Minimize

 


 Print   
 
Login


 

 


Trotter Database Minimize

 

Trotter databasen (tidligere Datasider)

 

Til datasider

Vi jobber også med– på sikt å få ferdig en sterkt forbedret utgave av basen hvor – også de svenske resultatene igjen – vil være på plass.

  

Current Articles | Categories | Search

Saturday, April 07, 2012
Lett for Beanie M.M.
By jfb @ 6:08 PM :: 5125 Views :: Referat
 Norske Morten Waage trener og deleier Super Arnie-sønnen som nå passerte åtte millioner kroner i karrieren. Dette var årets annen start for året - begge i Norge. 6 Beanie M.M. var nær ved å vinne også ifjor, men ble da toer. Nå ble det enkel seier:
- Jeg følte meg ganske trygg, men samtidig kjente jeg ikke så godt de hestene som fulgte bak. Det er publikum som gjør at det er så morsomt å vinne travløp. Det er herlig med full tribuner, smilte Johnny Takter.
- Sesongen er lang, og kretsen gjør en flott jobb, og jeg synes faktisk at hesten virker friskere enn på lenge. Det var krefter spart idag, og nå blir det spennende med fortsettelsen, sa seierskusk Johnny Takter.

Prikkfri eksamen
Eliteløpet for kaldblodshester ble et fantastisk oppgjør. 3 Bork Odin knallet til fra start og var i tet midt i første sving, men en kort speed senere bykset 9 Åsajerven til tet. Farten var 20,5/500 meter og 1.23 første 1000. Mot siste sving skilte tre hester seg klart ut: 9 Åsajerven - som dro hardt unna hele veien - 3 Bork Odin og 2 Norheim Faksen. Ut av siste sving angrep 3 Bork Odin for fullt, og etter en herlig duell oppløpet ned var Bork Odin fremst kort før mål:
- Jeg setter denne seieren svært høyt. Faktisk på topp 3 av hva jeg har opplevd. Rammen rundt løpet var fantastisk - og særlig satte jeg pris på at Moe Odin og Asbjørn Mehla var mastere for løpet. Jeg har alltid hatt Asbjørn Mehla som et forbilde, så at han var i banen gjorde dagen ekstra spesiell. Bork Odin leverte et fantastisk løp. Jeg hadde egentlig et godt håp om seier hele veien, men det var først kort før mål at jeg skjønte at det faktisk ville gå. Dette var rett og slett helt topp, sa en jublende glad Åsbjørn Tengsareid etter at 3 Bork Odin hadde vunnet på 1.23,2a/2100 meter og fått 200 000 kroner for jobben. Tom Krageboen fra Haugesund eier ungheststjernen som nå for alvor etablerte seg i eliten. Kåre Refsland trener 7-åringen. I V75 var Bork Odin nestfavoritt, og utgangsverdien var 37 kroner.

- Jeg velger alltid Klosterskogen
- Jeg kommer alltid til Klosterskogen i påsken. Det er starten på storløpssesongen for meg, og jeg stortrives på denne intime banen, sa en strålende opplagt Lutfi Kolgjini etter å ha styrt 7 Amour De La Rue inn til seier i V75-2. Den Nederland-fødte 5-åringen var i tet etter en snau runde. Siden holdt Lutfi Kolgjini jevnt, hardt tempo og vant sikkert:
- Jeg var komfortabel hele veien. Jeg ville ikke ha noe speedoppgjør, og derfor dro jeg hardt unna. Han flyter på styrken og har tjent veldig lite penger i forhold til kapasiteten. Jeg vurderer derfor å starte ham i Harper Hanovers Lopp under Elitloppshelgen, smilte Lutfi Kolgjini etter at favoritten Amour De La Rue hadde vunnet på 1.16,2v/2500 meter. Den svenskeide favoritten sendte verdien opp i 80 kroner.

- Uten tvil den største!
- I mange år har jeg vært på tilskuerplass og drømt om å få oppleve det jeg gjør nå. Dette er uten tvil det største jeg har vært med om i sulkyen, sa en rørt og jublende glad Jan Martin Bjerring etter å ha sjarmert Klosterskogens tallrike påskepublikum etter en flott seier med 7 Moe Svarten i V75-3. Stall Eide-Volds kapable 5-åring tok sats fra køen drøye runden fra mål, måtte gjøre grovjobben uten rygg resten av løpet, men kjempet heroisk til mål og vant sikkert:
- Jeg ante ikke hvor mål var - jeg var bare konsentert om å holde hesten i trav. Dette er en kjempegod hest, men han har sine nykker, sa Jan-Martin Bjerring etter at fjerdevalget hadde sendt V75-verdien opp i 312 kroner. Vinnertiden var 1.27,0v/2100 meter. Førstepremien lød på 100 000 kroner.

