Minimize

 


 Print   
 
Login


 

 


Trotter Database Minimize

 

Trotter databasen (tidligere Datasider)

 

Til datasider

Vi jobber også med– på sikt å få ferdig en sterkt forbedret utgave av basen hvor – også de svenske resultatene igjen – vil være på plass.

  

Current Articles | Categories | Search

Saturday, October 08, 2011
Moe Brage spurtvant NM
By jfb @ 7:45 PM :: 6072 Views :: Referat
 

 


NM for kaldblodshester ble er fartsfylt oppgjør. 8 Norheim Faksen stakk rett til tet, men slapp tidlig til 6 Moe Brage, som i sin tur slapp til 2 Joker Elden. 4 Åsajerven havnet utvendig - med 10 Feseth Lynet og 11 Vestpol Faxen på slep. Mot siste sving angrep Feseth Lynet og rundet en sliten Åsajerven. Eirik Høitomt smatt ut i luka som oppstod da Åsajerven ga seg. Tidlig på oppløpet kom luka innvendig, og 6 Moe Brage spurtet inn til seier foran elitedebutant 5 Wik Stjernen, som var meget posistiv i sitt første møte med de beste. Eirik Høitomt var naturlig nok godt fornøyd med NM-seieren:
- Jeg holder nok denne som min største seier i år. Det er noe spesielt å vinne NM, og det er noe spesielt å vinne med Moe Brage, som må ha alt på sine premisser. Vi hadde flaks som fikk lukene i tide idag, men da åpningen først kom, skjønte jeg at vi skulle ha en solid mulighet, smilte Eirik Høitomt etter sin 241. seier i år.
- Alt som heter taktikk overlater jeg til Eirik Høitomt. Han er en mester. Det var utrolig morsomt å vinne idag. Jeg kan nesten ikke huske å ha vært så glad, strålte alltid sympatiske Tor-Martin Moe, som eier og trener Moe Brage.

NM for kaldblodshopper var V75-1, og dette oppgjøret gikk til tredjevalget 10 Briskebyrappa, som etter drømmeopplegg i rygg spurtet inn til lett seier for Per Oleg Midtfjeld. Mer om hennes seier finner du i egen artikkel her på www.rikstoto.no. I V75 var Briskebyrappa et tredjevalg, og verdien var 98 kroner.

I V75-2 fikk kapable 11 Bogle Superb full uttelling. Betrodde 1 Brickybrick feilet seg bort som sliten i siste sving etter lenge å ha sett pigg ut i tet, og i sluttfasen kunne Lars Anvar Kolle finkjøre og sende Ganymede-sønnen inn til sin tredje seier på fire forsøk. Vinnertiden var 1.15,7a/2140 meter. Førstepremien lød på 50 000 kroner:
- Jeg hadde tro på denne hesten sist, også, men da ble det et litt for tøft løpsopplegg. Jeg var skeptisk til baksporet idag, men det løste seg fint. Dette er en hest det skal være mye utvikling i. Idag var han veldig god, skrøt Lars Anvar Kolle etter at favoritten i V75 hadde mer enn doblet verdien - til 238 kroner.

Oppvisning
Det er sjelden at Tom Erik Solberg har vært så sikker på å vinne løp som foran V75-3:
- Jeg vinner med 2 Alm Taragon uansett posisjon!, utbasunerte friskusen på forhånd, og han holdt ord. 2 Alm Taragon travet sitt eget løp, var tidlig i tet og vant veldig enkelt på gode 1.24,3v/1640 meter. Førstepremien lød på 60 000 kroner. Banen var veldig rask - noe som resulterte i banerekordpokaler til 3-årige Dragon (25,7v) og 7-årige Welita (24,7v var ny bestenotering for eldre kaldblodshopper med voltestart). Tom Erik Solberg var naturlig nok fornøyd med 5-årige Alm Taragon:
- Han er veldig god og viser rivende utvikling. Jeg var sikker på seier på forhånd, og da er jeg ikke engstelig for å si det...! Idag rekordforbedret han seg med nesten to sekunder, og det var mer å gå på understreket Tom Erik Solberg om hesten Lars O. Romtveit trener. I V75 var Alm Taragon favoritt, og verdien var nå 305 kroner.

