Minimize

 


 Print   
 
Login


 

 


Trotter Database Minimize

 

Trotter databasen (tidligere Datasider)

 

Til datasider

Vi jobber også med– på sikt å få ferdig en sterkt forbedret utgave av basen hvor – også de svenske resultatene igjen – vil være på plass.

  

Current Articles | Categories | Search

Saturday, February 23, 2013
Faksen jr. vant Meyer'n
By jfb @ 6:02 PM :: 4422 Views :: Referat
 Jan-Olov Persson er mannen som trener den herlige hingsten som vant seks av fjorten starter ifjor og rasket sammen 603 000 kroner. Blant annet tok han skalpen på selveste Tekno Odin i et løp på Jarlsberg. Nå la Jan Ove Olsen seg rolig utvendig for stallkamerat 5 Hallsta Lotus og Ulf Ohlsso med 7 Faksen jr. Derfra hadde hesten kontroll - etter 1.26,5 første 500 meter og 1.27 første 1000.
- Team Persson kjørte taktisk helt riktig og fikk jo love til det, smilte eier Halvard K. Sundbye etter at Jacob Meyers pokal var i havn:
- Jeg har mange pokaler hjemme, men ingen a la denne. Dette var stort, fortsatte eieren.
- For meg var dette stort. Jeg slo meg rolig til utvendig for lederen og syntes at jeg hadde rimelig god kontroll. Jeg mistenkte at Hallsta Lotus trengte et løp i kroppen, og Faksen jr hadde løp i kroppen, så jeg hadde den gode følelsen. Dette er for meg det største løpet jeg kan vinne. Så får Elitkampen på Solvalla være nummer to!, smilte en stolt Jan Ove Olsen etter at Faksen jr hadde vunnet på 1.25,0v/2140 meter. Førstepremien i løpet lød på 200 000 kroner.

Enorm fra tet
- 5 Pine News i V75-1 er min klart beste sjanse for dagen, sa Gunnar Austevoll i forhåndsintervjuene. Han hadde definitivt sine ord i behold etterpå: Pine News suste rett til tet, fikk press i omganger, men var urtapper og vant sikkert på gode 1.16,4v/2640 meter. Vallaken er eid av Bente Thorp og Ronny Rustad, og de to har gjort en super jobb med hesten:
- Dette er hestefolk med kunnskap fra ende til annen. Jobben ble enkel for min del, smilte en storfornøyd Gunnar Austevoll.
- Vi har ventet på dette løpet, og han har fungert veldig bra i trening. Vi hadde troen, og det er herlig å ha en hest som er god både fra start og på slutten, sa en glad Bente Thorp. Førstepremien i Sigvart Pettersens minneløp var 75 000 kroner. I V75 var vinneren nestfavoritt - og verdien var 40 kroner.

Vant i herlig stil
Han satt som på nåler, Geir Vegard Gundersen, bak 14 Alsaker Faks, men han klarte å holde kapasitetshesten i trav. Dermed ble det flott og sterk seier fra tillegg for sønnen til Järvsöfaks. Dette var Alsaker Faks' tredje seier på fire starter i år, og årsbruttoen er allerede oppe i 202 500 kroner etter at han fikk 60 nye tusenlapper for å vinne på 1.27,1v/2160 meter:
- Han var veldig bra, og idag travet han uten sko. Han er ikke enkel å kjøre. Man må være konsentrert, men du verden for en herlig traver. Han flyter på styrken, skrøt Geir Vegard Gundersen om hesten som Stall Slettvoll eier og som John Helge Gravvold trener. I V75 var vinneren fjerdevalg, og verdien var nå 395 kroner.


