Minimize

 


 Print   
 
Login


 

 


Trotter Database Minimize

 

Trotter databasen (tidligere Datasider)

 

Til datasider

Vi jobber også med– på sikt å få ferdig en sterkt forbedret utgave av basen hvor – også de svenske resultatene igjen – vil være på plass.

  

Current Articles | Categories | Search

Sunday, June 11, 2017
Lionel tapper toer
By jfb @ 9:26 PM :: 1401 Views :: Referat
 

Lionel var råsterk toer i Oslo Grand Prix. (Foto: Eirik Stenhaug/Equus)

Oslo Grand Prix er Norges best betalte travløp. 1,5 millioner kroner tilfaller vinneren. I år kan den summen sendes til italienske Pasquale Ciccarelli som eier 5-åringen som imponerte ved å ta seg forbi det norske håpet Lionel kort før mål. Vinnertiden ble 1.12,6a/2100 meter, og Christoffer Eriksson kusket 5-åringen som er trent av Jerry Riordan. 7 Twister Bi var for øvrig den aller siste hesten som ble invitert til Oslo Grand Prix.

God start
4 Dante Boko var kjappest fra start og fikk snart det store norske hjemmehåpet 2 Lionel på utsiden. Godt plassert var også de to øvrige norske hestene, 3 B.B.S. Sugarlight som tok plass som tredjehest ved railen, mens 5 Your Highness fikk et flott løpsopplegg i ryggen på Lionel. Farten var moderat til å være et Oslo Grand Prix, 1.13,6 den første kilometeren, men vedvarende nedbør hadde gjort banen noe tung. Passeringstidene underveis var 1.11,4a/500 meter, 1.13,6 første 1000 meter og 1.13,9 de første 1500 metrene. Twister Bi og Aubrion Du Gers lå i annetspor bak Your Highness, og begge tok tredjesporet i bruk på siste langside. Twister Bi imponerte enormt ved å fullføre til seier, mens Aubrion Du Gers også fullførte solide - til tredjeplass for 

Mot seier
I siste sving la Lionel for alvor press på en skuffende svak tethest, Dante Boko, og midt i siste sving koblet Lionel noe som lignet et seiersgrep, men ute i banen kom en råsterk 7 Twister Bi som hadde satt inn angrepet fra tredje par utvendig på siste langside. Kort før mål klarte han å kaste seg forbi en tapper Lionel – som tapte med knapp margin.
- Jeg er kjempefornøyd med Lionel. I ettertid kan jeg ikke se at jeg skulle gjort noe annerledes. I siste sving hadde jeg stor tro på at vi skulle vinne, men dessverre var Twister Bi for sterk. I dag var ikke sølv noe nederlag, sa eier og kusk Gøran Antonsen – tross alt meget godt fornøyd med annenplass og 750 000 kroner.

De to siste skuffet
De to øvrige norske hestene, B.B.S. Sugarlight og Your Highness, skuffet begge. Førstnevnte var sliten i siste sving, mens Your Highness ikke hadde noe å sette inn etter perfekt reise.
- B.B.S. Sugarlight var slakk hele veien. Jeg merket allerede i oppvarmingen at han ikke var helt på topp, og på topp må man være i disse oppgjørene, sa kusken Peter Untersteiner.
- Your Highness ble sliten og var heller ikke helt på topp i dag, sa Björn Goop.

Sverige – så Norge
Lionel skal nå hjem til Daniel Redens stall nord for Stockholm. Der skal han lade opp til neste store oppgave: Ulf Thoresen Grand International 9. juli. Der er førstepremien 750 000 kroner. Der kommer Lionel garantert til å bli blant de mest spilte. Vinner han der, så blir han historisk. Da vil han være den traveren i Norge som har kjørt inn mest penger. Så langt har han kjørt inn  11 535 798 kroner.