Dramatikk i V75-4
Det fjerde V75-løpet var for 3-årige kaldblodshester. 8 Rognfaks fikk massasje av 15 Kolnes X.O. den siste delen av løpet, og det virket som om seieren skulle gå til en av dem, men ute i banen kom 11 Lex Lodney tilbake med syvmilssteg etter å ha huket hjul med en godtgående 9 Eikdølen i siste sving. Begge tapte dyrebare metre, men Lex Lodney kom så fort tilbake at han rakk fram. På siste langside var også 10 Røster ute av taktene, men også han kom flott tilbake. Det samme gjorde for øvrig Eikdølen da han omsider fant travet. Dermed vanket 50 000 kroner til hesten med det forpliktende navnet; Lex Lodney sender umiddelbart tank ene mot Norges mest populære varmblodstraver noensinne, Rex Rodney. Eirik Høitomt kusker Millex-sønnen som nå vant for annen gang på fire forsøk:
- Hesten var tråkk og ville nesten ikke framover mot og rundt siste sving, men så huket vi hjul, og deretter spurtet han veldig bra. Det bor mye i denne hesten, skrøt Eirik Høitomt etter at 8-oddseren og sjettevalget hadde sendt V75-verdien opp i 1725 kroner. Vinnertiden var gode 1.29,4v/2160 meter.

Så smalt det
V75-5 fikk en overraskende vinner i 5-prosenteren 6 Melvin Zoot. Kristian Malmin satte tidlig fart, og det virket som om han overrumplet ledende 5 Antonio d'Estino. Vel i tet var løpet kjørt for Melvin Zoot, som seilte unna til sprettlett seier:
- Jeg varslet litt for denne hesten på forhånd, og idag klaffet alt. Vel i tet syntes jeg at hesten virket pigg hele veien. Jeg så at mange bra hester kom ute i banen, og da måtte jeg bare ta sjansen på å kjøre unna, men det var overhodet ingen fare. Hesten var skikkelig bra, skrøt Kristian Malmin om hesten som står i trening hos Morten M. Ottersen. Førstepremien lød på 60 000 kroner, og vinnertiden var 1.15,6v/2160 meter. I V75 gjorde verdien et byks opp til 23 897 kroner - kun 284 bonger var gangbare etter at tiendevalget hadde vunnet.

I V75-6 var 6 Moe Brage favoritt. Han sendte verdien opp i 30 850 kroner.

Asbjørn tilbake
I V75-7 var Asbjørn Mehla tilbake i løpsbanen. Han kjørte familiens egen 11 Pretty Photo til tet etter 700 meter og fikk siden bestemme farten. S.J.'s Photo-datteren hadde siden full kontroll og vant enkelt - og fikk 100 000 kroner for jobben. Vinnertiden ble 1.15,3v/2680 meter for nestfavoritten.
- Hun fungerte fint, og jeg var veldig fornøyd. Det er artig å vinne løp igjen, syntes Asbjørn Mehla.

Riktig V75 rekke ble 10 Briskebyrappa - 11 Bogle Superb - 2 Alm Taragon - 11 Lex Lodney - 6 Melvin Zoot - 6 Moe Brage og 11 Pretty Photo. Syv riktige gir 47 795 kroner, seks riktige gir 211 kroner, mens fem riktige gir 19 kroner.