Det var de fire mest betrodde som skulle gjøre opp om seieren i V75 3, kampem om kongepokalen. 3 Myr Faksen satt i tet med favoritten 7 Norheim Svenn på utsiden. I paret bak koste 1 Hellin Faxen og 9 Timian Scott seg. Farten var 1.26,6/500 meter og 1.29,3 første 1000 meter, men i sisterunde ble farten skrudd suksessivt opp. Tidlig på oppløpet kastet 3 Myr Faksen seg over i galopp og gikk glipp av en av de beste premiene. 7 Norheim Svenn holdt farten fint, men ble spurtslått både utvendig (Timian Scott) og Hellin Faxen (innvendig). Timian Scott fullførte flott og vant på 1.28,1a/2100 meter og fikk 200 000 kroner for jobben.
- Det var kritisk på startsiden, men vi unngikk galopp og kom oss ut i annet par utvendig i første sving. I siste sving følte jeg meg trygg på at vi skulle ta Norheim Svenn, men jeg vet ikke om vi hadde slått en feilfri 3 Myr Faksen, men min hest var i alle fall veldig bra. Jeg må berømme de ansatte på stall Romtveit, og jeg vil passe på å sende en hilsen til Lars O. Romtveit som ligger i sykesenga, sa en glad Vidar Hop.
- Jeg var godt fornøyd med Norheim Svenn. Det manglet ikke så mye på at vi kunne få teten, og det manglet ikke mye på at vi kunne krype ned i lederryggen, heller. Jeg er godt fornøyd med min hest, sa Kjetil Djøseland.
- Uff, jeg tror det var seieren som røk. Myr Faksen kastet seg bare over. Dette var surt, sa en betuttet Kai Johansen.

Seieren med Timian Scott var Vidar Hops tredje i dette storløpet. Han har også vunnet med Lome Elden og Lygna Fina.


9 Timian Scott vant V75-3 som et tredjevalg  og sendte verdien opp i 1420 kroner.

Widding fra dødens
Begge favorittene, 3 Rapido Va Bene og 10 Baldini, galopperte seg bort på startsiden i Johan Widdings minneløp, V75-4. Tidlig til tet skar 4 Dreampoint. Han fikk tidlig 8 Creek's Star utvendig. Farten var moderate 1.19 første 500 meter og nesten samme tempo den første kilometeren. En tapper 8 Creek's Star viste herlig vilje ved å kneble lederen og ved å svare opp godt spurtende 1 Dijon's Meister. Dermed vanket en sjekk på 75 000 kroner til Stall Creek's Star. Seierskusk Simen Bremseth Jessen var selvfølgelig svært glad:
- Dette var min andre laurbærkrans i karrieren, så det er klart at dette smakte! Vi fikk ligge stille og rolig utvendig for lederen, og jeg kjente mot siste sving at jeg fortsatt hadde noe å kjøre med. Jeg hadde ørehetta spart, og han pleier å tenne når jeg drar den. Hesten var virkelig god, sa Simen Bremseth Jessen etter at Creek's Star hadde vunnet på 1.17,7v/2140 meter. I V75 var vinneren åttendevalg, og verdien var 21 591 kroner.

Ny smell
Betrodde 12 Torianna ble strøket kort før start i V75-5, og i det løpet var det duket for en ny smell. Sjettevalget 7 Myklejenta innledet i innerspor, kom seg ut i annet par utvendig, angrep i tredjespor runden fra mål, overtok teten mot siste sving og fullførte strålende til sikker seier med rutinerte Tor Wollebæk i sulkyen:
- Jeg sa til Sverre Skrugstad at "du må jammen ha god råd"! etter å ha sett de siste løpene til hoppa. Det har nemlig blitt veldig drøye reise for Myklejenta den siste tiden, men så gjorde jeg jo nesten det samme selv! Heldigvis ble det bare en sving i tredjespor for oss. At hoppa skulle vinne var veldig overraskende, sa en smørblid Tor Wollebæk.
- Å kjøre løp er jo konfekten ved det å drive med travsport. Men jeg skjønner at de rutinerte karene må kjøre når det er store oppgaver som idag, smilte Sverre Skrugstad. I V75 var Myklejenta sjettevalg, og verdien var nå 75 234 kroner. Myklejenta fikk 60 000 kroner for å vinne på 1.30,1v/2660 meter.

I V75-6 var Faksen jr fjerdevalg, men V75-verdien gikk ikke mer opp enn til 148 934 kroner.

Pott med favoritten
Favoritten vant i V75-7, men likevel var det bare en av de gjenværende V75-bongene som overlevde. Dermed vanket en premie på 9 751 497 kroner for den ene av de 24 bongene som gjenstod til siste avdeling. Frode Hamre satt rolig i fjerde par utvendig innledningsvis, angrep på siste langside og vant til slutt sikkert foran megastallskriket 2 Thai Merlot.
- Vi fikk et fint løp, og Miraflores vant ganske sikkert - selv om hun ble sliten til slutt. Det er en svært ærlig og nyttig hoppe, skrøt Frode Hamre etter at 8 Miraflores hadde fått 60 000 kroner for å vinne på 1.17,5a/2600 meter.

