Minimize

 


 Print   
 
Login


 

 


Trotter Database Minimize

 

Trotter databasen (tidligere Datasider)

 

Til datasider

Vi jobber også med– på sikt å få ferdig en sterkt forbedret utgave av basen hvor – også de svenske resultatene igjen – vil være på plass.

  

Current Articles | Categories | Search

Saturday, January 19, 2013
Tin Tveiten best i Laumb
By jfb @ 6:13 PM :: 4772 Views :: Referat
 Kampen om Laumbs ære og sølvpremie gikk på første startforsøk. Betrodde Trons Pila og Bork Odin galopperte begge, mens Joker Elden var på alerten og stormet fram til tet fra sin posisjon på 20 meters tillegg. Lite skjedde før 1200 meter gjensto. Tom Erik Solberg sendte fram Alm Taragon, som travet utvendig for lederen i hele sisterunden. Farten økte meget nedover siste langside, der Tin Tveiten og Åsbjørn Tengsareid forbedret sin posisjon. Duoen kom opp bak Alm Taragon, og da oppløpet gjensto vred Tengsareid i angrep. Tin Tveiten fant nye krefter, tok i så det knaket, og ble til vinner. En som virkelig avsluttet som ei kule var Briskeby Rauen, han ble treer, og man skal passe hesten nøye neste gang.
Kåre Refslag er trener til Tin Tveiten, mens Edvard Lindalen er eier.
- Løpet klaffet for vår del, med en reise i rygg helt fram til oppløpet. Han var i meget godt slag, meldte Tengsareid etterpå.
- Seieren varmer, jeg har prøvd å vinne Laumbløpet i flere år. Blir det til at Tin Tveiten skal være med i løpene på Vincennes Travbane i Paris, så gleder jeg til å reise dit, smilte trener Refsland på seremoniplass.

Herlig type
V75-innledningen ble avgjort da King Creole E.P. kom seg ut fra innersporet på tillegg etter en kort bit. Fra posisjonen 3. par utvendig sendte Mikkelborg i angrep etter 500 meter og havnet utvendig for lederen. Danske Ourselves kom som ei kule i tredjespor runden fra mål, men King Creole E.P. reagerte spontant og stakk til tet. Ledende Danceur Rapide kunne absolutt ikke svare. Mot mål kunne Olav Mikkelborg glise, han hadde full kontroll, og vel så det, med Bo Westergaards stallhest King Creole E.P..
- Er det ikke barneskirenn Petter Northug sier, smilte Mikkelborg etterpå, som fikk med seg en reisegavesjekk på 20.000 kroner som V75-Mester 2012.
Vinneren er eid av Pål Granlund, og var favoritt i V75-spillet.

Dobbelt Mikkelborg
Olav Mikkelborg var også mesterkusk i V75-2, det bak 9. valget French Open. Duoen havnet innvendig i 3. par, men da et par av konkurrentene hang sammen i den siste svingen, kom åpningen, en meget trang en. Dommerne tittet litt på kjøringen, uten å finne noe galt. Dermed ble French Open til vinner etter en flott oppløpsspurt, der ledende Gigant Queen ga opp 100 meter fra mål, og hvor Lady va Bene fikk fritt fram for seint.
Johnny Roen eier og trener French Open.

Kvikk spurt
Olav Mikkelborg kunne fort ha lagt på til sin tredje V75-seier bak Superatrix, hoppa som førte an i V75-3. Duoen så ut til å gå til seier, helt til midt på oppløpet der 5. valget Kiri Goal fant åpning til angrep fra posisjonen nettopp bak Superatrix. Hoppa eksploderte umiddelbart, og ivrig påheiet av Gunnar Austevoll, tok hun seg først over målstreken.
Sigbjørn Kolnes trener, Odland Holding AS er eier.
- Jeg var mest redd for startgalopp, men hun skjøttet seg og fant en fin posisjon. Det er en fin vilje i henne, vilje til å kjempe, skrøt Kolnes etterpå.

Dramatisk V75-4
Meget hardt betrodde Jarli Odin ble strøket etter en svak oppvarming, Norheim Jærv rykket opp og ble til favoritt.
V75-4 ble dramatisk fra første til siste stund.
Prins Omer ledet, Norheim Jærv travet i 2. par utvendig. Kremlinn vandret utvendig for lederen, den siste så trøtt ut nedover siste langside. Ute i tredjespor angrep Tekno Viktor, som straks etter feilet. Vestpol Dennis skjøt fart og tok seg fram til lederen. Norheim Jærv ble styrt frekt og til sjenanse for Bork Faksen og Kristian Malmin. Over oppløpet buttet det for Vestpol Dennis som ledet, ute i banen avsluttet Norheim Jærv bra og nådde mål først. Utvendig for denne igjen avsluttet Varg Spik som ei kule, og slo seg foran Vestpol Dennis på streken, hvilket skulle bli avgjørende for det endelige løpsutfallet.
Dommerne gikk nemlig inn og tittet på Solbergs frekke variant på siste langside. Det ble brukt tid, og til slutt ropte man opp Norheim Jærv som disket.
Dermed gikk seieren til Varg Spik, trent av Kjetil Helgestad og kusket av Andre Henning Stensen. Eier gjør Eddie Grinaker. I V75 fant man Varg Spik som et 9. valg.

