Minimize

 


 Print   
 
Login


 

 


Trotter Database Minimize

 

Trotter databasen (tidligere Datasider)

 

Til datasider

Vi jobber også med– på sikt å få ferdig en sterkt forbedret utgave av basen hvor – også de svenske resultatene igjen – vil være på plass.

  

Current Articles | Categories | Search

Sunday, May 27, 2012
Sore penger - stor sport
By jfb @ 11:34 PM :: 5039 Views :: Referat
 - I dag kjører vi alt hva det går. Så langt har Mysterious aldri vært testet for fullt bak bilen. Han kan virkelig åpne, meldte trener Jane Helen Stareng før V75-6 tok til. Hvilken teft hun hadde, for Mysterious stakk i vei og ledet an sammen med Torbjörn Jansson. Derimot ble oppløpet meget vrient for ekvipasjen, det etter at Calvados Crane hadde presset som gal på siste langside. Ute i banen spurtet danske O’Grady som en pil for Birger Jørgensen, og 50 meter før mål hadde ekvipasjen avgjort til sin fordel. I V75-spillet fant man vinneren som et 4. valg. Mysterious holdt koken godt, ble toer og fikk 150.000 kroner i premie.

Tøffing
Spor 12, bilstart og 2100m meter. Få hester vinner fra et slikt utgangspunkt under Elitloppshelgen. Men favoritten i V75-1, Mr. Picolit, var bare helt rå. Han dundret på feltet runden igjen, havnet i tredjespor, men hadde null problemer med å storme rundt og til tet for lånekusken Jorma Kontio.
- En meget bra hest, smilte Kontio om hesten Åke Svansted trener etterpå.
Mr, Picolit travet den siste runden etter 1.10.0, hadde mye betrodde Parkin jagende bak, men holdt farten imponerende og vant lett.

Johnny førte til mål
I V75-2 ble det ikke all verden til kjøring i startfasen. De fleste ekvipasjene letter etter gode posisjoner, noe Johnny Takter utnyttet med 6. valget Obama Gel. Duoen ledet tidlig an, kom til første runde passering etter 1.13.0, og farten ble ytterligere dempet de neste 300 meterne. Ute i banen angrep favoritten Västerbocheckpoint og Örjan Kihlström da 700 meter gjensto, og gled innpå meter for meter. Men Obama Gel holdt unna og sørget for en liten V75-smell.

Finsk oddsbombe
I V75-3 ble det vrient å være spiller. Sistevalget She Loves You, for dagen uten sko på beina, slo seg fram over oppløpet og ble til vinner for Seppo Markkula. Men før det skjedde hadde showet bestått av favoritten Tamla Celeber og nestfavoritten Nalda Nof. Duoen dro i vei i et jevnt 1.10-tempo, de var rett og slett ivrige på hverandre. Dette tappet krefter, og da den finske hoppa She Loves You kom ut i angrep mot oppløpet, kunne tethestene ikke svare.
- En fantastisk følelse å få vinne. Sirkus Solvalla er noe helt ekstra, mente kusk Markkula etterpå.

Bra pappa!
Cromwell, hingsten som Per Oleg Midtfjeld trente og kusket og datteren Tonje eier, hadde ett avkom til start under helgen på Solvalla. Keep Well, 10. valg i spillet, ble kusket innvendig og fikk en sparereise av sjelden karakter. Regissør var Ôrjan Kihlström. Mens tethestene duellerte, solet duoen seg i stengt posisjon. Luken til angrep kom, Kihlström vendte frem pisken, og fikk 5-åringen til å tenne til. Via en kjapp oppløpsspurt hentet han igjen tøffe Vici Lane mot mål og vant med en 10’del av nesetippen.
- Jeg kjører mange amatørhester under årets gang. Sven Åke Johansson ser jeg at er meget glad her på seremoniplass, det skjønner jeg. Han eier og har trent meget dyktig med sin hest, smilte Kihlström.

Svanstedts seier nummer to
Trav fra start, og seier. Storfavoritten Braås Palema var sagt kunne galoppere når løpet tok i vei, men hoppa holdt seg i skinnet og var å finne i tet etter 400 meter. Trener Åke Svanstedt brukte Peter Ingves fra Halmstad til hestens makker. Ingves samlet feltet etter 700 meter, ba om fart 300 meter fra mål, og kunne vise et bredt seiersglis den siste biten inn til målstreken.
Triumfen til Braås Palema var Svanstedts andre triumf innen V75-spillet lørdag, hvilket forklarer hvilken dyktighet mannen fra Matfors utenfor Sundsvall innehar. I dag driver Åke sin stalldrift ved Axevalla Travbane midt i Sverige.

