Minimize

 


 Print   
 
Login


 

 


Trotter Database Minimize

 

Trotter databasen (tidligere Datasider)

 

Til datasider

Vi jobber også med– på sikt å få ferdig en sterkt forbedret utgave av basen hvor – også de svenske resultatene igjen – vil være på plass.

  

Current Articles | Categories | Search

Saturday, July 14, 2012
Norsk rekord på 1.12,1a
By jfb @ 6:07 PM :: 5281 Views :: Referat
 

1 Ira Helevi svarte sikkert opp sporet i finalen av Jarlsberg Grand Prix for hopper. 2 Chickamauga/7 Thai Merlot, 10 Itsy/3 My Happiness E.P., 6 Li Li Fly/9 Uptown B., Girl, 5 Lady Va Bene/4 Adonai og 8 To Dare is to Do innrettet seg bak lederen, som innledet på 1.10,7/500 meter og holdt tempoet oppe til 1.12,3 første 1000. Da angrep 3 My Happiness E.P. fra annet par utvendig, blåste til tet inn i siste sving og forlot feltet til utklassingsseier. Adonai avsluttet bra til annen, Uptown B. Girl var godkjent treer, mens Thai Merlot var feltets ulkykkesfugl som feilet bort en trippelplass tidlig på oppløpet.

Bo Westergaard var naturlig nok fornøyd etter at My Happiness E.P. hadde imponert kolossalt:
- I kvalifiseringen syntes jeg hun var slakk, men jeg merket i varmingen idag at hun var den gode, gamle. Hun konkurrerte med halvstengt hodelag og var skikkelig god. Vi fikk jo også drømmeopplegget. Ikke glem det, smilte den glade dansken. Førstepremien i løpet lød på 200 000 kroner, og det er Stall E.P. som er eier og oppdretter av Credit Winner-datteren, som i V75 var favoritt.

Lett for favoritten
Talentet 1 Vasadu fikk overta teten fra ledende 3 Bear Beta før 500 meter var kjørt. Deretter fikk Frode Hamre styre og stelle i tet og fikk dempe tempoet til 1.19 første 1000. I sisterunden ble farten økt suksessivt, og den 3-årige Classic Photo-sønnen vant sprettlett igjen - for femte gangen på syv starter i år:
- Publikum vil se gode hester, og denne er en av dem, smilte Frode Hamre etter å ha hatt full kontroll:
- Jeg tok det bevisst med ro fra start for å få ham feilfritt ut. Deretter tok jeg en sjanse på at Olav Mikkelborg ville slippe teten, og det viste seg å stemme. Jeg følte egentlig at jeg hadde god kontroll hele veien. Detter en en ganske liten hest, men Vasadu er samtidig veldig sterk. Jeg skal holde ham igang utover høsten og vinteren og tror han skal hevde seg bra fremover, sa Frode Hamre. Euro-Vets er eier av 3-åringen som fikk 50 000 kroner for å vinne på 1.16,9v/2600 meter. I V75 var utgangsverdien 23 kroner etter at favoritten vant.

Så smalt det
De tre mest betrodde feilet alle på startsiden, 5 Lome Brage, 7 Tomdin Ø.K. og 11 Tord Viking. Dermed var det duket for en smell i V75-2, hvor tetparet 1 Alsaker Piril og 2 Drav Siss endte opp med å kjempe om seieren. Sistnevnte var strålende opplagt for dagen og fightet seg til seier for unge Erlend Rennesvik - som jobber for Glenn Kramer Stenberg og Dag Terje Kisen. I V75-spillet var Drav Siss en bombe - niendevalget sendte verdien opp i 1153 kroner. Lome Elden-datteren eies av Merethe Totland fra Hordvik og fikk 50 000 kroner for å vinne:
- Det var utrolig morsomt å vinne når man deltar på sin første Jarlsberg Grand Prix-helg. Hoppa var sterk og god hele veien, og tidlig på oppløpet fikk jeg for alvor tro på at det kunne bli seier, sa en glad, men sindig bergenser, Erlend Rennesvik. Vinnertiden til 2 Drav Siss var 1.26,0v/2100 meter.

Etter at favoritten 3 My Happiness E.P. hadde vunnet V75-3, var verdien 1533 kroner.

Ny favoritt
Det var manskje ikke all verdens kvalitet over V75-4, men kapable 6 Carpe Emmanova bokførte en ny seier i Erik Killingmo-regi. Med Tom Erik Solberg som vikarkusk noterte Home Alone-datteren 1.16,3v/2100 meter som knepne vinnere av et hoppeløp som betalte pene 75 000 kroner til vinneren. Hoppa eies av Stall S.P., og hun rundet nå 200 000 kroner i grunnlag:
- Det ble jevnt, men hun vant, og det var det viktigste. En bra hest, mente seierskusk Solberg. I V75 steg verdien til 2115 kroner.

Endelig klaff
Uturhesten 8 Gomnes Dona fikk endelig uttelling. Hun varmet strålende foran løpet og kom flott overens med Tom Erik Solberg, som satte inn støtet på siste langside. I god tid før siste sving var Gomnes Dona i tet og fullførte til overlegen seier på gode 1.27,5v/2120 meter. Eier og trener er Bjørn Gulbransen, som var blid som en sol på seremoniplass:
- Hun har hatt mye utur og er operert i et framkne, men nå er hun på gang. Det var utrolig artig at den første seieren på to år skulle komme her. Dette var en seier som smakte vanvittig godt. Jeg må også skryte av Tom erik Solberg, som gjorde en flott jobb i sulkyen, sa en svært glad Bjørn Gulbransen.
- Hoppa var veldig god, og jeg hadde ambisjoner på forhånd. Jeg tror denne hesten kan følge opp fremover, sa Tom Erik Solberg.