Full gass
- Jeg hadde bestemt meg for å gi full gass de siste 600-700 metrene. Jeg hadde den gode følelsen hele veien bak 4 Rognfaks. Dette er en riktig bra hest. Jeg kjørte hurtig med Rognfaks for to år siden. Da sa jeg til eierne at om vi matcher denne hesten fornuftig, ville de få en Derbyhest. Dette var en herlig seier. Og det er alltid fantastisk trøkk her på denne banen. Jeg hadde Tekno Odin i øyekroken hele veien og kjørte primært mot ham, men jeg hadde egentlig den gode følelsen hele veien, smilte 60-årige Thor Borg etter å ha detonert en V75-bombe bak femtevalget Rognfaks - som sendte V75-verdien opp i 15 246 kroner. Vinnertiden ble gode 1.27,3v/2100 meter. Team Øverdal eier den flotte 4-åringen.
- Det gikk ned mot 1.20-fart i siste sving. Da spratt Tekno Odin over i galopp, men han kom flott tilbake. Jeg var veldig fornøyd med ham, men jammen er det godt å stå likt med Rognfaks i de store løpene framover, for den hesten imponerte meg, sa Øystein Tjomsland etter annenplass med omgangens største favoritt.

Herlig løpshode
Tre starter på Klosterskogen. Tre førsteplasser. Det er resultatet for 8 Bogle Superb, som nå avgjorde etter en mektig sisterunde utvendig for ledende 7 K.L.M. Buymethemoon.
- Engang telemarking, alltid telemarking. Slik er det jo, og dette er og blir min hjemmebane. Jeg har en sterk hest som tåler tøffe reiser, og jeg synes hesten var utrolig sterk som klarte å slå lederen. Denne seieren setter jeg høyt, smilte Lars Anvar Kolle etter å ha kastet favoritten fremst kort før mål.
- For meg begynner egentlig sesongen i påsken. Jeg var engstelig for at det skulle bli en tøff reise, men hesten var god for dagen og var sterk som klarte å avgjøre. Dette var en flott prestasjon, smilte Geir Kihle, som trener Ganymede-sønnen. Stall Bogle eier 4-åringen som fikk 50 000 kroner for å vinne på gode 1.15,8a/2100 meter. Favoritten i V75 sendte verdien opp i 26 115 kroner.

6 Beanie M.M. var favoritt i V75-6 og sendte verdien opp i 29 439 kroner.

Oppløftende årsdebut
Ifjort vant 5 Viking Frecel åtte av ni starter og tjente nesten 1,3 millioner kroner. Nå årsdebuterte 4-åringen med å vinne Habibs æresløp og 200 000 kroner. Jan Kristian Waaler trener seiersmaskinen som kuskes av Vidar Hop. Viking Frecel innledet som tredjehest, men ble styrt ut i annetspor runden fra mål. Han kom fram til 10 Broadway Legs, og disse to duellerte resten av løpet. Norges-debuterende 10 Broadway Legs leverte en flott debut på norsk jord, men måtte gi tapt for seiersmaskinen til Waller/Hop.
- Det er herlig å ære en hest som Habib, men det er slike dager jeg går og gleder meg til. Det er en ære å få kjøre så gode hester som det Jan Kristian Waaler har, og det var herlig å vinne. Jeg tror nok dette er det beste løpet han har prestert. Jeg kjente allerede på siste bortre at vi hadde taket på lederen. Selv om han strittet imot, følte jeg at vi hadde overtaket. Dette var stort, smilte Vidar Hop. Vinnertiden ble 1.15,2a/2100 meter.
- Jeg følte at jeg hadde sjansen i år, for dette er en kanon. Jeg har tre annenplasser i dette løpet fra tidligere, så det smakte med en seier nå, sa Jan Kristian Waaler.

