Minimize

 


 Print   
 
Login


 

 


Trotter Database Minimize

 

Trotter databasen (tidligere Datasider)

 

Til datasider

Vi jobber også med– på sikt å få ferdig en sterkt forbedret utgave av basen hvor – også de svenske resultatene igjen – vil være på plass.

  

Current Articles | Categories | Search

Saturday, March 24, 2012
Tekno konge direkte
By jao @ 6:44 PM :: 5280 Views :: Referat
 

- Dette var en herlig bekreftelse å få. Hardt tempo i front var selvfølgelig en fordel for oss, men jeg syntes det begynte å bli lovlig langt fram da det gjenstod en drøy runde. 12 Tekno Odin måtte nok svi av en 1.19-speed i 300 meter nedover den siste langsiden for å komme opp til rømlingen 5 Tomdin Ø.K, men da var også saken biff, smilte Øystein Tjomsland etter oppvisningen i V75-4. Tekno Odin vant nå for 11. gang på 13 starter, fikk 200 000 kroner for jobben og er allerede oppe i 1,675 millioner kroner innkjørt for sin eier, www.supertraver.info. I V75 var Tekno Odin stor favoritt.

Enorm forskjell
V75-1 kan stå som et eksemplarisk tilfelle på hvor mye et målfoto kan avgjøre: Favoritten 9 Alm Taragon suste til tet etter 700 meter, åpnet første 1000 på 1.23, ledet siden hele veien, men var ytterst nær ved å bli overrumplet av rakettspurtende 14 Rinde Kvikken som kom fykende ute i banen. Mens favoritten var markert på 49 prosent av bongene, var Rinde Kvikken såvidt markert på hver 100. bong! Favorittspillerne slapp altså med skrekken:
- Alm Taragon var bra. Jeg hadde bestemt meg for å kjøre offensivt, og jeg hadde god tro hele veien, men jammen kom Rinde Kvikken fort, sa en lettet Tom Erik Solberg etter at seks år gamle Alm Taragon hadde vunnet på 1.24,4v/2160 meter. Førstepremien i sølvdivisjonsfinalen var gedigne 200 000 kroner. Utgangsverdien i V75 var 21 kroner

To ganger 1.12
I Unionskampen på Momarken sist var 2 Mr. X.F. Royal utrolig tapper toer fra dødens og travet 1.12,5a. Nå var han like god: Fra tredje par utvendig satte Lars Anvar Kolle inn støtet mot siste sving. På oppløpet tittet velkjørende Kolle først innover - hvor han hadde kontroll over 5 Burmas Yankee - og deretter utover, hvor han hadde minst like god kontroll på spurtende 10 Trinitro. Dermed seilte 2 Mr. X.F. Royal inn til seier på 1.12,3a/1609 meter. Førstepremien lød på 60 000 kroner. I V75 var vinneren favoritt, og verdien beskjedne 36 kroner.
- Jeg var skeptisk til to tøffe løp på en uke, men dette er en sterk hest, og jeg vet at "Buller'n" har trent godt, smilte Lars Anvar Kolle.
- Banen var perfekt, og han fungerte flott. Nå blir det en liten pause før neste start, sa en storfornøyd Trond "Buller'n" Anderssen.

Drømmeopplegg
Knut Haakenstad er eier, trener og oppdretter av 5 Gylden Tina, som fikk drømmeopplegget i ryggen på favoritten 2 Hjelset Lissi i V75-3. Førstnevnte smatt ut fra lederens rygg da 100 meter gjenstod, skjøt flott fart og var først akkurat på streken:
- Det er fryktelig ergerlig å tape på målstreken, og det er utrolig morsomt å vinne på målstreken. Idag hadde vi marginene, og jeg synes Gylden Tina fungerte flott hele veien. Jeg hadde konferert både med Knut Haakkenstad og ordinær kusk Lars Anvar Kolle på forhånd, og jeg fikk et flott inntrykk av hoppa, smilte Vidar Hop etter at Gylden Tina hadde vunnet på 1.26,8v/2140 meter. Førstepremien var hele 150 000 kroner. I V75 var Gylden Tina et tredjevalg, og verdien var 139 kroner.

Etter at 12 Tekno Odin hadde vunnet V75-4, var verdien 147 kroner.

Falsk alarm
9 Perfect Line skulle egentlig ha startet en gang tidligere i år, men ble strøket noen timer før løpet. Kretsen rundt hesten fryktet en alvorlig skade, men det viste seg å være falsk alarm. Torgeir Gjølberg fra Rygge eier og trener hesten, og han var en glad mann etter at 9 Perfect Line hadde spurtet inn til seier og 50 000 kroner. Vinnertiden var gode 1.15,4a/2100 meter, og i V75 var vinneren et tredjevalg som sendte verdien opp i 643 kroner:
- Det er tydelig at Torgeir Gjølberg og jentene på stallen har gjort en kjempejobb. Dette er en sterk hest som går til mål, smilte Cato Antonsen.

Enorm Meyer-avslutning
I Jacob Meyers pokal ble det fartsfest. 7 Zevs tok teten, men snart var 12 Trollgutt utvendig. Farten var 1.23,2 første 1000 meter. Mot siste sving var Zevs trøtt, en tapper 12 Trollgutt overtok, men fikk umiddelbart en sterk 5 Horgen Tore og en godtgående 2 Joker Elden opp på siden. Ingen av dem kunne imidlertid svare opp en flott avsluttende 11 Amor Even. Per Oleg Midtfjeld var jublende glad:
- Dette er et løp jeg tvilte på at jeg skulle få vinne. Det er så stort, så stort. Jeg takserer faktisk denne seieren like under Oslo Grand Prix-seieren med Steinlager!, sa Per Oleg Midtfjeld. Han fikk seierstro i siste sving:
- Det var først da at jeg trodde på topplassering, men han fullførte flott til mål idag og var vireklig bra. All honnør til Sven Olav Weberg som har gjort en kjempejobb med å bygge opp hesten til dette løpet, jublet seierskusken.
- Dette er utrolig stort! Det er vanvittig deilig å lykkes når man setter seg et mål og når det. Det er en god stund siden vi begynte å forberede dette løpet, sa en rørt Sven Olav Weberg. Førstepremien var hele 200 000 kroner, og vinnertiden var 1.24,3v/2140 meter.

