kjørte med baksko og det var litt løst på svingene, men jeg skal ikke skylde på det. Hesten var svakere enn noen gang og vi får vurdere om han har gjort sitt siste løp, sa en veldig skuffet Adrian Kolgjini. 

Mr. F.X. Royal har gått sitt siste løp, fortalte kretsen rundt hesten til reporter Hans Kristian Skubberud etter løpet.

 

(kilde NR ved Henrik Glimo Hansen)

 

Veien til gevinstene: Minimize

 

V5 og V86 Sverige onsdag:   

Datahorse formtall er på plass    

V75 Bonus og V5 Bjerke onsdag:

Datahorse formtall er på plass  

 

 

 

 Print   
Hvordan kjøpe tips: Minimize

 

Info. vedr. kjøp av tips:

Her på Tipstorget trenger man ikke å være medlem eller logge inn - som medlem - for å kjøpe tips.

Alt du trenger er en bruker-konto.  Det tar det bare max ca 4 minutter å ordne det. Deretter kan du betale med kort eller PayPal  Gå inn på Datahorse sin side her på tipstorget for nærmere informasjon.

Tipsene blir altså lastet ned til din PC i pdf-format. Du må derfor ha gratisprogrammet Acrobat Reader installert på din PC.  Der kan du lese, lagre og skrive ut tipset. (red)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Print   
Info: Minimize

 

Tidsfrister for levering av spill - oppdatert 21.5.2016:

V76-1 onsdager kl. 19:00 

V65 på hverdager:

V65-1 kl. 18:50

V5-1 kl- 19:58  DD-1 kl. 20:2

Lunsj-travet nye tider fra 5.4. 2018:

11:30: 1.løp/V5-1
11:48: 2.løp/V5-2
12:01: 3.løp/V5-3
12.14: 4.løp/V5-4/DD-1
12:27: 5.løp/V5-5/DD-2

 


V64 i Sverige 19:25 på  hverdager - untatt onsdager.

DD  kl. 20:53

 


Spill til Sverige:
Mandag, tirsdag, torsdag, fredag og søndag vil det alltid være mulig å spille V64 til løpene i Sverige.

Dessverre er det fremdeles lovlig med jackpot og reglene er som følger::
Blir det jackpot mandag, torsdag, fredag eller søndag, går jackpotten til neste V64-omgang i Sverige.
Blir det jackpot i Sverige på en tirsdag, går den norske andelen av jackpotten inn i V64-spillet på Bjerke onsdag. Blir det jackpot på Bjerke (eller en annen norsk bane) onsdag, overføres pengene til neste onsdagskjøring.
Når det er løp på Øvrevoll torsdag, blir det et unntak. Da blir det ikke spill til Sverige, men V65 og Dagens Dobbel til Øvrevoll og dobbel V5 på en norsk travbane.

 

Tipstorget søker nye tippere:
I og med at Trav365 nå har flyttet fra oss og selger tipsene sine på egen nettside, på Trav365.no – samt at Travkongen flyttet ut i mars, vil vi nå ta inn to nye tippere her på Tipstorget.

Foruten at vi vil ta inn to nye som skal tippe trav, kan også bli aktuelt å ta inn tips for galopp. fotball samt andre idretter.  

Når det gjelder travtips, søker vi først og fremst selvstendige tippere som ikke baserer seg på informasjon fra andre (trenere, kusker etc). Vi vil ha tippere som ser alle løp og gjør sine egne vurderinger.
Send en epost til tipstorget@gmail.com og be om nærmere informasjon vedr. betingelser etc.  Skriv også noen ord om egne meritter....

 

 

Dersom Tipstorgets nettsider er nede for en lengre periode - prøv da våre  reserveløsninger:.

Adressen er :

www.travwap.no/tipstorget

Snart vil det også bli satt opp en reserveside som vil være en kopi av Tipstorget på adressen 

www.tipstorget.info.

NB disse reserveløsningene vil ikke være oppdatert før hovedsiden er utilgjengelig igjen – om det skulle skje....

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fotball-tips:

Det er fortiden ingen fotball-tips her på Tipstorget.

 

 NB! Dersom du opplever  at pdf-filene som lastes ned etter kjøp er skadet og ikke åpner seg, send oss info med ditt Payex-konto nummer, og filen du kjøpte blir sendt deg per epost. Send til tipstorget@gmail.com

 

 

 

 

 

.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 Print   

Copyright 2014 by Tipstorget   |  Privacy Statement  |  Terms Of Use    Skin Designed By Alldnnskins.com