Minimize

 


 Print   
 
Login


 

 


Trotter Database Minimize

 

Trotter databasen (tidligere Datasider)

 

Til datasider

Vi jobber også med– på sikt å få ferdig en sterkt forbedret utgave av basen hvor – også de svenske resultatene igjen – vil være på plass.

  

Current Articles | Categories | Search

Saturday, October 20, 2012
Yarrah Boko strålte
By jfb @ 7:02 PM :: 5114 Views :: Referat
 


Acolyte Hanover prøvde, men klarte aldri å hente en hel lengde på Yarrah Boko innledningsvis i V75-4. Etter 1.13,3/500m var det ingen som var interessert i å lage tempo over forestillingen utvendig for Norges beste hest. Den første runden ble passert etter rolige 1.16,0, og inn mot oppløpet hadde kusk Kai Johansen masser å kjøre med. Yarrah Boko skvatt unna konkurrentene midt på oppløpet og vant helenkelt i meget fin stil på vinnertiden 1.14,4/2100 auto. Balder Exclusive ble toer fra rygg lederen, mens Winmecredit avsluttet godt via drøyespor rundt den siste svingen til tredjeplassen.

- Han var mye bedre fra start enn noen gang jeg har kjørt hesten. Jeg er veldig fornøyd med han med tanke på skadeoppholdet. På oppløpet fikk jeg han ordentlig på bittet og hesten stakk enkelt unna til slutt. Terningkast seks, konkluderte en fornøyd Kai Johansen på seremoniplass etter løpet.

Perfekt for Tekno Odin
Øystein Tjomsland fikk et perfekt løp med Tekno Odin som vant enkelt i sin debut mot eliten i Jacob Melands æresløp V75-1 på vinnertiden 1.22,5/1600 auto.
Med Norheim Faksen i tet fra start, havnet Tjomsland i tredje utvendig til å begynne med storfavoritten Tekno Odin som etter hvert ble andre utvendig med 500 meter igjen av løpet. Tjomsland kunne ligge i ryggen til Joker Elden så lenge han ville rundt den siste svingen, og dro i høyretommen inn på oppløpet. Tekno Odin skøyt fin fart og tok seg forbi de to der framme til enkel seier. Joker Elden holdt fint som toer, mens Norheim Faksen ble tredje fra tet etter passeringer 1.21/500m og 1.22,7/1000m.
Førstepremien var på 100 000 kroner.

- Jeg safet de første meterne fra start. Så ble jeg tvunget til å angripe tidlig på siste bortre da Trollgutt viste svakhetstegn. Da vi fikk andre utvendig rundt siste sving så koste jeg meg. Det ble veldig lett til slutt, og Tekno Odin hadde full fart i mål med krefter spart. Han gikk ordentlig i tømmene i dag, og med perfekte forhold så kunne han nesten travet så fort som helst. Han er dønn ærlig og gjør jobben sin hver gang. Det er en helt unik hest, så det er klart det er spesielt å følge han. Jeg bøyer meg bare i støvet ovenfor hesten selv om jeg både trener og kusker, sa Tjomsland etter løpet og kunne fortelle at neste start trolig blir Jarlsberg 3.november.

Valg: 1.
Verdi: 15,-

Sjøduell
To duellanter skilte seg ut mot oppløpet i V75-2. Rolf Tvedt måtte betale med en rask åpning 1.14,8/500m for tetposisjonen med Deep Sea Dream, noe som skulle vise seg å være gull verdt. Seaman, på sin side, travet den tunge veien utvendig lederen hele løpet og gikk i nærkamp med lederen som stadig svarte opp nedover oppløpet. Deep Sea Dream forsvarte seg hele veien til mål inn til seier på vinnertiden 1.16,4/2100 volte. Seaman ble sterk toer, mens Gigant Queen ble tredje fra lederrygg underveis.
Førstepremien var på 50 000 kroner.- Hesten har en flott egenskap i at han svarer opp når de kommer på utsiden. Han kan virke solgt, men gir seg ikke, fortalte Rolf Tvedt etter hjemmeseieren med Deep Sea Dream.