Favoritten fotovant
5 Zarbara Boko stakk til tet, men slapp snart til favoritten 2 Gangster Advice i V75-finalen. Ut av siste sving fikk Zarbara Boko åpningen, angrep for fullt, men favoritten holdt unna og vant på 1.14,3a/2100 meter for vikarkusk Herman Tvedt. Bo Westergaard trener 6-åringen som eies av Stall Good Advice. Førstepremien var 75 000 kroner i løpet til Thor Tholfsens ære:
- Vi vant sikrere enn det kunne virke. Jeg følte i hvert fall at jeg hadde ganske god kontroll, smilte Herman Tvedt etter å ha vunnet Norges kanskje mest prestisjetunge stallmannsløp.
- Jeg ønsker Herman Tvedt lykke til, og jeg håper at han også blir travtrener og ikke bare catchdriver, sa Hans Petter Tholfsen, som overragte premier på vegne av sin familie.

Riktig V75-rekke ble 1 Vasadu - 2 Drav Siss - 3 My Happiness E.P. - 6 Carpe Emmanova - 8 Gomnes Dona - 7 Tyri Gubben og 2 Gangster Advice. Syv riktige gir 9520 kroner, seks riktige gir 35 kroner, mens det ikke blir utbetaling for fem riktige. 

(kilde NR v. Magne Engebretsen)

 

Veien til gevinstene: Minimize

 

V5 og V86 Sverige onsdag:   

Datahorse formtall er på plass    

V75 Bonus og V5 Bjerke onsdag:

Datahorse formtall er på plass  

 

 

 

 Print   
Hvordan kjøpe tips: Minimize

 

Info. vedr. kjøp av tips:

Her på Tipstorget trenger man ikke å være medlem eller logge inn - som medlem - for å kjøpe tips.

Alt du trenger er en bruker-konto.  Det tar det bare max ca 4 minutter å ordne det. Deretter kan du betale med kort eller PayPal  Gå inn på Datahorse sin side her på tipstorget for nærmere informasjon.

Tipsene blir altså lastet ned til din PC i pdf-format. Du må derfor ha gratisprogrammet Acrobat Reader installert på din PC.  Der kan du lese, lagre og skrive ut tipset. (red)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Print   
Info: Minimize

 

Tidsfrister for levering av spill - oppdatert 21.5.2016:

V76-1 onsdager kl. 19:00 

V65 på hverdager:

V65-1 kl. 18:50

V5-1 kl- 19:58  DD-1 kl. 20:2

Lunsj-travet nye tider fra 5.4. 2018:

11:30: 1.løp/V5-1
11:48: 2.løp/V5-2
12:01: 3.løp/V5-3
12.14: 4.løp/V5-4/DD-1
12:27: 5.løp/V5-5/DD-2

 


V64 i Sverige 19:25 på  hverdager - untatt onsdager.

DD  kl. 20:53

 


Spill til Sverige:
Mandag, tirsdag, torsdag, fredag og søndag vil det alltid være mulig å spille V64 til løpene i Sverige.

Dessverre er det fremdeles lovlig med jackpot og reglene er som følger::
Blir det jackpot mandag, torsdag, fredag eller søndag, går jackpotten til neste V64-omgang i Sverige.
Blir det jackpot i Sverige på en tirsdag, går den norske andelen av jackpotten inn i V64-spillet på Bjerke onsdag. Blir det jackpot på Bjerke (eller en annen norsk bane) onsdag, overføres pengene til neste onsdagskjøring.
Når det er løp på Øvrevoll torsdag, blir det et unntak. Da blir det ikke spill til Sverige, men V65 og Dagens Dobbel til Øvrevoll og dobbel V5 på en norsk travbane.

 

Tipstorget søker nye tippere:
I og med at Trav365 nå har flyttet fra oss og selger tipsene sine på egen nettside, på Trav365.no – samt at Travkongen flyttet ut i mars, vil vi nå ta inn to nye tippere her på Tipstorget.

Foruten at vi vil ta inn to nye som skal tippe trav, kan også bli aktuelt å ta inn tips for galopp. fotball samt andre idretter.  

Når det gjelder travtips, søker vi først og fremst selvstendige tippere som ikke baserer seg på informasjon fra andre (trenere, kusker etc). Vi vil ha tippere som ser alle løp og gjør sine egne vurderinger.
Send en epost til tipstorget@gmail.com og be om nærmere informasjon vedr. betingelser etc.  Skriv også noen ord om egne meritter....

 

 

Dersom Tipstorgets nettsider er nede for en lengre periode - prøv da våre  reserveløsninger:.

Adressen er :

www.travwap.no/tipstorget

Snart vil det også bli satt opp en reserveside som vil være en kopi av Tipstorget på adressen 

www.tipstorget.info.

NB disse reserveløsningene vil ikke være oppdatert før hovedsiden er utilgjengelig igjen – om det skulle skje....

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fotball-tips:

Det er fortiden ingen fotball-tips her på Tipstorget.

 

 NB! Dersom du opplever  at pdf-filene som lastes ned etter kjøp er skadet og ikke åpner seg, send oss info med ditt Payex-konto nummer, og filen du kjøpte blir sendt deg per epost. Send til tipstorget@gmail.com

 

 

 

 

 

.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 Print   

Copyright 2014 by Tipstorget   |  Privacy Statement  |  Terms Of Use    Skin Designed By Alldnnskins.com