(kilde NR v. Magne Engebretsen)

 

 

Veien til gevinstene: Minimize

 

V5 og V86 Sverige onsdag:   

Datahorse formtall er på plass    

V75 Bonus og V5 Bjerke onsdag:

Datahorse formtall er på plass  

 

 

 

 Print   
Hvordan kjøpe tips: Minimize

 

Info. vedr. kjøp av tips:

Her på Tipstorget trenger man ikke å være medlem eller logge inn - som medlem - for å kjøpe tips.

Alt du trenger er en bruker-konto.  Det tar det bare max ca 4 minutter å ordne det. Deretter kan du betale med kort eller PayPal  Gå inn på Datahorse sin side her på tipstorget for nærmere informasjon.

Tipsene blir altså lastet ned til din PC i pdf-format. Du må derfor ha gratisprogrammet Acrobat Reader installert på din PC.  Der kan du lese, lagre og skrive ut tipset. (red)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Print   
Info: Minimize

 

Tidsfrister for levering av spill - oppdatert 21.5.2016:

V76-1 onsdager kl. 19:00 

V65 på hverdager:

V65-1 kl. 18:50

V5-1 kl- 19:58  DD-1 kl. 20:2

Lunsj-travet nye tider fra 5.4. 2018:

11:30: 1.løp/V5-1
11:48: 2.løp/V5-2
12:01: 3.løp/V5-3
12.14: 4.løp/V5-4/DD-1
12:27: 5.løp/V5-5/DD-2

 


V64 i Sverige 19:25 på  hverdager - untatt onsdager.

DD  kl. 20:53

 


Spill til Sverige:
Mandag, tirsdag, torsdag, fredag og søndag vil det alltid være mulig å spille V64 til løpene i Sverige.

Dessverre er det fremdeles lovlig med jackpot og reglene er som følger::
Blir det jackpot mandag, torsdag, fredag eller søndag, går jackpotten til neste V64-omgang i Sverige.
Blir det jackpot i Sverige på en tirsdag, går den norske andelen av jackpotten inn i V64-spillet på Bjerke onsdag. Blir det jackpot på Bjerke (eller en annen norsk bane) onsdag, overføres pengene til neste onsdagskjøring.
Når det er løp på Øvrevoll torsdag, blir det et unntak. Da blir det ikke spill til Sverige, men V65 og Dagens Dobbel til Øvrevoll og dobbel V5 på en norsk travbane.

 

Tipstorget søker nye tippere:
I og med at Trav365 nå har flyttet fra oss og selger tipsene sine på egen nettside, på Trav365.no – samt at Travkongen flyttet ut i mars, vil vi nå ta inn to nye tippere her på Tipstorget.

Foruten at vi vil ta inn to nye som skal tippe trav, kan også bli aktuelt å ta inn tips for galopp. fotball samt andre idretter.  

Når det gjelder travtips, søker vi først og fremst selvstendige tippere som ikke baserer seg på informasjon fra andre (trenere, kusker etc). Vi vil ha tippere som ser alle løp og gjør sine egne vurderinger.
Send en epost til tipstorget@gmail.com og be om nærmere informasjon vedr. betingelser etc.  Skriv også noen ord om egne meritter....

 

 

Dersom Tipstorgets nettsider er nede for en lengre periode - prøv da våre  reserveløsninger:.

Adressen er :

www.travwap.no/tipstorget

Snart vil det også bli satt opp en reserveside som vil være en kopi av Tipstorget på adressen 

www.tipstorget.info.

NB disse reserveløsningene vil ikke være oppdatert før hovedsiden er utilgjengelig igjen – om det skulle skje....

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fotball-tips:

Det er fortiden ingen fotball-tips her på Tipstorget.

 

 NB! Dersom du opplever  at pdf-filene som lastes ned etter kjøp er skadet og ikke åpner seg, send oss info med ditt Payex-konto nummer, og filen du kjøpte blir sendt deg per epost. Send til tipstorget@gmail.com

 

 

 

 

 

.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 Print   

Copyright 2014 by Tipstorget   |  Privacy Statement  |  Terms Of Use    Skin Designed By Alldnnskins.com