Overpigg
Han måtte en tur ned i stallen for å få rettet på seletøyet før start, 2. valget Alsaker Faks. Mens de andre deltagerne stresset seg opp i banen, fikk hardhausen lov til å roe seg ned. Men så fort han var tilbake i løpsbanen griret Alsaker Faks seg realt opp. Kusk Geir Vegard Gundersen hadde mer enn nok å styre med, men Gundersen var utrolig dyktig og holdt vallaken til rett gangart. Dermed ble det seier i V75-5, i et oppgjør der storfavoritten Rognfaks var dau og treg, ja nesten helt utafor.
Vinneren er eid og trent av John Helge Gravvold.

Oleg slo til
Svenske Goldomaster, utstyrt med Per Oleg Midtfjeld for anledningen, la press på storfavoritten M.T. Big Business i starten av V75-7. Midt i den første svingen feilet Dacke Håleryd innvendig bak lederen, og straks etter tok Goldomaster denne posisjonen. Lite skjedde i det lange løpet før oppløpet kom til syne. Eirik Høitomt valgte å stikke unna med M.T. Big Business, han hadde intet valg, og dermed kom åpningen til Goldomaster. Denne bråspurtet og fikk slengt nesa fremst i mål. 4. valget er eid og trent av Anders Danielsson.
- Goldomaster stortrives på Bjerke. På forhånd var jeg godt fornøyd med en premie, smilte Danielsson etterpå.

V75-utbetaling
7. rette: Jackpot
6. rette: 9.956,-
5. rette: 346,- 

(kilde NR v. Even Elvenes)

 

Veien til gevinstene: Minimize

 

V5 og V86 Sverige onsdag:   

Datahorse formtall er på plass    

V75 Bonus og V5 Bjerke onsdag:

Datahorse formtall er på plass  

 

 

 

 Print   
Hvordan kjøpe tips: Minimize

 

Info. vedr. kjøp av tips:

Her på Tipstorget trenger man ikke å være medlem eller logge inn - som medlem - for å kjøpe tips.

Alt du trenger er en bruker-konto.  Det tar det bare max ca 4 minutter å ordne det. Deretter kan du betale med kort eller PayPal  Gå inn på Datahorse sin side her på tipstorget for nærmere informasjon.

Tipsene blir altså lastet ned til din PC i pdf-format. Du må derfor ha gratisprogrammet Acrobat Reader installert på din PC.  Der kan du lese, lagre og skrive ut tipset. (red)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Print   
Info: Minimize

 

Tidsfrister for levering av spill - oppdatert 21.5.2016:

V76-1 onsdager kl. 19:00 

V65 på hverdager:

V65-1 kl. 18:50

V5-1 kl- 19:58  DD-1 kl. 20:2

Lunsj-travet nye tider fra 5.4. 2018:

11:30: 1.løp/V5-1
11:48: 2.løp/V5-2
12:01: 3.løp/V5-3
12.14: 4.løp/V5-4/DD-1
12:27: 5.løp/V5-5/DD-2

 


V64 i Sverige 19:25 på  hverdager - untatt onsdager.

DD  kl. 20:53

 


Spill til Sverige:
Mandag, tirsdag, torsdag, fredag og søndag vil det alltid være mulig å spille V64 til løpene i Sverige.

Dessverre er det fremdeles lovlig med jackpot og reglene er som følger::
Blir det jackpot mandag, torsdag, fredag eller søndag, går jackpotten til neste V64-omgang i Sverige.
Blir det jackpot i Sverige på en tirsdag, går den norske andelen av jackpotten inn i V64-spillet på Bjerke onsdag. Blir det jackpot på Bjerke (eller en annen norsk bane) onsdag, overføres pengene til neste onsdagskjøring.
Når det er løp på Øvrevoll torsdag, blir det et unntak. Da blir det ikke spill til Sverige, men V65 og Dagens Dobbel til Øvrevoll og dobbel V5 på en norsk travbane.

 

Tipstorget søker nye tippere:
I og med at Trav365 nå har flyttet fra oss og selger tipsene sine på egen nettside, på Trav365.no – samt at Travkongen flyttet ut i mars, vil vi nå ta inn to nye tippere her på Tipstorget.

Foruten at vi vil ta inn to nye som skal tippe trav, kan også bli aktuelt å ta inn tips for galopp. fotball samt andre idretter.  

Når det gjelder travtips, søker vi først og fremst selvstendige tippere som ikke baserer seg på informasjon fra andre (trenere, kusker etc). Vi vil ha tippere som ser alle løp og gjør sine egne vurderinger.
Send en epost til tipstorget@gmail.com og be om nærmere informasjon vedr. betingelser etc.  Skriv også noen ord om egne meritter....

 

 

Dersom Tipstorgets nettsider er nede for en lengre periode - prøv da våre  reserveløsninger:.

Adressen er :

www.travwap.no/tipstorget

Snart vil det også bli satt opp en reserveside som vil være en kopi av Tipstorget på adressen 

www.tipstorget.info.

NB disse reserveløsningene vil ikke være oppdatert før hovedsiden er utilgjengelig igjen – om det skulle skje....

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fotball-tips:

Det er fortiden ingen fotball-tips her på Tipstorget.

 

 NB! Dersom du opplever  at pdf-filene som lastes ned etter kjøp er skadet og ikke åpner seg, send oss info med ditt Payex-konto nummer, og filen du kjøpte blir sendt deg per epost. Send til tipstorget@gmail.com

 

 

 

 

 

.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 Print   

Copyright 2014 by Tipstorget   |  Privacy Statement  |  Terms Of Use    Skin Designed By Alldnnskins.com