Minimize

 


 Print   
 
Login


 

 


Trotter Database Minimize

 

Trotter databasen (tidligere Datasider)

 

Til datasider

Vi jobber også med– på sikt å få ferdig en sterkt forbedret utgave av basen hvor – også de svenske resultatene igjen – vil være på plass.

  

Current Articles | Categories | Search

Monday, January 28, 2019
Sensasjonell annenplass i PdA
By jfb @ 12:14 AM :: 521 Views :: Referat
 

Looking Superb (i midten) slo seg forbi Readly Express, men han klarte ikke å svare favoritten Belina Josselyn. Foto: Eirik Stenhaug, Equus.

- Uff, dette ble feil for Looking Superb, tenkte Rikstoto Direktes Stian Hallenstvedt etter at Looking Superb måtte være med på en offensiv åpning, men Looking Superb fant etterhvert annet par utvendig. Ut av siste sving ble han lagt i angrep, og i mål var ikke Looking Superb mer enn et drøyt hode fra seieren i verdens største travløp. Stallkameraten 12 Belina Josselyn og Jean Michel Bazire var såvidt foran.
- Dette er ikke til å tro. Looking Superb har minst penger i feltet. Dette er morsomt for norsk travsport. Annenplass er som en seier, sa generalsekretær Svein Morten Buer som var på plass i Paris.

 


Som en seier
- Jeg er så glad! Hovedoppgaven var å få bli med i løpet. Da oppløpet tok til begynte jeg å skjønne at vi jaggu kunne kjempe helt i toppen. Dette var så vanvittig moro. Jeg er så glad, sa en stolt Kolbjørn Selmer som eier Looking Superb som fikk rundt 2,5 millioner kroner for annenplassen. Alexandre Abrivard kusket den norskfødte hesten som var svært nær ved å detonere en storløpsbombe av dimensjoner:

- Jeg hadde innerst inne et bittelite håp om en plass blant topp fem. Han fikk vist idag at han var veldig god - i sin første start mot verdens beste hester. Jeg vil takke kusken for et flott løpsopplegg.
- Dette er enormt stort. Dette må oppleves, dette er helt "vanvittig". Det er synd at flyet går så tidlig i morgen!, sa en jublende glad Jomar Blekkan - gamletreneren som hadde tårer i øynene av glede over annenplassen.
- Jeg er så stolt. Tenk å få annenplass i dette løpet! Looking Superb er nok den klokeste hesten jeg noensinne har fått fram, og jeg solgte ham til Kolbjørn Selmer og Jomar Blekkan da hesten var halvannet år, sa en lykkelig oppdretter, Ingar Hagen.

Lionel skuffet
Lionel var det norske håpet som flest hadde tro på, men denne gangen skuffet Lionel. Hesten fikk en bra innledning i fjerde par innvendig, men han har uten det rette trykket:
- Vi fikk en veldig bra start, og jeg hadde flere muligheter til å gå ut, men Lionel var uten det riktige trykket idag. Nå blir det full veterinærsjekk før vi bestemmer veien videre. Gratulerer til Looking Superb og kretsen rundt. Dette var helt fantastisk for norsk travsport, sa en skuffet, men fattet Gøran Antonsen.

Redaly Express treer fra tet
Redaly Express var hardt betrodd blant svenskene. Björn Goop kjørte tidlig til tet, og Readly Express holdt strålende til tredjeplass - ikke så mye slått, han heller:
- Tredjeplass er bra, og hesten var "jättebra". Han tok et lite galoppsteg ut av siste sving, og jeg måtte parere, men jeg vil ikke spekulere i om det var seieren som glapp, kommenterte Björn Goop til Kanal75 etterpå.

