Minimize

 


 Print   
 
Login


 

 


Trotter Database Minimize

 

Trotter databasen (tidligere Datasider)

 

Til datasider

Vi jobber også med– på sikt å få ferdig en sterkt forbedret utgave av basen hvor – også de svenske resultatene igjen – vil være på plass.

  

Current Articles | Categories | Search

Saturday, July 27, 2013
Norgesrekord på Forus!
By jfb @ 8:23 PM :: 5525 Views :: Referat
 

Thai Broadway - fem seire på syv starter i år. 75.000 kroner var seieren i Stavangerløpet verdt.

Gunnar Austevoll kjørte fram utvendig for ledendeShoguns King med én runde igjen. I siste sving snakket Austevoll litt til stjernehesten - som svarte med å reise fra konkurrentene. Han landet altså på norgesrekordtid - med krefter spart kunne det se ut til.
- Jeg holdt ham litt i gang oppløpet ned. Han vant sprettlett. Og Thai Broadway sprang lett og fint i amerikanervogn, sa Gunnar Austevoll (dagens kusk på Forus med to seire)  - som nå ser fram til ny match motSupport Justice!
Thai Broadway har et løp på Bjerke om 14 dager, men trolig blir kvalløpet til Derby neste start.

Skeie-trippel!


I V75-finalen hadde Alf Torfinn Skeie (bildet) og Skeie Stable AS/Eiken hadde tre hester til start. Det ble storeslem og en fullstendig tapetsering av pallen: Vant gjorde Dacke Håleryd etter et imponerende løp utvendig. Seierstid: 1.11,3/2140a.
Fleetfoot Hanover tok andre foran Cantabharmony. 
Frode Hamre trener sterke Dacke - og satt selv i sulkyen. Dette var Frodes kuskeseier nummer 81 på 293 starter i år. Det gir en seiersprosent på mektige 27!
I trenersammenheng har Hamre-stallen 145 seire og drøye 7,3 millioner innkjørt så langt.

Sterk lynbong i Telemark
16,5 kombinasjoner prikket sju rette lørdag. Den beste bongen var en ren lynbong, kjøpt i Telemark. Den holdt seg feilfri for den beskjedne sum av 96 kroner. 
Ett systemspill levert på nettet hadde ellers krysset kun for utbetaling for sju; det ble dermed drøye 480.000 kroner innspilt. 

Klaff for Nettavisen
Ellers hadde Eksperten og Nettavisen full klaff: To spill gikk inn; ett med ti andeler á 87.- kroner. Og ett spill med fem andeler á 389.- kroner. Imponerende levert, bokstavelig talt.  

1. løp: 
Gunnar Austevoll hadde fått låne Rolls Royce (13-oddser) av Ove Wassberg. Han svarte litt til navnet. På oppløpet spurtet 5-åringen ytterst i banen til en lett seier, årets første. Super Photo ble toer; på tredje; lenge ledende Qatadah.

2. løp/V5-1:
Rune Wiig forårsaket en omstart i V5-1. Han var raskt ute også i den gyldige starten med Love Me (tredjevalg) som ledet fra start til mål. Favoritten Danseur Rapide ble aldri noen trussel; Sir John og Eirik Høitomt prøvde seg, men måtte nøye seg med annen. 

3. løp/V5-2/Stavangerløpet:
Shoguns King
 fikk overta fra Opale Va Bene. Med én runde igjen var megafavoritten Thai Broadway utvendig. På oppløpet reiste han fra - og inn til rekordtid. For en 4-åring Gunnar Austevoll kjører - og Trond Anderssen trener!

4. løp/V5-3/V75-1:
Tobrosboy Augustini
 tok programmessig tet. 500 meter: 1.13,8. Deretter fikk Thor Borg dempe til 1.17,6 første 1000. Utvendig satt Seaman med tvilsom form - og i en posisjon han tidligere aldri har likt. Men det var før...
På oppløpet koblet Seaman og Kenneth Handeland greit grepet på storfavoritten til sjokkseier som et syvendevalg med 1,6 prosent av innsatsen på seg!
- Vi tapte for en bedre hest, sa Borg'n og skjulte skuffelsen ganske godt.
- Det er nok det største løpet jeg har vunnet, sa Handeland om hesten som betyr mye for familien Handeland. 
De to første gikk i amerikanervogn: - En "kjekke" vogn, kommenterte Handeland som skulle ha kjørt i samme vogn på Sørlandet for 14 dager siden, men da satte en punktering i oppvarmingen en stopper for planene.