Luke som bestilt
Favoritten 5 Shaman Star M. blåste til tet i V75-finalen, men også i dette oppgjøret ble det tempo. Første 1000 meter gikk på 1.13,8. På siste bortre kom angripertoget via sporene. Olav Mikkelborg virket å ha kontroll bak favoritten, men ut av siste sving måtte han kjøre unna. Fra lederryggen fikk 1 Gann Golden luka som bestilt, og fjerdevalget spurtet inn til sikker seier for Svein Ove Wassberg. Førstepremien lød på 150 000 kroner, og Eigil Stensland eier 6-åringen som vant på 1.14,5a/2100 meter.
- Det løste seg perfekt for oss, og hesten vekslet flott da luka kom. Dette smakte bra, sa Svein Ove Wassberg etter å ha avrundet V75-omgangen. Fjerdevalget sendte V75-utbetalingen opp i 4445 kroner. Seks riktige ga 77 kroner, mens det ikke ble utbetaling for fem riktige. 

(kilde NR v. Magne Engebretsen)

 

Veien til gevinstene: Minimize

 

V5 og V86 Sverige onsdag:   

Datahorse formtall er på plass    

V75 Bonus og V5 Bjerke onsdag:

Datahorse formtall er på plass  

 

 

 

 Print   
Hvordan kjøpe tips: Minimize

 

Info. vedr. kjøp av tips:

Her på Tipstorget trenger man ikke å være medlem eller logge inn - som medlem - for å kjøpe tips.

Alt du trenger er en bruker-konto.  Det tar det bare max ca 4 minutter å ordne det. Deretter kan du betale med kort eller PayPal  Gå inn på Datahorse sin side her på tipstorget for nærmere informasjon.

Tipsene blir altså lastet ned til din PC i pdf-format. Du må derfor ha gratisprogrammet Acrobat Reader installert på din PC.  Der kan du lese, lagre og skrive ut tipset. (red)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Print   
Info: Minimize

 

Tidsfrister for levering av spill - oppdatert 21.5.2016:

V76-1 onsdager kl. 19:00 

V65 på hverdager:

V65-1 kl. 18:50

V5-1 kl- 19:58  DD-1 kl. 20:2

Lunsj-travet nye tider fra 5.4. 2018:

11:30: 1.løp/V5-1
11:48: 2.løp/V5-2
12:01: 3.løp/V5-3
12.14: 4.løp/V5-4/DD-1
12:27: 5.løp/V5-5/DD-2

 


V64 i Sverige 19:25 på  hverdager - untatt onsdager.

DD  kl. 20:53

 


Spill til Sverige:
Mandag, tirsdag, torsdag, fredag og søndag vil det alltid være mulig å spille V64 til løpene i Sverige.

Dessverre er det fremdeles lovlig med jackpot og reglene er som følger::
Blir det jackpot mandag, torsdag, fredag eller søndag, går jackpotten til neste V64-omgang i Sverige.
Blir det jackpot i Sverige på en tirsdag, går den norske andelen av jackpotten inn i V64-spillet på Bjerke onsdag. Blir det jackpot på Bjerke (eller en annen norsk bane) onsdag, overføres pengene til neste onsdagskjøring.
Når det er løp på Øvrevoll torsdag, blir det et unntak. Da blir det ikke spill til Sverige, men V65 og Dagens Dobbel til Øvrevoll og dobbel V5 på en norsk travbane.

 

Tipstorget søker nye tippere:
I og med at Trav365 nå har flyttet fra oss og selger tipsene sine på egen nettside, på Trav365.no – samt at Travkongen flyttet ut i mars, vil vi nå ta inn to nye tippere her på Tipstorget.

Foruten at vi vil ta inn to nye som skal tippe trav, kan også bli aktuelt å ta inn tips for galopp. fotball samt andre idretter.  

Når det gjelder travtips, søker vi først og fremst selvstendige tippere som ikke baserer seg på informasjon fra andre (trenere, kusker etc). Vi vil ha tippere som ser alle løp og gjør sine egne vurderinger.
Send en epost til tipstorget@gmail.com og be om nærmere informasjon vedr. betingelser etc.  Skriv også noen ord om egne meritter....

 

 

Dersom Tipstorgets nettsider er nede for en lengre periode - prøv da våre  reserveløsninger:.

Adressen er :

www.travwap.no/tipstorget

Snart vil det også bli satt opp en reserveside som vil være en kopi av Tipstorget på adressen 

www.tipstorget.info.

NB disse reserveløsningene vil ikke være oppdatert før hovedsiden er utilgjengelig igjen – om det skulle skje....

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fotball-tips:

Det er fortiden ingen fotball-tips her på Tipstorget.

 

 NB! Dersom du opplever  at pdf-filene som lastes ned etter kjøp er skadet og ikke åpner seg, send oss info med ditt Payex-konto nummer, og filen du kjøpte blir sendt deg per epost. Send til tipstorget@gmail.com

 

 

 

 

 

.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 Print   

Copyright 2014 by Tipstorget   |  Privacy Statement  |  Terms Of Use    Skin Designed By Alldnnskins.com