 

Veien til gevinstene: Minimize

 

V5 og V86 Sverige onsdag:   

Datahorse formtall er på plass    

V75 Bonus og V5 Bjerke onsdag:

Datahorse formtall er på plass  

 

 

 

 Print   
Hvordan kjøpe tips: Minimize

 

Info. vedr. kjøp av tips:

Her på Tipstorget trenger man ikke å være medlem eller logge inn - som medlem - for å kjøpe tips.

Alt du trenger er en bruker-konto.  Det tar det bare max ca 4 minutter å ordne det. Deretter kan du betale med kort eller PayPal  Gå inn på Datahorse sin side her på tipstorget for nærmere informasjon.

Tipsene blir altså lastet ned til din PC i pdf-format. Du må derfor ha gratisprogrammet Acrobat Reader installert på din PC.  Der kan du lese, lagre og skrive ut tipset. (red)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Print   
Info: Minimize

 

Tidsfrister for levering av spill - oppdatert 21.5.2016:

V76-1 onsdager kl. 19:00 

V65 på hverdager:

V65-1 kl. 18:50

V5-1 kl- 19:58  DD-1 kl. 20:2

Lunsj-travet nye tider fra 5.4. 2018:

11:30: 1.løp/V5-1
11:48: 2.løp/V5-2
12:01: 3.løp/V5-3
12.14: 4.løp/V5-4/DD-1
12:27: 5.løp/V5-5/DD-2

 


V64 i Sverige 19:25 på  hverdager - untatt onsdager.

DD  kl. 20:53

 


Spill til Sverige:
Mandag, tirsdag, torsdag, fredag og søndag vil det alltid være mulig å spille V64 til løpene i Sverige.

Dessverre er det fremdeles lovlig med jackpot og reglene er som følger::
Blir det jackpot mandag, torsdag, fredag eller søndag, går jackpotten til neste V64-omgang i Sverige.
Blir det jackpot i Sverige på en tirsdag, går den norske andelen av jackpotten inn i V64-spillet på Bjerke onsdag. Blir det jackpot på Bjerke (eller en annen norsk bane) onsdag, overføres pengene til neste onsdagskjøring.
Når det er løp på Øvrevoll torsdag, blir det et unntak. Da blir det ikke spill til Sverige, men V65 og Dagens Dobbel til Øvrevoll og dobbel V5 på en norsk travbane.

 

Tipstorget søker nye tippere:
I og med at Trav365 nå har flyttet fra oss og selger tipsene sine på egen nettside, på Trav365.no – samt at Travkongen flyttet ut i mars, vil vi nå ta inn to nye tippere her på Tipstorget.

Foruten at vi vil ta inn to nye som skal tippe trav, kan også bli aktuelt å ta inn tips for galopp. fotball samt andre idretter.  

Når det gjelder travtips, søker vi først og fremst selvstendige tippere som ikke baserer seg på informasjon fra andre (trenere, kusker etc). Vi vil ha tippere som ser alle løp og gjør sine egne vurderinger.
Send en epost til tipstorget@gmail.com og be om nærmere informasjon vedr. betingelser etc.  Skriv også noen ord om egne meritter....

 

 

Dersom Tipstorgets nettsider er nede for en lengre periode - prøv da våre  reserveløsninger:.

Adressen er :

www.travwap.no/tipstorget

Snart vil det også bli satt opp en reserveside som vil være en kopi av Tipstorget på adressen 

www.tipstorget.info.

NB disse reserveløsningene vil ikke være oppdatert før hovedsiden er utilgjengelig igjen – om det skulle skje....

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fotball-tips:

Det er fortiden ingen fotball-tips her på Tipstorget.

 

 NB! Dersom du opplever  at pdf-filene som lastes ned etter kjøp er skadet og ikke åpner seg, send oss info med ditt Payex-konto nummer, og filen du kjøpte blir sendt deg per epost. Send til tipstorget@gmail.com

 

 

 

 

 

.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 Print   

Copyright 2014 by Tipstorget   |  Privacy Statement  |  Terms Of Use    Skin Designed By Alldnnskins.com