Potten fordelt med kjempesmell
V75-7, storoppgjøret til ære om svenskenes tidligere topptraver Harper Hanover , gikk over 3140 meter, altså en real stayerdistanse.
Og hvilket oppgjør man fikk se. Først ledet Amour De La Rue an. Twigs Tarzan var med på alt, men hektet til slutt hjul med vinglekoppen Icare De Bois. Alt så plutselig sydd opp for Spring Erom - som kom som ei kule nedover siste langside, men midt på oppløpet var det tomt for krefter på tanken. Dermed var det åpent for en kjempesmell, og denne kom med en vanvittig spurtende Winning Love, som tilhørte de aller sist rangerte. Åke Lindblom, treneren, hadde kusket smart underveis. Han fant luke til angrep i rett tid, styrte ut og fikk vinne til stor jubel på den svenske storbanen i Stockholm.
Førstepremien i løpet var på hele 500.000 kroner, men enda mer moro hadde de tre svenske kupongeierne som satte sjueren rett i boet. De fikk hver seg minst 22 millioner kroner, innebefattet av utbetaling for seks og fem rette. 

(kilde NR v. Even Elvenes)

 

Veien til gevinstene: Minimize

 

V5 og V86 Sverige onsdag:   

Datahorse formtall er på plass    

V75 Bonus og V5 Bjerke onsdag:

Datahorse formtall er på plass  

 

 

 

 Print   
Hvordan kjøpe tips: Minimize

 

Info. vedr. kjøp av tips:

Her på Tipstorget trenger man ikke å være medlem eller logge inn - som medlem - for å kjøpe tips.

Alt du trenger er en bruker-konto.  Det tar det bare max ca 4 minutter å ordne det. Deretter kan du betale med kort eller PayPal  Gå inn på Datahorse sin side her på tipstorget for nærmere informasjon.

Tipsene blir altså lastet ned til din PC i pdf-format. Du må derfor ha gratisprogrammet Acrobat Reader installert på din PC.  Der kan du lese, lagre og skrive ut tipset. (red)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Print   
Info: Minimize

 

Tidsfrister for levering av spill - oppdatert 21.5.2016:

V76-1 onsdager kl. 19:00 

V65 på hverdager:

V65-1 kl. 18:50

V5-1 kl- 19:58  DD-1 kl. 20:2

Lunsj-travet nye tider fra 5.4. 2018:

11:30: 1.løp/V5-1
11:48: 2.løp/V5-2
12:01: 3.løp/V5-3
12.14: 4.løp/V5-4/DD-1
12:27: 5.løp/V5-5/DD-2

 


V64 i Sverige 19:25 på  hverdager - untatt onsdager.

DD  kl. 20:53

 


Spill til Sverige:
Mandag, tirsdag, torsdag, fredag og søndag vil det alltid være mulig å spille V64 til løpene i Sverige.

Dessverre er det fremdeles lovlig med jackpot og reglene er som følger::
Blir det jackpot mandag, torsdag, fredag eller søndag, går jackpotten til neste V64-omgang i Sverige.
Blir det jackpot i Sverige på en tirsdag, går den norske andelen av jackpotten inn i V64-spillet på Bjerke onsdag. Blir det jackpot på Bjerke (eller en annen norsk bane) onsdag, overføres pengene til neste onsdagskjøring.
Når det er løp på Øvrevoll torsdag, blir det et unntak. Da blir det ikke spill til Sverige, men V65 og Dagens Dobbel til Øvrevoll og dobbel V5 på en norsk travbane.

 

Tipstorget søker nye tippere:
I og med at Trav365 nå har flyttet fra oss og selger tipsene sine på egen nettside, på Trav365.no – samt at Travkongen flyttet ut i mars, vil vi nå ta inn to nye tippere her på Tipstorget.

Foruten at vi vil ta inn to nye som skal tippe trav, kan også bli aktuelt å ta inn tips for galopp. fotball samt andre idretter.  

Når det gjelder travtips, søker vi først og fremst selvstendige tippere som ikke baserer seg på informasjon fra andre (trenere, kusker etc). Vi vil ha tippere som ser alle løp og gjør sine egne vurderinger.
Send en epost til tipstorget@gmail.com og be om nærmere informasjon vedr. betingelser etc.  Skriv også noen ord om egne meritter....

 

 

Dersom Tipstorgets nettsider er nede for en lengre periode - prøv da våre  reserveløsninger:.

Adressen er :

www.travwap.no/tipstorget

Snart vil det også bli satt opp en reserveside som vil være en kopi av Tipstorget på adressen 

www.tipstorget.info.

NB disse reserveløsningene vil ikke være oppdatert før hovedsiden er utilgjengelig igjen – om det skulle skje....

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fotball-tips:

Det er fortiden ingen fotball-tips her på Tipstorget.

 

 NB! Dersom du opplever  at pdf-filene som lastes ned etter kjøp er skadet og ikke åpner seg, send oss info med ditt Payex-konto nummer, og filen du kjøpte blir sendt deg per epost. Send til tipstorget@gmail.com

 

 

 

 

 

.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 Print   

Copyright 2014 by Tipstorget   |  Privacy Statement  |  Terms Of Use    Skin Designed By Alldnnskins.com