5. løp/V5-4/V75-2:


Lars O. Romtveit (bildet) lanserte Elmer som sin beste sjanse denne løpsdagen. Han visste hva og hvilken hest han lanserte.
Elmer kom ut nybehandlet og fightervillig. Én runde fra mål røyk drasjekken, men Geir Vegard Gundersen holdt ham på bittet. Og i en jevn oppløpsstrid var Elmer og GV først.
- Kjempefin hest å kjøre. Vi kjørte nesten uten sjekk hele siste runden, men han gikk like bra, sa seierskusken. 
Lukas ble toer etter et meget sterkt løp, ble holdt ute av Loke Faks og Lars Tore Hauge runden fra mål - og hadde nok vunnet med et litt billigere løp. 
Moe Hrym fikk Eirik Høitomt lirket ut før siste sving, han så seiersfarlig ut, men var ikke bøs nok inn mot mål.
Komnes Brazze ledet lenge, men firte på oppløpet.
Elmer var et tredjevalg, V75-verdien var solid; hele 1267 kroner etter to avdelinger på Forus.

6. løp/V75-5/V75-3:
Favoritten Flying Power S.S. hoppet fra start. Highway Axis gikk til tet, men fikk over seg Super Brown og Åsbjørn Tengsareid som fikk fin fart fra 7. sporet. Da var løpet kjørt. På oppløpet var det egentlig bare én hest.
- Det var Henry mot Waaler én runde igjen. Kjekt for Henry. Det viser at det er mange som kan kan trene hest, sa seierskusk Åsbjørn Tengsareid i rosende ordelag i retning trener Henry Kristiansen, bergenser på seremoniplass.
Super Brown var et 2. valg - og tok seier nummer fire i årets åttende start.
- Han ble for pigg, sa Vidar Tjomsland om Flying Power S.S. som altså galopperte.

7. løp/V75-4/V4-1
Eirik Høitomt var flittig på pallen i de seks første løpene; to annen- og tre tredjeplasser var en fin fasit. Og mannen er som kjent ingen antivinner!
Seieren måtte nesten komme; i løp 7 klatret han til topps etter flott kusking bak Halling Riga, et aldri så lite forvandlingsnummer, som Tom Erik Solberg vanligvis kjører. 
Halling Riga (3. valg i V75) lå faktisk helt nede som niendehest rundt første sving; inn mot mål var hun klart sterkest foran supersjokket Lauvås Blid.
- Hun var fin å kjøre, sa Høitomt som også var klar i sin oppsummering av plasseringene før triumfen: - Det er viktig at hesteeierne er fornøyd med resultatet!
Førlands Blesa ledet lenge; men stoppet helt på oppløpet. I dennes rygg satt Kap Viktoria med full og ubrukt tank.
Favoritten S.T.C.CFaksa fikk et fint løp i 2. utvendig, men var ikke god nok for dagen.

8. løp/V75-5/V4-2:

Vidar Hop tok seier nummer 145 i år i V75-5.

Eigelands Odin har gåtte flere løp i tet og gitt seg. Nå fikk han et løp bakfra, da kom årets første seier som et sjettevalg. 18 kombinasjoner klarte også denne bøygen; foreløpig verdi 185.000 kroner.
Spik Rasken ledet lenge i et løp som kunne ha gått på Øvrevoll. Galoppene haglet. Storfavoritten H.G. Jerv viste overlegen fart, men hoppet tre ganger.
- Vi kunne vel ha vunnet uten den siste galoppen. Han ble litt provosert til den første, de andre var det vel jeg som provoserte fram, sa kusk Åsbjørn Tengsareid.
Trener av Eigelands Odin var litt stum og veldig glad på seremoniplass:
- Jeg skjønner ingenting, jeg, sa Oda som trener Eigelands Odin i galoppintervaller - og i skogen.
Vidar Hop kjørte vinneren.

9. løp/V75-6/V4-3/Vestlandsløpet:
Hans Christian Holm og Solvang Balder traff starten perfekt og fikk teten med Friskus (Eirik Høitomt) i rygg. Rognfakskom fint til i 2. utvendig; Doktor Jaros kom ikke fint til i 3. spor. 
Foran satt HC og passet på FriskusRognfaks (Thor Borg) med seks strake fikk åpning mot siste sving, men vinnerformen var blitt borte på veien til Stavanger. 
Det ble storfavoritten (51,9 prosent av innsatsen) som styrte det hele, med en frisk og fast Friskus i rygg som toer. Sylv Spika (Tormod Gudmestad), en meget god hoppe, sikret bronsen på tangering av banerekord (1.24,1/2060v).
Seierstid for Solvang Balder: 1.24,6/2040v.
Dette var Lars O. Romtveis andre trenerseier lørdag, han er nå oppe i 15 i V75 og har faktisk litt heng på Frode Hamre i toppen av denne statistikken.
- Jeg håper Solvang Balder kan bli millionær i løpet av året. Det er god karakter i denne hesten, og han kan bli veldig komplett etterhvert, sa Romtveit om 6-åringen.
Hans Christian Holm: - Solvang Balder blir bedre og bedre. Til slutt ble det enkelt.
Eirik Høitomt: - Friskus gikk et fint løp og fungerte bra.
Thor Borg: - Rognfaks var langt under pari. Det er jo kjøtt og blod, dette her.