(kilde NR v.  Magne Engebretsen)

 

Veien til gevinstene: Minimize

 

V5 og V86 Sverige onsdag:   

Datahorse formtall er på plass    

V75 Bonus og V5 Bjerke onsdag:

Datahorse formtall er på plass  

 

 

 

 Print   
Hvordan kjøpe tips: Minimize

 

Info. vedr. kjøp av tips:

Her på Tipstorget trenger man ikke å være medlem eller logge inn - som medlem - for å kjøpe tips.

Alt du trenger er en bruker-konto.  Det tar det bare max ca 4 minutter å ordne det. Deretter kan du betale med kort eller PayPal  Gå inn på Datahorse sin side her på tipstorget for nærmere informasjon.

Tipsene blir altså lastet ned til din PC i pdf-format. Du må derfor ha gratisprogrammet Acrobat Reader installert på din PC.  Der kan du lese, lagre og skrive ut tipset. (red)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Print   
Info: Minimize

 

Tidsfrister for levering av spill - oppdatert 21.5.2016:

V76-1 onsdager kl. 19:00 

V65 på hverdager:

V65-1 kl. 18:50

V5-1 kl- 19:58  DD-1 kl. 20:2

Lunsj-travet nye tider fra 5.4. 2018:

11:30: 1.løp/V5-1
11:48: 2.løp/V5-2
12:01: 3.løp/V5-3
12.14: 4.løp/V5-4/DD-1
12:27: 5.løp/V5-5/DD-2

 


V64 i Sverige 19:25 på  hverdager - untatt onsdager.

DD  kl. 20:53

 


Spill til Sverige:
Mandag, tirsdag, torsdag, fredag og søndag vil det alltid være mulig å spille V64 til løpene i Sverige.

Dessverre er det fremdeles lovlig med jackpot og reglene er som følger::
Blir det jackpot mandag, torsdag, fredag eller søndag, går jackpotten til neste V64-omgang i Sverige.
Blir det jackpot i Sverige på en tirsdag, går den norske andelen av jackpotten inn i V64-spillet på Bjerke onsdag. Blir det jackpot på Bjerke (eller en annen norsk bane) onsdag, overføres pengene til neste onsdagskjøring.
Når det er løp på Øvrevoll torsdag, blir det et unntak. Da blir det ikke spill til Sverige, men V65 og Dagens Dobbel til Øvrevoll og dobbel V5 på en norsk travbane.

 

Tipstorget søker nye tippere:
I og med at Trav365 nå har flyttet fra oss og selger tipsene sine på egen nettside, på Trav365.no – samt at Travkongen flyttet ut i mars, vil vi nå ta inn to nye tippere her på Tipstorget.

Foruten at vi vil ta inn to nye som skal tippe trav, kan også bli aktuelt å ta inn tips for galopp. fotball samt andre idretter.  

Når det gjelder travtips, søker vi først og fremst selvstendige tippere som ikke baserer seg på informasjon fra andre (trenere, kusker etc). Vi vil ha tippere som ser alle løp og gjør sine egne vurderinger.
Send en epost til tipstorget@gmail.com og be om nærmere informasjon vedr. betingelser etc.  Skriv også noen ord om egne meritter....

 

 

Dersom Tipstorgets nettsider er nede for en lengre periode - prøv da våre  reserveløsninger:.

Adressen er :

www.travwap.no/tipstorget

Snart vil det også bli satt opp en reserveside som vil være en kopi av Tipstorget på adressen 

www.tipstorget.info.

NB disse reserveløsningene vil ikke være oppdatert før hovedsiden er utilgjengelig igjen – om det skulle skje....

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fotball-tips:

Det er fortiden ingen fotball-tips her på Tipstorget.

 

 NB! Dersom du opplever  at pdf-filene som lastes ned etter kjøp er skadet og ikke åpner seg, send oss info med ditt Payex-konto nummer, og filen du kjøpte blir sendt deg per epost. Send til tipstorget@gmail.com

 

 

 

 

 

.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 Print   

Copyright 2014 by Tipstorget   |  Privacy Statement  |  Terms Of Use    Skin Designed By Alldnnskins.com