Valg: 5.
Verdig: 85,-

Holdt hodet kaldt
Eskelands Bror forsvarte innersporet i V75-3, og kusk Tom Erik Solberg kjørte mot klokka der framme med et jevnt hardt tempo. Men i klar ledelse ut av den siste svingen slo lederen over i galopp. Solberg holdt hodet kaldt og parerte på mesterlig måte, noe som førte til at Eskelands Bror fant sine bein igjen og vant kontrollert. Haukeli Nora fullførte bra som toer, i likhet med Vertigo Bjørn som ble tredje. Vinnertiden ble 1.27,8/2100 volte.
Førstepremien var på 50 000 kroner.

- Han er litt spesiell denne hesten og har egne meninger. Når vi kjører fra de andre blir han ukonsentrert. I dag følte jeg at vi hadde såpass mye å gå på at det kunne gå med en galopp allikevel, fortalte Solberg etter seieren.

Valg: 2.
Verdi: 142,-

Etter at Yarrah Boko innfridde som favoritt i V75-4, var verdien i V75-spillet 161,-.Enkelt for favoritten
Kriterievinner Norheim Svenn tok seg av Nils A Skjolds æresløp på enkelt vis i V75-5 sammen med kusk og trener Kjetil Djøseland. Ekvipasjen fikk en veldig fin start fra sine 40m tillegg og satt i tet da det gjenstod 1200 meter igjen av løpet. Nedover oppløpet satt Djøseland å kontrollerte inn til sikker seier på vinnertiden 1.28,4/2140 volte. Vertigo Ella fullførte meget bra via drøye spor rundt den siste svingen til andreplassen, mens Moe Hrym ble tredje fra lederryggen.
Førstepremien var på 100 000 kroner.- Jeg forstod at Eirik ville ha rygg, så da kom vi oss tidlig til tet. Hesten var mer spenstig nå enn i Kriteriet. Vi får se an neste start, og ta det litt som det kommer. Vi har en del løp å velge i nå framover, fortalte Djøseland etter seieren.

Valg: 1.
Verdi: 170,-

Banerekorder og hjemmeseier
Ove Wassberg tok hjem V75-6 med hoppa Excella som fortsetter å gjøre gode løp i hans regi. Wassberg fant ryggen til Tom Erik Solberg og favoritten Carpe Emmanova inn i den siste svingen, og koblet et grep om lederen rundt 100 meter fra mål. Hoppa vant på fine 1.14,0/1620 volte som også er ny volterekord for eldre utenlandskfødte hopper på Bergen Travpark. Den forrige rekorden lød på 1.14,3, satt av Just A Joy i 2006. Negotiable kjempet seg også foran favoritten på streken og ble nummer to. Nevnte Carpe Emmanova ble tredje og travet 1.14,2 som er ny banerekord for norskfødte eldre hopper med voltestart. Den tidligere rekorden var satt av Geisha H. i 1998 og var på 1.14,3.
Førstepremien var på 50 000 kroner.

- Dette er en virkelig fin hest. Jeg må gi skryt til eieren som kjøper inn en slik hest til stallen. Jeg hadde en god følelse ut av den siste svingen. Det henger høyt å vinne V75 på hjemmebane, fortalte rutinerte Wassberg på seremoniplass etter løpet.

Valg: 2.
Verdi: 392,-

Dobbelt Hamre og banerekord
Favoritten Xquisite Chocolate stakk som ventet til tet, og deretter ledet hele veien i Bergens 3-års Festival og kunne innkassere 200 000 kroner for innsatsen.
Erik Bergløf og Val d’Amour galopperte i utgangen av den første svingen og ble disket. Hamre-hesten Credicity ble nummer to fra lederryggen, mens Thai Broadway lå tredje innvendig underveis og avsluttet prima da luken kom til tredjeplass.
Vinnertiden ble 1.15,0/2100 auto noe som også er ny banerekord for utenlandskfødte treårshopper. Den tidligere rekorden lød på 1.15,1 satt av Anou Hanover i 2006.

- Jeg hadde kontroll på hvor de andre stallhestene satt, og fikk med meg at hesten til Bergløf galopperte. Jeg hadde god kontroll hele veien. Xquisite Chocolate takler 2100 meter når hun er i form, og hun vant veldig lett. Neste start blir muligens på Klosterskogen i 3-års eliten, fortalte Hamre etter løpet.