Riktig V75-rekke ble 5 Pine News - 14 Alsaker Faks - 9 Timian Scott - 8 Creek's Star - 7 Myklejenta - 7 Faksen jr og 8 Miraflores. Syv riktige gir 9 751 497 kroner. Seks riktige gir 14 049 kroner, mens fem riktige gir 810 kroner. 

(kilde NR v. Magne Engebretsen)

 

Veien til gevinstene: Minimize

 

V5 og V86 Sverige onsdag:   

Datahorse formtall er på plass    

V75 Bonus og V5 Bjerke onsdag:

Datahorse formtall er på plass  

 

 

 

 Print   
Hvordan kjøpe tips: Minimize

 

Info. vedr. kjøp av tips:

Her på Tipstorget trenger man ikke å være medlem eller logge inn - som medlem - for å kjøpe tips.

Alt du trenger er en bruker-konto.  Det tar det bare max ca 4 minutter å ordne det. Deretter kan du betale med kort eller PayPal  Gå inn på Datahorse sin side her på tipstorget for nærmere informasjon.

Tipsene blir altså lastet ned til din PC i pdf-format. Du må derfor ha gratisprogrammet Acrobat Reader installert på din PC.  Der kan du lese, lagre og skrive ut tipset. (red)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Print   
Info: Minimize

 

Tidsfrister for levering av spill - oppdatert 21.5.2016:

V76-1 onsdager kl. 19:00 

V65 på hverdager:

V65-1 kl. 18:50

V5-1 kl- 19:58  DD-1 kl. 20:2

Lunsj-travet nye tider fra 5.4. 2018:

11:30: 1.løp/V5-1
11:48: 2.løp/V5-2
12:01: 3.løp/V5-3
12.14: 4.løp/V5-4/DD-1
12:27: 5.løp/V5-5/DD-2

 


V64 i Sverige 19:25 på  hverdager - untatt onsdager.

DD  kl. 20:53

 


Spill til Sverige:
Mandag, tirsdag, torsdag, fredag og søndag vil det alltid være mulig å spille V64 til løpene i Sverige.

Dessverre er det fremdeles lovlig med jackpot og reglene er som følger::
Blir det jackpot mandag, torsdag, fredag eller søndag, går jackpotten til neste V64-omgang i Sverige.
Blir det jackpot i Sverige på en tirsdag, går den norske andelen av jackpotten inn i V64-spillet på Bjerke onsdag. Blir det jackpot på Bjerke (eller en annen norsk bane) onsdag, overføres pengene til neste onsdagskjøring.
Når det er løp på Øvrevoll torsdag, blir det et unntak. Da blir det ikke spill til Sverige, men V65 og Dagens Dobbel til Øvrevoll og dobbel V5 på en norsk travbane.

 

Tipstorget søker nye tippere:
I og med at Trav365 nå har flyttet fra oss og selger tipsene sine på egen nettside, på Trav365.no – samt at Travkongen flyttet ut i mars, vil vi nå ta inn to nye tippere her på Tipstorget.

Foruten at vi vil ta inn to nye som skal tippe trav, kan også bli aktuelt å ta inn tips for galopp. fotball samt andre idretter.  

Når det gjelder travtips, søker vi først og fremst selvstendige tippere som ikke baserer seg på informasjon fra andre (trenere, kusker etc). Vi vil ha tippere som ser alle løp og gjør sine egne vurderinger.
Send en epost til tipstorget@gmail.com og be om nærmere informasjon vedr. betingelser etc.  Skriv også noen ord om egne meritter....

 

 

Dersom Tipstorgets nettsider er nede for en lengre periode - prøv da våre  reserveløsninger:.

Adressen er :

www.travwap.no/tipstorget

Snart vil det også bli satt opp en reserveside som vil være en kopi av Tipstorget på adressen 

www.tipstorget.info.

NB disse reserveløsningene vil ikke være oppdatert før hovedsiden er utilgjengelig igjen – om det skulle skje....

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fotball-tips:

Det er fortiden ingen fotball-tips her på Tipstorget.

 

 NB! Dersom du opplever  at pdf-filene som lastes ned etter kjøp er skadet og ikke åpner seg, send oss info med ditt Payex-konto nummer, og filen du kjøpte blir sendt deg per epost. Send til tipstorget@gmail.com

 

 

 

 

 

.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 Print   

Copyright 2014 by Tipstorget   |  Privacy Statement  |  Terms Of Use    Skin Designed By Alldnnskins.com