Minimize

 


 Print   
 
Login


 

 


Trotter Database Minimize

 

Trotter databasen (tidligere Datasider)

 

Til datasider

Vi jobber også med– på sikt å få ferdig en sterkt forbedret utgave av basen hvor – også de svenske resultatene igjen – vil være på plass.

  

Current Articles | Categories | Search

Saturday, September 22, 2012
Stjerne Faks vant Unionskampen
By jfb @ 7:00 PM :: 5141 Views :: Referat
 - Omsetningen gjorde et løft i dag, og det var et steg i riktig retning. Nå håper vi på en fin høst, sa Harald Dørum, direktør i Norsk Rikstoto.

8 Stjerne Faks kom flott til i andre par utvendig for Tom Erik Solberg. 6 Johan Herbjørn galopperte stort på startsiden. 4 Rigel Odin ledet, men når Tom Erik Solberg angrep for fullt 1200 meter fra mål, hadde han ingen krefter å svare med. Runden igjen var 8 Stjerne Faks i tet og derfra og inn var han i ei klasse for seg selv. Han hadde ikke føling med konkurrentene nedover oppløpet. 13 Stjernejerven og Geir V. Gundersen spurtet fint til andreplass.
- Stjerne Faks var veldig fin i dag. Når vi fikk teten følte jeg meg trygg på seier. På slutten måtte jeg bare holde ham på bittet, slik at han ikke skulle legge av. Artig å vinne dette løpet, og jeg mener Stjerne Faks er god nok til å etablere seg i eliten, sa Tom Erik Solberg.
Førstepremien i løpet var på 200.000 svenske kroner.

V75-1:
Tredjevalget 11 Västerbo Prestige ble lagt i angrep 1200 meter fra mål. Runden igjen var han nede utvendig for ledende 3 Eros Tooma. 900 meter fra mål angrep favoritten 10 Lovelock. Han ble hengende i tredjespor og på oppløpet var det slutt på kreftene. På oppløpet koblet Västerbo Prestige grepet og vant til slutt kontrollert.
- Han pleier å ta ei pause i den siste svingen. Det gjorde han i dag også, men på oppløpet tok han tak i bittet igjen. Seieren ble veldig kontrollert. Dette er en god hest, sa kusken Flemming Jensen etter løpet.
Andrevalget 7 Indigious ble hengende i tredjespor rundt den første svingen. Han ble forsert fram til lederen etter 600 meter. Runden igjen ble han avløst av vinneren. Fikk åpning for sent til å kunne bli bedre enn tredje.

Alle gode ting er tre
15 Global Kitten har vunnet hoppeløpet på denne dagen to år på rad. Hun jaget med andre ord sin tredje strake seier i dette oppgjøret. Hun innfridde til fulle. Hun fikk tredje par utvendig, selv fra 40 meter tillegg! 1200 meter fra mål angrep hun for fullt. Ledende 7 Keystone Toffee åpnet de første tusen etter moderate 1.18,4. Nedover den siste bortre langsiden ble farten skrudd opp i været. Rundt siste sving var det klart at det skulle bli en kamp mellom de to fremste. Midt på oppløpet koblet Global Kitten grepet og seieren ble enkel.
- Dette var en fantastisk seier. Tenk å vinne løpet tre år på rad. Jeg valgte å kjøre fram når tempoet var så lavt i tet. Det var nok avgjørende for min del. Global Kitten pleier også å finne formen når det blir høst, sa Magnus Jakobsson.

Galopp for favoritten
V75-3 åpnet med stor galopp for storfavoritten 2 O’Grady, som ble disket for galopp. Til tet stakk 4 Francais Du Gull og Erik Adielsson. De åpnet de første 500 meterne etter 1.08 og første tusen etter 1.11,1. Likevel hadde de full kontroll. Norske Mysterious ble fjerde på tiden 1.11,8a. Etter ei reise i andre par utvendig. Francais Du Gull vant på sterke 1.11,0a.
- Han hadde også krefter igjen på lager, sa en glad Erik Adielsson etter løpet før han fortsatte. – Han åpnet fort, men det var bare de første 75 meterne jeg kjørte for fullt. Etterpå prøvde jeg å roe han ned. Jeg må rose treneren som hadde preparert hesten så fint til dette løpet. Francais Du Gull var en meget imponerende hest, sa kusken Erik Adielsson.

Dirigerte i lusetempo
4 Overtaker By Sib sikret seg teten og åpnet de første 500 meterne etter 1.11,7. Siden fikk Johan Untersteiner dirigere i sitt eget tempo med lederhesten. 900 meter fra mål ble farten skrudd opp i været når Prey Frontline angrep for fullt. 3 Helge Zonett travet utvendig for lederen, men meldte utsolgt allerede 700 meter fra mål. Han var en dårlig favoritt. På oppløpet stakk Overtaker By Sib ifra til en lett seier.
- Løpet var på en måte over når vi fikk teten. Derfra hadde vi full kontroll, i og med at han er meget flink til å svare opp. Han ble skadet i luftegården i sommer, men nå er formen på topp igjen. Det var moro å vinne i V75. Han har ikke vært startberettiget i så mange V75 løp, i og med at han er født i Italia, sa vinnerkusken Johan Untersteiner.