10. løp/V75-7/V4-4:
Skeie Stable AS/Eiken hadde tre hester til start i V75-finalen. De dominerte løpet - for å si det litt forsiktig. Alf Torfinn Skeie og Skeie Stable tapetserte pallen; Dacke HålerydFleetfoot Hanover og Cantabharmony ble rekkefølgen på Skeiehestene.
- Dette var vel nesten toppen, sa Alf Torfinn og samlet inntrykket fra travlivet i en oppsummering. 
Han kjøpte Dacke Håleryd som føll - og håper og tror at 6-åringen kan være med i eliten etterhvert. Seieren lørdag var verdt 60.000 kroner.
Frode Hamre trener og kjørte vinneren (dagens største) som gikk utvendig og imponerte stort: 
- Den prestasjonen han gjør i dag, er det ikke mange som gjør ham etter. Han er sterk, denne hesten og holder toppform, sa Frode Hamre om Dacke Håleryd som travet 1.11,3/1600a. Fleetfoot Hanover noterte 1.11,8. 

Utbetaling:
7 rette: 196.327.- kroner
6 rette: 1128.-
5 rette: 58.-

(kilde NR v. Tom W. Johannessen)

 

 

Veien til gevinstene: Minimize

 

V5 og V86 Sverige onsdag:   

Datahorse formtall er på plass    

V75 Bonus og V5 Bjerke onsdag:

Datahorse formtall er på plass  

 

 

 

 Print   
Hvordan kjøpe tips: Minimize

 

Info. vedr. kjøp av tips:

Her på Tipstorget trenger man ikke å være medlem eller logge inn - som medlem - for å kjøpe tips.

Alt du trenger er en bruker-konto.  Det tar det bare max ca 4 minutter å ordne det. Deretter kan du betale med kort eller PayPal  Gå inn på Datahorse sin side her på tipstorget for nærmere informasjon.

Tipsene blir altså lastet ned til din PC i pdf-format. Du må derfor ha gratisprogrammet Acrobat Reader installert på din PC.  Der kan du lese, lagre og skrive ut tipset. (red)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Print   
Info: Minimize

 

Tidsfrister for levering av spill - oppdatert 21.5.2016:

V76-1 onsdager kl. 19:00 

V65 på hverdager:

V65-1 kl. 18:50

V5-1 kl- 19:58  DD-1 kl. 20:2

Lunsj-travet nye tider fra 5.4. 2018:

11:30: 1.løp/V5-1
11:48: 2.løp/V5-2
12:01: 3.løp/V5-3
12.14: 4.løp/V5-4/DD-1
12:27: 5.løp/V5-5/DD-2

 


V64 i Sverige 19:25 på  hverdager - untatt onsdager.

DD  kl. 20:53

 


Spill til Sverige:
Mandag, tirsdag, torsdag, fredag og søndag vil det alltid være mulig å spille V64 til løpene i Sverige.

Dessverre er det fremdeles lovlig med jackpot og reglene er som følger::
Blir det jackpot mandag, torsdag, fredag eller søndag, går jackpotten til neste V64-omgang i Sverige.
Blir det jackpot i Sverige på en tirsdag, går den norske andelen av jackpotten inn i V64-spillet på Bjerke onsdag. Blir det jackpot på Bjerke (eller en annen norsk bane) onsdag, overføres pengene til neste onsdagskjøring.
Når det er løp på Øvrevoll torsdag, blir det et unntak. Da blir det ikke spill til Sverige, men V65 og Dagens Dobbel til Øvrevoll og dobbel V5 på en norsk travbane.

 

Tipstorget søker nye tippere:
I og med at Trav365 nå har flyttet fra oss og selger tipsene sine på egen nettside, på Trav365.no – samt at Travkongen flyttet ut i mars, vil vi nå ta inn to nye tippere her på Tipstorget.

Foruten at vi vil ta inn to nye som skal tippe trav, kan også bli aktuelt å ta inn tips for galopp. fotball samt andre idretter.  

Når det gjelder travtips, søker vi først og fremst selvstendige tippere som ikke baserer seg på informasjon fra andre (trenere, kusker etc). Vi vil ha tippere som ser alle løp og gjør sine egne vurderinger.
Send en epost til tipstorget@gmail.com og be om nærmere informasjon vedr. betingelser etc.  Skriv også noen ord om egne meritter....

 

 

Dersom Tipstorgets nettsider er nede for en lengre periode - prøv da våre  reserveløsninger:.

Adressen er :

www.travwap.no/tipstorget

Snart vil det også bli satt opp en reserveside som vil være en kopi av Tipstorget på adressen 

www.tipstorget.info.

NB disse reserveløsningene vil ikke være oppdatert før hovedsiden er utilgjengelig igjen – om det skulle skje....

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fotball-tips:

Det er fortiden ingen fotball-tips her på Tipstorget.

 

 NB! Dersom du opplever  at pdf-filene som lastes ned etter kjøp er skadet og ikke åpner seg, send oss info med ditt Payex-konto nummer, og filen du kjøpte blir sendt deg per epost. Send til tipstorget@gmail.com

 

 

 

 

 

.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 Print   

Copyright 2014 by Tipstorget   |  Privacy Statement  |  Terms Of Use    Skin Designed By Alldnnskins.com