Valg: 1.
Utbetaling:
7 rette: 405
6 rette: joker

 

(kilde NR v. Henrik Salberg)

 

 


 

 

Veien til gevinstene: Minimize

 

V4,V5 og V64 Sverige torsdag:   

Datahorse formtall er på plass    

V5 Drammen, samt V65 m. V5 Klosterskogen torsdag:

Datahorse formtall er på plass  

 

 

 

 Print   
Hvordan kjøpe tips: Minimize

 

Info. vedr. kjøp av tips:

Her på Tipstorget trenger man ikke å være medlem eller logge inn - som medlem - for å kjøpe tips.

Alt du trenger er en bruker-konto.  Det tar det bare max ca 4 minutter å ordne det. Deretter kan du betale med kort eller PayPal  Gå inn på Datahorse sin side her på tipstorget for nærmere informasjon.

Tipsene blir altså lastet ned til din PC i pdf-format. Du må derfor ha gratisprogrammet Acrobat Reader installert på din PC.  Der kan du lese, lagre og skrive ut tipset. (red)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Print   
Info: Minimize

 

Tidsfrister for levering av spill - oppdatert 21.5.2016:

V76-1 onsdager kl. 19:00 

V65 på hverdager:

V65-1 kl. 18:50

V5-1 kl- 19:58  DD-1 kl. 20:2

Lunsj-travet nye tider fra 5.4. 2018:

11:30: 1.løp/V5-1
11:48: 2.løp/V5-2
12:01: 3.løp/V5-3
12.14: 4.løp/V5-4/DD-1
12:27: 5.løp/V5-5/DD-2

 


V64 i Sverige 19:25 på  hverdager - untatt onsdager.

DD  kl. 20:53

 


Spill til Sverige:
Mandag, tirsdag, torsdag, fredag og søndag vil det alltid være mulig å spille V64 til løpene i Sverige.

Dessverre er det fremdeles lovlig med jackpot og reglene er som følger::
Blir det jackpot mandag, torsdag, fredag eller søndag, går jackpotten til neste V64-omgang i Sverige.
Blir det jackpot i Sverige på en tirsdag, går den norske andelen av jackpotten inn i V64-spillet på Bjerke onsdag. Blir det jackpot på Bjerke (eller en annen norsk bane) onsdag, overføres pengene til neste onsdagskjøring.
Når det er løp på Øvrevoll torsdag, blir det et unntak. Da blir det ikke spill til Sverige, men V65 og Dagens Dobbel til Øvrevoll og dobbel V5 på en norsk travbane.

 

Tipstorget søker nye tippere:
I og med at Trav365 nå har flyttet fra oss og selger tipsene sine på egen nettside, på Trav365.no – samt at Travkongen flyttet ut i mars, vil vi nå ta inn to nye tippere her på Tipstorget.

Foruten at vi vil ta inn to nye som skal tippe trav, kan også bli aktuelt å ta inn tips for galopp. fotball samt andre idretter.  

Når det gjelder travtips, søker vi først og fremst selvstendige tippere som ikke baserer seg på informasjon fra andre (trenere, kusker etc). Vi vil ha tippere som ser alle løp og gjør sine egne vurderinger.
Send en epost til tipstorget@gmail.com og be om nærmere informasjon vedr. betingelser etc.  Skriv også noen ord om egne meritter....

 

 

Dersom Tipstorgets nettsider er nede for en lengre periode - prøv da våre  reserveløsninger:.

Adressen er :

www.travwap.no/tipstorget

Snart vil det også bli satt opp en reserveside som vil være en kopi av Tipstorget på adressen 

www.tipstorget.info.

NB disse reserveløsningene vil ikke være oppdatert før hovedsiden er utilgjengelig igjen – om det skulle skje....

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fotball-tips:

Det er fortiden ingen fotball-tips her på Tipstorget.

 

 NB! Dersom du opplever  at pdf-filene som lastes ned etter kjøp er skadet og ikke åpner seg, send oss info med ditt Payex-konto nummer, og filen du kjøpte blir sendt deg per epost. Send til tipstorget@gmail.com

 

 

 

 

 

.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 Print   

Copyright 2014 by Tipstorget   |  Privacy Statement  |  Terms Of Use    Skin Designed By Alldnnskins.com