Riktig V75-rekke ble 3 Bork Odin - 7 Amour De La Rue - 7 Moe Svarten - 4 Rognfaks - 8 Bogle Superb - 6 Beanie M.M. og 5 Viking Frecel. Syv riktige gir 32 909 kroner, seks riktige gir 150 kroner, mens fem riktige gir 15 kroner.

(kilde NR v. Magne Engebretsen)

 

Veien til gevinstene: Minimize

 

V5 og V86 Sverige onsdag:   

Datahorse formtall er på plass    

V75 Bonus og V5 Bjerke onsdag:

Datahorse formtall er på plass  

 

 

 

 Print   
Hvordan kjøpe tips: Minimize

 

Info. vedr. kjøp av tips:

Her på Tipstorget trenger man ikke å være medlem eller logge inn - som medlem - for å kjøpe tips.

Alt du trenger er en bruker-konto.  Det tar det bare max ca 4 minutter å ordne det. Deretter kan du betale med kort eller PayPal  Gå inn på Datahorse sin side her på tipstorget for nærmere informasjon.

Tipsene blir altså lastet ned til din PC i pdf-format. Du må derfor ha gratisprogrammet Acrobat Reader installert på din PC.  Der kan du lese, lagre og skrive ut tipset. (red)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Print   
Info: Minimize

 

Tidsfrister for levering av spill - oppdatert 21.5.2016:

V76-1 onsdager kl. 19:00 

V65 på hverdager:

V65-1 kl. 18:50

V5-1 kl- 19:58  DD-1 kl. 20:2

Lunsj-travet nye tider fra 5.4. 2018:

11:30: 1.løp/V5-1
11:48: 2.løp/V5-2
12:01: 3.løp/V5-3
12.14: 4.løp/V5-4/DD-1
12:27: 5.løp/V5-5/DD-2

 


V64 i Sverige 19:25 på  hverdager - untatt onsdager.

DD  kl. 20:53

 


Spill til Sverige:
Mandag, tirsdag, torsdag, fredag og søndag vil det alltid være mulig å spille V64 til løpene i Sverige.

Dessverre er det fremdeles lovlig med jackpot og reglene er som følger::
Blir det jackpot mandag, torsdag, fredag eller søndag, går jackpotten til neste V64-omgang i Sverige.
Blir det jackpot i Sverige på en tirsdag, går den norske andelen av jackpotten inn i V64-spillet på Bjerke onsdag. Blir det jackpot på Bjerke (eller en annen norsk bane) onsdag, overføres pengene til neste onsdagskjøring.
Når det er løp på Øvrevoll torsdag, blir det et unntak. Da blir det ikke spill til Sverige, men V65 og Dagens Dobbel til Øvrevoll og dobbel V5 på en norsk travbane.

 

Tipstorget søker nye tippere:
I og med at Trav365 nå har flyttet fra oss og selger tipsene sine på egen nettside, på Trav365.no – samt at Travkongen flyttet ut i mars, vil vi nå ta inn to nye tippere her på Tipstorget.

Foruten at vi vil ta inn to nye som skal tippe trav, kan også bli aktuelt å ta inn tips for galopp. fotball samt andre idretter.  

Når det gjelder travtips, søker vi først og fremst selvstendige tippere som ikke baserer seg på informasjon fra andre (trenere, kusker etc). Vi vil ha tippere som ser alle løp og gjør sine egne vurderinger.
Send en epost til tipstorget@gmail.com og be om nærmere informasjon vedr. betingelser etc.  Skriv også noen ord om egne meritter....

 

 

Dersom Tipstorgets nettsider er nede for en lengre periode - prøv da våre  reserveløsninger:.

Adressen er :

www.travwap.no/tipstorget

Snart vil det også bli satt opp en reserveside som vil være en kopi av Tipstorget på adressen 

www.tipstorget.info.

NB disse reserveløsningene vil ikke være oppdatert før hovedsiden er utilgjengelig igjen – om det skulle skje....

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fotball-tips:

Det er fortiden ingen fotball-tips her på Tipstorget.

 

 NB! Dersom du opplever  at pdf-filene som lastes ned etter kjøp er skadet og ikke åpner seg, send oss info med ditt Payex-konto nummer, og filen du kjøpte blir sendt deg per epost. Send til tipstorget@gmail.com

 

 

 

 

 

.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 Print   

Copyright 2014 by Tipstorget   |  Privacy Statement  |  Terms Of Use    Skin Designed By Alldnnskins.com