Ikke rask nok
Vårt norske håp 6 Love Force i V75-6 var rett og slett ikke rask nok. Han havnet sist utvendig. Noralf P. Brækken prøvde et angrep ut på den siste bortre langsiden. Han fikk ikke opp farten og i den siste svingen måtte han ut i fjerde/femtespor. Han kunne ikke hente noe til slutt.
Kai Johansen kjørte seg til tet med 4 Carpe Emmanova etter ca. 500 meter. Hun åpnet etter 1.07,1 og 1.11,8. På oppløpet klarte hun ikke å forsvare teten, men hun var tapper til fjerde på tiden 1.12,5a. Vant gjorde 8 Stormysky. Han travet vekselvis i andre par utvendig og utvendig for lederen.

Råsterk avslutning
Åke Svanstedt presenterte en råsterk herremann i form av 15 Perfect Toll. Han angrep 1200 meter fra mål og på den siste bortre langsiden overtok han teten fra ledende 9 Umbriel. Siden hadde han full kontroll Norske Bertie Invalley spurtet flott til tredje etter ei innvendig reise.
- Jeg vet ikke hvilken distanse som er hans beste. Han går alle distanser. Jeg trener ikke ham noe spesielt i forhold til de andre hestene på stallen, sa Åke Svanstedt.

Utbetaling:
7 rette: 72.209
6.rette: 893 kroner
5 rette: 94 kroner. 

(kilde NR v. Erik Håkonsen)

 

Veien til gevinstene: Minimize

 

V5 og V86 Sverige onsdag:   

Datahorse formtall er på plass    

V75 Bonus og V5 Bjerke onsdag:

Datahorse formtall er på plass  

 

 

 

 Print   
Hvordan kjøpe tips: Minimize

 

Info. vedr. kjøp av tips:

Her på Tipstorget trenger man ikke å være medlem eller logge inn - som medlem - for å kjøpe tips.

Alt du trenger er en bruker-konto.  Det tar det bare max ca 4 minutter å ordne det. Deretter kan du betale med kort eller PayPal  Gå inn på Datahorse sin side her på tipstorget for nærmere informasjon.

Tipsene blir altså lastet ned til din PC i pdf-format. Du må derfor ha gratisprogrammet Acrobat Reader installert på din PC.  Der kan du lese, lagre og skrive ut tipset. (red)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Print   
Info: Minimize

 

Tidsfrister for levering av spill - oppdatert 21.5.2016:

V76-1 onsdager kl. 19:00 

V65 på hverdager:

V65-1 kl. 18:50

V5-1 kl- 19:58  DD-1 kl. 20:2

Lunsj-travet nye tider fra 5.4. 2018:

11:30: 1.løp/V5-1
11:48: 2.løp/V5-2
12:01: 3.løp/V5-3
12.14: 4.løp/V5-4/DD-1
12:27: 5.løp/V5-5/DD-2

 


V64 i Sverige 19:25 på  hverdager - untatt onsdager.

DD  kl. 20:53

 


Spill til Sverige:
Mandag, tirsdag, torsdag, fredag og søndag vil det alltid være mulig å spille V64 til løpene i Sverige.

Dessverre er det fremdeles lovlig med jackpot og reglene er som følger::
Blir det jackpot mandag, torsdag, fredag eller søndag, går jackpotten til neste V64-omgang i Sverige.
Blir det jackpot i Sverige på en tirsdag, går den norske andelen av jackpotten inn i V64-spillet på Bjerke onsdag. Blir det jackpot på Bjerke (eller en annen norsk bane) onsdag, overføres pengene til neste onsdagskjøring.
Når det er løp på Øvrevoll torsdag, blir det et unntak. Da blir det ikke spill til Sverige, men V65 og Dagens Dobbel til Øvrevoll og dobbel V5 på en norsk travbane.

 

Tipstorget søker nye tippere:
I og med at Trav365 nå har flyttet fra oss og selger tipsene sine på egen nettside, på Trav365.no – samt at Travkongen flyttet ut i mars, vil vi nå ta inn to nye tippere her på Tipstorget.

Foruten at vi vil ta inn to nye som skal tippe trav, kan også bli aktuelt å ta inn tips for galopp. fotball samt andre idretter.  

Når det gjelder travtips, søker vi først og fremst selvstendige tippere som ikke baserer seg på informasjon fra andre (trenere, kusker etc). Vi vil ha tippere som ser alle løp og gjør sine egne vurderinger.
Send en epost til tipstorget@gmail.com og be om nærmere informasjon vedr. betingelser etc.  Skriv også noen ord om egne meritter....

 

 

Dersom Tipstorgets nettsider er nede for en lengre periode - prøv da våre  reserveløsninger:.

Adressen er :

www.travwap.no/tipstorget

Snart vil det også bli satt opp en reserveside som vil være en kopi av Tipstorget på adressen 

www.tipstorget.info.

NB disse reserveløsningene vil ikke være oppdatert før hovedsiden er utilgjengelig igjen – om det skulle skje....

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fotball-tips:

Det er fortiden ingen fotball-tips her på Tipstorget.

 

 NB! Dersom du opplever  at pdf-filene som lastes ned etter kjøp er skadet og ikke åpner seg, send oss info med ditt Payex-konto nummer, og filen du kjøpte blir sendt deg per epost. Send til tipstorget@gmail.com

 

 

 

 

 

.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 Print   

Copyright 2014 by Tipstorget   |  Privacy Statement  |  Terms Of Use    Skin Designed By Alldnnskins.com